günaydın kızlar bebeğini doğurup bebekleri ile cebelleşenler benim göğsüm hala iyileşmedi ya hala kremler kullanıyorum oğlumda bu kadar uzn sürmemişti sizler neler yaptınız
aynı skıntılar bende de var kızlar. koskaca 8 ay gecti hiç sorunsuz. hatta bebişim ilerde gidiyordu hep.ama gecen haftaki muaynede bebişin hiç kilo almadıgını öğrendim( cok ağladım bende. o kadar dikkat ettim kendime.. yediklerime...2.500 grdı bnmde bebişim. doktor en fazla 2.800 gr olur dedi. 1 hafta sol tarafına yapış yat dedi..hiç kalkma dinlen dedi. ve bir haftam doldu yarın gidiyotum doktora bakalım ne durumdayım???
Plasentada yaşlanma var ayrıca, cok arastırıp kafamıda karıstırdım ama yaşlanma varsa genelde bebeği almayı tavsiye ediyormus doktorlar. bakalım yrn ne olacak.. dualarınızı eksik etmeyin
Selam Güzel Anneler, bugün yine ağrım var belim ağrıyor kasıklarıma vuruyor, sanki adet olucam, bide 1 haftadır yoğun akıntım var çamaşırımı ıslatacak kadar, hepimiz bekliyoruz bebeklerimizi sorular soruyoruz birbirimize şöyle oldu böyle oldu diye, artık doğsun kucağımıza alalım istiyoruz ), kısa süre içinde gelmezse doğum başlasın diye bildiğim tüm yöntemleri kullanıcam
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.bebek hemşireliği yaptım 3 yıl kadar.eger bebek bi sıkıntıya girmicekse,doğum için bekleniyo.ama genelde suni sancı verilince bebek biraz yoruluyo ve bebeği almak gerekiyo.oksijen açısından sıkıntıya giriyo bebek.suni sancı verildikten doğum eylemi başlamazsa sezaryene alınıyo.
şuan kendime geldim 3. günüm sizleri özledim =) bebişimde iyi ama hala mam yiyor benden süt gelmyr =(((( bugün gögüs pompası alacağım..hastanede sağmaya çalıştılar 1 damala zor geldi...bebeğim emmek istiyr ama süt yok..
ameliyattan sonra ayıldığımda herkes başımdayadı bebeği emzirmeye çalışıyrlrdı bende emzirmekten korkyrdum ameliyat yerim acıyordu ağlamaya başladım bırakın beniiiiiiiiiii diye çığlıklar atmışım emzirmiceeeeeeeeeeeemmmm =((( o ara eşimi gördümm odadan kaçtı adam yaaaa!!!! neyse sızlanmaya başladım 10-15 dkk böyle geçti herkes korktu he heee=)) şimdi iyiyimmmm ...korkacak birşey yokmuşşşşş =)))
şuan kendime geldim 3. günüm sizleri özledim =) bebişimde iyi ama hala mam yiyor benden süt gelmyr =(((( bugün gögüs pompası alacağım..hastanede sağmaya çalıştılar 1 damala zor geldi...bebeğim emmek istiyr ama süt yok..
ameliyattan sonra ayıldığımda herkes başımdayadı bebeği emzirmeye çalışıyrlrdı bende emzirmekten korkyrdum ameliyat yerim acıyordu ağlamaya başladım bırakın beniiiiiiiiiii diye çığlıklar atmışım emzirmiceeeeeeeeeeeemmmm =((( o ara eşimi gördümm odadan kaçtı adam yaaaa!!!! neyse sızlanmaya başladım 10-15 dkk böyle geçti herkes korktu he heee=)) şimdi iyiyimmmm ...korkacak birşey yokmuşşşşş =)))
aynı skıntılar bende de var kızlar. koskaca 8 ay gecti hiç sorunsuz. hatta bebişim ilerde gidiyordu hep.ama gecen haftaki muaynede bebişin hiç kilo almadıgını öğrendim( cok ağladım bende. o kadar dikkat ettim kendime.. yediklerime...2.500 grdı bnmde bebişim. doktor en fazla 2.800 gr olur dedi. 1 hafta sol tarafına yapış yat dedi..hiç kalkma dinlen dedi. ve bir haftam doldu yarın gidiyotum doktora bakalım ne durumdayım???
Plasentada yaşlanma var ayrıca, cok arastırıp kafamıda karıstırdım ama yaşlanma varsa genelde bebeği almayı tavsiye ediyormus doktorlar. bakalım yrn ne olacak.. dualarınızı eksik etmeyin
aynı durumdayız..minik kızım diye severken gerçekten minicik bişey doğuracam ..
yarın senden güzel haberler bekliycem cnm bize umut ol...yalnız kafam çok dalgın nikini unutabilirim..son zamanlarda unutkanlık çoğaldı...arkadaşlık daveti göndersem kabul edermisin
divinity ve salmsed üçümüz de minik bebişler doğuracağız sanırım,ben hep dua ediyorum en azından 3 kilo olsun da daha rahat tutayım diye,bir de insan sadece kendi başına gelmediğini görünce çok da anormal bir şey olmadıpını anlıyor,siz benden sonra öğrendiniz bu durumu,şuanda duruma alışma süreci yaşıyorsunuz,ben alıştım artık,birbirimizi habersiz bırakmayalım,rabbim bizimledir inşallah,ben sizi özellikle her durumdan haberdar edeceğim,birbirimiz için referans olusturuyoruz.güzel haberlerinizi bekliyorum...
ne yaptın canım online gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?