Merhaba,merhaba bayanlar... aslında ben başka topiklerde umut aeayanlardanım...sadece hamile olmak nasılmış diye sizin topiğe bakmaya geldim ne güzel dertleriniz var... sancılar doğumlar...
dilerim hepiniz bebişlerinizi kucağına alırsınız...
BENİM hikayeme gelecek olursak 9 aydır korunmuyorum bu tedavide 4. ayım ve bir hafta önce aşılama oldum 2. aşılamam bu umudum yok...
size imrenerek okudum dilerim ben de sizler gibi bir gün bu dertleri! yaşarım bence sizler de ben ve benim gibi çevresinde hamişler dolup yaşan bir de kendine baktığında hayalleri umutları suya düşenleri düşünün eminim size yardımcı olacaktır...
hoşça kalın...
merhaba kızlar, pek bakamıyorum buraya, ev çok kalabalıktı, bizimkiler, eşimin ailesi felan. kalabalıktan çok bunalmıştım, nerdeyse herkesi kovucaktım artık. her odada birileri yaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor felan. neyseki dün herkes gitti, bitek annem kaldı ama inanın onun da gitmesini istiyorum artık. annem de nerdeyse bebeği bana vermicek ya, azcık ağlasın hemen alıyor elimden sallıyor avutuyor uyutuyor. alınmasın diye birşey demeyip veriyorum, tamam sevdiği için yapıyor ama onun annesi benim ya, bıraksa da biraz da ben baksam:)
neyse bugün kızım 13günlük oldu, sarılığı geçti, kilo almaya başladı, gündüz uyuyup gece bakınıyoruz. çok fazla ağlayıp bağırmıyor, bi karnı acıkınca mırlıyor o kadar. amaaaa kesinlikle emmiyorsarılık olunca hastanede biberonla beslediler, hemen alıştı ona. 10gündür hergün emzirmek için uğraşıyoruz saatlerce, asla emmiyor, görseniz bi tarafını kesiyoruz gibi ağlıyor ağzına meme verdikçe, ortalığı yıkıyor resmen. bal sürdük, şekerli su döküyoruz, ağzına meme verince üstten mama akıyoruz ağzına, yok bikere bile emmiyor memeyi elektrikli süt sağma makinası aldık, sağıp veriyorum sütümü ama emmediği için çok az çıkıyor. mama da veriyoruz mecburen. nasıl alışıcak emmeye bilmiyorum. sabırla hergün uğraşıyorum ama ümitsizim artık, bu gidişle mamayla büyüycek kızım
bu arada kızlar normal doğum yapanlara mutlaka korse kullanmalarını tavsiye ederim. ben doğumdan sonra doktora sorup alıp kullanmaya başladım ve karnım acaip toparladı. nerdeyse dümdüz oldu 2haftada, çatlağımda olmamıştı hamileyken, karnım doğum öncesine döndü bile. ama 9kilom var daha doğumdan önceye göre. 17 kiloyla doğuma girdim, doğdumda 5 kilo gitti, sonrada 3kilo gitti, daha da gidecek sanırım. her tartıya çıktığımda bikaç yüz gram daha gitmiş oluyor.
hepinize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler versin Allah'ım...
merhaba bayanlar... aslında ben başka topiklerde umut aeayanlardanım...sadece hamile olmak nasılmış diye sizin topiğe bakmaya geldim ne güzel dertleriniz var... sancılar doğumlar...
BENİM hikayeme gelecek olursak 9 aydır korunmuyorum bu tedavide 4. ayım ve bir hafta önce aşılama oldum 2. aşılamam bu umudum yok...
size imrenerek okudum dilerim ben de sizler gibi bir gün bu dertleri! yaşarım bence sizler de ben ve benim gibi çevresinde hamişler dolup yaşan bir de kendine baktığında hayalleri umutları suya düşenleri düşünün eminim size yardımcı olacaktır...
hoşça kalın...
merhaba bayanlar... aslında ben başka topiklerde umut aeayanlardanım...sadece hamile olmak nasılmış diye sizin topiğe bakmaya geldim ne güzel dertleriniz var... sancılar doğumlar...
hoşça kalın...
Kizlar dun tahliller icin gitmistim doktora suyum geldi yatis yapildi bianda hersey hizla gelisti kontroller yapildiktan sonra genel anesteziyle doguma alindim cok sukur oglumu kucagima aldim az once ewe geldik emiyoruz Ama goguslerim cok aciyor ayrintili yazicam ins opuyorum hepinizi
benim muayenem de pzartesi ağdaya gidip gitmemekte kararsız kaldım. çatı muayenesinden de geçen hafta bahsetmedi. ama sen gittim diyince ben de gideyim bari dedim. bakarsın erkenden gelir bizimkiler.Güzel Anneler ilk önce Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun, dün yine ağrılarım vardı bu arılar hep akşam başlıyor nedenini anlamadım bi türlü yarın kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek, çatı muaynem daha sonraki hafta tabi bu arada gelmezse , ne olur ne olmaz diye bugün kuaföre gittim ben hazırım yani oğlumun keyfini bekliyorum gelsin diye
selam kızlar...5 mart akşam 7 de sezaryen ile doğum yaptım. kontrole gittiğimde suyun bitmiş acil sezaryen dediler. dünya güzeli kızımı kucağıma aldım. 6 sı sabah hastaneden çıktık. evde deli gibi emen mavi gözlü bembeyaz tenli ve bana hiç benzemeyen kızım şu anda beşiğinde uyuyor:)))
neyse kızlar öptüm siziiiiii
Kizlar dun tahliller icin gitmistim doktora suyum geldi yatis yapildi bianda hersey hizla gelisti kontroller yapildiktan sonra genel anesteziyle doguma alindim cok sukur oglumu kucagima aldim az once ewe geldik emiyoruz Ama goguslerim cok aciyor ayrintili yazicam ins opuyorum hepinizi
selam kızlar...5 mart akşam 7 de sezaryen ile doğum yaptım. kontrole gittiğimde suyun bitmiş acil sezaryen dediler. dünya güzeli kızımı kucağıma aldım. 6 sı sabah hastaneden çıktık. evde deli gibi emen mavi gözlü bembeyaz tenli ve bana hiç benzemeyen kızım şu anda beşiğinde uyuyor:)))
neyse kızlar öptüm siziiiiii
arkadaşlar dün doktora gittm ve haftan geçiyo zırvasına yine devam etti ama verdiği usg de bile 39+4 yazıyor yarın sabah 8 de gel suni deneyelim olmazsa sezeryana alırız saçmalığa bakarmısınız hem açılman yok herşey normal diyo sancı öneriyo insan bi muayene eder en azından rahimde yumuşama varmı yokmu ona göre söyler
neyse doktordan sonra burada 25 yıllık bi hemşire abla vardı onu çağıdık muayene etti beni o sırada nişanımı getirtti rahim yumuşak açılmanda var 2cm dedi zaten dünden beri adet ağrısı gibi sancılarım oluyodu gittikçede şiddetleniyo 5 dk da bi oluyo anlıcanız kadın konuştu anlattı herşeyi sakinleştik rahatladık sancılarım böyle devam ederse heralde yarın doğururum inaşallah yarın sabahda hemen gitmicem 8de falan doktora çok kızgınım ona beklicem iyice sancılarımın artmasını hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar benim içinde allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?