günaydın kızlarr,
sabahın köründe hortlak gibi girdim hemen buraya bi kaç gün giremeyince...
bende de hala tık yok ama 2 gündür sancım var dün çok arttı. aşırı gergindim.
benim sancım oldukça herkesin halay çekecek şekilde sevinmesi, sürekli yorumlar bence
bu gece doğcak bence sabah doğacak vs. vs. herkese göre hava hoş.
bu sabah sabah eşim işe giderken bugün doğurcaksın sen bence dedi.
beni siz stres yaptınız artık yeter dedim. bozuldu gitti.
ne oldu bana böyle niye bu kadar sinirliyim bilmiyoum
bugün dışarı çıkmam lazım kız kardeşimi de yanıma alacağım ama
çıkma diye diretiyorlar. yollarda sancın tutar vs. diye.. minubuse binicemde.
birşey olur mu sizce kızlar ya. burda okuyorum yürümek daha iyi diye konuşuluyor.
ha deyince doğurmam heralde :26:
orası öyle ama çıkmakta istiyorum biraz uzaklaşacağım evden..
bilmiyorum kafam karışık pofff....
çok gerginim ya. başım ağrıyo stresten. eski halime dönmek istiyorum.
sen hele daha durr vaktinde varmış
son günler hiç geçmiyor.
bende de ara ara akıntılar oluyor bazen beyaz bazen sulu.. çok yoğunda gelebiliyor.
acaba nişanım geldi de benim mi haberim olmadıı :26:
nişan geldiysee düğün yakındır bizim
bende cok gerginim.herkese patlıyorum.napim daha doğuramadın diye üstüme geliyolar ki daha 16 günüm var. ha diyince doğum olmaz bence canım :) gez dolaş.hem belki rahmin gevşer bebeğin gelmeye karar verir :)
canım hamilelik boyunca bende çok akıntı oldu.o ilacı kullandıktan sonra 3 gün boyunca akıntım olmadı hiç.dün gelen şey daha öncekilere benzemediği için telaşlandım.öyle kaygandı ki resmen dedikleri yumurta akı gibiydi.nişanmı dediğim ama renksizdi.herkes pembe kahverengi gelir filan dediği için çok ikilemde kaldım.nolucak bilmem :)
günaydın canlar ben de hala doğuramadım nişan neyim hiç bişeck yok
7 mart saat sabahın 3 ünde düzenli sancılarımdan sonra 8 mart dünya kadınlar gününde doğum yaptım.14 saat süren sancılarım sonucunda ikinci oğluma kavuştum.3500 kilo 52 cm doğdu meleğim ve çok çirkinnnnnnnnnnn :) darısı sizlere.ismini kayra koyacaktım ama babamız izin vermedi ve yağız oldu....sizlerden ne haber???tanıdık kimler doğurdu sadece şifadan haberim var..
günaydın canlar ben de hala doğuramadım nişan neyim hiç bişeck yok
41 i beklemesin de valla emziriyo gibi 2 saatte bi uyanıyorum bari bebeğime uyanıyım da boşa gitmesinneysee kimsenin içinde kalmamış bizimde kalmaz sanırım
7 mart saat sabahın 3 ünde düzenli sancılarımdan sonra 8 mart dünya kadınlar gününde doğum yaptım.14 saat süren sancılarım sonucunda ikinci oğluma kavuştum.3500 kilo 52 cm doğdu meleğim ve çok çirkinnnnnnnnnnn :) darısı sizlere.ismini kayra koyacaktım ama babamız izin vermedi ve yağız oldu....sizlerden ne haber???tanıdık kimler doğurdu sadece şifadan haberim var..
bu arada uykunuz nasıl?ben parça parça en fazla 3 saat uyuyabiliyorum,yaklaşık 2,5 aydan beri...bir de son 1 haftadır inanılmaz midem bulanıyor,çok afedersiniz ,sabahları yine çıkarmaya başladım...ayrıca tansiyonum da 8-5,9-4,ya da 10-6 şeklinde...benle aynı durumda olan var mı acaba...bir de sürekli sırılsıklam terlemeyi de unutmayayım :--(
herkeslere günaydıın.....
gece tuvalete taşınan...........
uyuyamayan.............
sağa sola dönemeyen...........
acıkan............
suyu gelsin.....nişanı gelsin......sancılansın .......isteyen...........
eli ayağı şişen.....
pelvisinde baskı hissedennnnnnnnnn...
ve henüz doğuramayan anneler...
GÜNAYDIN....
Dün itibariyle eli ayağı şişenler grubuna ben de dahilim:)
Mükellef bir kahvaltı hazırladım,eşimi yolladım geri yatıcam,uykusuuuuuuuuuzuum
günaydın kızlarr,
sabahın köründe hortlak gibi girdim hemen buraya bi kaç gün giremeyince...
bende de hala tık yok ama 2 gündür sancım var dün çok arttı. aşırı gergindim.
benim sancım oldukça herkesin halay çekecek şekilde sevinmesi, sürekli yorumlar bence
bu gece doğcak bence sabah doğacak vs. vs. herkese göre hava hoş.
bu sabah sabah eşim işe giderken bugün doğurcaksın sen bence dedi.
beni siz stres yaptınız artık yeter dedim. bozuldu gitti.
ne oldu bana böyle niye bu kadar sinirliyim bilmiyoum
bugün dışarı çıkmam lazım kız kardeşimi de yanıma alacağım ama
çıkma diye diretiyorlar. yollarda sancın tutar vs. diye.. minubuse binicemde.
birşey olur mu sizce kızlar ya. burda okuyorum yürümek daha iyi diye konuşuluyor.
ha deyince doğurmam heralde :26:
safak aynı senınle bızım canım beklemedeyız ınan yapmadıgım klmadı ama zamanını beklıolar bnce benım karnım bıraz ındı mıdem raHAT ARTIK AMA GORUNTUDE PEK INMEMIS GBI GORUNUYO.senın bebiş kac kılogenelde tombık olanlar sorunu olanlar erken doguruyo...üüüfffff bende çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum bugün karnımın alt kısımlarında sağda 4-5 solda 4-5 yırtık olduğunu gördüm ve çok moralim bozuldu bende nişan mişan bişey yok hele benimki hala midemin üstünde aşağı bile inmedi sağlıkla sıhhatle normal doğumla bi kucağıma alaydım iyiydi
merhaba kızlar bana bı akıl verin.dün kontrolum vardı.dr muayene ettı.sag tarafında kemıgın içe dogru ilerde bi sıkıntı yok ama cocugun kafası cıkarken zor olabılır dedi.persembe gunu erken gel tekrar degerlendirelım dedi.böyle bı durumla karsılasan var mı.sonucu sezeryan mı oluyor.o kadar agrıyı cekıp son anda sezeryana gitmek istemıyorum öyleyse bastan sezeryan olsun istiyorum.
Günaydın kızlarkızı olanlar kaçıncı haftada doğurdu ? Yada kızı olucak olanlar kaç gününüz kaldı kızlar erken gelir diyorlar ya ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?