2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar yenı annelerrrrrr kımler dogurdu bakayım ben 26 dogum yaptım uzunca anlatacam ınsallhhhhh bende oğlumda cook ıyıyız Allah ıma cok sukurrr bugun mevledumuzu yaptık hersey cok guzeldı acele ettık evet mısafırden nefes alamadım 7 gun cunkuuuu sızler nasılsınızzzzz kımler dogurduuuu

kizlar benim karnimda yumusama var..yani şu gerginlik bitti dokundugumda sanki icerde bebek yokmus gibi yumusak bi sekilde iceri cöküyo..bu ne demek bilen varmi??

Merhaba arkadaşlar benim doğum tarihim 8 mart.bugün kontrole gittik ameliyat için gerekli işlemler yapıldı kan tahlili,nst,spinal sezeryan olucak.bebeğim 3333 gr olmuş :) artık yeri dar olduğu için sıkışmış yine başı yukarda tabii.heyecanla bekliyoruz o günü.hazırlıklar bitti 1 haftadır ne oturabildim ne yatabildim temizlik falan çok şükür bitti.doğum yapanları tebrik ediyorum.odamızın resimlerini ekliyorum beşik park yatak ona kumaş diktirdik isterseniz yaptırabilirsiniz.

maslalh cok guzel olmus canım ya benım aklıma oyun parkını o sekılde suslemek hıc gelmemıstı cok begendım yaaa bende yapacammmmm

bende yaptırmak ıstıyorum ya:) nasıl yaptın olculerı vs nasıl bana yazarmısın canm lutfennnn::)

Alllah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin.Odası eşyaları çok güzel güle güle kullansın.Park yatağa bayıldım dışındaki kumaş çok güzel düşünülmüş çok şık duruyor.

mulbery çok şık bi oda olmş bence de herşey çok cici halıya ozellkle bayldm bi de ayrıca yatak olması çok büyük rahatlık gule gule kullanın odanızı inşşş

Son düzenleme:

Amin inşallah hepimiz için hayırlı,ağrısız doğumlar olur inş.Heyecanlıyım son 1 günüm :)Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.evet bence de naylon görüntüsü kapanmış oldu.

mulbery çok şık bi oda olmş bence de herşey çok cici halıya ozellkle bayldm bi de ayrıca yatak olması çok büyük rahatlık gule gule kullanın odanızı inşşş

Çok teşekkürler evet halıyı bende çok beğendim nette görmüştüm ilk ama renk soluk gibi duruyordu tesadüf bi halıcıda görünce içime sindi.aslında bende mobilya beşik alıcaktım park yatağı önce almıştık zaten yatak odası için arkadaşlar beşiğe hiç gerek yok dediler bebek büyüyünce yatağa geçersin hem o odada bebeği giydireceğim oturabileceğim bir yer yoktu yatak aldık o yüzden park yatak 2 yaşına kadar idare eder herhalde.

ultrason vardi bugun 4 hafta once gittigimde dogum tarihi 2 mart cikmisti bebek buyuk demisti dr ama bugun 20 mart cikti olcumlerde takilma ultrason olcumlerine dedi dr ama kafam karisti biraz nasil bu kadar fark olabilir 4 haftada diye. oglumda 3270 gr olmus doktor normal dogum olabilir catinin dar olmasi ancak dogum sirasinda anlasilir onceden anlasilamaz dedi. hayirlisi artik hala bekliyoruz:18:

aynı skıntılar bende de var kızlar. koskaca 8 ay gecti hiç sorunsuz. hatta bebişim ilerde gidiyordu hep.ama gecen haftaki muaynede bebişin hiç kilo almadıgını öğrendim( cok ağladım bende. o kadar dikkat ettim kendime.. yediklerime...2.500 grdı bnmde bebişim. doktor en fazla 2.800 gr olur dedi. 1 hafta sol tarafına yapış yat dedi..hiç kalkma dinlen dedi. ve bir haftam doldu yarın gidiyotum doktora bakalım ne durumdayım???

Plasentada yaşlanma var ayrıca, cok arastırıp kafamıda karıstırdım ama yaşlanma varsa genelde bebeği almayı tavsiye ediyormus doktorlar. bakalım yrn ne olacak.. dualarınızı eksik etmeyin

db55 bugun evine dönüyordur bebeğiyle...
merve50 çoktan gelmiştir. ama müsait olamıyor sanırım.

candass nereye kayboldu doğumu dündü sanırım ama uzun zamandır girmedi.

edlin olay kötüymüş ben olsam hastaneyi yıkardım valla. inşallah başımıza böyle bir durum gelmez. önceden konuşsak mı acaba???

Bana gelince dün biraz dışarıda gezdim. gezmek de yaramıyor akşam hep sıkıntı çektim. uyuyamadım. sağa sola dönemedim. şimdi normale döndüm. bu durum nereye kadar gidecek bilmiyorum. karnımda yer kalmadı dar,sıkışık. karnım yanıyor. göbeğimin altında sanki bir poşet taşıyor gibiyim oraya yığıldı ama kafası mı poposu mu bilmiyorum :)

Gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahh
Prensesin resmini gormek istiyorummm
Benim belim zaten cok agriyor dogumdan sonra gecer diyordum
en kisa zamanda darisi basima insallahhhhh

17 gün kaldı hala ne ağrı ne kasılma yok bende :) bizim kızın keyfi yerinde hala gelmeyecek sanırım :) Pazartesiden beri doğum iznindeyim sıkıldım evde otur otur zaman geçmiyo tv de de bişey yokmuş gündüz kuşağı dizi tekrarları evlilik programı pek bana uymadı kitap okumaktan gözler şaşı oldu artık kızım gelsinde onunla uğraşayım bari

Ben rüyamda gördüm de işte öyle onu hayal ediyorummmmmm

Gözün Aydın canım sonunda kavuştun artık bebeğineeeee

Edlin balgatta ki koru da küçük bir hastane yaaaaaa
Ne gelir başımıza acabaaaa

Günaydın kızlar doğum yapanlar allah onlari bebeklerinden ayırmasın allah anali babalı büyütsün benim gıbi hala doğurmamış olanlar da bebeklerine kavuşsun artık sağlıklı bir şekilde

günaydın kızlar bende dün biraz heyecanlandım ama fos çıktı akşam 8den sonra gecenin 4üne kadar kasıklarım adet olcakmışım gibi 5-10 dk da ağrı geldi gitti tatlı tatlı ama gece kalktım araştırdım gerçek sancılar zaten belden karına kasıklara vuruyomuş yalancı sancı sadece karnın altında kasıklarda olurmuş anlıcanız yalancı sancı yokladı beni heralde gerçek sancılar ne zaman başlıcak çok merak ediyorum 39+4 oldum artık

günaydın kızlar bebeğini doğurup bebekleri ile cebelleşenler benim göğsüm hala iyileşmedi ya hala kremler kullanıyorum oğlumda bu kadar uzn sürmemişti sizler neler yaptınız

Kızlar günaydın hepinize ve güzel bebeklerini kucağına alan annelerimize hepsini analı babalı ve sağlıkla büyüsünler hepinizin hikayeleri ayrı güzel yeni hikayeler beklediğim anneleri ise Allah kurtarsın sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…