canım yaeksiler bitmiyomuş bitsede iş çıkıyo hergün dışardaydım bugün evdeyim çantamı kapattım bekliyorum.
pzts sabah oğlumlayım inş.pc de bozuk takip edemedim sizi hiç, papatya ikizlerimizin fotosunu koydu mu?db sanırım oğluyla bugün.
sen nasılsın ? sancılarartıyomuş.
Merhaba kızlar,
Bugun dr.a gittik.NST.de hıc bır sorun cıkmadı sancıda yok..ultrasona girdik anam bı bakımm 3.671 gr olmus 50 cm..suyum felan hersey normal..dedım dr. bey bu doğuma kadar kaç kılo olucak bole daha, doğuma 6 gun var..dedi merak etme bebeğin tam kılosunu sadece doğduğunda oğrenebılırız dedı eksıkde cıkabılır fazlada dedi..zaten dıkkat ettıysen catı muanesı yapmıyorum..son doğum anında yapıcam dedi. cunku catı son doğum anı acılabılırmıs ,illa erkenden acılcak dıe bır kaıde yokmuş hatta çatımız en olgun zamanını doğum anındaoluyormus, daha oncesınde olculen catı muanesının bır anlamı yokmus..hatta bunun ıcın sezeryan yapan dr.lar bıle varmıs ne yazıkkı..aman catın dar doğuramazsın felan..halbukı sancı gunu bakılması gerekıyormus catıya.dedi catına ogun bakıcam catı bebek kılosu orantısı ıyıyse doğurursun dedi..bu arada 13 mart beklenen doğum zamanı ,olduki doğmadı en gec 20 marta kadar 2-3 gunde bır kontrole gıdıcez.hala gelmedi 20 mart gunu suni sancı vericekler yıne doğmadı sezeryan..dedim peki ben spinal sezeryan istiyorum mumkun mu? dr.da bizde zaten spinal oneriyoruz ,genel anestezi kişi ozellıkle ısterse yapıyoruz dedi ama sezeryanlar arasında yıne en saglıklısı spinal dedi genele göre yanı..valla bızım bugunluk seruven bu..herzamankı gıbı HALA bek-le-me-de-yiz:))
evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun
zayıfta olsa tutarım ben sorun o değilde suyu azalan bebeklerin böbrek problemi oluyormuş
tek düşüncem inşallah herhangi bi sağlık problemi olmadan doğar
ben yarın nst ye gidecem..senin kontrol ne zaman
evet sağlıklı olsunlar inşallah,benim kontrolüm cumartesi,kızım da bugün daha önceki 3 güne göre biraz daha hareketli,bu da içimi rahatlatıyor,doktor bebek hareketleri çok önemli diyor bebek oarada ne kadar rahatsa o kadar hareketli olur diyor.senin bebek hareketleri nasıl canım,bu arada adım pınar ben türkçe öğretmeniyim ve ilk bebeğim,trabzondayım,seni de tanımak isterim.
hareketlerimiz bugün biraz az..suyu seviyor heralde su içtikçe biraz kıpırdanıyor
benim adım meltem 33 yaşındayım sivaslıyım ev hanımıyım..2. bebeğim
ilk kızım 12 yaşında ...bu geç geldi..5 yıllık tedavinin ardından tedavisiz gelen nazlı bi kız..
slm kızlar geçmişi okudum koyu kıvamlı akıntı bende 20 gündür felan var 36+1deyim henüz bu akıntı doğumun yaklaştığını belirtiosa beimki bugün yarın olur o zamn
bide kaynanam dioki göbek deliğinin etrafı saramaya başlayınca 1 2 hafta içinde doğar dio acaba doğruluk payı varmı
merhabaa,
şafak kaç bilmemek ne kötü yaa her gün doğurmayı bekliyorumm
2013 canım senle bir türlü denk gelemedik. ben çıkıyoorum sen giriyorsun.
senin sezeryan günün benim miadımın dolması. umarım doğurmuş olurum.
yarın doktor kontrolum var bakalım neler çıkacak.
lalammm kız her gün giriyorumm acaba doğurdun mu diye seni çok merak ediyorum.
doğurunca mutlaka yaz tamam mı... azmine hayranım yaaa
Selam Güzel Anneler, bugün yine ağrım var belim ağrıyor kasıklarıma vuruyor, sanki adet olucam, bide 1 haftadır yoğun akıntım var çamaşırımı ıslatacak kadar, hepimiz bekliyoruz bebeklerimizi sorular soruyoruz birbirimize şöyle oldu böyle oldu diye, artık doğsun kucağımıza alalım istiyoruz ), kısa süre içinde gelmezse doğum başlasın diye bildiğim tüm yöntemleri kullanıcam
kızlar benim ağrılarım arttı bugun. doğum mu yaklaşıyor acaba. pazar günü ağdaya gidiyim bari :) pazartesi randevum vardı çatı muayenesi yapmayacaksa biraz daha erteleyeyim ağda işini diyordum ama bilemedim şimdi. artık 2 hafta içinde doğum olur herhalde oooof bu belirsizlik ne zormuş
canım yaeksiler bitmiyomuş bitsede iş çıkıyo hergün dışardaydım bugün evdeyim çantamı kapattım bekliyorum.
pzts sabah oğlumlayım inş.pc de bozuk takip edemedim sizi hiç, papatya ikizlerimizin fotosunu koydu mu?db sanırım oğluyla bugün.
sen nasılsın ? sancılarartıyomuş.
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ben doğum yapalı bugün tam bir hafta oldu
anca kendime gelebildim
sütüm bebekleri bir öğün doyurmaya yetiyor
ikinci öğünde mama ile besliyorum
çok zorlanıyorum kızlar, ilk önce annem kaldı yanımda, sonra kayınvalidem kaldı
iki gündür eşimle berabewr bakmaya çalışıyoruz
gece 12.30-3.30 nöbeti benimdi, hiç uyumadılar, mızırdandılar
3.30 7.00 nöbeti ise eşimindi, sıra ondayken de mışıl mışıl uyumuşlar
bu gece 3 saat uyudum ama mızmızlanmıyorum
her şey çok zor ama çok da güzellllll
bu arada iki kuzuda da sarılık başlangıcı var
yeni doğanın 5. gün testi var
ellerinin üzreinden kan alıyorlar, daha doğrusu almaya çalışıyorlar
bizden kan aldıkları iğnele damar yolu bulmaya çalışıyorlar
devamını birazdan yazacağım
malum zırladılarrrrr
Selam cici anneler bebeklerini kucaklarına almayı heyecanla bekleyenler hepinizz aklımda ve dualarımdasınızz inşallah hep güzel ve keyifli-sağlıklı haberlerimiz olacakyaa bebeğim, tatlı cadım nerdeyse gündüzleri hiççççç uyumuyor uyku diyeti yapıyor resmen hiç vakit bulamıyorumm sizleri çokkk özledim hadi kaçtımmm başladı gene mırıldanmaya
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ben doğum yapalı bugün tam bir hafta oldu
anca kendime gelebildim
sütüm bebekleri bir öğün doyurmaya yetiyor
ikinci öğünde mama ile besliyorum
çok zorlanıyorum kızlar, ilk önce annem kaldı yanımda, sonra kayınvalidem kaldı
iki gündür eşimle berabewr bakmaya çalışıyoruz
gece 12.30-3.30 nöbeti benimdi, hiç uyumadılar, mızırdandılar
3.30 7.00 nöbeti ise eşimindi, sıra ondayken de mışıl mışıl uyumuşlar
bu gece 3 saat uyudum ama mızmızlanmıyorum
her şey çok zor ama çok da güzellllll
bu arada iki kuzuda da sarılık başlangıcı var
yeni doğanın 5. gün testi var
ellerinin üzreinden kan alıyorlar, daha doğrusu almaya çalışıyorlar
bizden kan aldıkları iğnele damar yolu bulmaya çalışıyorlar
devamını birazdan yazacağım
malum zırladılarrrrr
kızlar merhaba, ne güzel haberler geliyor darısı başımıza demeden gecemiyorum ben de:)
son 2 gündür inanılmaz iştahım arttı,sürekli bişey yemek istiyorum, biraz siteleri karıştırdım da doğuma 1-2 gün kala iştahsızlık olur hatta kilo ve su kaybı olur diyor sitelerde.. bu iştaha bakılırsa ben daha ccoookk beklerim bu kızı
benim gibi iştahı artan varmı diye merak ettim:)
aynı durumdayız..minik kızım diye severken gerçekten minicik bişey doğuracam ..
yarın senden güzel haberler bekliycem cnm bize umut ol...yalnız kafam çok dalgın nikini unutabilirim..son zamanlarda unutkanlık çoğaldı...arkadaşlık daveti göndersem kabul edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?