cnm benim vajina cikisinda kemik var dedi doktorum onun altinda gecerek cikicak buyuk ihtimal vakum kullanmak zorunda kalabilirim o noktada sezeryanada gidemezsin kesi zaten yapiyoruz ama seninki derin olabilir dedi vakum kullandiklari zaman baya bi kesi yapiyolarmis int arastirdim zor bir dogum olur cok iyi ikinman lazim vakumunda riski var tabi bebisin kafasini cekicekler kararinisen ver dedi benim yemedi acikcasi dr da kendi kardesim olsa sezeryan derim senin gibi zor dogum olan kisilerde onun arkaya karismasi oluyor dedi korkutmak istememde kimseyi benim icin boyleydi tabi benim dogumum basladigi icin 1 saatte sezeyana girdim hemde tirsa tirsa sezeryan hic istemiyordum ama iste doktora yok ben normal istiyorum karissin on arka bebegide cek vakumla diyicek halim yoktu girdim sezeryana ben neysede bebisi riske atamazdim kebap sekilde ciksin ben zaten alttanda olsa usttende olsa yiyicem kesiyi diye dusundum
Cnm ben istanbulda yasiyorum.ben carsamba gunu tekrara gidecegim. Haberlesiriz ztn ayni gibi gidiyor herseyimiz. Hayirli haberler alirsam sende hayirli haberler aldigini dusunursun :))
Benimde gelse ya artik :)) gerci ben yuruyemiyorum doktor yatip dinlenceksin bebis brz daha buyusun tut azcik daha dedi :))) dua edinde buyusun bebisim bi an oncede
heran hazirlikli ol bence ben 36+0 da dogum yaptim 3 hafta onde 3600 demisti doktorum ama kizim 3800 dogdu 30 haftadansonra hep ondeydi gitgide arayi iyice acti 36.hafta kontrolumde dogum baslamisti doktorum durdurmadi bebek iri kendisi baslatmis dogumu geliyor durdurmaya gerek yok dedi bide normal doguma sartlanma ben sezeryan hic dusunmedim arastirmamistim bile ama kendimi sezeryanda buldum simdi memnunum boyle olmasindan dr kemik var vakum kullaniriz kesin fazla olur bebek iri falan diyince o an riske atamiyorsun bebegini illada normal diyemiyorsun o yuzden sartlanma hayirlisi olsun insallah bebis heran gelebilir kendini hazirla ben hazirlamamistim cok saskindim dogum baslamis dendiginde inanmiyorum falan dedim kacmayi dusundum ama tipis tipis geri gelicem diye mecburen kaldim oyle hastanede :)
Kızlar nişan geliyo ama sancı yok bendeeeee
Doktoru arıyorum günde iki kere yarın bi gel bakalım dedi yarın bakarsınız doğururummmmmm
Kızlar nişan geliyo ama sancı yok bendeeeee
Doktoru arıyorum günde iki kere yarın bi gel bakalım dedi yarın bakarsınız doğururummmmmm
Bebegim genellikle yemeklerden sonra 4 kere kusuyor. Yediklerini cikarirsa nasil kilo alacak? Var mi benimle ayni durumda olan?
Sarilik icin pazartesi komtrole cagirdi doktor. Sizler naptiniz?
Topuktan 2. Kani da pazartesi aldiricaz da sonuclar icin iyiyse de aramalari gerekmiyor mu yani? Sadece kotuyse ariyorlarmis ama burasi Turkiye ne malum Allah korusun kotu bir sey cikipta gozden kacmayacagi?
kızlar divinity i gören var mı bir kaça gündür:)merak ettim yoksa doğum mu yaptı??ben bugün hafta içine göre daha iyidim cok enerjiktim,kadın almadım,evi kendim sildim toz aldım,eşim de süpürdü,3,4 gündür evde yemek de yAPMIYORUM,HAZIRLIKLAR TAMAM,rahatladım...kanım 9.7 idi 11 e cıkmış bu da iyii:)
hafta içi kuaföre giderim,zaten kayınvalidemler gelecek...38 e de girdik kızım artık gelebilir:)
.........yalnız 1 haftadır ishalim var çok rahatsız edici değil ammaa??doktora sormayı da unuttum,akıntım da arttı...ishal yasayan var mı,doğumun yaklastığını gösteriyor deniyorr ama..bilemedim...
bu arada uykunuz nasıl?ben parça parça en fazla 3 saat uyuyabiliyorum,yaklaşık 2,5 aydan beri...bir de son 1 haftadır inanılmaz midem bulanıyor,çok afedersiniz ,sabahları yine çıkarmaya başladım...ayrıca tansiyonum da 8-5,9-4,ya da 10-6 şeklinde...benle aynı durumda olan var mı acaba...bir de sürekli sırılsıklam terlemeyi de unutmayayım :--(
selam canım
daha doğurmadımyarın belli olur heralde günüm..son kontrole gidecem
bugün sabah 6da kalktım alarm çaldı..her sabah kızıma uyanıyorum zaten aynı saatte..kalkıp 1 bardak su içince bebişte oynamaya başlıyordu
içtim suyu bekliyorum bekliyorum oynamıyor
2 saat oynamasını bekledim azıcık oynadı rahatladım yattım uyudum...bugün akşama kadar çok nazlandı hiç oynamadı
yemediğim şey kalmadı şeker komasına girecektim az daha
kaynanamlar bizdeydi..yarın kontrole gideceğimi hastaneye yatacam gibi anlamış..apar topar geldiler giremedim akşama kadar
benim hazırlıklarımda tamam..temizliğimi bende eşimle yaptım
ishal bende de var cnm
son zamanlarda oluyomuş bende çok takılmadım..aylarca kabızlık çekince ishal olmak bana ödül gibi geldi valla
selam canım sana da...yarın belli olması için erken değil mi?ilk kızın sezeryanla mı dünyaya geldi?yarın haberlerini bekliyorum o halde...görüşmek üzere..
kabuslarla uyanmasam çok güzel uyuyacamda malesef bölük pörçük benimde uykularım
ama şikayetçi değilim...bir nevi doğumdan sonraya hazırlanıyorum diyorum
eskisi gibi deliksiz uyusam doğumdan sonra çok perişan olurdum
tansiyonum hep normal..doktoruna söylemedinmi seninki hiç normal değil yada hepmi düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?