şimdi geldik....salmsed,bebeğim bu hafta sadece 100 gr almış yarın 38 e giriyor ama henüz 2.600...neyse buna şükür suyum yine azalmış,ama kısmen yeter dedi,yalnız bebeğin boynunda kordon varmış,suyun da az olunca kordon normal doğumda bebeğe sıkıntı çıkarabilir,doğum anında sıkıntı olursa son dk sezeryana alabilirim dedi.nst ye bi bakayım haftaya kadar idare edebilir miyiz dedi,baktı bebek iyi dedi,az da olsa kilo da alıyor haftaya kadar daha bekleyelim dedi...
karıştııııııım iyice....
bizde sadece 100 gr almıstık ve anca 2600 gr olmusuz.cnm bebeğin sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil bence. sezeryan yada normal diye düşünmüyorum artık ben . hangisi bebek için iyiyse hayırlısı neyse öyle olsun diyorum hep. sezeryanıda kötü bi şey olarak düşünme bence. yine böyle durumlarda doktorlarımıza güvenmek zorundayız.
bizim doktorumuzda bekleme taraftarı ne kdr kalsa iyidir diyor. bende aynen yine kontrole gideceğim. acil durum olursa mudahale edeceğim dedi.su an bir sıkıntı yoksa hiç telas yapma gönlünü ferah tut. bi dahaki kontrol ne zmn ???
Cok tesekkur ederim. Darisi basina .
Kendini neden uzuyorsun? Acilman var. nisanin geldi. Hersey olunda ilerliyor. Yakinda bebegin de gelecek.
Aynı seyleri yaşamısız ,benımki de nişansa eğer resmen yumurta akı kıvamında fazla mıktarda ve sarımsı saman rengi gibiydi ve asla akıntı değildi..bugunde benım fena sancım var hatta bunu tecrubelı kısılere sormak ıcın yazıyorum..şimdi doğum sancısı yaşıyorumda ben mı farkında değilim merak içindeyim yada doğuma baya az mı zaman kaldı hazırlık bu..bugun gun boyunca karnım ağrıdı aslında karın ağrısıda degıl aralıklarla gun boyu karnım kasıldı..ozellıkle alt tarafta yanı gobek deliği ile kasıklarınızın arası gıbı dusunun..özellıkle bu bebeğim bir yere toplandıkça oluyordu.bunları soruyorum cunku bugune kadar her gun sureklı bebeğim bir yere toplanıyordu ama bole ağrılar hıc cekmemiştim..bugun gibi hıc agrılardan dolayı huzursuz ve agresıf de olmamaıştım ole sancılardı yanı.. ama şöylede bişi var ınternetten yazıldığı gıbı belım ağrımıyor oyle acaıp yada ne bılım bacaklarıma ağrı gırmıyor.hos ben gebeliğim boyunca da 1 kere bıle bel ve bacak agrısı yasamadım allahtan..hatta yalancı sancı bıle cekmedım dıyebılırım..bunlar sımdı ne ağrısı bılemıyorum valla sureklı bebeğim bir yere toplanıyor ve acaıp bir ağrı veriyor..uzun oldu bıraz ama bılenler yaşayanlar..doğum sancısı tam olarak nasıl bişi anlatırmısınız??yada doğuma bır ıkı gun kala boyle sorunlar yasadınız mı??şimdiden teşekkürler:) ha bu arada hiç dakıka da tutmadım açıkçası nasıl olsa dayanılmıcak ağrılar başlarsa tutarım die aman ne bılım tabırı caizse os.rsam artık doğuruyorum sanıcam :))Kızlaaaarr merhabaa!ben de hala doğuramayanlardanım:)
2gundur cok yuruyorum ve sanırım bugun nişanım geldi...ama emin de değilim,çünkü bakıyorum yazılanlara bazılarının kan ile karışık prmbemsi gelmiş ,benimki sarı gıbı beyaz gibi bişey..bugün de ağrılarım daha çok..merakla bekliyorum:)
Aynı seyleri yaşamısız ,benımki de nişansa eğer resmen yumurta akı kıvamında fazla mıktarda ve sarımsı saman rengi gibiydi ve asla akıntı değildi..bugunde benım fena sancım var hatta bunu tecrubelı kısılere sormak ıcın yazıyorum..şimdi doğum sancısı yaşıyorumda ben mı farkında değilim merak içindeyim yada doğuma baya az mı zaman kaldı hazırlık bu..bugun gun boyunca karnım ağrıdı aslında karın ağrısıda degıl aralıklarla gun boyu karnım kasıldı..ozellıkle alt tarafta yanı gobek deliği ile kasıklarınızın arası gıbı dusunun..özellıkle bu bebeğim bir yere toplandıkça oluyordu.bunları soruyorum cunku bugune kadar her gun sureklı bebeğim bir yere toplanıyordu ama bole ağrılar hıc cekmemiştim..bugun gibi hıc agrılardan dolayı huzursuz ve agresıf de olmamaıştım ole sancılardı yanı.. ama şöylede bişi var ınternetten yazıldığı gıbı belım ağrımıyor oyle acaıp yada ne bılım bacaklarıma ağrı gırmıyor.hos ben gebeliğim boyunca da 1 kere bıle bel ve bacak agrısı yasamadım allahtan..hatta yalancı sancı bıle cekmedım dıyebılırım..bunlar sımdı ne ağrısı bılemıyorum valla sureklı bebeğim bir yere toplanıyor ve acaıp bir ağrı veriyor..uzun oldu bıraz ama bılenler yaşayanlar..doğum sancısı tam olarak nasıl bişi anlatırmısınız??yada doğuma bır ıkı gun kala boyle sorunlar yasadınız mı??şimdiden teşekkürler:) ha bu arada hiç dakıka da tutmadım açıkçası nasıl olsa dayanılmıcak ağrılar başlarsa tutarım die aman ne bılım tabırı caizse os.rsam artık doğuruyorum sanıcam :))
Cnm ben istanbulda yasiyorum.ben carsamba gunu tekrara gidecegim. Haberlesiriz ztn ayni gibi gidiyor herseyimiz. Hayirli haberler alirsam sende hayirli haberler aldigini dusunursun :))haklısın ama normal doğumda onca sancıyı cekip son anda sezeryana gitmek....ne bileyim...bir dahaki kontrol bir hafta sonra ya cuma ya c.tesi...bu arada canım sen nerede yaşıyorsun?
Ates basmasi banada cok oluyor. Camlari acasim var hatta kaloriferleri bile kapattim :)) ayaklarimin altida yaniyor corap giyemiyorum hicccuyumayan vardır herhalde ben gıbı daha dogrusu uyuyamayanuyuyamıyorummmmmm ateş basıo ya sıkıntı gelıo daralıyorumm...bebek doguncada bole olmam ıns....
uyumayan vardır herhalde ben gıbı daha dogrusu uyuyamayanuyuyamıyorummmmmm ateş basıo ya sıkıntı gelıo daralıyorumm...bebek doguncada bole olmam ıns....
Benimde gelse ya artik :)) gerci ben yuruyemiyorum doktor yatip dinlenceksin bebis brz daha buyusun tut azcik daha dedi :))) dua edinde buyusun bebisim bi an oncedegünaydın herkese sabahın köründe burada ne isim var bilmiyorum uykum da var karnım da açcanım benim dün ben üç saat yürüdükten sonra benim de beyaz sarı ve azıcık da pembe renklerde akıntım geldi beyaz ve sarı hep geliyor pembeyi görünce nişan sandım ama ağrım yok bekliyorum şu doğum ağrısıni da merak ediyorum çok
Benimde gelse ya artik :)) gerci ben yuruyemiyorum doktor yatip dinlenceksin bebis brz daha buyusun tut azcik daha dedi :))) dua edinde buyusun bebisim bi an oncede
Valla canım pembeyse buyuk ıhtımal nişandır..bıde kıvamı onemlı benım sölemesı ayıp bole yumurta akı gıbı resmen sümüksü ve baya vardı..umarım senınkıde nişandır..doğum sancısını valla bende merak edıyorum dun geceden beri benim karnım fena kasılıyor hıc bu kadar kasılmamaıştı ve sık olmamıştı..bakalım elbt gelıcek bu sancılar bızde yaşıcaz:)günaydın herkese sabahın köründe burada ne isim var bilmiyorum uykum da var karnım da açcanım benim dün ben üç saat yürüdükten sonra benim de beyaz sarı ve azıcık da pembe renklerde akıntım geldi beyaz ve sarı hep geliyor pembeyi görünce nişan sandım ama ağrım yok bekliyorum şu doğum ağrısıni da merak ediyorum çok
Bende 37. haftadan beri ateş basması oluyor allahtan bu son haftalarda azaldı.. bide bende bi anda ter basıyordu o derece bunalıyordum..yatmadan once odanızı 5-10 dk. havalandırma cok ıyı gelıyor serınce yatmak ve odaya bol oksıjen gırmesı bende ıse yaramıstı..hatta gece tuvalete gidip odama geldiğimde yıne bı 5 dk. havalandırıp oyle yatıyordum..bıde gece kombıyı en kısık moda ındırıyordum..ha bu arada eger gece terlemenız oluyorsa muhakkak 1-2 bardak su ıcıp yatın..hem bebek ıcın hemde vucud odem yapmasın dıe terle atılan suyun yerını doldurmak gerek..Ates basmasi banada cok oluyor. Camlari acasim var hatta kaloriferleri bile kapattim :)) ayaklarimin altida yaniyor corap giyemiyorum hiccc
KIZLARRRRR tam olarak kaçıncı haftadasınız? tam gününü dolduranlar var mı? Ben 39+1 im hala bişi yok:)
Benimde 8 Mart Cuma günü 08:20 de kontrolüm vardı. Ultrason sırasında terslik olduğu anlaşıldı, suyum gelmiş ve ben fark etmemiştim. Bebek hareketleri çok azdı. Başka doktorlarda çağırıldı ve suyumun bittiği teyit ettirildi. Hemen yatış verildi. Tabi ben normal kontrole gidiyorum diye tıka basa yemek yediğim için ameliyat 12:00 ye ertelendi. Biz tabi daha 3 hafta var diye hazırlık yapmamıştık. Doktordan izin alarak 1.5 saat kadar hazırlıklar yapıldı ailelere haber verildi. Neyse yatışımız yapıldı. 12:20 de anestezi uzmanı geldi, epiduralmi, genel mi diye sordu. O saate kadar sakin olan ben heyecandan, stresten titremeye başladım ve genel anesteziye karar verdik. Hazırlıklarım yapıldı ve 12:30 da ameliyathaneye indirildim. Anestezi uzmanım ile 2-3 kelime konuştuktan sonra bayılmışım. 12:45 de bebişimi almışlar. 13:0 da odaya çıkarıldım. Kendime gelmem çok rahat oldu. Bebeğimi hemen yanıma verdiler. Kuzum çok açtı ve sürekli aranıyordu. Hemşireler sütüm gelsin diye beni mahvetti. Nitekim oğluşumu doyuramadık. Hemşireler bebişimi aldı ve mama vermek için götürdüler. Sürekli kusmuş oğluşum ve ne yazık ki anne karnında susuz kaldığı için enfeksiyon kapmış. Yavrumu aldılar benden. Doktorumuzla konuştuk. Durumunun ciddi olduğu söylendi. Yoğun bakımda yavrum.
Teyzeleri o kadar güzel ki oğluşum. Bembeyaz pamuk gibi. Yumuşacık teni var. Çıkık çıkık elmacık kemikleri. Dua edin ne olur oğluşuma ....
kızlar benim bebek hiç susmuyooooorrr!!! gece hiç uyumadı!3 gündür doğru düzgün uyku uyuyamadım.ben lohusa triplerine giremeden eşim girdi!!! sanki 30 tane bebk büyütmüş!! şöyle tut böyle tut şöyle yap böyle yap..bebeği kucağına alırken 1 saat uğraşıyr alabilmek için şaşkın!!bide bize akıl veriyor ayol..bide böyle alınıyor birşey diyince gidip yatıyr küsüyr=))))anam bacım hamileyken süperdi bebek geldi pabucum dama atıldı ayooolll =)))) kimse gelmesin diyor bebeği kıskanıyr ayol =)
kızlar benim bebek hiç susmuyooooorrr!!! gece hiç uyumadı!3 gündür doğru düzgün uyku uyuyamadım.ben lohusa triplerine giremeden eşim girdi!!! sanki 30 tane bebk büyütmüş!! şöyle tut böyle tut şöyle yap böyle yap..bebeği kucağına alırken 1 saat uğraşıyr alabilmek için şaşkın!!bide bize akıl veriyor ayol..bide böyle alınıyor birşey diyince gidip yatıyr küsüyr=))))anam bacım hamileyken süperdi bebek geldi pabucum dama atıldı ayooolll =)))) kimse gelmesin diyor bebeği kıskanıyr ayol =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?