2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sagol canım bende riske atmak ıstemıyorum.bakalım persembe gunu tekrar degerlendirecek.hayırısı dua et lütfen

kızlar divinity i gören var mı bir kaça gündür:)merak ettim yoksa doğum mu yaptı??ben bugün hafta içine göre daha iyidim cok enerjiktim,kadın almadım,evi kendim sildim toz aldım,eşim de süpürdü,3,4 gündür evde yemek de yAPMIYORUM,HAZIRLIKLAR TAMAM,rahatladım...kanım 9.7 idi 11 e cıkmış bu da iyii:)
hafta içi kuaföre giderim,zaten kayınvalidemler gelecek...38 e de girdik kızım artık gelebilir:)
.........yalnız 1 haftadır ishalim var çok rahatsız edici değil ammaa??doktora sormayı da unuttum,akıntım da arttı...ishal yasayan var mı,doğumun yaklastığını gösteriyor deniyorr ama..bilemedim...

saol cnm bilgiler için ben hazırım umarım benim kızımda bi an önce gelir. dr çatı muayenesi yapmaayanardan doğum sancısı tutunca bakarım şimdi gerek yok dedi bugün bol bol yürüdüm bakalım hayırlısı cnm tekrar teşekkürler

iyi akşamlar kızlar..
doğumu bekleyen arkadaşlarda bebeklerine kavuşur umarım bian önce

benim kuzumm 3 haftalık oldu bugün.. :)
gaz sancısı çekenler içinde bi tavsiye rezene çayı için.
ben günde 2 bardak içiyorum.çok faydasını gördüm.biçok kişide tavsiye ediyor
ayrıca ben oğluma dalinin pişik kremini kullanıyorum.hiç pişik sorunu yaşamadık henüz.
birde denermisiniz bilmem ama ayrıca zeytinyağı kullanıyorum arada.
has zeytinyağını ocakta ısıtarak asidini alıyoruz..pamukla poposuna sürüyoruz.
yumuşacık yapıyor.doğduğundan beri hiç kızarmadı popusu oğlumun..çok rahatım bu konuda :))

Son düzenleme:
Kızlar nişan geliyo ama sancı yok bendeeeee
Doktoru arıyorum günde iki kere yarın bi gel bakalım dedi yarın bakarsınız doğururummmmmm

Kızlar nişan geliyo ama sancı yok bendeeeee
Doktoru arıyorum günde iki kere yarın bi gel bakalım dedi yarın bakarsınız doğururummmmmm

inşallah kavuşursun oğluna sağlıkla..
benimde ilk suyum geldi sancım yoktu..
heran hazırlıklı ol artık sancın birden gelebilir.. :))

Ayaklarım iyce şişmeye bende artık yorulmaya başladım , benim kuzu 3100 gr heycanla bekliyoruz biz hazırız, umarım gelmesi uzun sürmez aksi takdirde dr giderken terlik giycem walla

Canım reflüsü olabilir, oda hem kilo vermesine hemde sağlıksız uykulara sebep olur, bebeğin yatağını 45 derecelik acıya getir bir süre öyle uyut azaldığını göreceksin

slm kızlar nasılsınız ben doğum yapalı 2haftayı geçti ama düne kadar hala göğüs ucu çatlağı ile mücadele veriyordm ilk oğlumda bu kadra uzamamıştı 3-4 günde geçmişti o zmanaki doktorum bepanthen vermişti onu kullanmıştım ama şimdi doktorum fito diye bir şey yazdı onu kullandım zeytin yağ kulandım falan ama geçmedi en son olarak gene bepanthen melhem aldım ve kullanalı 1 gün olmasına rağmen çok iyi geldi tavsiye ederim

benim kızımın rahatı da iyi,ohhhh..ne sancı,ne ağrı,valla benden sonra doğuracaklar önce doğurmuş,hakkımızda hayırlısı...

bu arada uykunuz nasıl?ben parça parça en fazla 3 saat uyuyabiliyorum,yaklaşık 2,5 aydan beri...bir de son 1 haftadır inanılmaz midem bulanıyor,çok afedersiniz ,sabahları yine çıkarmaya başladım...ayrıca tansiyonum da 8-5,9-4,ya da 10-6 şeklinde...benle aynı durumda olan var mı acaba...bir de sürekli sırılsıklam terlemeyi de unutmayayım :--(

selam canım
daha doğurmadım yarın belli olur heralde günüm..son kontrole gidecem
bugün sabah 6da kalktım alarm çaldı..her sabah kızıma uyanıyorum zaten aynı saatte..kalkıp 1 bardak su içince bebişte oynamaya başlıyordu
içtim suyu bekliyorum bekliyorum oynamıyor
2 saat oynamasını bekledim azıcık oynadı rahatladım yattım uyudum...bugün akşama kadar çok nazlandı hiç oynamadı
yemediğim şey kalmadı şeker komasına girecektim az daha
kaynanamlar bizdeydi..yarın kontrole gideceğimi hastaneye yatacam gibi anlamış..apar topar geldiler giremedim akşama kadar
benim hazırlıklarımda tamam..temizliğimi bende eşimle yaptım

ishal bende de var cnm
son zamanlarda oluyomuş bende çok takılmadım..aylarca kabızlık çekince ishal olmak bana ödül gibi geldi valla

kabuslarla uyanmasam çok güzel uyuyacamda malesef bölük pörçük benimde uykularım
ama şikayetçi değilim...bir nevi doğumdan sonraya hazırlanıyorum diyorum
eskisi gibi deliksiz uyusam doğumdan sonra çok perişan olurdum

tansiyonum hep normal..doktoruna söylemedinmi seninki hiç normal değil yada hepmi düşüktü

selam canım sana da...yarın belli olması için erken değil mi?ilk kızın sezeryanla mı dünyaya geldi?yarın haberlerini bekliyorum o halde...görüşmek üzere..

selam canım sana da...yarın belli olması için erken değil mi?ilk kızın sezeryanla mı dünyaya geldi?yarın haberlerini bekliyorum o halde...görüşmek üzere..

ilk kızımda sezeryandı..o keyfi yere oldu..doktorum bayram tatiline gidecekti bizde siz olsaydınız deyince sezeryanı teklif etti hemen kabul ettik..şimdi pişmanım ama neyse

erken değil 38. haftam bitiyor yarın..sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış ...heyecanlandım şimdi
yarın yazarım belli olursa

merhaba canım,düşük tansiyonun bir zararı yokmuş,bebek için..yükselmesin de düşük olsun dendi...tansiyonum normal zamanlarda 11-5 ya da 12-6 yani normaldi son 1 haftadır çok oynama oluyor,mide bulantıları da hamileliğin en başına dönmüş gibi rahatsızlık veriyor...a normal bi durum yokmuş ama ben çok rahatsızım.....bebekle uykusuz kalma gibi bir derdim olmayacak,zaten uyuyamıyorum...ah bir 5-6 saat uyusam daha ne olsun:-(hakikaten sonlara doğru sabır kalmıyor....hayırlısı,hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…