2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar minik kuşumun odası:)

Eklentiler

• $SAM_0388.webp
    21 KB · Görüntüleme: 35
  • $SAM_0435.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_0436.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_0439.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $SAM_0469.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_0496.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $SAM_0525.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36

hmm anladım, inş bende memnun kalırım hastaneden, emşireler için iyi duyummlar almamıştım ama beklentiler farklı bende memnunkalacağımı düşünüyorum.bende emzirmeyle ilgili bişey bilmiyorum ya.ilk ameliyatın mı bu ? onunda etkisi vardır belki benim 3. olcak.2 de kütrajve tüp bebekiçin girmiştim.dikişlere bande bakamam kesin, inş gün geçtikçe herşey daha güzelolcak canım.
kızlar minik kuşumun odası:)
canımkızının odasına bayıldım çok güzel

Slm arkadaşlar.7 mart saat 11:40 da mehmet musabım 3720 gr 51 cm olarak normal doğumla dünyaya geldi. Günüm dolmuştu belki hatırlarsınız sabah 8de hastanedeydik 2cm açkıklığım varmış uzun sürmez hemen doğurursun dediler bide 2.doğum olduğu için bayağı bi cesaretlendirdiler beni sağolsunlar.9buçukta suni sancı takıldı ilk dakikalar normaldi nefes alıp veriyodum sancı vurdukça sonra artmaya başladı e bende bağırmaya... açıklığıma bakmaya geldiler 6cm açılmışım kısa sürede eğer 2 _3 falan deseydi düşüp bayılırdım heralde.neyse sancı kısmı korktuğum gibi çıkmadı 9cmde çatala çıktım ıkınmaya başladım ama rahim ağzım yumuşamadığı için bebeği tutuyomuş ıkınma anı beni çok zorladı son bir kuvvetle ıkındım doktorda bu arada rahimden geçmesi için bebeğe yardımcı oldu ve oğlumu gördüm yanıma getiriyolardı istemiyorum götürün bakmıcam dedim acıdan sonra dikiş faslıbaşladı doktor kesi atmadığı için ayarsız yırtılmıştım.ama çok dikişim yok rahatım.sonra oğlumu tekrardan getirdiler öp kokla annesi olmaz öyle diye kokusunu duyduğum anda bütün acılar dndi benim için öptüm öptüm aşık oldum resmen.şimdi uyuyo bugün çıktık hastaneden çok şükür herşey yolunda dqrısı bekleyenlerin başına

Insallah memnun kalirsin. Bu benim ilk ameliyatimdi.

kızlar merhaba . Bugün 39+1 oldum oğlumu bekliyorum. 31. haftadan beri sancı çekiyordum gel gelelim bu ara sıfır sancım var beyim pek sevdi yerini :) sanırım bütün mart anneleri çok heyecanlıdır benim gibi ... sancı bekliyorum anlayacağınız :)

ay kizlar imrendim size..rabbim banada ve tum isteyenlere boyle guzel normal dogumu nasip etsin... gozunuz aydin..

canım, benim uzun zamandır ayaklarımın altı yanıyor normal hamilelikte. Bende kansızlık var temmuzda bile çorapsız gezemem ayaklarım buz gibidir kızım bu sene sağolsun ayak üşümesi nedir unutturdu

bebişlerini kucaklarına alan anneler, rabbim analı babalı büyütsün okurken ağladım resmen darısı başımıza

bir kaç arkadaş sancım gelsin doğurmak istiyorum demiş. Bende artık doğurmak istiyorum ama sancılar gelincede tırsıyorum

çok güzel bir doğum hikayesi allah bebeğini anali babalı büyütsün canım

maşallah ya allah anali babalı büyütsün allahım bize de kolay doğumlar nasip etsin

Mercan ve Zeyas canım darısı başımıza. biraz tırsmaya basladımmmmm:18:

CANDAŞ çım ağrı sancı yoooookkkk

Bakalım perşembeye kadar bi şi olmazsa sünni sancı olacak. ama tıursmaya başladım

Karakız odanız çoooookkk güzelllll
Güle güle büyüsün bebeğin canımm

Herkese merhaba kızlar ben komşu topiktenimde bir konuda fikir danışmak istedim sizlere
benim beklenen doğum tarihim 7 nisan ve bugün kontrole gititm dr herşey yolunda dedi.
Bebeğim 3 kg olmuş 36. haftadayım dr. haftada bir gelmene gerek yok dedi
bir sonraki kontrol için 24 marta gün verdi
sizce ben yinede haftada birmi gideyim yoksa 24 ünü bekliyimmi.
Sizler ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz?

cnm, benim yavruda kendiliginden gelmezse suni sanci istemiyorum.. suni sancidansa sezeryani tercih ederim.. seninde hakkinda hayirlisi ins suni sanciya gerek kalmaz..

Kızlar 3 tane hurma ya Yasin okudum
Biri sancı başlayınca biri doğumdan sonra biri de oğluşumaaaa
Bir de zemzeme okudum
Hurma yiyorummm
Egzersiz falan yapma dedi benim doktor
Tefriciye dağıttım ve kendim de okuyorum
Pazar günü temizikçi gelecek
Paşamızı bekliyoruz

cnm, benim yavruda kendiliginden gelmezse suni sanci istemiyorum.. suni sancidansa sezeryani tercih ederim.. seninde hakkinda hayirlisi ins suni sanciya gerek kalmaz..

Sunni sancı deyince ben istemem normali beklemek istiyorum dedim.
O da dedi ki sünni sancı ile normal sancı nın farkı yok dedi. Normal sancı dan tek farkı sünni sancı birden gelir normal sancı yavaş yavaş gelir. Hemşirede sünni sancıyı çekenler normal sancıyı bilmedikleri için ağır gelir ama sancı zaten ağırdır dedi.

Bebek gelişmişse ve anne de uygunsa bekleyerek bebeği riske atmaya gerek yok dedi.
İkna etti beni doktor

Bence doktorun dediği tarihte git tatlım

yok cnm ne gerek var haftada bir gitmene doktora..hersey normalsa erek duymuyorlar. ben 38. haftada bıle 2 haftada bir gitmeye başladım.daha bu hafta ılk defa haftada bir gidicem oda zaten 13 mart doğum tarıhım o nedenle..hıc kendıne bunu dert etme..bılıyorum belkı sureklı gormek ıstıyorsun ultrasonda bebeğini onu oyle gorup dr.da yorumlarını yapınca bır huzur kaplıyor ıcını ama emın ol en ufak bı aksaklık olsaydı dr. daha sık cagırırdı..bıde soyle dusun dr.un ıyıymıs kı para tuzagına dusurup senı her hafta cagırmıyor..:)

Canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelecek Meriç paşaaaaaa
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

dogum yapan arkadslar rabbım hayırlı evlad eylesın ınsş.normal dogumdan sunı sancıdan korkan arkadaslar sezeryan bıldıgın amelıyat zaten bı omur cekıyorsun agır bırsey kaldıramıyorsun dıyorlar olanlar.allah herkese cekebılecegı kadar yuk yuklermıs herkesın dogum hıkayesı cok farklıı ole degıl mı rabbım ızın verırde bı sorun olmaz sa ben normal dogumu ıstıyorumm cunku adı uzerınde normal bızı doguran annelerımızın zamanında ne sezeryan mı vardı ne baska bı agrı kesıcı uyusturucular onlar bızı dogurdu ıse bızlerde dogururuz ınsallaahhhh:) bnım kendı fıkrım bu tbı ki!bugun cok agrı artık sancı ne ıse var.belımden bacaklarıma vuruyor su nişan mi ne dort gözle gelsın dıe beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…