2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende cok gerginim.herkese patlıyorum.napim daha doğuramadın diye üstüme geliyolar ki daha 16 günüm var. ha diyince doğum olmaz bence canım :) gez dolaş.hem belki rahmin gevşer bebeğin gelmeye karar verir :)

canım hamilelik boyunca bende çok akıntı oldu.o ilacı kullandıktan sonra 3 gün boyunca akıntım olmadı hiç.dün gelen şey daha öncekilere benzemediği için telaşlandım.öyle kaygandı ki resmen dedikleri yumurta akı gibiydi.nişanmı dediğim ama renksizdi.herkes pembe kahverengi gelir filan dediği için çok ikilemde kaldım.nolucak bilmem :)

üüüfffff bende çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum bugün karnımın alt kısımlarında sağda 4-5 solda 4-5 yırtık olduğunu gördüm ve çok moralim bozuldu bende nişan mişan bişey yok hele benimki hala midemin üstünde aşağı bile inmedi sağlıkla sıhhatle normal doğumla bi kucağıma alaydım iyiydi

bende cok gerginim.herkese patlıyorum.napim daha doğuramadın diye üstüme geliyolar ki daha 16 günüm var. ha diyince doğum olmaz bence canım :) gez dolaş.hem belki rahmin gevşer bebeğin gelmeye karar verir :)

ya sormaa bide bizim telde susmuyor diyorum ki doğurursam haber vericem. ısrarla arayıp soruyorlar.

sanırım iyi hissedersem kendimi çıkıcam

geçen aylarda bende kullandım o fitilden. fitili gece koyuyordum sabah uyandığımda baya

bir akıntı ve ıslaklık oluyordu. kesinlikle ilaçtandı. ama sen 3 gün geçti diyorsun. doktora gittinde

zaten anlar bence bebek doğum kanalına girmişse zaten söyler sana...

Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

7 mart saat sabahın 3 ünde düzenli sancılarımdan sonra 8 mart dünya kadınlar gününde doğum yaptım.14 saat süren sancılarım sonucunda ikinci oğluma kavuştum.3500 kilo 52 cm doğdu meleğim ve çok çirkinnnnnnnnnnn :) darısı sizlere.ismini kayra koyacaktım ama babamız izin vermedi ve yağız oldu....sizlerden ne haber???tanıdık kimler doğurdu sadece şifadan haberim var..

Günaydın kızlar kızı olanlar kaçıncı haftada doğurdu ? Yada kızı olucak olanlar kaç gününüz kaldı kızlar erken gelir diyorlar ya ondan soruyorum

Bende doğuramadım geçen hafta sancılarım oluyordu bu hafta oda gitti, maşallah turp gibiyiz , gelsin artık ağırlaştım bizim aile dede herkesin erken gelmiş yani benim gibi çok beklememişler , neyse her işte var dır bir hayır Doğum yapan anneler sancılarınızın başladığı gün nasıl hissediyordunuz kendinizi enerji dolumu normal mi ?

En güzel hediye olmuş sana , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol sütlü gazsız geceler sizinle olsun, ben hala bekliyorum, sancıların başlamadan önce kendini nasıl hissediyordun yani enerji dolumu yorgun mu yada normal mi ?, hayırlısıyla alsam bende kuzumu kucağıma

neysee kimsenin içinde kalmamış bizimde kalmaz sanırım
41 i beklemesin de valla emziriyo gibi 2 saatte bi uyanıyorum bari bebeğime uyanıyım da boşa gitmesin

canım hayırlı olsunnnn darısı bize inş. mart sonu olarak papatya doğurdu bu tarihe kadar gerisi neyim hepsi doğurdu biz mart sonu anaları bekleşiyoz bii

8 martta bebişimiz kucağıma aldım.3850 52 cm. spinal aneztesi ile sezeryan oldum.baş ağrısı falan yaşamadım şükürler olsun.ameliyattan çıkınca 5-6 saat biraz zor geçti.sonra kendime geldim.şuandada oturduğumda biraz ve yataktan doğrulurken biraz ağrım oluyo.bebeğim doymuyo malesef sütüm yetmiyo.dün mamaya başladık biraz biraz.hem emiyo hem mama veriyoruz.allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

kızlar çoktandır giremiyorum bende çok şükür 7 mart 15:15 te sezeryanla oğlumu kucağıma aldım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bilmiyorum doğum yapmayan varmı ama eğer varsa rabbim hayırlısıyla tez zamöanda kavuşturur inşallah bizim oğlan 3.400gr 50 cm boyunda doğdu 39+6 da şimdi sarılıkla uğraşıyoruz en yakın zamanda hikayemizz ve resimlerimizle yeniden görüşürüz inşallah

terlemek ne kelime eriyorum geceleri, gunduz 3 bardak suyu zor icerken, gece 1,5 lt su iciyorum nerdeyse(((

yuzugumu takmayalı aylar oldu. hastane icin 42 numara terlik almıstım oda sıkıcak gibi, burnum suratımın yarısı kaplamak uzere, balon olup ucucam yakında:))

ha deyince olmuyormus canım ya, once yarım saat aralılarla yavas yavas geliyomus seni hazırlıyomus sancılar, en kotu ihtimalle suyun patlar, ondan sonra bile bi bekleme suresi var ama.
bu arada bende patalayacak bomba gibiyim resmen, catacak yer arıyorum, evde tıklım tıklım huzur istiyorum yaaaaaaaaa(((

canım sen konyadasın galiba hangi hastanede dogum yaptın? cok mesgulsundur simdi sen ama ne gerekiyor, nasıl davranıyorlar merak ediyorum:))

safak aynı senınle bızım canım beklemedeyız ınan yapmadıgım klmadı ama zamanını beklıolar bnce benım karnım bıraz ındı mıdem raHAT ARTIK AMA GORUNTUDE PEK INMEMIS GBI GORUNUYO.senın bebiş kac kılogenelde tombık olanlar sorunu olanlar erken doguruyo...

canım benim bende cumartesinden beri aynı durumdayım banada kemiğin basık dedi ebe dr. da riske atmayalım perşembe günü sezeryanla alalım dedi...hala düşünüp duruyorum başka dr yede mi gitsem diye ama sanırım normaldende korkuyorrum daha doğrusu senin dediğin gibi acıyı çekipte sezeryana girmee ihtimali korkutuyor.çünkü çevremde öyle olan ark. çok hala kararsızım hayırlısı bakalım bu kararsızlıklada sezeryana gircem büyük ihtimal...

dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum rabbım tez vakıtte bızlerede nasıp eylesın ınş.uykusuzluk odem ceken arkadaslar her gece nobet tutuyorum adeta gunduz bazen uyuyabılıyorum.dun gece bacaklarım cok agrıdı sankı adet olacakmısım gıbı suanda belım kasıklarım agrıyor..ama bu gecıcı agrılar bılıyorum.yuruyus yapıyoyorum cogu evde hareket yapmaya calısıyorum .ayrıca ayaklarım sısınce salon da tur atıyorum gecenın yarısından sonra o zaman gecıo tavsıye ederım ne kadar cok hareket o kadar az odem ve tuz lu yıyeceklerden uzak durun arkadaslar ben sımdıye kadar 11 kılo aldım.son 2 haftada ne kadar alacagım bakalım....ayrıca ılıskı dogumu kolayslastıurıyormus ya deneyın derım dogumu daha yakın tarıh olanalar...:)vee unutmayalım kı dogum zamanın ı bız degıl bebşimiz belirlio ne kadar sıkıntı stres yaparsak yapalım yınede nafıle tık demıolar:) allahh hepımıze sabır ve kolaylık versınnnn:)

Günaydın kızlar kızı olanlar kaçıncı haftada doğurdu ? Yada kızı olucak olanlar kaç gününüz kaldı kızlar erken gelir diyorlar ya ondan soruyorum

senle aramızda sadece 3 gün var bende bekliyorum bi ümitle ama gelmiyor benim ki hem kız hemde çok iri inşallah en kısa zamnda alırız bebişleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…