2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

divinity senin sezeryan mı olacak?

karakz55 sende yrn gidiyorsun değil mi cnm ???
hayırlı haberlerle gelmeni dilerim

salmsed evet canım yarın gidiyorum,dualarım da sizlere de yer veriyorum,yarın hayırlı haberler vermeyi sizden de hayırlı haberler almayı diliyorum,senin kontrolun var mı yakında?

Bence doktorun dediği tarihte git tatlım

Kızlar teşekkür ederim yorumlar için.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

8 Mart sabah 2.45 itibariyle ogluma kavustum normal epudral dogum oldu. suan emzirme cabalarindayiz darisi bekleyenlere ins rabbim kolay dogum nasip etsin

8 Mart sabah 2.45 itibariyle ogluma kavustum normal epudral dogum oldu. suan emzirme cabalarindayiz darisi bekleyenlere ins rabbim kolay dogum nasip etsin

Hayırlı uğurlu oldun canım darısı en kısa zamanda bize inşallah :))

Canim gozun aydin
Masallah Batuhan pasamiza
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahhh
Cok tesekkur ederim. Darisi basina .
Kendini neden uzuyorsun? Acilman var. nisanin geldi. Hersey olunda ilerliyor. Yakinda bebegin de gelecek.
Masallah. Allah anali babali buyutsun.

Gunaydin kizlar.
Nasilsiniz. Tez zamanda bebeklerinize saglikla kavusursunuz insallah.
Size onerim var. yan yatis yastigi almadiysaniz mutlaka alin. Zaten doktor da yan yatirin diyor. Hatta saga yatirin diyor. Solda mideye baski oluyormus galiba ve bebek kusuyormus.
Bebegimize aldigimiz kiyafetler az geldi. Ozellikle tulum almanizi oneririrm. Daha pratik giydiriliyor.
Bebegimin pazartesi gunu kontrolu var. burnu tikaniyor. Buna burun aspiratoruyle care bulamadim.
Burun aspiratorum nuk markaydi hic bir ise yaramadi. Kullanabilen varsa yardimci olursa sevinirim.
Burnuna oksijen suyu sIkip, pecete yardimiyla burnunu temizlemiyoruz simdilik . Bunu da hemsireden ogrendik
Bakalim doktor ne diycek.
Bir de anne cayi alin eczaneden. Tadi da cok guzel.

Herkese günaydın..

doğum yapan cici anneleri tebrik ederim,Allah kuzuları sizlere bağışlasın,sağlıkla büyütün inşallah

benim gebelik takvimim dün itibariyle son buldu ama inatçı oğluşum gelmedi..telefonlara cevap vermekten helak olduk eşim ve annemle

dün kontrolde küçücük sancım çıktı,aslında 1 haftadır adet sancısı gibi sancılarım vardı ve belim de ağrıyodu..ama nişan,su vs yok hala

pazartesi sabahı yatıyoruz hastaneye,suni sancı ile normal doğum denencek..inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım yavrumu,suni sancıdan tedirgin olmuştum,doktorum normal sancıda da aynı şeyler oluyo,korkmana gerek yok,azar azar vericez sancıyı dedi..normal doğum istediğim için katlanıcam ama sonunda sezeryan olmak da var

duygularım karışık biraz,oğlum için en iyisini istiyorum Allahım yardımcımız olsun inşallah

bu arada,benim kerata,ultrasonda su yutuyodu,kocaman açmış ağzını açıp kapatıyodu,biz gülmeye başladık,acayip bi şekilde o da gülümsedi ve doktor o anı fotoğrafladı..öyle tatlı ki..hep gülümsemesini istiyodum ultrasonda,çünkü ışıktan rahatsız olup suratsız çıkıyodu genelde..çok güzel oldu,bütün stresimi aldı o an..şimdi de canım sıkıldıkça gülüşünü düşünüyorum ve o gülüşü canlı yaşamak için her sıkıntıyı çekebilirim diyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun,meleklerimizi korusunn

selam kizlar,sabah 4.30 da tuvalet icin kalktim, tuvalet degilmis,suyum gelmis! Sancilarim hala cok guclu degil,ne olur dualarinizi eksik etmeyin,cok heyecanliyim!

salmsed evet canım yarın gidiyorum,dualarım da sizlere de yer veriyorum,yarın hayırlı haberler vermeyi sizden de hayırlı haberler almayı diliyorum,senin kontrolun var mı yakında?

perşembe günü doktordaydım. şu an bi sıkıntı yok cnm. ama tabiki hala kocaman bir bebiş değil. çarşamba günü tekrar gideceğim.
hayırlı haberler alırız hep birlikte inşallah

Günaydın kızlar çok acıktım ya kalkıp hazırlamak ne zor geliyor ;-( bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir inşallah benim gıbi doğuramayanlar da tez zamanda doğursun

herkese selammm .... şifacım canım bende dogum yaptım lısteye ekleyebılırsın ıste bnm mınık kuzucugum

spınal sezeryanla oldu dogumum eger henuz dogum yapmayan ve genelle arasında kalan varsa sıddetle onerırım :) herkese kocaman opucukler kavusmayanlar en ksıa zmnda saglıkla bebeklerıne kavussunlar ınsallah

oy oy oy masallahhhhh masallahhh... nekadar guzel bir bebek... allah bagislasin....

Allahım öncelikle hepimize kolay doğumlar versin,ben de dün dr a gittim,nstde sancım çıkmadı,bebek kalp sesi güzel,ilk kez alttan muayene oldum,canım yandı ve maalesef açıklık yokmuş,su filan da gelmedi,nişan da gelmedi 1 haftam kaldı...acaba açılma ne zaman oluyor,bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim....

ben kontrolden geldim kizlar..dr um pazartesi alacakmisim gibi hazirlikli gel dedi... pazartesi olmazsa en gec cuma kucaginda olur dedi...

ben suni sanci istemiyorum..ama dr israrla deneyelim diyor... offf cok karisigim.. ne onerirsiniz yardimci olun lutfen...

ben kendi sancim olsun istiyordum.. olmazsa genel anestezi sezeryan olsun..ama dr suni sanci diyor...

Öncelikle şöyle bir sey var suni sancı dediğin oksitosin hormonu yanı senın normal sancını,kasılmalarını sağlayan tek hormon.ıkısının arasındakı tek farkı bırını vucudun uretıyor, suni sancı ıse kımyasal ortamda olusturuluyor..aslında ıkısınde de aynı sancıyı cekıyorsun .sunı sancı aldığında dr.lar vucudunun agrı esıgını bılemedıgınden fazla yada az verebılıyor ve sen cok fazla yada az hıssedebılıyorsun sancıyı..aslında ıkısıde aynı tarz sancılarmışş. Dr.unda bak demıs azar azar verıcez dıe benım dr.umda aynısını yapıcak..ozaman dayanabılınır yanı normal doğum sancılarına yakın sancılar olucak..bu arada dr.una bence guven kı senı hemen sezeryana degıl sunı sancıya alıyor..ıyı bır dr. olmasa sezeryana almak cok da ısıne gelırdı bence:) kı emın ol sezeryanda aldığın ılaç amelıyat yarası vs sunı sancının olumsuzlarının yanından bıle gecemez bence.. ama korkuların cok fazlaysa tabı işey dıyemıcem..ama ha gayret bağırcan ıkıncan bağırcan ıkıcan sonrası gulluk gulustanlık olucak:)) ha bu arada bıde ben normaldoğurup tövbe edermısım doguma buyukde konuşmayayım hanı..ama işte kendimi böyle telkın edıyorum bende:))

hanımlar bende 40. haftaya girdim hala tık yok oğluşumdan.... Allah büyük benim dr umda bu hafta gelmezse suni sancıyla doğuma başlarız dedi bakalım belki beyim kendi gelir :)

anladim cnm sagol da ben sancidan korkmuyorum.. sanciyi alipta hoppa sezeryana gitmekten korkuyorum..genelde boyle sonuclaniyor ya... bide bebek suni sancida yoruluyor kasiliyor diyorlar.. bilemedim iste... bazen kendini dr a birak diyorum bazende uyu uyan hersey bitmis olsun diyorum...

kızlar bence sunı sancıya rabet etmeğin bekleğin hersey dogal olsun eger suyunuz gelmedıyse tabıkı ben almadım sunı sancı evet bebegı kasıyor cunku bebek dogacakmıs gıbı hıssedıyor ama uzun surebılıyor bebgı yoruyor buda ve eger bebek pozısyonda degılse bebek sancı sunı oldugu ıcın donmuyor ....ben unı sancı ıstemedım ımza atıp eve cıktım evımde cektım sancımı rahat rahat saat 11 den 15 kadar 8 santım acıldum ve ole manyak sancılarda cekmedım cunku hersancı geldıgınde emekleme pozızyonu aldım yastıklara yaslandım esım sırtıma baskı yaptı ve dahada evde durrdum ama esım dayanamadı kızlar kendızı heba etmeyın korkmayın ben sadece 45 dklık 3 buyuk sancıyla bebegımı dunyaya getırdım korkmayın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…