2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim göbek çevrem 7.aydan beri sapsarı..ilk gördüğümde çok korkmuştum,erken mi doğacak acaba diye ama sonuç ortada..benim için doğru değil en azından

aman zaten kaynanam demişti doğru olmaması çok normal de işte ya tutarsa die sorayım dedim

bi haftadır aç göbeğinin rengine bakıcam die yakama yapışıyodu derdi başkamış demekki :)))

kızlar bnmde adım Seda, 28 yaşındayım, il bebeğim. İstanbulda yaşıyorum ve finans uzmanıyım. Ve kısmetse oğlum olacak :)

kızlar mrb,

yine geçmişi okumadan yazıyorum vakit buldukça okurum,
çarşamba sabah 8de hastaneye yatışımız yapılıp suni sancıya başladık, saat 4 gibi açıklık 6cme gelince sancıya dayanamayınca epidural normale karar verdik ve 6 gibi bebeğimiz geldi, çok güzel bi duygu, emmeye alışmaya çalışıyoruz biraz zorlanıyoruz ama alışıcaz başka çaresi yok, bugün evimize geldik, tekrar yazmaya çalışırım...

Herkese selam canlar
İyi akşamlar
2 cm açıklık varmış % 80 normale uygun dedi doğum için
Haftaya kadar gelirmiş paşacık
En son haftaya cuma kavuşuyoruz bebişimleeeeeeeeeeee
İnşallah normal sancılarda olur

YENİKULLANİCİ cnm gozun aydin ne mutlu normal dogum olmus..masallah size...

CEMREM ay heyecan yaptim kiz..cok az kalmis masallah. hadi hayirlisi..

SİFAA PAPATYA bende sizleri merak ediyordum..ne guzel ya yavrulardan yazmaya bile vakit bulamayip hem kaciyosunuz...bende istiyorummm artik...

CANDAS cnm ne mutlu pazartesi meleginle beraber olacaksin..hayirli olsun cnm..

2013 cnm bende yazmani bekliyordumm..sevindim senin adina.. bende beklemedeyim.. ayin 13 une kadar normal olarak hayirlisi ile geldi geldi...gelmedi 13une sezeryan gunu isteyecem..takatim kalmadi artik..gozumun onunde olsun yavrum..

memnun oldum,ikinci bebek demek,tecrübelisin sen ne güzel...benim kızım da nazlı diyorum ben adı elif olacak,senin miniğin adı ne?
bende
ikinci bebek ama aradan 12 yıl geçti kızım boyum kadar oldu haliyle biçok şeyi unuttum ilk bebeğim gibi heyecanlıyım
kızının adı çok güzel adıyla yaşasın
bizde pelin koyacaz inşallah
sende herkese günüm geçti deme daha 8 aylık hamileyim de
ben herkese fazladan fazladan söylüyodum mesela şimdi 8,5 aylık hamileyim 8 aylık diyorum
kimsede sormuyor daha ne duruyon diye

kızlar bnmde adım Seda, 28 yaşındayım, il bebeğim. İstanbulda yaşıyorum ve finans uzmanıyım. Ve kısmetse oğlum olacak :)

memnun oldum cnm

sen güzel şeyler duymuşsun ..maşallah 100 gr büyümüş bebiş
darısı bizim minnakımıza inşallah
yarın sabah nst girecem..sonucu doktoruma gösterecem..sıkıntı çıkmaz inşallah

şimdiye kadar hamile gibi davranmıyordum aktif geçiriyordum hayatı 2 gündür hamile gibiyim yürüyüşüm bile değişti korkudan
bol su içip yatıyorum

Son düzenleme:

cnm sendende hayırlı haberler bekliyoruz :)) insallah bebişin buyumus kocaman olmustur

merhaba kızlar, pek bakamıyorum buraya, ev çok kalabalıktı, bizimkiler, eşimin ailesi felan. kalabalıktan çok bunalmıştım, nerdeyse herkesi kovucaktım artık. her odada birileri yaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor felan. neyseki dün herkes gitti, bitek annem kaldı ama inanın onun da gitmesini istiyorum artık. annem de nerdeyse bebeği bana vermicek ya, azcık ağlasın hemen alıyor elimden sallıyor avutuyor uyutuyor. alınmasın diye birşey demeyip veriyorum, tamam sevdiği için yapıyor ama onun annesi benim ya, bıraksa da biraz da ben baksam:)

neyse bugün kızım 13günlük oldu, sarılığı geçti, kilo almaya başladı, gündüz uyuyup gece bakınıyoruz. çok fazla ağlayıp bağırmıyor, bi karnı acıkınca mırlıyor o kadar. amaaaa kesinlikle emmiyor sarılık olunca hastanede biberonla beslediler, hemen alıştı ona. 10gündür hergün emzirmek için uğraşıyoruz saatlerce, asla emmiyor, görseniz bi tarafını kesiyoruz gibi ağlıyor ağzına meme verdikçe, ortalığı yıkıyor resmen. bal sürdük, şekerli su döküyoruz, ağzına meme verince üstten mama akıyoruz ağzına, yok bikere bile emmiyor memeyi elektrikli süt sağma makinası aldık, sağıp veriyorum sütümü ama emmediği için çok az çıkıyor. mama da veriyoruz mecburen. nasıl alışıcak emmeye bilmiyorum. sabırla hergün uğraşıyorum ama ümitsizim artık, bu gidişle mamayla büyüycek kızım

bu arada kızlar normal doğum yapanlara mutlaka korse kullanmalarını tavsiye ederim. ben doğumdan sonra doktora sorup alıp kullanmaya başladım ve karnım acaip toparladı. nerdeyse dümdüz oldu 2haftada, çatlağımda olmamıştı hamileyken, karnım doğum öncesine döndü bile. ama 9kilom var daha doğumdan önceye göre. 17 kiloyla doğuma girdim, doğdumda 5 kilo gitti, sonrada 3kilo gitti, daha da gidecek sanırım. her tartıya çıktığımda bikaç yüz gram daha gitmiş oluyor.

hepinize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler versin Allah'ım...

hayırlı ugurlu olsun tebrık ederım canım nasıl gectı bızlerde meraktayız

tesekkurler canim.darisi sizlerin basina insallah.ahhh ne sen soor ne ben soyleyim.dogum hikayemi anlatcam zaten :)))
fazlada giremiyorum buraya alismaya calisiyorum yeni hayatima :))
buarada tebrik eden butun arkadaslara coooook tesekkur ediyozzzz:)))

iiyi akşamlar herkese şimdiden bütün arkadaşlarımın kadnlar gününü kutlarım
şu an şoktayım arkadaşlar komşumuz eşini bıçaklamılş öldü kadıncağız Allahım ne büyük acı Alllah ailesine sabırlık versin 3 evladı yetim kaldı Rabbim böyle insanlardan uzak etsin çoluğumuzu çocuğumuzu sinirlerim çok bozuk

en güzel hediyelerimize kavuşanlar baya olmuş darısı bizlere inş..12 martda da ben kavuşucam nasipse sezeryan tabiki 2 gündür korkuyorum bel ağrılarım arttı bir de sizler yaşıyormusunuz bilmem bebişin hareketleri beni rahatsız ediyor birden gaz sancısı gibi ağrı saplanıp geçiyor bebek hareketi ama doğum sancısı böyle midir tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim çok hareketli değil artık ama ara ara gün içinde yaşadım bakalım salıya kadar bekleyecekmi prenses

evet belirtilerimiz resmen aynıymış:)) keske sende bıraz bekleyıp normalde ısrar etseydın..ama neyse artık tarıhde almıssın tabı pıskolojınde cok onemlı ona kendını hazır hıssetmıyorsan belkıde sezeryan sızın ıcın daha ıyıdır en azından bebegın strese gırmez..sende spinal olucaksın sanırım bende eger bebek bır turlu gelmezse 21ınde spinal olucam..zaman bulamıcaksın belkı ama buraya yazarsan mutlaka sezeryanla ılgılı bızı haberdar et canım..hadi hadi az kaldı bebeğine kavuşmana..artık doğuma kadar guzel seyler duşun kı guzelcene cık dogumdan..şimdiden allah analı babalı buyutsun..

Ayyy ne güzel ya işte hayalimdeki doğum hikayesi ne güzel sadece 8 saat sancı ve sonrası normal doğum maşallah canım çok şanslısın bende epidural normal doğum düşünüyorum vakit bulduğunda yazarsın epidural normal doğum ile ilgili yorumlarını bekliyorum
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

arkadaşlar dün doktora gittm ve haftan geçiyo zırvasına yine devam etti ama verdiği usg de bile 39+4 yazıyor yarın sabah 8 de gel suni deneyelim olmazsa sezeryana alırız saçmalığa bakarmısınız hem açılman yok herşey normal diyo sancı öneriyo insan bi muayene eder en azından rahimde yumuşama varmı yokmu ona göre söyler
neyse doktordan sonra burada 25 yıllık bi hemşire abla vardı onu çağıdık muayene etti beni o sırada nişanımı getirtti rahim yumuşak açılmanda var 2cm dedi zaten dünden beri adet ağrısı gibi sancılarım oluyodu gittikçede şiddetleniyo 5 dk da bi oluyo anlıcanız kadın konuştu anlattı herşeyi sakinleştik rahatladık sancılarım böyle devam ederse heralde yarın doğururum inaşallah yarın sabahda hemen gitmicem 8de falan doktora çok kızgınım ona beklicem iyice sancılarımın artmasını hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar benim içinde allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Canim şimdi nasılsın duaların seninle

günaydın arkadaşlar,ben de saat 11'de dr'a gideceğim,geçen hafta süren doldu demişti,bugün pelvik muayeneye çağırdı,gece de sabaha kadar uyku tutmadı,hem de azıcık bel ve kasık ağrım vardı,normali isteyeceğim yine.bakalım ne diyecek...çok korkuyorum...

merhaba bayanlar... aslında ben başka topiklerde umut aeayanlardanım...sadece hamile olmak nasılmış diye sizin topiğe bakmaya geldim ne güzel dertleriniz var... sancılar doğumlar...

dilerim hepiniz bebişlerinizi kucağına alırsınız...

BENİM hikayeme gelecek olursak 9 aydır korunmuyorum bu tedavide 4. ayım ve bir hafta önce aşılama oldum 2. aşılamam bu umudum yok...

size imrenerek okudum dilerim ben de sizler gibi bir gün bu dertleri! yaşarım bence sizler de ben ve benim gibi çevresinde hamişler dolup yaşan bir de kendine baktığında hayalleri umutları suya düşenleri düşünün eminim size yardımcı olacaktır...

hoşça kalın...

umuduna asla yitirme benimde çevremde vardı aşılama yapan arkadaşlarım onlarda hamile kaldı daha yolun başındasın bence rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin ben zaten hep dua ediyorum allahım sen isteyen herkese nasip et diye allah yardımcın olsun

Ben ne zaman doğurucammm artık çok sabırsızım

senınle gunumuz aynı canım:) ben sema ıstanbulda oturuyorum kur an öğretmeniyim. aynı sekılde bende cok sabırsızlanıyorum 8 ay gectı su 20 gun hııc gecmıo senın normal mı olacak..benm normal ıns sorun cıkmaz ıse son anda rabbım yardımcımız olsun bkalım aynı gun olan bı kac arkadsımız daha var hangımız once doguracakkkk...benm fazla umıdım yokama erken olması ııcn bu arada bbegın kılosu ne kadar?sen nerelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…