Sunni sancı deyince ben istemem normali beklemek istiyorum dedim.
O da dedi ki sünni sancı ile normal sancı nın farkı yok dedi. Normal sancı dan tek farkı sünni sancı birden gelir normal sancı yavaş yavaş gelir. Hemşirede sünni sancıyı çekenler normal sancıyı bilmedikleri için ağır gelir ama sancı zaten ağırdır dedi.
Bebek gelişmişse ve anne de uygunsa bekleyerek bebeği riske atmaya gerek yok dedi.
İkna etti beni doktor
Kızlar tekrar merhaba, Öncelikle bütün doğuran anneleri tebrık edıyorum..hepinizin bebişleri analı babalı ve bol kahkahalı buyur ınsallah..
Size acil bir sorum var..nettede araştırcam ama bıran once yasayan vardır belkı dıe hemen buraya yazayım dedım..Bugun tuvalete gittiğimde pedimde şeffaf cok hafıf sarımsı resmen yumurta akı kıvamında akıntım geldi baya baya yumurta akı yanı..sonra kucuk tuvaleteimi yaptım tuvalet kagıdıyla sıldığımde yıne baya baya yumurta akı kıvamında bu sefer rengi bıraz daha koyu nasıl dıyım saman rengının daha acıgı akıntı geldı ama baya vardı ve ılk defa boyle bişi yaşadım bugune kadar..sizce bu nişan olabılır mı? kan yoktu sonrasında da gelmedi yanı..merak ettim bi an.hos doktor kanaman olursa gel acıl demıstı ama bunda da gıtmeye gerek var mı acaba bılemedım yarın bı arayıp sorucam yınede ama bı an heyecanlandım tabı..bılemedım nışanı bu sekılde olan var mı acaba aranızda yada bılgısı olan??
Rabbim hepimizi kurtarsın kolay ve sağlıcakla inşallahduanda bıze de yer ver canım:)))
Kızlar tekrar merhaba, Öncelikle bütün doğuran anneleri tebrık edıyorum..hepinizin bebişleri analı babalı ve bol kahkahalı buyur ınsallah..
Size acil bir sorum var..nettede araştırcam ama bıran once yasayan vardır belkı dıe hemen buraya yazayım dedım..Bugun tuvalete gittiğimde pedimde şeffaf cok hafıf sarımsı resmen yumurta akı kıvamında akıntım geldi baya baya yumurta akı yanı..sonra kucuk tuvaleteimi yaptım tuvalet kagıdıyla sıldığımde yıne baya baya yumurta akı kıvamında bu sefer rengi bıraz daha koyu nasıl dıyım saman rengının daha acıgı akıntı geldı ama baya vardı ve ılk defa boyle bişi yaşadım bugune kadar..sizce bu nişan olabılır mı? kan yoktu sonrasında da gelmedi yanı..merak ettim bi an.hos doktor kanaman olursa gel acıl demıstı ama bunda da gıtmeye gerek var mı acaba bılemedım yarın bı arayıp sorucam yınede ama bı an heyecanlandım tabı..bılemedım nışanı bu sekılde olan var mı acaba aranızda yada bılgısı olan??
ya ben ağrısında degılım.. agrıyı cekemem dıye ıstemıyor degılım... ben hiç agrıdan korkmuyorum..bir önceki erken doğumumda 2 gun sancı cekıp normal dogum yaptım..ne demek oldugunu bılıyorum..
fakat suni sancıda yapay bı durum oldugundan bebek cok yoruluyormuş kasılıyormus ve bazen de Allah gostermesın oksıjensiz kalma durumu olabılıyormus..bu yuzden ıstemıyorum..
neyse cnm sen bana bakma..ben aydan hoca ya guvenırım..oyle dıyorsa dogrudur...hakkında hayırlısı...
evet bugun baya bı ayaktaydım yuruyusde cok yapmıştım e zamanda yaklaştı sanırım nişan geldi valla:)) cunku baya fazla geldi 2 kere geldi ve rengi ole su gıbı seffaf değildi hafif saman rengi sarımsı..soylemesı ayıp elımle baya kurcaladım akıntıyı yada nısanı bıldığın yumurta akı hanı elıne bulaşmaz bole jole gıbıdır ya aynen oyleydı..ınsallah dedığın gıbı doğum yaklaşmıştır pek bı heyecan sardı yaw:)) ama sanırım eger nısansa bu yasadıgım bol yurumek faydalı oldu kızlar..hem bebek daha cabuk ılerlıyor kanala hemde doğum zamanı hızlanıyor bence bılemıyorum..yorumlarınız ıcın tesekkurler valla..ben henüz yaşamadım cnm ama çok büyük ihtimalle nişandır o. çünkü renksiz dahi gelebiliyormuş illa kanlı kırmızı olacak diye bir şey yokmuş. sen, normal dışı bir akıntı olduğunu söylüyorsan -ki bunu en iyi gene senanlarsın-o halde bu şey akıntı değildir.
demek ki senin doğuma da az kaldı. bugün fiziksel aktivite mi yaptın gezdin mi çok naptın (naptıysan de de biz de yapalım, merakla bekliyorum ben de şu nişan mı iz mi neyse...
Kızlaaaaaaarrrr size laf anlatırken nişanım geldiiiiiiiii
Kanlı yumurta akı şeklinde
Doktoru aradım ağrın sancın yoksa problem yok. Nişanın gelmiş sancını bekleyelim dedi
bana ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende ıstıyorummmmm üffffKızlaaaaaaarrrr size laf anlatırken nişanım geldiiiiiiiii
Kanlı yumurta akı şeklinde
Doktoru aradım ağrın sancın yoksa problem yok. Nişanın gelmiş sancını bekleyelim dedi
Slm kizlar
6 martta genel anestezi ile dogum yaptim.
Bebegim 3 130 kilo. Saglikli Allah a sukurler olsun.
Hastanede 2 gun kaldik ve bugun az once eve geldik.
Ilk basta sutum gelmedi, mama takviyesi de yaptik. Ama bebegim mamayi sevmedi kustu. Smdi sutum geliyor sukurler olsun ki.
Heniz tam toparlayamadim. Dusu yarin alicam, sezeryan banti da yarin cikicak.
Ameliyatta cok heyecanlandim, korktum ama simdi cok mutluyum. Dogum hikayemi ayrintilariyla da yazicam ama simdi bebegimle ilgilenmeye gidiyorum.
Gecmisi okuyamadim ama merak edenlere tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina.
cnm sendende hayırlı haberler bekliyoruz :)) insallah bebişin buyumus kocaman olmustur
cnm çok güzelll.. güle güle kullanın...
divinty nerdesin ??? bgn kontrolün vardı sanırım. haberler nasıl cnm???
geldim canım
çok şükür herşey yolunda bebek hareketleri gayet normal sancıda çıkmadı
pazartesine kadar istirahat pazartesi son nst
haftaya inşallah bebik kollarımda
misafirlere ikramlık şeker çikolata aldım kızımla onları yaptım bu saate kadar giremedim
sen nasılsın
karakız elifin odası çok güzel..iyi günlerde kullansın
özellikle avizesine abajuruna ve tablosuna bayıldım
gözün aydın cnm :) bebiş büyümüş mü peki ? kilosu nasıldı ??
ay senin benden daha az var sanırım :)))
ultrasona girmedim sadece nst girdim
benim doktorun bugün ameliyat günüydü başka dr değerlendirdi sonucu
herşey normal dedi
benim tam beklediğim zamana geliyor..aylık alışverişi yapıp dolaplara yerleştiriyim ondan sonra olsun diyordumkalbim temiz
geldim canım
çok şükür herşey yolunda bebek hareketleri gayet normal sancıda çıkmadı
pazartesine kadar istirahat pazartesi son nst
haftaya inşallah bebik kollarımda
misafirlere ikramlık şeker çikolata aldım kızımla onları yaptım bu saate kadar giremedim
sen nasılsın
karakız elifin odası çok güzel..iyi günlerde kullansın
özellikle avizesine abajuruna ve tablosuna bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?