ultrasona girmedim sadece nst girdim
benim doktorun bugün ameliyat günüydü başka dr değerlendirdi sonucu
herşey normal dedi
benim tam beklediğim zamana geliyor..aylık alışverişi yapıp dolaplara yerleştiriyim ondan sonra olsun diyordumkalbim temiz
karakz55 sende yrn gidiyorsun değil mi cnm ???
hayırlı haberlerle gelmeni dilerim
Bence doktorun dediği tarihte git tatlım
yok cnm ne gerek var haftada bir gitmene doktora..hersey normalsa erek duymuyorlar. ben 38. haftada bıle 2 haftada bir gitmeye başladım.daha bu hafta ılk defa haftada bir gidicem oda zaten 13 mart doğum tarıhım o nedenle..hıc kendıne bunu dert etme..bılıyorum belkı sureklı gormek ıstıyorsun ultrasonda bebeğini onu oyle gorup dr.da yorumlarını yapınca bır huzur kaplıyor ıcını ama emın ol en ufak bı aksaklık olsaydı dr. daha sık cagırırdı..bıde soyle dusun dr.un ıyıymıs kı para tuzagına dusurup senı her hafta cagırmıyor..:)
8 Mart sabah 2.45 itibariyle ogluma kavustumnormal epudral dogum oldu. suan emzirme cabalarindayiz darisi bekleyenlere ins rabbim kolay dogum nasip etsin
Cok tesekkur ederim. Darisi basina .Canim gozun aydin
Masallah Batuhan pasamiza
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahhh
Kendini neden uzuyorsun? Acilman var. nisanin geldi. Hersey olunda ilerliyor. Yakinda bebegin de gelecek.Kizlar moralim yerlerde bugun yaaaa surekli aglayasim var
Cok bunaldim
Dun bir gram uyku uyuyamadim karnim agridi surekli gaz sancisina benzer bir agri
Acaba mi diye bekledik ama yok
Cok yavas ilerliyoruz carsamba gittim doktora 3 cm acilma vardi nisanim geleli 3 gun oldu doktorda her an dogabilir dedi ama yokkkk gelmio nazli kizim
mart 16 ya kadar gelmez ise doktor suni sanci ile dogum yaptiracak insallah beklemez o gune kadar kendiliginden gelir minnagim
Masallah. Allah anali babali buyutsun.8 Mart sabah 2.45 itibariyle ogluma kavustumnormal epudral dogum oldu. suan emzirme cabalarindayiz darisi bekleyenlere ins rabbim kolay dogum nasip etsin
salmsed evet canım yarın gidiyorum,dualarım da sizlere de yer veriyorum,yarın hayırlı haberler vermeyi sizden de hayırlı haberler almayı diliyorum,senin kontrolun var mı yakında?
herkese selammm .... şifacım canım bende dogum yaptım lısteye ekleyebılırsın ıste bnm mınık kuzucugum Eki Görüntüle 652373
spınal sezeryanla oldu dogumum eger henuz dogum yapmayan ve genelle arasında kalan varsa sıddetle onerırım :) herkese kocaman opucukler kavusmayanlar en ksıa zmnda saglıkla bebeklerıne kavussunlar ınsallah
Öncelikle şöyle bir sey var suni sancı dediğin oksitosin hormonu yanı senın normal sancını,kasılmalarını sağlayan tek hormon.ıkısının arasındakı tek farkı bırını vucudun uretıyor, suni sancı ıse kımyasal ortamda olusturuluyor..aslında ıkısınde de aynı sancıyı cekıyorsun .sunı sancı aldığında dr.lar vucudunun agrı esıgını bılemedıgınden fazla yada az verebılıyor ve sen cok fazla yada az hıssedebılıyorsun sancıyı..aslında ıkısıde aynı tarz sancılarmışş. Dr.unda bak demıs azar azar verıcez dıe benım dr.umda aynısını yapıcak..ozaman dayanabılınır yanı normal doğum sancılarına yakın sancılar olucak..bu arada dr.una bence guven kı senı hemen sezeryana degıl sunı sancıya alıyor..ıyı bır dr. olmasa sezeryana almak cok da ısıne gelırdı bence:) kı emın ol sezeryanda aldığın ılaç amelıyat yarası vs sunı sancının olumsuzlarının yanından bıle gecemez bence.. ama korkuların cok fazlaysa tabı işey dıyemıcem..ama ha gayret bağırcan ıkıncan bağırcan ıkıcan sonrası gulluk gulustanlık olucak:)) ha bu arada bıde ben normaldoğurup tövbe edermısım doguma buyukde konuşmayayım hanı..ama işte kendimi böyle telkın edıyorum bende:))ben kontrolden geldim kizlar..dr um pazartesi alacakmisim gibi hazirlikli gel dedi... pazartesi olmazsa en gec cuma kucaginda olur dedi...
ben suni sanci istemiyorum..ama dr israrla deneyelim diyor... offf cok karisigim.. ne onerirsiniz yardimci olun lutfen...
ben kendi sancim olsun istiyordum.. olmazsa genel anestezi sezeryan olsun..ama dr suni sanci diyor...
Öncelikle şöyle bir sey var suni sancı dediğin oksitosin hormonu yanı senın normal sancını,kasılmalarını sağlayan tek hormon.ıkısının arasındakı tek farkı bırını vucudun uretıyor, suni sancı ıse kımyasal ortamda olusturuluyor..aslında ıkısınde de aynı sancıyı cekıyorsun .sunı sancı aldığında dr.lar vucudunun agrı esıgını bılemedıgınden fazla yada az verebılıyor ve sen cok fazla yada az hıssedebılıyorsun sancıyı..aslında ıkısıde aynı tarz sancılarmışş. Dr.unda bak demıs azar azar verıcez dıe benım dr.umda aynısını yapıcak..ozaman dayanabılınır yanı normal doğum sancılarına yakın sancılar olucak..bu arada dr.una bence guven kı senı hemen sezeryana degıl sunı sancıya alıyor..ıyı bır dr. olmasa sezeryana almak cok da ısıne gelırdı bence:) kı emın ol sezeryanda aldığın ılaç amelıyat yarası vs sunı sancının olumsuzlarının yanından bıle gecemez bence.. ama korkuların cok fazlaysa tabı işey dıyemıcem..ama ha gayret bağırcan ıkıncan bağırcan ıkıcan sonrası gulluk gulustanlık olucak:)) ha bu arada bıde ben normaldoğurup tövbe edermısım doguma buyukde konuşmayayım hanı..ama işte kendimi böyle telkın edıyorum bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?