Merhaba arkadaşlar benim doğum tarihim 8 mart.bugün kontrole gittik ameliyat için gerekli işlemler yapıldı kan tahlili,nst,spinal sezeryan olucak.bebeğim 3333 gr olmuş :) artık yeri dar olduğu için sıkışmış yine başı yukarda tabii.heyecanla bekliyoruz o günü.hazırlıklar bitti 1 haftadır ne oturabildim ne yatabildim temizlik falan çok şükür bitti.doğum yapanları tebrik ediyorum.odamızın resimlerini ekliyorum beşik park yatak ona kumaş diktirdik isterseniz yaptırabilirsiniz.Eki Görüntüle 650102 Eki Görüntüle 650105 Eki Görüntüle 650104 Eki Görüntüle 650106 Eki Görüntüle 650107 Eki Görüntüle 650110 Eki Görüntüle 650109
Merhaba arkadaşlar benim doğum tarihim 8 mart.bugün kontrole gittik ameliyat için gerekli işlemler yapıldı kan tahlili,nst,spinal sezeryan olucak.bebeğim 3333 gr olmuş :) artık yeri dar olduğu için sıkışmış yine başı yukarda tabii.heyecanla bekliyoruz o günü.hazırlıklar bitti 1 haftadır ne oturabildim ne yatabildim temizlik falan çok şükür bitti.doğum yapanları tebrik ediyorum.odamızın resimlerini ekliyorum beşik park yatak ona kumaş diktirdik isterseniz yaptırabilirsiniz.Eki Görüntüle 650102 Eki Görüntüle 650105 Eki Görüntüle 650104 Eki Görüntüle 650106 Eki Görüntüle 650107 Eki Görüntüle 650110 Eki Görüntüle 650109
Alllah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin.Odası eşyaları çok güzel güle güle kullansın.Park yatağa bayıldım dışındaki kumaş çok güzel düşünülmüş çok şık duruyor.
mulbery çok şık bi oda olmş bence de herşey çok cici halıya ozellkle bayldm bi de ayrıca yatak olması çok büyük rahatlık gule gule kullanın odanızı inşşş
divinityciğim arada 1 gün yok benim de 24 mart ama oraya yanlış yazmısım:)aynen ben de öyleydim her sey sorunsuz gidiyordu...miğdem bile bulanmazdı,ama gel gör ki...kısmet işte evet...şimdi benim kızım 2.500gr seninki ne kadar olmus,artık ben buna da razıyım.
canım ben normali bekleyedim doğurdum çok tatlı bi kızım var bir düzene girmeye çalışıyoruz doğum lohusalık ve bebek bakımı üstüste çok yoruluyor insan hazırlıklı ol alt değiştirmek emzirmek bel ağrısı yaptı inşallah geçicidir bu krizler .ama bebişin kokusunu duymak herşeye bedeldar darısı başına
Canlarım nasılsınız.bızler ıyıyız kuzumla.her korkuyu unutun.sıze tek tavsiyem bebislerınız emerken sızin gogsunuzden gozlerınıze bakacak taa ıcıne.unutacaksınız herseyi.dua edın.normal ya da sezeryan.hangısı hayırlısı ıse o olsun
canım ben normali bekleyedim doğurdum çok tatlı bi kızım var bir düzene girmeye çalışıyoruz doğum lohusalık ve bebek bakımı üstüste çok yoruluyor insan hazırlıklı ol alt değiştirmek emzirmek bel ağrısı yaptı inşallah geçicidir bu krizler .ama bebişin kokusunu duymak herşeye bedeldar darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?