2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba Kizlar,
gecenin saat 3.30 u oldu ben hala ayaktayim. Uykularim cok duzensizlesti bi ara yine boyleydim doktora sordugumda dogum sonrasina hazirlik demisti. Simdi tabi biraz stresliyim. Evlendikten sonra ilk defa kendi evime cikicam, yurt disinda yasiyorduk ev kurmamistik simdi birden herseyi ayarlamak zorunda kaldik. Hergun ayaktayim nerdeyse kosturuyorum, malesef yememe pek dikkat edemiyorum bazi gunler. Evimiz tadilata girecek bu hafta bir sonraki haftada yerlesicez bir aksilik olmazsa.
Bu arada magnezyumu kestikten sonra baskim cok artmisti ama simdi cok rahatim. Doktorum bu haftadan itibaren beni yurutecegini soylemisti uzun uzun ben gecen hafta basladim zaten bu yuruyus faslina.
Bir yandan dogsun istiyorum biran once bir yandan beklesin kendi evimizde olalim diyorum, bir yandan normal osun diyorum bir yandan da dogumun her turlusunden korktugumu farkediyorum.
Ama yine de ruyalarimda bebegimi emzirdigimi goruyorum onu sevdigimi, butun slklntilarim gidiyor. hayali bile bu kadar guzelse kimbilir gercegi nasildir diye heyacanlaniyorum. Allah im yuzumuzu kara cikarmasin, hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin.
Bu arada mart ayinin 31 i beklenen dogum tarihim oldugu icin herhalde ben en sonuncuyum.

kizlar az once bisey geldi benden.sumuksu bisey. Cok kaygandi ama peceteye zor geldi.renksiz oldugu icin nisan mi dgl mi karar veremedim. Lutfen bilenler cevap versin nisan renksiz olabilir mi
canım bizim günler aynı. geçen benden de geldi o. aynı tarif ettiğin gibi. ben de bilemedim.

Ayaklarım iyce şişmeye bende artık yorulmaya başladım , benim kuzu 3100 gr heycanla bekliyoruz biz hazırız, umarım gelmesi uzun sürmez aksi takdirde dr giderken terlik giycem walla

benim de ayaklarım her yerim çok şişmeye başladı. aynada artık kendimi tanıyamıyorum. artık doğurmak istiyorum. geçen 1 gece karın ağrısı çektim. ertesi gün doktorumu aradım doğum sancısı gelir geçer ve artar dedi. benimki artmıyordu. parol iç dedi. içtim akşama geçti. artık beklemeye sabrım kalmadı

canrum bilmiyorum ki nişan renksiz olur mu?

Hamilelik takvimim gitmis
Dogum yapamadim hala hic gelmeye niyeti yok cadi kizimin
Birde cok fena hasta oldum bogazlarim sisti ve grip oldum cok fenayim gozumu acicak halim yok yarin doktoru arayacagim kullanabilecegim birsey var mi diye c vitamini ile gecmez ole benim gribim kolay kolay

sonsy kullanıcısından alıntı
canım bizim günler aynı. geçen benden de geldi o. aynı tarif ettiğin gibi. ben de bilemedim.

benim de ayaklarım her yerim çok şişmeye başladı. aynada artık kendimi tanıyamıyorum. artık doğurmak istiyorum. geçen 1 gece karın ağrısı çektim. ertesi gün doktorumu aradım doğum sancısı gelir geçer ve artar dedi. benimki artmıyordu. parol iç dedi. içtim akşama geçti. artık beklemeye sabrım kalmadı

Nisan kansizda olabiliyormus kizlar sari ya da renksiz tonlarda benimde sarimtrak geldi nisanim 5 gun once yumurta aki kivaminda miktar olarak fazaca akinti gibi degil yani 4 kere geldi

Son düzenleme:

oluyomuş canım burda bir arkadaş da söylemişti. ama bana garip gelen o kadar az, küçük mü olur. yani daha fazla olması gerekir diye düşündüm ben.

bence şimdiden ara. erkenden önlem al. hamilelikte daha zor olur. geçmiş olsun

ay canım valla nasıl bu haftalara kadar dayanılıyor ben çok şaşırıyorum çünkü ben çatlamak üzereyim. artık karnımdaki çatlaklar acımaya başladı (( bir de ödem oldum ki sorma. balon gibi geziyorum dayanamıyorum artık

Ben de senin gibiyim canim. Kusuyorum ben de ve cok halsizim . Ne yapicaz biz

canım sen ne durumdasın. benim karnımdaki yırtıklar o kadar genişlemeye başladı ki artık acıyor (((
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. bebeğim karnımın altına poşet gibi yığıldı. 2 haftamız kaldı ama 1 hafta zor dayanacağım hiç gücüm kalmadı. bugun 37+5 olduk. çarşambadan sonra 39.haftamız başlıyor. o kadar normal doğum istiyordum ama artık bişey dese de 39.haftada alsa diyorum ( evdeki herkes de benden bıktı. oflamamdan poflamamdan.

Hafta sonu oldugu icin kapaliydi klinik canim sabah olsun hemen arayacagim
Valla cokkk kotuyum rahatlayamiyorum c vitamini komasina girecegim ama hic fayda etmiyor
Bu gune kadar geldimde bana sor canim ha bu gun ha yarin diye diye
Birde nisanim geleli 5 gun oldu 3 cm acilmam var ama cadimin keyfi yerinde
Beklemekten baska sansimda yok doktor c.tesiye kadar bekleyecegiz dedi gelmezse c.tesi gunu suni sanci ile baslatacak dogumu:18:

herkeslere günaydıın.....
gece tuvalete taşınan...........
uyuyamayan.............
sağa sola dönemeyen...........
acıkan............
suyu gelsin.....nişanı gelsin......sancılansın .......isteyen...........
eli ayağı şişen.....
pelvisinde baskı hissedennnnnnnnnn...
ve henüz doğuramayan anneler...

GÜNAYDIN....

Dün itibariyle eli ayağı şişenler grubuna ben de dahilim:)
Mükellef bir kahvaltı hazırladım,eşimi yolladım geri yatıcam,uykusuuuuuuuuuzuum

inşallah cumartesiden önce kendi gelir

canım aynen hareket edemyorum.ve çok çok çatladım.bebeğim dediğin gibi yığıldı biyere. artık gelsin istiyorum. dün tuvalette kaygan sümüksü renksiz bişi geldi.peçeteyle zor sildim kayıyodu.ama renksiz olduğu için nişanmı değil mi bilemedim.bu bilinmezlik bütün gece uyutmadı. çok az kaldı ve ben heycandan ölüyorum.

lalam sanada geçmiş olsun çok dikkat et kendine .

ceren_y kontrolün ne zaman?
ben bugun öğleden sonra gideceğim

günaydın kızlarr,

sabahın köründe hortlak gibi girdim hemen buraya bi kaç gün giremeyince...

bende de hala tık yok ama 2 gündür sancım var dün çok arttı. aşırı gergindim.

benim sancım oldukça herkesin halay çekecek şekilde sevinmesi, sürekli yorumlar bence

bu gece doğcak bence sabah doğacak vs. vs. herkese göre hava hoş.

bu sabah sabah eşim işe giderken bugün doğurcaksın sen bence dedi.

beni siz stres yaptınız artık yeter dedim. bozuldu gitti.

ne oldu bana böyle niye bu kadar sinirliyim bilmiyoum

bugün dışarı çıkmam lazım kız kardeşimi de yanıma alacağım ama

çıkma diye diretiyorlar. yollarda sancın tutar vs. diye.. minubuse binicemde.

birşey olur mu sizce kızlar ya. burda okuyorum yürümek daha iyi diye konuşuluyor.

ha deyince doğurmam heralde :26:

sudee

ha diyince doğurmazsın ama sen yine de bence evden pek çıkma. Allah korusun minibüs filan tehlikeli dışarılar :) evin çevresinde dolaş. uzaklara gitme.
sinir de gerginlikten artık bıkmışsındır ben senden gerideyim o kadar bıktım ki anlatamam. kafayı yemek üzereyim...

artık kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğim yoksa doktorum beni 40a kadar bekletecek

ceren_y kontrolün ne zaman?
ben bugun öğleden sonra gideceğim

canım ben muhtemelen çarşamba gidicem.bende yoğun iltihap çıkmıştı.vajinadan giren 2 li bi ilaç verdiler.o bugün bitiyo.iltihap bitmişmi diye bakıcaklar. acaba nişan gelip gelmediğini anlarlar mı ki?

canım ben muhtemelen çarşamba gidicem.bende yoğun iltihap çıkmıştı.vajinadan giren 2 li bi ilaç verdiler.o bugün bitiyo.iltihap bitmişmi diye bakıcaklar. acaba nişan gelip gelmediğini anlarlar mı ki?

canım senin akıntının sebebi o ilaç olmasın. nişan geldiğini anlıyor diye biliyorum... neyse sen kafana takma bak 5 gün önce nişanı gelen arkadaş var. doğum başlayınca zaten anlarsın kesin. kendine dikkat et görüşürz

o ilacı alalı 3 gün oluyo canım ama. doktor seninkine nişan derse benimkide nişandır kesin haberlerini bekliyorum canım öptüm.

orası öyle ama çıkmakta istiyorum biraz uzaklaşacağım evden..

bilmiyorum kafam karışık pofff....

çok gerginim ya. başım ağrıyo stresten. eski halime dönmek istiyorum.

sen hele daha durr vaktinde varmış

son günler hiç geçmiyor.

o ilacı alalı 3 gün oluyo canım ama. doktor seninkine nişan derse benimkide nişandır kesin haberlerini bekliyorum canım öptüm.

bende de ara ara akıntılar oluyor bazen beyaz bazen sulu.. çok yoğunda gelebiliyor.

acaba nişanım geldi de benim mi haberim olmadıı :26:

nişan geldiysee düğün yakındır bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…