2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar bebeğini doğurup bebekleri ile cebelleşenler benim göğsüm hala iyileşmedi ya hala kremler kullanıyorum oğlumda bu kadar uzn sürmemişti sizler neler yaptınız

benim göğüs problemim hiç olmadı cnm..
doğumdan önce kremler alıp hazırlamıştım ama kaldırdım hepsini bi çekmeceye.
ne bir çatlak ne bir acı yaşamadım..oğluşumda çok iştahlı maşallah çok güzel emiyor

herkese günaydıınn :)
yavaş yavaş herkes yavrularına kavuşuyor ne güzel...
allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..
benim kuzum 18 günlük oldu bile..doğum olana kadar gün sayıyordum
şimdiyse bu 18 gün nasıl geçti hiç bilmiyorum..

aynı durumdayız..minik kızım diye severken gerçekten minicik bişey doğuracam ..
yarın senden güzel haberler bekliycem cnm bize umut ol...yalnız kafam çok dalgın nikini unutabilirim..son zamanlarda unutkanlık çoğaldı...arkadaşlık daveti göndersem kabul edermisin

merhabaa,

şafak kaç bilmemek ne kötü yaa her gün doğurmayı bekliyorumm

2013 canım senle bir türlü denk gelemedik. ben çıkıyoorum sen giriyorsun.

senin sezeryan günün benim miadımın dolması. umarım doğurmuş olurum.

yarın doktor kontrolum var bakalım neler çıkacak.

lalammm kız her gün giriyorumm acaba doğurdun mu diye seni çok merak ediyorum.

doğurunca mutlaka yaz tamam mı... azmine hayranım yaaa

Selam Güzel Anneler, bugün yine ağrım var belim ağrıyor kasıklarıma vuruyor, sanki adet olucam, bide 1 haftadır yoğun akıntım var çamaşırımı ıslatacak kadar, hepimiz bekliyoruz bebeklerimizi sorular soruyoruz birbirimize şöyle oldu böyle oldu diye , artık doğsun kucağımıza alalım istiyoruz ), kısa süre içinde gelmezse doğum başlasın diye bildiğim tüm yöntemleri kullanıcam

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.bebek hemşireliği yaptım 3 yıl kadar.eger bebek bi sıkıntıya girmicekse,doğum için bekleniyo.ama genelde suni sancı verilince bebek biraz yoruluyo ve bebeği almak gerekiyo.oksijen açısından sıkıntıya giriyo bebek.suni sancı verildikten doğum eylemi başlamazsa sezaryene alınıyo.

bende aynı şekildeyim sürekli akıntım var.

geceleri de adet sancısı gibi sancı çekiyorum istisnasız her gece.

umarım bu çektiklerm doğum başlangıcıdır yalancı isee yazık bize yaa

ben dün böyle bir soru sormuştum. teşekkürler...

ya bazen sadece denemek için bile olsa suni veriliyor ya...

o zaman durum kritik ya açılmazsa bu sefer sezeryan olmak zorunda kalıcaz.

allah suni sancıya bırakmasın bizi inşallah.

eskiler napıyormuış acaba ne ultrason varmış ne bebek kaka mı yapmış su mu

azalmış kimse bilmiyordu doğuruyorlardı. şimdi neler duyuyoruz ya...

merve50 canım ben seni çok merak ettim ne yaptın nasılsın ?

kac gundur internetimiz yoktu takip edemedim telefondanda dogru duzgun. az kalmış doğurmayanlar heralde. bizde doktordan geldik, hiç açılma yok, sancı var ama hissetmiyorum. artık ilk defa bende doğsun istiyorum((

şuan kendime geldim 3. günüm sizleri özledim =) bebişimde iyi ama hala mam yiyor benden süt gelmyr =(((( bugün gögüs pompası alacağım..hastanede sağmaya çalıştılar 1 damala zor geldi...bebeğim emmek istiyr ama süt yok..
ameliyattan sonra ayıldığımda herkes başımdayadı bebeği emzirmeye çalışıyrlrdı bende emzirmekten korkyrdum ameliyat yerim acıyordu ağlamaya başladım bırakın beniiiiiiiiiii diye çığlıklar atmışım emzirmiceeeeeeeeeeeemmmm =((( o ara eşimi gördümm odadan kaçtı adam yaaaa!!!! neyse sızlanmaya başladım 10-15 dkk böyle geçti herkes korktu he heee=)) şimdi iyiyimmmm ...korkacak birşey yokmuşşşşş =)))

Allah bağıslasın yavrunu,inşallah sütün gelir bir an evvel..ben de her ihtimale karşı hastane çantasına göğüs pompası koydum.yarın hamilelik takvimim bitiyo bakalım oğlum gelecek mi

merhaba kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ama cvb yazamıyorum hep bi aksilik çıkıyo ama merak etmeyin takipteyim:) tüm bebişini kucagına alan anneleri tebrik ediyorum darısı basımıza benimde allahın izniyle 11 martta doğuma gidicem. bebeğimizin bası biraz büyükmüş sıkıntı yaratabilir dedi doktor kilosuda 4ü gecicek sıkıntı yaratırsa sezeryana alırız yinede normal yap dedi ama yok dedim bi sezeryan ihtimali varsa saten bosuna sancı cekmiyim dedim korkuyorumda saten sancılar basladımı benim tansiyon tavan yapıo nabız fırlıo zor doğururdum hayırlısı bakalımm simdi ara ara sancılarım oluo artık pazartesiye kadar doğarsa normal yapıcam hazırladım kendimi ama dogmassa sezeryan yapıcam. ama karar veremedim genel anestezimi lokal mı fikri önerisi olan varsa bi yardımcı olsun bana:)

ilahiiii güldürdün beni

kızlar benim ağrılarım arttı bugun. doğum mu yaklaşıyor acaba. pazar günü ağdaya gidiyim bari :) pazartesi randevum vardı çatı muayenesi yapmayacaksa biraz daha erteleyeyim ağda işini diyordum ama bilemedim şimdi. artık 2 hafta içinde doğum olur herhalde oooof bu belirsizlik ne zormuş

divinity ve salmsed üçümüz de minik bebişler doğuracağız sanırım,ben hep dua ediyorum en azından 3 kilo olsun da daha rahat tutayım diye,bir de insan sadece kendi başına gelmediğini görünce çok da anormal bir şey olmadıpını anlıyor,siz benden sonra öğrendiniz bu durumu,şuanda duruma alışma süreci yaşıyorsunuz,ben alıştım artık,birbirimizi habersiz bırakmayalım,rabbim bizimledir inşallah,ben sizi özellikle her durumdan haberdar edeceğim,birbirimiz için referans olusturuyoruz.güzel haberlerinizi bekliyorum...

divinity ve salmsed üçümüz de minik bebişler doğuracağız sanırım,ben hep dua ediyorum en azından 3 kilo olsun da daha rahat tutayım diye,bir de insan sadece kendi başına gelmediğini görünce çok da anormal bir şey olmadıpını anlıyor,siz benden sonra öğrendiniz bu durumu,şuanda duruma alışma süreci yaşıyorsunuz,ben alıştım artık,birbirimizi habersiz bırakmayalım,rabbim bizimledir inşallah,ben sizi özellikle her durumdan haberdar edeceğim,birbirimiz için referans olusturuyoruz.güzel haberlerinizi bekliyorum...

evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun
zayıfta olsa tutarım ben sorun o değilde suyu azalan bebeklerin böbrek problemi oluyormuş
tek düşüncem inşallah herhangi bi sağlık problemi olmadan doğar
ben yarın nst ye gidecem..senin kontrol ne zaman

ne yaptın canım online gördüm seni

canım yaeksiler bitmiyomuş bitsede iş çıkıyo hergün dışardaydım bugün evdeyim çantamı kapattım bekliyorum.
pzts sabah oğlumlayım inş.pc de bozuk takip edemedim sizi hiç, papatya ikizlerimizin fotosunu koydu mu?db sanırım oğluyla bugün.
sen nasılsın ? sancılarartıyomuş.

Merhaba kızlar,
Bugun dr.a gittik.NST.de hıc bır sorun cıkmadı sancıda yok..ultrasona girdik anam bı bakımm 3.671 gr olmus 50 cm..suyum felan hersey normal..dedım dr. bey bu doğuma kadar kaç kılo olucak bole daha, doğuma 6 gun var..dedi merak etme bebeğin tam kılosunu sadece doğduğunda oğrenebılırız dedı eksıkde cıkabılır fazlada dedi..zaten dıkkat ettıysen catı muanesı yapmıyorum..son doğum anında yapıcam dedi. cunku catı son doğum anı acılabılırmıs ,illa erkenden acılcak dıe bır kaıde yokmuş hatta çatımız en olgun zamanını doğum anındaoluyormus, daha oncesınde olculen catı muanesının bır anlamı yokmus..hatta bunun ıcın sezeryan yapan dr.lar bıle varmıs ne yazıkkı..aman catın dar doğuramazsın felan..halbukı sancı gunu bakılması gerekıyormus catıya.dedi catına ogun bakıcam catı bebek kılosu orantısı ıyıyse doğurursun dedi..bu arada 13 mart beklenen doğum zamanı ,olduki doğmadı en gec 20 marta kadar 2-3 gunde bır kontrole gıdıcez.hala gelmedi 20 mart gunu suni sancı vericekler yıne doğmadı sezeryan..dedim peki ben spinal sezeryan istiyorum mumkun mu? dr.da bizde zaten spinal oneriyoruz ,genel anestezi kişi ozellıkle ısterse yapıyoruz dedi ama sezeryanlar arasında yıne en saglıklısı spinal dedi genele göre yanı..valla bızım bugunluk seruven bu..herzamankı gıbı HALA bek-le-me-de-yiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…