2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bizde sadece 100 gr almıstık ve anca 2600 gr olmusuz.cnm bebeğin sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil bence. sezeryan yada normal diye düşünmüyorum artık ben . hangisi bebek için iyiyse hayırlısı neyse öyle olsun diyorum hep. sezeryanıda kötü bi şey olarak düşünme bence. yine böyle durumlarda doktorlarımıza güvenmek zorundayız.
bizim doktorumuzda bekleme taraftarı ne kdr kalsa iyidir diyor. bende aynen yine kontrole gideceğim. acil durum olursa mudahale edeceğim dedi.su an bir sıkıntı yoksa hiç telas yapma gönlünü ferah tut. bi dahaki kontrol ne zmn ???

haklısın ama normal doğumda onca sancıyı cekip son anda sezeryana gitmek....ne bileyim...bir dahaki kontrol bir hafta sonra ya cuma ya c.tesi...bu arada canım sen nerede yaşıyorsun?

Hala dogurmadim
Hic doguracak gibi de degilim ama moralim duzeldi sanirim bir gunluk depresyona girmisim
artik dogumu dusunmemeye calisiyorum sanki 8. ayimdayimda daha doguma bir ay varmis gibi
bu aksam da samimi bir arkadasimin dogum gunu partisi var oraya gidiyoruz eglenecegizzz iyi gelecek bana da ne zamandir evdeyim zaten
normal devam edicem hayatima bu ne yaaa iyice stres oluyorum evde kalip dogumu bekledikce

Cok tesekkur ederim. Darisi basina .

Kendini neden uzuyorsun? Acilman var. nisanin geldi. Hersey olunda ilerliyor. Yakinda bebegin de gelecek.

Insallah canimm
Bir gunluk agir depresyonas girmisim heralde canim bugun iyiyim
hersey cok yavas ilerliyor insallah dogumda bu kadar yavas ilerlemez yoksa yandim

uyumayan vardır herhalde ben gıbı daha dogrusu uyuyamayan uyuyamıyorummmmmm ateş basıo ya sıkıntı gelıo daralıyorumm...bebek doguncada bole olmam ıns....

Aynı seyleri yaşamısız ,benımki de nişansa eğer resmen yumurta akı kıvamında fazla mıktarda ve sarımsı saman rengi gibiydi ve asla akıntı değildi..bugunde benım fena sancım var hatta bunu tecrubelı kısılere sormak ıcın yazıyorum..şimdi doğum sancısı yaşıyorumda ben mı farkında değilim merak içindeyim yada doğuma baya az mı zaman kaldı hazırlık bu..bugun gun boyunca karnım ağrıdı aslında karın ağrısıda degıl aralıklarla gun boyu karnım kasıldı..ozellıkle alt tarafta yanı gobek deliği ile kasıklarınızın arası gıbı dusunun..özellıkle bu bebeğim bir yere toplandıkça oluyordu.bunları soruyorum cunku bugune kadar her gun sureklı bebeğim bir yere toplanıyordu ama bole ağrılar hıc cekmemiştim..bugun gibi hıc agrılardan dolayı huzursuz ve agresıf de olmamaıştım ole sancılardı yanı.. ama şöylede bişi var ınternetten yazıldığı gıbı belım ağrımıyor oyle acaıp yada ne bılım bacaklarıma ağrı gırmıyor.hos ben gebeliğim boyunca da 1 kere bıle bel ve bacak agrısı yasamadım allahtan..hatta yalancı sancı bıle cekmedım dıyebılırım..bunlar sımdı ne ağrısı bılemıyorum valla sureklı bebeğim bir yere toplanıyor ve acaıp bir ağrı veriyor..uzun oldu bıraz ama bılenler yaşayanlar..doğum sancısı tam olarak nasıl bişi anlatırmısınız??yada doğuma bır ıkı gun kala boyle sorunlar yasadınız mı??şimdiden teşekkürler:) ha bu arada hiç dakıka da tutmadım açıkçası nasıl olsa dayanılmıcak ağrılar başlarsa tutarım die aman ne bılım tabırı caizse os.rsam artık doğuruyorum sanıcam :))

günaydın herkese sabahın köründe burada ne isim var bilmiyorum uykum da var karnım da aç canım benim dün ben üç saat yürüdükten sonra benim de beyaz sarı ve azıcık da pembe renklerde akıntım geldi beyaz ve sarı hep geliyor pembeyi görünce nişan sandım ama ağrım yok bekliyorum şu doğum ağrısıni da merak ediyorum çok

haklısın ama normal doğumda onca sancıyı cekip son anda sezeryana gitmek....ne bileyim...bir dahaki kontrol bir hafta sonra ya cuma ya c.tesi...bu arada canım sen nerede yaşıyorsun?
Cnm ben istanbulda yasiyorum.ben carsamba gunu tekrara gidecegim. Haberlesiriz ztn ayni gibi gidiyor herseyimiz. Hayirli haberler alirsam sende hayirli haberler aldigini dusunursun :))

uyumayan vardır herhalde ben gıbı daha dogrusu uyuyamayan uyuyamıyorummmmmm ateş basıo ya sıkıntı gelıo daralıyorumm...bebek doguncada bole olmam ıns....
Ates basmasi banada cok oluyor. Camlari acasim var hatta kaloriferleri bile kapattim :)) ayaklarimin altida yaniyor corap giyemiyorum hiccc

Benimde gelse ya artik :)) gerci ben yuruyemiyorum doktor yatip dinlenceksin bebis brz daha buyusun tut azcik daha dedi :))) dua edinde buyusun bebisim bi an oncede

KIZLARRRRR tam olarak kaçıncı haftadasınız? tam gününü dolduranlar var mı? Ben 39+1 im hala bişi yok :)

kızlar benim bebek hiç susmuyooooorrr!!! gece hiç uyumadı!3 gündür doğru düzgün uyku uyuyamadım.ben lohusa triplerine giremeden eşim girdi!!! sanki 30 tane bebk büyütmüş!! şöyle tut böyle tut şöyle yap böyle yap..bebeği kucağına alırken 1 saat uğraşıyr alabilmek için şaşkın!!bide bize akıl veriyor ayol..bide böyle alınıyor birşey diyince gidip yatıyr küsüyr=))))anam bacım hamileyken süperdi bebek geldi pabucum dama atıldı ayooolll =)))) kimse gelmesin diyor bebeği kıskanıyr ayol =)

Valla canım pembeyse buyuk ıhtımal nişandır..bıde kıvamı onemlı benım sölemesı ayıp bole yumurta akı gıbı resmen sümüksü ve baya vardı..umarım senınkıde nişandır..doğum sancısını valla bende merak edıyorum dun geceden beri benim karnım fena kasılıyor hıc bu kadar kasılmamaıştı ve sık olmamıştı..bakalım elbt gelıcek bu sancılar bızde yaşıcaz:)

Ates basmasi banada cok oluyor. Camlari acasim var hatta kaloriferleri bile kapattim :)) ayaklarimin altida yaniyor corap giyemiyorum hiccc
Bende 37. haftadan beri ateş basması oluyor allahtan bu son haftalarda azaldı.. bide bende bi anda ter basıyordu o derece bunalıyordum..yatmadan once odanızı 5-10 dk. havalandırma cok ıyı gelıyor serınce yatmak ve odaya bol oksıjen gırmesı bende ıse yaramıstı..hatta gece tuvalete gidip odama geldiğimde yıne bı 5 dk. havalandırıp oyle yatıyordum..bıde gece kombıyı en kısık moda ındırıyordum..ha bu arada eger gece terlemenız oluyorsa muhakkak 1-2 bardak su ıcıp yatın..hem bebek ıcın hemde vucud odem yapmasın dıe terle atılan suyun yerını doldurmak gerek..

Kızlar isteğe bağlı sezeryan yapan varmı aranızda?
Ben sezeryanla doğum yapmak istiyorum ama dr umu razı edemiyorum.
Kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum ama dönüp dolşıp yine aklım sezeryana gidiyor.
İsteğe bağlı sezeryan ücretleri çok yüksek dr umla anlaşabilsem beni mecburi sezeryan gibi göstersin istiyorum ama kabul etmiyor.
Acaba başka hastanelere gitsem razı edebileceğim dr bulabilirmiyim
Bunun oluru varmı acaba başka hastanelerde şansımı denemelimiyim sizce?
yoksa artık bütün dr ların bu konuda katı kurallarımı var.

sezaryenli halimle 2 büklüm olup onu emmeye alıştırdım ama küçük hanım bu gece memeyi sinirinden tutmadı açlığını bastırmak için mama verdik:S içim yandı
5 dk sonrada memesini emdi emdi ama benim içim parçalandı
gecesi gündüzü yok prensesimin ama olsun yeter ki sağlıklı olsun da ben herşeye razıyım

Sezeryan istememin kendime göre nedenleride şöyle.8 yıllık evliyim ve bebeğimiz çok zor oldu son aya girdik ve çok korkuyorum doğuma kadar yada doğum anında oluşabilecek olumsuzluklar geliyor aklıma o yüzden biran önce bebeğimi sağlıcakla kucağıma lamak istiyorum.Birde panik atak sorunum var heyecan kontrolüm yok heyecanlanınca kalbim sıkışıyor doğum anında panik atak krizi gelmesindende korkuyorum.

KIZLARRRRR tam olarak kaçıncı haftadasınız? tam gününü dolduranlar var mı? Ben 39+1 im hala bişi yok :)

ben 40+2 yim canım ve oğlum doğmamakta ısrarlı..yarın sabah 9 da suni sancı için hastaneye yatıyorum..normal doğum denencek,olmazsa sezeryan olacak..martın sonunda doğumu gözükenlerin bile nişanı gelmiş,bende yok bi şey..Allah'a şükür ki suyum yeterliymiş ve bebeğimin hareketleri çok iyi çıktı..hakkamızda hayırlısı olur inşallah,bugün haliyle gerginim biraz

Allah sizlere bağışlasın meleğiniii,inşallah sağlıklı bi şekilde alıp eve gideceksiniz..moralini yüksek tut,Allahım hepsini korusun inşallahh

Ayhhhhhhhhhh ne komik bebekle beraber yeni ir bebek daha gelmiş sanaaaaaaa

:) ayni seyleri yasiyoruz sabah bebek aglarken bende agladim bizde esimle tutma konusunda surekli tartisiyoruz :) 2 gecedir bebegim gaz sancisindan basbas bagiriyor kakasini yapsn diye dua eder olduk sivazla dolastir dua oku hickirik tutar yok fazla yiyo meme verme susmaz meme ver yok kucagimizda uyuyakalmayalim falan busabah en son delirdim esim gece 5 saat uyudu ben hic sabah aldi kucagina hadi kizim uyu kizim neolur kizim diye yalvarmaya basladi ben diorum gazimi var hee diyo megersem acmis mama yaptim verdim bu sefer altina yapti diye sevinc cigliklari atarken ustune kustu ben giycek ararken esim altini acti fiskirta fiskirta isedi heryere neyse kan ter icinde giydirdim bu sefer hickirik fasli tuttu ben daha yuzumu yikayip tuvalete gidemedim bende altima yapcam saclarim havada basladim aglamaya bu arada haber geldi misafir geliyormus bize 1 saate gelirlermis evi bok goturuyor bildigin bok kizimin boklu bezleri yerlerde :) ben acim ter icindeyim ev rezelet esim acidi herhalde artik evi topladi supurdu ben hickirik faslindan sonra uyusun diye dua ettim suan uyuyo :)yikanip agzima biseyler atabildim hic dumadan yaptigim savas sabahtan beri bu sekilde esim annem 6 cocuk buyuttu diyordu sabah anan gelsin madalya takalim gercekten dedim:) hem guluyorum hem agliyorum bu arada henuz dogurmamis olanlar bugun benim dogum yapali 16.gunum ve sunu hissettim bugun hic agrim sancm sizlamam kalmamis hicbiyerimi tutarak dolasmiyorum tamamen gecmis is yapabildim sezeryanli oldugumu unutmus hareket ettim resmen eskisi gibi oldugumu anladim bugun otur kalk egil bukul zipla kanamamda bitti masallah yani sezeryan acisi sizisi 2 haftada tamamrn kayboldu bende :) sezeryan olali bikac gun olan arkadaslar gecicek kimseye ihtiyaciniz kalmicak cok yakinda hicbisey hissetmiceksiniz unutucaksiniz kendinizi kotu hissettiginizi biliyorum sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…