benim göbek çevrem 7.aydan beri sapsarı..ilk gördüğümde çok korkmuştum,erken mi doğacak acaba diye ama sonuç ortada..benim için doğru değil en azından
hareketlerimiz bugün biraz az..suyu seviyor heralde su içtikçe biraz kıpırdanıyor
benim adım meltem 33 yaşındayım sivaslıyım ev hanımıyım..2. bebeğim
ilk kızım 12 yaşında ...bu geç geldi..5 yıllık tedavinin ardından tedavisiz gelen nazlı bi kız..
bendememnun oldum,ikinci bebek demek,tecrübelisin sen ne güzel...benim kızım da nazlı diyorum ben adı elif olacak,senin miniğin adı ne?
sende herkese günüm geçti deme daha 8 aylık hamileyim deKızlar yarın kontrole gidicem dua edinde kötu bişey demesin çok korkuyom rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin .... Şu erkenden doğum yapanlara öyle hevesleniyorumki sanki ben hiç doğum yapamıycakmışım gibi geliyo. Ay allahım bide her gören sen daha doğurmadınmı diyo sanki kendileri taşıyolar napım çıkmıyosa ... Yorum yapan yapana sormayın gitsin . Takmıyorum sadece doğum yapıp oğlumu bian önce görmeyi istiyorum acaba kime benziyo iyimi çok merak ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm tabiki kabul ederim, gönder lütfen.
gittim bugün doktora nstyede girdim. ama o kadar kasmısım o kdr heyecanlıydım ki. bebiş 100 gr almış. 2600 dedi doktor.
bacak boyu , kafa cevresi hersey normal. hatta bacak boyu uzun bile dedi. sadece kilosu birazaz dedi.
söyledim cok zor bi hafta gecirdim dedim. 8 ay hersey normal neden bböyle oluyo dedim.. özellikle söylüyorum bebeğin saglıklı sadece zayıf dedi. 2800 3000 arası olmasını istiyorum o kadar dedi.
kalp atsları kasılmalarım hepsi normal cıktı... bi sıkntı yok. plasentadaki yaslanmada normal düzeyde bu haftalarda olabilir dedi.
carsam yine nstye gircem. her hafta kontrol edicez ve beklicez dedi. aksi bir durum olur kalp atıslarında sıkntı lursa mudahele edice dedi.. sen ne durumdasın cnm
kızlar bnmde adım Seda, 28 yaşındayım, il bebeğim. İstanbulda yaşıyorum ve finans uzmanıyım. Ve kısmetse oğlum olacak :)
bende
ikinci bebek ama aradan 12 yıl geçti kızım boyum kadar oldu haliyle biçok şeyi unuttum ilk bebeğim gibi heyecanlıyım
kızının adı çok güzel adıyla yaşasın
bizde pelin koyacaz inşallah
sende herkese günüm geçti deme daha 8 aylık hamileyim de
ben herkese fazladan fazladan söylüyodum mesela şimdi 8,5 aylık hamileyim 8 aylık diyorum
kimsede sormuyor daha ne duruyon diye
memnun oldum cnm
sen güzel şeyler duymuşsun ..maşallah 100 gr büyümüş bebiş
darısı bizim minnakımıza inşallah
yarın sabah nst girecem..sonucu doktoruma gösterecem..sıkıntı çıkmaz inşallah
şimdiye kadar hamile gibi davranmıyordum aktif geçiriyordum hayatı 2 gündür hamile gibiyimyürüyüşüm bile değişti korkudan
bol su içip yatıyorum
hayırlı ugurlu olsun tebrık ederım canım nasıl gectı bızlerde meraktayız
evet belirtilerimiz resmen aynıymış:)) keske sende bıraz bekleyıp normalde ısrar etseydın..ama neyse artık tarıhde almıssın tabı pıskolojınde cok onemlı ona kendını hazır hıssetmıyorsan belkıde sezeryan sızın ıcın daha ıyıdır en azından bebegın strese gırmez..sende spinal olucaksın sanırım bende eger bebek bır turlu gelmezse 21ınde spinal olucam..zaman bulamıcaksın belkı ama buraya yazarsan mutlaka sezeryanla ılgılı bızı haberdar et canım..hadi hadi az kaldı bebeğine kavuşmana..artık doğuma kadar guzel seyler duşun kı guzelcene cık dogumdan..şimdiden allah analı babalı buyutsun..assyamm ikimizde hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.benimde suyum gayet normal plesanta iyi dedi.bebek kiloları da yakın 3750 dedi benimkinede baş çevresi buyük biraz bizimkinin ama ben kendime güvenemeyip sezeryan istedim.hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar mrb,
yine geçmişi okumadan yazıyorum vakit buldukça okurum,
çarşamba sabah 8de hastaneye yatışımız yapılıp suni sancıya başladık, saat 4 gibi açıklık 6cme gelince sancıya dayanamayınca epidural normale karar verdik ve 6 gibi bebeğimiz geldi, çok güzel bi duygu, emmeye alışmaya çalışıyoruz biraz zorlanıyoruz ama alışıcaz başka çaresi yok, bugün evimize geldik, tekrar yazmaya çalışırım...
Canim şimdi nasılsın duaların seninlearkadaşlar dün doktora gittm ve haftan geçiyo zırvasına yine devam etti ama verdiği usg de bile 39+4 yazıyor yarın sabah 8 de gel suni deneyelim olmazsa sezeryana alırız saçmalığa bakarmısınız hem açılman yok herşey normal diyo sancı öneriyo insan bi muayene eder en azından rahimde yumuşama varmı yokmu ona göre söyler
neyse doktordan sonra burada 25 yıllık bi hemşire abla vardı onu çağıdık muayene etti beni o sırada nişanımı getirtti rahim yumuşak açılmanda var 2cm dedi zaten dünden beri adet ağrısı gibi sancılarım oluyodu gittikçede şiddetleniyo 5 dk da bi oluyo anlıcanız kadın konuştu anlattı herşeyi sakinleştik rahatladık sancılarım böyle devam ederse heralde yarın doğururum inaşallah yarın sabahda hemen gitmicem 8de falan doktora çok kızgınım ona beklicem iyice sancılarımın artmasını hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar benim içinde allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canim şimdi nasılsın duaların seninle
merhaba bayanlar... aslında ben başka topiklerde umut aeayanlardanım...sadece hamile olmak nasılmış diye sizin topiğe bakmaya geldim ne güzel dertleriniz var... sancılar doğumlar...
dilerim hepiniz bebişlerinizi kucağına alırsınız...
BENİM hikayeme gelecek olursak 9 aydır korunmuyorum bu tedavide 4. ayım ve bir hafta önce aşılama oldum 2. aşılamam bu umudum yok...
size imrenerek okudum dilerim ben de sizler gibi bir gün bu dertleri! yaşarım bence sizler de ben ve benim gibi çevresinde hamişler dolup yaşan bir de kendine baktığında hayalleri umutları suya düşenleri düşünün eminim size yardımcı olacaktır...
hoşça kalın...
Ben ne zaman doğurucammmartık çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?