2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bende yarın doğuma giricem sabah 8 de.kızım hala dönmemiş ters 38+5 iz sezeryan olucam Allah izin verirse.korkmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun istiyorum

Bende hep burdayım ama yazmıyorum canım sıkkın
Hala doğuramıyanlardanım son 6 günüm kaldı sürekli adet olucakmışım gibi sancım var bugün çok daha beterim umarım doğum yakındır yoksa suni sancıya mahkum olucam en çok korktuğumda bu zaten
Gerçi cuma günü kuzenim suni sancı ile 3.5 saatte doğum yaptı hiç açılması yokken ve ilk doğumu:) maşşallahhhhhh umarım benim ve burdaki herkesinde bu şekilde kolay geçer doğumu...

aynen canım ben de son 6 gündeyim. ama sancı falan yok. sadece rahmime baskısı ve kasılmalar var. inşallah kendi sancılarım gelir de o şekilde doğururum. suni falan istemiyorum yaa. yarın kontrolümüz var bakalım ne olucak.
Allahım buradaki bekleyen herkese kolay doğumlar versin.

kizlar nasilsiniz.bende dogurmak istiyorum artik.cok zor yaaaa karnim yirtilacak sanki.bebegim ne zaman geleceksin.
yarin 38 e giriyoruz insallah
dogum yapan herkesi tebrik ederim cok guzel duygudur.KAYRAM ve DB55 sizin de ogluslar gelmis mashallah onlara.

kızlar ne yazıkki bugunku testlerim sonucu gebelik zehirlenmesi çıktı. şişliğim zaten iyice artmıştı. bu yüzdenmiş. idrarda protein çıktı. tansiyonum 14. tekrar ölçtüler 13. doktorum 38.haftayı tamamlamak derdim dedi. çarşamba aç karnına sabah gideceğim. yine testler yapacak. belki yatacakmışım. belki de doğum olacak. yani çarşamba-perşembe ben sezaryen ile doğum yapacağım.
bebeğim de 3500 gram olmuş.

moralim bozuldu.

ben ne zaman doğurucam acaba. sıkıldım bu durumdaann. gören görmeyen herkesin daha doğurmadın mııı diye sormasından bıktım. bakmicam telefonlara artık.. daha 1 haftamız var diyorum. hergün soruyolar..

nişandan bahsetmişsiniz. bende de yumurta akı kıvamında beyaz akıntı oldu. nişan mı bilmiyorum. ama dr. nişanın ağrıyla birlikte gelirse gel dedi. dikkate almadım bende.

cnm hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütür inşallah.. bekliyoruz hikayeni.

gözün aydın canım.düzenli sancıların ne tür bi sancıydı canım? ben de kendi sancılarımı bekliyorum. yani kasılmayla birlikte olan şiddetli bi sancı mı çektin. biraz bahsedermisin?

bozma moralini sonsy cim. herşeyin bi çaresi var. bu sorunu yaşayan daha o kadar çok kişi var ki hepsi misler gibi doğurup aldı bebişlerini kucağına. kilosu da normalmiş. artık zamanım geldi diyo annesi. üzülme sakın. bebeğini strese sokma.
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini.

canım cok geçmiş olsun,ne gibi şikayet ve belirtilerle basvurdun hastaneye de bu sonuc cıktı...

Selam tatlım nasılsın. Biz 12 günlük olduk bugün. Çok şükür bir sorunumuz yok benim göğüs acısı dışında onuda dermotoloğa gittim biraz hafifler gibi oldu . İnşallah hemen geçer . Seninde son zamanların artık benim oğlum kızımı pek kıskanmadı hatta öpüp duruyor ama arada hafif kıskançlıklar oluyor. Sürekli anne karnın düzeldimi diyor. Yavrum benimle oynamak istiyor. Bizden bu kadar seni bebişini ve kızını kocaman öptüm canım

Selam kızlar ya. Son günler hiçmi geçmez kardeşimmm. Bizim miladımız 18 mart. 9 ayı geçirdik şu son günler geçmiyor. Nazlım sürpriz yumurtada değişiklik yok değilmi. hala sürpriz :))

sağol canım Allahtan son haftalarımda çıktı da bebeğim gelişimini tamamladı.

canım cok geçmiş olsun,ne gibi şikayet ve belirtilerle basvurdun hastaneye de bu sonuc cıktı...
canım ben bi şikayetle başvurmadım. rutin kontrollerimde zaten tansiyonum ve ödemim fazla olduğu için doktorum ara ara idrar sonucu istiyordu bunlara ek olarak idrarda protein çıkınca zaten gebelik zehirlenmesi teşhisi konuyor.

Aynen canım hayırlısı olsun valla seninle günümüz aynı zaten bakalım benim bugün sancılarım gerçekten değişik belkide bu hafta doğum yaparım:) bide burda ananas kivi tavsiyesi okumuştum 2 gündür sürekli yiyorum ondan sonra sancılarım artmaya başladı herhalde ananastan diye düşünüyorum bide adaçayı kuşburnu duydum birazdan onlardan da içiçem merakla nişanımın gelmesini bekliyorummm

ben daha 10 günüm var diye düşünüyordum. kendimi hiç hazır hissetmiyorum iki gün sonra doğumum var

kızlar gözünüz aydın.. darısı biz bekleyenlerin basına...
kızlar bende yarın doğuma giricem sabah 8 de.kızım hala dönmemiş ters 38+5 iz sezeryan olucam Allah izin verirse.korkmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun istiyorum
allah yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm...
gecmiş olsun cnm.. dedıgın gıbı şükür kılosu da ıyı gelısımıde tamamlanmıs..hatırlasana geceyimben cok erken haftalarda gebelık zehırlenmesı ıle mucadele ettı ve bebeısını saglıklı kucagına aldı.... fotolarda harıkaydı...

öyle miydi... sevindim canım. ne biliyim ani oldu ya şoktayım hala. senin su azalması olayın gibi oldu. ama dediğin gibi kilosunun iyi olması sevindiriyor. hareketleri de azalmıştı son günlerde. demek bu yüzdenmiş. biraz önce internetten de baktım karın ağrısı, sinek uçuşması da olurmuş. cuma çok karnım ağrımıştı. iki gündür de gözümün önünde sinek uçuşmaları oluyordu. Allahım sağsalim bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin.

sen ne yaptın canım son durum ne?

sen sıkma cnını bişeycik olmaz... şok olmanı anlayabılıyorum bende yasadım cunku..

bılıyomusun ben bugun yıne bebegı alacak dıye hazırlıklı gıttım cunku pazartesı alacam demıstı DD ve yıne almadı tıpış tıpış gerı geldık..herşey yolundaymıs bekleyelım dedı...persembeye cagırdı..sadece kılo alımı azalmış bu haftalr 3500 olması gerekırken 3200 geldi... ben cok sıkıntı yapmıyorum kıloyu saglıklı dogsunda nasılsa toparlanır..

hadi inşallah istediğin gibi sağlıklı ve normal bir doğum gerçekleştirirsin canım

Âmin canım inşallahhhhh

inşallah kavuşursun oğluna sağlıkla..
benimde ilk suyum geldi sancım yoktu..
heran hazırlıklı ol artık sancın birden gelebilir.. :))

Ayyy bekliyoruz benim şutum gelmedi ama nişan farklı geldi serçe yumurta akı şeklinde ve de gelmeye devam ediyor

Canım geçmiş olsun. Bebeğine kavuşacakmışsın gözün Aydın

CANDAŞ ne yaptı acabaaaaaaaaa

Kayra canım hayırlı olsun. Sancı 14 saat çekmişsin ya şiddetli miydi nasıldı

Ayşenur ve ilsuuu
Hayırlı olsun bebekler canlar.
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…