2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

yorma kendini çok fazla dikkat et.
ben seni 6sında sezaryen olacaksın sanıyordum. papatya koymadı resimleri henüz :) db evet evdedir oğluyla. ne güzel..
ben evet bugun biraz ağrılar sancılar var. sanırım benim de yakın. artık çok bunaldım dönsün dönmesin umrumda değil artık doğum yapmak istiyorum.
en kısa zamanda haberini beklerim canım. sağlıkla bebeğine kavuş inşallah pazartesi günü

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ben doğum yapalı bugün tam bir hafta oldu
anca kendime gelebildim
sütüm bebekleri bir öğün doyurmaya yetiyor
ikinci öğünde mama ile besliyorum
çok zorlanıyorum kızlar, ilk önce annem kaldı yanımda, sonra kayınvalidem kaldı
iki gündür eşimle berabewr bakmaya çalışıyoruz
gece 12.30-3.30 nöbeti benimdi, hiç uyumadılar, mızırdandılar
3.30 7.00 nöbeti ise eşimindi, sıra ondayken de mışıl mışıl uyumuşlar
bu gece 3 saat uyudum ama mızmızlanmıyorum
her şey çok zor ama çok da güzellllll
bu arada iki kuzuda da sarılık başlangıcı var
yeni doğanın 5. gün testi var
ellerinin üzreinden kan alıyorlar, daha doğrusu almaya çalışıyorlar
bizden kan aldıkları iğnele damar yolu bulmaya çalışıyorlar
devamını birazdan yazacağım
malum zırladılarrrrr

Selam cici anneler bebeklerini kucaklarına almayı heyecanla bekleyenler hepinizz aklımda ve dualarımdasınızz inşallah hep güzel ve keyifli-sağlıklı haberlerimiz olacak yaa bebeğim, tatlı cadım nerdeyse gündüzleri hiççççç uyumuyor uyku diyeti yapıyor resmen hiç vakit bulamıyorumm sizleri çokkk özledim hadi kaçtımmm başladı gene mırıldanmaya

arkadaşlar kontrolden geldik daha doğrusu ben doğuma gidiyo gibi gitmiştim.dr kilosuna 3750 dedi yanılma payıda var dedi yaklaşık 200gr kadar.baş çevresi 98 miş. doğuma daha 1 hafta gibi bi süre var dedi.bende bebek şuan 3750 ise doğuma kadar 4000gr bulur dedim. bugüne normal doğum diyen ben 3750 yi duyunca sezeryan istedim kendime güvenemedim açıkcası. çok minyon biriyim bebek iri olunca zor diye düşündüm.yarın 11 gibi girecem spinal anestezi olacak dua edin lütfen.hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım.

sonsycim, çok saol canımDerinkızımızın gelmeside yakın o zamn.allah sağlıcakla kavuştursun bnde doğumagitmeden yzarm.inş görüşebliriz tekrar.allagüçkuvvet versin azcık daha dayan.

aaa taze anneler gelmiş :)) papatyacım allahyardımcın olsunkolaydeğil yavruylauğraşmak.inşsarılıkları ilerlemez.stünde artar.

şifa canımsenin kızındagecekuşu demek :) bizlerde arkanızdan geliyoruzsanırım. fotonuzyok mu eklesene *

assyamm ikimizde hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.benimde suyum gayet normal plesanta iyi dedi.bebek kiloları da yakın 3750 dedi benimkinede baş çevresi buyük biraz bizimkinin ama ben kendime güvenemeyip sezeryan istedim.hakkımızda hayırlısı olsun.

evet sağlıklı olsunlar inşallah,benim kontrolüm cumartesi,kızım da bugün daha önceki 3 güne göre biraz daha hareketli,bu da içimi rahatlatıyor,doktor bebek hareketleri çok önemli diyor bebek oarada ne kadar rahatsa o kadar hareketli olur diyor.senin bebek hareketleri nasıl canım,bu arada adım pınar ben türkçe öğretmeniyim ve ilk bebeğim,trabzondayım,seni de tanımak isterim.

hareketlerimiz bugün biraz az..suyu seviyor heralde su içtikçe biraz kıpırdanıyor
benim adım meltem 33 yaşındayım sivaslıyım ev hanımıyım..2. bebeğim
ilk kızım 12 yaşında ...bu geç geldi..5 yıllık tedavinin ardından tedavisiz gelen nazlı bi kız..

memnun oldum,ikinci bebek demek,tecrübelisin sen ne güzel...benim kızım da nazlı diyorum ben adı elif olacak,senin miniğin adı ne?

o sarılık bende var. ( inşallah zamanında doğuracağım

bugün bizim de kontrolümüz vardıııı

bi tanecikk sancı çıktı nstde... bu da bir şeydir deyip sevdindim. 40'lara kadar çıktı indi.. hissetmedim..

ultrasonda her şey çok normal, yolundaymış. su kaybı çok çok az var, zaten son haftalarda normalmiş bu. çatı muayenesini haftaya yapacak doktorum. eee, başka bir haber yok benden.

kuzucum ağzını açıp açıp kapatıyordu, annesi yesin o ağzını yaa (

Selam kızlar ben hala doğurmadım bekliyom. Edlincim kontole gittim suyum biraz daha artmış. Doktor yatmaya devam dedi. Hala tarihimiz 18 Mart :))

Sudem evet artık karşılaşamıyoruz. Ama kimseyle Beraber doğuralım diyom kız işte

Yap arkadaşım. Bu yolda herşey mübah. Doğuranları gördükçe sabırsızlanıyor insan. Hele benim gibi tüp bebek olanlar. Biz hamilelik moduna sizden 1 ay önce girdik. Bekle bekle inşallah bizde mucizemizi alıcaz kucağımıza.

Biri belirsizlik mi dedi Canım benimde doğum tarihim 18 mart ama dün o işleri halletim. Ne olur ne olmaz sona bırakma. Birde zaten hormonlar nedeniyle eskisi gibi uzamıyor. Seni baya götürür merak etme

Canım kendini çok yorma. Çok özledim seni. Pazartesi sana ulaşmak sesini duymak duygularını paylaşmak istiyorum.

Ah benim kuzumm bu canavarlar seni yormaya mı başladı. Yerim ben onları. Annesi büyğyecekler, seni hiç üzmeyecekler. Azcık zamana ihtiyaçları var. Sarılıkta biliyrsun genelde oluyor. Tabi insan o iğneleri falan düşününce üzülüyor ama ne yapalım onların iyiliği için. Üçünüzüde öpüyorum....

Şifammm canım tatlı cadı kızın geceleri uyuyor ozaman. Ne güzel işte. Azcık büyüsünlerde bol bol sohbet edelim yav...

Kızlar yarın kontrole gidicem dua edinde kötu bişey demesin çok korkuyom rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin .... Şu erkenden doğum yapanlara öyle hevesleniyorumki sanki ben hiç doğum yapamıycakmışım gibi geliyo. Ay allahım bide her gören sen daha doğurmadınmı diyo sanki kendileri taşıyolar napım çıkmıyosa ... Yorum yapan yapana sormayın gitsin . Takmıyorum sadece doğum yapıp oğlumu bian önce görmeyi istiyorum acaba kime benziyo iyimi çok merak ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

zaten canları ne ki
ne kadar kanları olsun
öyle bir ağladılar ki içim parçalandı

bu arada son zamanlarda vücudum çok fazla ödem yapmıştı
50 ile hamileliğe başlayıp 73 ile doğuma girmiştim
hastaneden geldiğimde 67 çıktım tartıda
böyle oldum
çünkü 7 kilo gitmişti ve zaten bebekler 5 kiloydu
doğumdan tam bir hafta sonra tartıya çıktığımda 58.9 çıktım
ama benim göbeğim hamilelik öncesi dümdüzdü, yırtık yoktu
ama şimdi ise
maalesef yırtık dolu, içi su dolu balon gibi
ne tarafa yatsam o tarafa devriliyor

kızlar en zoru ne biliyor musunuz
doğum sonrası size yardımcı ollmak için yanınızda olanlar
aslında amaçları yardım ama
bizim yaşadığımız psikolojik durumdan mıdır bilmem
evde yapılan her hareket, size söylenen her söz batıyor
yardımları olmuyor değil ama bazen o yardımları bile olmasın istiyorsunuz
o yüzden elinizden geldiğince yanınızda olmak isteyenleri bir müddet kendinizden uzak tutun
çünkü herkes her şeyi sizden iyi bildiğini zannediyor
ve sizde de benim çocuğum , ben daha iyisini biliyorum ve yaparım diyorsunuz

sezaryen olayına gelince kimsenin gözünü korkutmak istemem ama
kolay değil arkadaşlar
kendinize gelmeniz, kesi yerinin ağrısı
ve en önemlisi gaz sancısı
yine gitmem lazım
erenim acıktı

kızlarr selamm
valla 9 aydır sizinle beraberim çok girip paylaşım yapamasamda sürekli takip ediyorum...doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış arkadaşlarada sabır diliyorum:):)
2 gün önce kontrolümüz vardı bizimde oğlum 3250 gr olmuş boyumuz 51cm vee sezeryan olacağım içinde doktorumuz 15 mart tarihini verdi haftaya cuma sabah 7.30da doğuma giricem heycandan çok korku sardı şimdi beni:):)

Merhaba kızlar
Bende artık doğsun diye bunalıma girenlerdenim
Dün kontrolümüz vardı herzaman ki gibi nst de sancılar çıktı 100 üde gördük yine ama açıklık kontrolü yapıldığında tık yok malesef
Açılma yok ama rahimde yumuşama var dedi doktorum bu hafta gelebilir oğluşun dedi inşallah hayırlı zamanda...
Kilosuda 3200 olmuş maşallah bu kadar beklemiyodum çünkü bu hafta hiç iyi beslenenedim demek ki gerçekten ilgisi yokmuş
Bu arada doktorum açıklığa bakmadan kanaman olabilir korkma dedi daha öncede yapmıştı ama söylememişti ki olmamıştı da bu kes daha masadan kalkmadan kanamam oldu doktora gösterdim ama önemli değil dedi fakat hala devam ediyo bugün 2. Gün hala leke geliyo anlamadım bende aramak da istemedim benim artık hiç bişi umrumda değil hayırlısı ile bir an önce oğlumun gelmesini istiyorum inanılmaz zorlanıyorum artık gece sayısızca kez uyandım sancıdan kıvrandım artık hep bu şekilde sağa sola dönmek bile işkence bizim yüzümüzden babamızda uyuyamıyo allahım bir an önce kurtarsın hepimizi kızlar çok dua edelim...

ne güzel yine de çok güzel zayıflamışsınız çarşaf falan sarın karnınıza faydası olacaktır... Allah bağışlasın yavrularınızı benim de oğlumun adı eren olcak inşallah...

kızlar merhaba, ne güzel haberler geliyor darısı başımıza demeden gecemiyorum ben de:)
son 2 gündür inanılmaz iştahım arttı,sürekli bişey yemek istiyorum, biraz siteleri karıştırdım da doğuma 1-2 gün kala iştahsızlık olur hatta kilo ve su kaybı olur diyor sitelerde.. bu iştaha bakılırsa ben daha ccoookk beklerim bu kızı
benim gibi iştahı artan varmı diye merak ettim:)

2 gündür ben de ((

cnm tabiki kabul ederim, gönder lütfen.

gittim bugün doktora nstyede girdim. ama o kadar kasmısım o kdr heyecanlıydım ki. bebiş 100 gr almış. 2600 dedi doktor.
bacak boyu , kafa cevresi hersey normal. hatta bacak boyu uzun bile dedi. sadece kilosu birazaz dedi.
söyledim cok zor bi hafta gecirdim dedim. 8 ay hersey normal neden bböyle oluyo dedim.. özellikle söylüyorum bebeğin saglıklı sadece zayıf dedi. 2800 3000 arası olmasını istiyorum o kadar dedi.

kalp atsları kasılmalarım hepsi normal cıktı... bi sıkntı yok. plasentadaki yaslanmada normal düzeyde bu haftalarda olabilir dedi.
carsam yine nstye gircem. her hafta kontrol edicez ve beklicez dedi. aksi bir durum olur kalp atıslarında sıkntı lursa mudahele edice dedi.. sen ne durumdasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…