canım bizim günler aynı. geçen benden de geldi o. aynı tarif ettiğin gibi. ben de bilemedim.kizlar az once bisey geldi benden.sumuksu bisey. Cok kaygandi ama peceteye zor geldi.renksiz oldugu icin nisan mi dgl mi karar veremedim. Lutfen bilenler cevap versin nisan renksiz olabilir mi
Ayaklarım iyce şişmeye bende artık yorulmaya başladım, benim kuzu 3100 gr heycanla bekliyoruz biz hazırız, umarım gelmesi uzun sürmez aksi takdirde dr giderken terlik giycem walla
canım bizim günler aynı. geçen benden de geldi o. aynı tarif ettiğin gibi. ben de bilemedim.
benim de ayaklarım her yerim çok şişmeye başladı. aynada artık kendimi tanıyamıyorum. artık doğurmak istiyorum. geçen 1 gece karın ağrısı çektim. ertesi gün doktorumu aradım doğum sancısı gelir geçer ve artar dedi. benimki artmıyordu. parol iç dedi. içtim akşama geçti. artık beklemeye sabrım kalmadı
canrum bilmiyorum ki nişan renksiz olur mu?
canrum bilmiyorum ki nişan renksiz olur mu?
Hamilelik takvimim gitmis
Dogum yapamadim hala hic gelmeye niyeti yok cadi kizimin
Birde cok fena hasta oldum bogazlarim sisti ve grip oldumcok fenayim gozumu acicak halim yok yarin doktoru arayacagim kullanabilecegim birsey var mi diye c vitamini ile gecmez ole benim gribim kolay kolay
bu arada uykunuz nasıl?ben parça parça en fazla 3 saat uyuyabiliyorum,yaklaşık 2,5 aydan beri...bir de son 1 haftadır inanılmaz midem bulanıyor,çok afedersiniz ,sabahları yine çıkarmaya başladım...ayrıca tansiyonum da 8-5,9-4,ya da 10-6 şeklinde...benle aynı durumda olan var mı acaba...bir de sürekli sırılsıklam terlemeyi de unutmayayım :--(
oluyomuş canım burda bir arkadaş da söylemişti. ama bana garip gelen o kadar az, küçük mü olur. yani daha fazla olması gerekir diye düşündüm ben.
bence şimdiden ara. erkenden önlem al. hamilelikte daha zor olur. geçmiş olsun
ay canım valla nasıl bu haftalara kadar dayanılıyor ben çok şaşırıyorum çünkü ben çatlamak üzereyim. artık karnımdaki çatlaklar acımaya başladı(( bir de ödem oldum ki sorma. balon gibi geziyorum dayanamıyorum artık
Hafta sonu oldugu icin kapaliydi klinik canim sabah olsun hemen arayacagim
Valla cokkk kotuyum rahatlayamiyorum c vitamini komasina girecegim ama hic fayda etmiyor
Bu gune kadar geldimde bana sor canim ha bu gun ha yarin diye diye
Birde nisanim geleli 5 gun oldu 3 cm acilmam var ama cadimin keyfi yerinde
Beklemekten baska sansimda yok doktor c.tesiye kadar bekleyecegiz dedi gelmezse c.tesi gunu suni sanci ile baslatacak dogumu:18:
canım sen ne durumdasın. benim karnımdaki yırtıklar o kadar genişlemeye başladı ki artık acıyor(((
ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. bebeğim karnımın altına poşet gibi yığıldı. 2 haftamız kaldı ama 1 hafta zor dayanacağım hiç gücüm kalmadı. bugun 37+5 olduk. çarşambadan sonra 39.haftamız başlıyor. o kadar normal doğum istiyordum ama artık bişey dese de 39.haftada alsa diyorum( evdeki herkes de benden bıktı. oflamamdan poflamamdan.
ceren_y kontrolün ne zaman?
ben bugun öğleden sonra gideceğim
canım ben muhtemelen çarşamba gidicem.bende yoğun iltihap çıkmıştı.vajinadan giren 2 li bi ilaç verdiler.o bugün bitiyo.iltihap bitmişmi diye bakıcaklar. acaba nişan gelip gelmediğini anlarlar mı ki?
canım senin akıntının sebebi o ilaç olmasın. nişan geldiğini anlıyor diye biliyorum... neyse sen kafana takma bak 5 gün önce nişanı gelen arkadaş var. doğum başlayınca zaten anlarsın kesin. kendine dikkat et görüşürz
sudee
ha diyince doğurmazsın ama sen yine de bence evden pek çıkma. Allah korusun minibüs filan tehlikeli dışarılar :) evin çevresinde dolaş. uzaklara gitme.
sinir de gerginlikten artık bıkmışsındır ben senden gerideyim o kadar bıktım ki anlatamam. kafayı yemek üzereyim...
artık kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğim yoksa doktorum beni 40a kadar bekletecek
o ilacı alalı 3 gün oluyo canım ama. doktor seninkine nişan derse benimkide nişandır kesinhaberlerini bekliyorum canım öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?