2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba kızlar
Ben de ilk çatı muayenemi oldum doktorumun tavrı çok rahatlatıcıydı beni çok mutlu etti, inşallah doğumda da öyle olur. Oğlumun böbrekleriyle ilgili bir durum söz konusu diye erken almayı düşünüyorlardı çok şükür şimdilik buna gerek olmadığını söylediler. Normal doğumada uygunmuşum:) ama bır hafta içinde çok baskı hissetmeye başladım magnezyumu kestik sanırım ondan. Paytak paytak yürüyen hamilelerle dalga geçerdim şimdi anlıyorum onlardan biri olunca:) oğlumun da sağlıklı doğması için tefrıceyeye başladım insallah bitirebilirim doğumdan önce , Allah bütün hamilelere yardım etsin ve bebekler inşallah sağlıklı gelsin.

Günaydın taze annişler ve benim gıbi daha bekleyenler ne ağrı ne sizi hala birşey yok beklemelerdeyiz

bende beklemedeyim gaz sancısı cektiğimde bile heveslenir oldum inşallah doğum sancısıdır diye.ben artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum.

Merhaba,
Hiç ama hiç umudunuzu yitirmeyin. Bebeğiniz size dünyanın en tatlı şakasını ve şımarıklığını yaparak geleceği zamanı kendi tayin etmek istiyor.
Sadece zaman gerekiyor hepsi bu.
Bir arkadaşım 5. aşılamasında hamile kaldı, bebeğini dünyaya getirdi. Bebeği 1,5 yaşında iken, kazara tabir edeceğimiz şekilde doğal yolla hamile kaldı. Yine çevremde 3. tüp bebek sonrası bir tanıdığımız normal yolla hamile kaldı.
Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin. Hepimiz dua ediyoruz. Allah nasip ederse sancı çekerken de tüm isteyenlere dua edeceğim.
Her şey gönlünüzce olsun..

günaydın arkadaşlar. gece sancılardan hiç uyuyamadım kıvrandım durdum resmen. yalancı sancılar böyleyse gerçek sancılar ne kötüdür kimbilir. bazen ağrılardan tırsıp sezeryanmı olsam diyorum gerçi al birini vur ötekine ikiside birbirinden beter. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız inş...

merhaba,
anneciğin sana yardım etmeye çalışıyor, kızım dinlensin yorulmasın istiyordur belki, nolur kızma annene, canlarımız onlar bizim arkadaşım... ama seni anlıyorum insan kendi bebeğii kendi kucaklayıp susturmak istiyor, hele 9 ay hevesle beklemişiz kii... (

mamayı keşke biberonla vermeslerdi, kimin fikriydi bilmiyorum ama yanlış yaptılar, hemşireler normalde kaşıkla beslemeyi öneriyorlar, ben hastaneye biberon falan taşımayacağım, almadım bile. gerekirse küçük kaşıkla beslenir, sonra memeyi almayacak bebek gene ben uğraşıcam....

kilo vermen karnının gitmesi harika. buna çok sevindim. inşallah ben de senin gibi kolaycacık veririm kiloları yaa (

Güzel Anneler ilk önce Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun , dün yine ağrılarım vardı bu arılar hep akşam başlıyor nedenini anlamadım bi türlü yarın kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diyecek, çatı muaynem daha sonraki hafta tabi bu arada gelmezse , ne olur ne olmaz diye bugün kuaföre gittim ben hazırım yani oğlumun keyfini bekliyorum gelsin diye

doğumda bol bol dua edicez sana ve böyle bebek isteyen herkese sen hiç merak etme onunda bi zamanı vardır rabbim nasibiyle verir inş bol bol dua et rabbim kullarını boş cevirmez

Günaydın canlar,

Hayırlı Cumalar, Kadınlar günümüzde kutlu olsun

Son 10 gün sayıyorum. Zaman yaklaştıkça kızımda bende çok heyecanlanıyoruz. Allah hepimize sağlıkla anneliği tatdırsın

Arkadaşım öncelikle inancını yitirmemelisin. Ben 7 yıllık evliyim bende bebeğim olsun çok istedim. Aşılama, tüp bebek bir sürü tedavi geçirdim. Tutmadığıda oldu, dış gebelik geçirdiğimde. Hatta tüp bebek tedavisi için beklerken kendi kendine hamile bile kaldım. Maalesef onuda 3.ayında kaybettim. Herbirine üzüldüm, çok ağladım, çevremde hamile görmek bile istemedim kimi zaman. Ama hiçbir zaman bu bana niye oldu demedim. Rabbim sana şükür demekki sağlıklı olmayacaktı dedim. Herkesin bir sınavı var arkadaşım. Benimde sınavımdı. Sabrettim, denemeye devam ettim ve moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Rabbime şükür bu günlere geldik. Şimdi son 10 gün sayıyorum. Ama dilimde hep o dua var. Allahım evlat isteyen herkese evlat duygusunu tatdır. Kimsenin kucağını boş bırakma. Allah gönlüne göre versin. Birde şu zaman istiyorum deme canım. Allah en uygun zamanı biliyor. Umarım güzel haberlerinide paylaşırsın bizimle.....

Kizlar dun tahliller icin gitmistim doktora suyum geldi yatis yapildi bianda hersey hizla gelisti kontroller yapildiktan sonra genel anesteziyle doguma alindim cok sukur oglumu kucagima aldim az once ewe geldik emiyoruz Ama goguslerim cok aciyor ayrintili yazicam ins opuyorum hepinizi

Maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün arkadaşım. Darısı başımıza

selam kızlar...5 mart akşam 7 de sezaryen ile doğum yaptım. kontrole gittiğimde suyun bitmiş acil sezaryen dediler. dünya güzeli kızımı kucağıma aldım. 6 sı sabah hastaneden çıktık. evde deli gibi emen mavi gözlü bembeyaz tenli ve bana hiç benzemeyen kızım şu anda beşiğinde uyuyor:)))

neyse kızlar öptüm siziiiiii

ben de yeni geldim dr dan ... tahlillerimi verdim sezeryan için gerekli....bakalım nasıl çıkacak sonuçlarım öğleden sonra gidiyoruz almaya..

benim muayenem de pzartesi ağdaya gidip gitmemekte kararsız kaldım. çatı muayenesinden de geçen hafta bahsetmedi. ama sen gittim diyince ben de gideyim bari dedim. bakarsın erkenden gelir bizimkiler.

ayy ne tattlı yaaa ben de istiyorum artık :))) hem de emiyor maşallah

bu arada doğum yapanlara tekrar gözünüz aydın. yazdıklarınızı okumak hem çok keyfili hem çok faydalı yazdığınız için teşekkürler..

slm kızlaaaarrrr hergün bi adım daha yaklaşıyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz ama gelmiolarr :)))

yarın kontrolum var bakalım sancım ne durumda cıkacak doktorum çatı muaynesi felan demedi ama ben yiede hazırlandım bebişimin kilosu 34+5 de 3000gr dı şimdi ne durumda acaba kendimi bu kadar normale şartlandırıp son anda sezeryana dönmek zorunda kalırsam çok üzülürüm

Slm kizlar
6 martta genel anestezi ile dogum yaptim.
Bebegim 3 130 kilo. Saglikli Allah a sukurler olsun.
Hastanede 2 gun kaldik ve bugun az once eve geldik.
Ilk basta sutum gelmedi, mama takviyesi de yaptik. Ama bebegim mamayi sevmedi kustu. Smdi sutum geliyor sukurler olsun ki.
Heniz tam toparlayamadim. Dusu yarin alicam, sezeryan banti da yarin cikicak.
Ameliyatta cok heyecanlandim, korktum ama simdi cok mutluyum. Dogum hikayemi ayrintilariyla da yazicam ama simdi bebegimle ilgilenmeye gidiyorum.
Gecmisi okuyamadim ama merak edenlere tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina.

gozunuz aydin kizlar.. en korktugum sey kontrol diye gidip doguma girmek ki az kalsin basima geliyodu son anda pacayi siyirdik :-D

darisi bizlerin basina.. aminnn... hayirlisi ile gel artik minik erkegimmmmmm.......

canım durum ne merak ettim seni kolaylıkla atlatırsında bebişini kucagına alırsın inşallah en kısa zamda yaz hikayeni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…