Bende hep burdayım ama yazmıyorum canım sıkkın
Hala doğuramıyanlardanım son 6 günüm kaldı sürekli adet olucakmışım gibi sancım var bugün çok daha beterim umarım doğum yakındır yoksa suni sancıya mahkum olucam en çok korktuğumda bu zaten
Gerçi cuma günü kuzenim suni sancı ile 3.5 saatte doğum yaptı hiç açılması yokken ve ilk doğumu:) maşşallahhhhhh umarım benim ve burdaki herkesinde bu şekilde kolay geçer doğumu...
kızlar çoktandır giremiyorum bende çok şükür 7 mart 15:15 te sezeryanla oğlumu kucağıma aldım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bilmiyorum doğum yapmayan varmı ama eğer varsa rabbim hayırlısıyla tez zamöanda kavuşturur inşallah bizim oğlan 3.400gr 50 cm boyunda doğdu 39+6 da şimdi sarılıkla uğraşıyoruz en yakın zamanda hikayemizz ve resimlerimizle yeniden görüşürüz inşallah
7 mart saat sabahın 3 ünde düzenli sancılarımdan sonra 8 mart dünya kadınlar gününde doğum yaptım.14 saat süren sancılarım sonucunda ikinci oğluma kavuştum.3500 kilo 52 cm doğdu meleğim ve çok çirkinnnnnnnnnnn :) darısı sizlere.ismini kayra koyacaktım ama babamız izin vermedi ve yağız oldu....sizlerden ne haber???tanıdık kimler doğurdu sadece şifadan haberim var..
kızlar ne yazıkki bugunku testlerim sonucu gebelik zehirlenmesi çıktı. şişliğim zaten iyice artmıştı. bu yüzdenmiş. idrarda protein çıktı. tansiyonum 14. tekrar ölçtüler 13. doktorum 38.haftayı tamamlamak derdim dedi. çarşamba aç karnına sabah gideceğim. yine testler yapacak. belki yatacakmışım. belki de doğum olacak. yani çarşamba-perşembe ben sezaryen ile doğum yapacağım.
bebeğim de 3500 gram olmuş.
moralim bozuldu.
kızlar ne yazıkki bugunku testlerim sonucu gebelik zehirlenmesi çıktı. şişliğim zaten iyice artmıştı. bu yüzdenmiş. idrarda protein çıktı. tansiyonum 14. tekrar ölçtüler 13. doktorum 38.haftayı tamamlamak derdim dedi. çarşamba aç karnına sabah gideceğim. yine testler yapacak. belki yatacakmışım. belki de doğum olacak. yani çarşamba-perşembe ben sezaryen ile doğum yapacağım.
moralim bozuldu.
kizlar nasilsiniz.bende dogurmak istiyorum artik.cok zor yaaaa karnim yirtilacak sanki.bebegim ne zaman geleceksin.
yarin 38 e giriyoruz insallah
dogum yapan herkesi tebrik ederim cok guzel duygudur.KAYRAM ve DB55 sizin de ogluslar gelmis mashallah onlara.
aynen canım ben de son 6 gündeyim. ama sancı falan yok. sadece rahmime baskısı ve kasılmalar var. inşallah kendi sancılarım gelir de o şekilde doğururum. suni falan istemiyorum yaa. yarın kontrolümüz var bakalım ne olucak.
Allahım buradaki bekleyen herkese kolay doğumlar versin.
moralim bozuldu.
bozma moralini sonsy cim. herşeyin bi çaresi var. bu sorunu yaşayan daha o kadar çok kişi var ki hepsi misler gibi doğurup aldı bebişlerini kucağına. kilosu da normalmiş. artık zamanım geldi diyo annesi. üzülme sakın. bebeğini strese sokma.
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.
kizlar nasilsiniz.bende dogurmak istiyorum artik.cok zor yaaaa karnim yirtilacak sanki.bebegim ne zaman geleceksin.
yarin 38 e giriyoruz insallah
dogum yapan herkesi tebrik ederim cok guzel duygudur.KAYRAM ve DB55 sizin de ogluslar gelmis mashallah onlara.
sağol canım Allahtan son haftalarımda çıktı da bebeğim gelişimini tamamladı.bozma moralini sonsy cim. herşeyin bi çaresi var. bu sorunu yaşayan daha o kadar çok kişi var ki hepsi misler gibi doğurup aldı bebişlerini kucağına. kilosu da normalmiş. artık zamanım geldi diyo annesi. üzülme sakın. bebeğini strese sokma.
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.
canım ben bi şikayetle başvurmadım. rutin kontrollerimde zaten tansiyonum ve ödemim fazla olduğu için doktorum ara ara idrar sonucu istiyordu bunlara ek olarak idrarda protein çıkınca zaten gebelik zehirlenmesi teşhisi konuyor.canım cok geçmiş olsun,ne gibi şikayet ve belirtilerle basvurdun hastaneye de bu sonuc cıktı...
aynen canım ben de son 6 gündeyim. ama sancı falan yok. sadece rahmime baskısı ve kasılmalar var. inşallah kendi sancılarım gelir de o şekilde doğururum. suni falan istemiyorum yaa. yarın kontrolümüz var bakalım ne olucak.
Allahım buradaki bekleyen herkese kolay doğumlar versin.
7 mart saat sabahın 3 ünde düzenli sancılarımdan sonra 8 mart dünya kadınlar gününde doğum yaptım.14 saat süren sancılarım sonucunda ikinci oğluma kavuştum.3500 kilo 52 cm doğdu meleğim ve çok çirkinnnnnnnnnnn :) darısı sizlere.ismini kayra koyacaktım ama babamız izin vermedi ve yağız oldu....sizlerden ne haber???tanıdık kimler doğurdu sadece şifadan haberim var..
8 martta bebişimiz kucağıma aldım.3850 52 cm. spinal aneztesi ile sezeryan oldum.baş ağrısı falan yaşamadım şükürler olsun.ameliyattan çıkınca 5-6 saat biraz zor geçti.sonra kendime geldim.şuandada oturduğumda biraz ve yataktan doğrulurken biraz ağrım oluyo.bebeğim doymuyo malesef sütüm yetmiyo.dün mamaya başladık biraz biraz.hem emiyo hem mama veriyoruz.allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
kızlar gözünüz aydın.. darısı biz bekleyenlerin basına...kızlar çoktandır giremiyorum bende çok şükür 7 mart 15:15 te sezeryanla oğlumu kucağıma aldım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bilmiyorum doğum yapmayan varmı ama eğer varsa rabbim hayırlısıyla tez zamöanda kavuşturur inşallah bizim oğlan 3.400gr 50 cm boyunda doğdu 39+6 da şimdi sarılıkla uğraşıyoruz en yakın zamanda hikayemizz ve resimlerimizle yeniden görüşürüz inşallah
allah yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm...kızlar bende yarın doğuma giricem sabah 8 de.kızım hala dönmemiş ters 38+5 iz sezeryan olucam Allah izin verirse.korkmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun istiyorum
gecmiş olsun cnm.. dedıgın gıbı şükür kılosu da ıyı gelısımıde tamamlanmıs..hatırlasana geceyimben cok erken haftalarda gebelık zehırlenmesı ıle mucadele ettı ve bebeısını saglıklı kucagına aldı.... fotolarda harıkaydı...kızlar ne yazıkki bugunku testlerim sonucu gebelik zehirlenmesi çıktı. şişliğim zaten iyice artmıştı. bu yüzdenmiş. idrarda protein çıktı. tansiyonum 14. tekrar ölçtüler 13. doktorum 38.haftayı tamamlamak derdim dedi. çarşamba aç karnına sabah gideceğim. yine testler yapacak. belki yatacakmışım. belki de doğum olacak. yani çarşamba-perşembe ben sezaryen ile doğum yapacağım.
moralim bozuldu.
gecmiş olsun cnm.. dedıgın gıbı şükür kılosu da ıyı gelısımıde tamamlanmıs..hatırlasana geceyimben cok erken haftalarda gebelık zehırlenmesı ıle mucadele ettı ve bebeısını saglıklı kucagına aldı.... fotolarda harıkaydı...
öyle miydi... sevindim canım. ne biliyim ani oldu ya şoktayım hala. senin su azalması olayın gibi oldu. ama dediğin gibi kilosunun iyi olması sevindiriyor. hareketleri de azalmıştı son günlerde. demek bu yüzdenmiş. biraz önce internetten de baktım karın ağrısı, sinek uçuşması da olurmuş. cuma çok karnım ağrımıştı. iki gündür de gözümün önünde sinek uçuşmaları oluyordu. Allahım sağsalim bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin.
sen ne yaptın canım son durum ne?
ben daha 10 günüm var diye düşünüyordum. kendimi hiç hazır hissetmiyorumiki gün sonra doğumum var
hadi inşallah istediğin gibi sağlıklı ve normal bir doğum gerçekleştirirsin canım
inşallah kavuşursun oğluna sağlıkla..
benimde ilk suyum geldi sancım yoktu..
heran hazırlıklı ol artık sancın birden gelebilir.. :))
canım bizim günler aynı. geçen benden de geldi o. aynı tarif ettiğin gibi. ben de bilemedim.
benim de ayaklarım her yerim çok şişmeye başladı. aynada artık kendimi tanıyamıyorum. artık doğurmak istiyorum. geçen 1 gece karın ağrısı çektim. ertesi gün doktorumu aradım doğum sancısı gelir geçer ve artar dedi. benimki artmıyordu. parol iç dedi. içtim akşama geçti. artık beklemeye sabrım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?