- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
Canlar benim de açılmam 3 cm olmuş
Hafiften sancılar başladııı
Görümcem yarın sabaha
Ablam bu geceye
Eşimse perşembeye doğuracağımı söylüyor.
Doktor da gidip iki saat sonra da gelebilirsin dedi iki gün sonra da istersen de hemen sünni sancı ile alalım dedi.
Biz eve geldik
Valizi arabaya gönderdik
Banyo yapıp kuaföre gideyim diyorum fön çektirmeye
Oğlum da pozisyon alış bekliyooooo
İki günde karnımı çatlattı aşırı gerdirmektennnn
canım benim bende cumartesinden beri aynı durumdayım banada kemiğin basık dedi ebe dr. da riske atmayalım perşembe günü sezeryanla alalım dedi...hala düşünüp duruyorum başka dr yede mi gitsem diye ama sanırım normaldende korkuyorrum daha doğrusu senin dediğin gibi acıyı çekipte sezeryana girmee ihtimali korkutuyor.çünkü çevremde öyle olan ark. çok hala kararsızım hayırlısı bakalım bu kararsızlıklada sezeryana gircem büyük ihtimal...
Ins dogumun yakindir cnm. Kolay bir dogumun olacak diye dusun oyle olsun.Bende hep burdayım ama yazmıyorum canım sıkkın
Hala doğuramıyanlardanım son 6 günüm kaldı sürekli adet olucakmışım gibi sancım var bugün çok daha beterim umarım doğum yakındır yoksa suni sancıya mahkum olucam en çok korktuğumda bu zaten
Gerçi cuma günü kuzenim suni sancı ile 3.5 saatte doğum yaptı hiç açılması yokken ve ilk doğumu:) maşşallahhhhhh umarım benim ve burdaki herkesinde bu şekilde kolay geçer doğumu...
Tesekkur ederiz. Darisi basina.kizlar nasilsiniz.bende dogurmak istiyorum artik.cok zor yaaaa karnim yirtilacak sanki.bebegim ne zaman geleceksin.
yarin 38 e giriyoruz insallah
dogum yapan herkesi tebrik ederim cok guzel duygudur.KAYRAM ve DB55 sizin de ogluslar gelmis mashallah onlara.
kızlar ne yazıkki bugunku testlerim sonucu gebelik zehirlenmesi çıktı. şişliğim zaten iyice artmıştı. bu yüzdenmiş. idrarda protein çıktı. tansiyonum 14. tekrar ölçtüler 13. doktorum 38.haftayı tamamlamak derdim dedi. çarşamba aç karnına sabah gideceğim. yine testler yapacak. belki yatacakmışım. belki de doğum olacak. yani çarşamba-perşembe ben sezaryen ile doğum yapacağım.
bebeğim de 3500 gram olmuş.
moralim bozuldu.
sağol canım Allahtan son haftalarımda çıktı da bebeğim gelişimini tamamladı.
canım ben bi şikayetle başvurmadım. rutin kontrollerimde zaten tansiyonum ve ödemim fazla olduğu için doktorum ara ara idrar sonucu istiyordu bunlara ek olarak idrarda protein çıkınca zaten gebelik zehirlenmesi teşhisi konuyor.
ben daha 10 günüm var diye düşünüyordum. kendimi hiç hazır hissetmiyorumiki gün sonra doğumum var
Mujdeyi ben vereyim. Candas in dogum yaptigi hastanede ben de dogum yapmistim. Bugun bebgimin 5. Gunu kontrolu vardi vee Candas dogum yapmis, onu da ziyaret ettim. Oglu masallah cok tatli.cnm yavrunu bugun saglıkla kucagına aldın inşallah.... gözün aydın...
Canlar benim de açılmam 3 cm olmuş
Hafiften sancılar başladııı
Görümcem yarın sabaha
Ablam bu geceye
Eşimse perşembeye doğuracağımı söylüyor.
Doktor da gidip iki saat sonra da gelebilirsin dedi iki gün sonra da istersen de hemen sünni sancı ile alalım dedi.
Biz eve geldik
Valizi arabaya gönderdik
Banyo yapıp kuaföre gideyim diyorum fön çektirmeye
Oğlum da pozisyon alış bekliyooooo
İki günde karnımı çatlattı aşırı gerdirmektennnn
kızlar delirmek üzereyim evde yanlızım kan ter içinde kaldım kızım 3 gundur kaka yapmada sorunu var 2 gecemiz 10 dakika susup 5 dakika çığlık atarak ıkınıp kızararak gecti bebek hemşiresi z.yag verin dedi verdik dün yaptı dünden beri yine yapamadı ıkınıyor çığlık atıyor kendini kasıyor göbeği şişti mamadan mı anne sütünden mi anlamadım yapamıyor diye beslenmesinide azalttım napıcam bilmiyorum şu an fön makinası acık öyle susturdum kapatınca 10 dakika sonra yine baslıyor dogum yaptıgım hast.cocuk dr hiç sevmedim kadının dünya umrunda değil agzından laf alamadım tarttı bebegi verdi kontrol bak yeni dr buldum 1.ayı için yalvar yakar randevu aldım suan gıdıcek bi doktorumuzda yok napıcam bennnn yardım lutfenkızım 18 gunluk buarada
canım geçmiş olsun. benim kızımda bugün 17günlük ve aynı kaka sorunu bizdede var. ama bizimki o kadar huysuzlanıp çığlık atacak kadar değil. sadece günde 1 kez, bazen 2 günde birkez yapıyor. doktoruna sormuştum bu durumu, kakası sert değilse 3günde birde yapabilir, sorun değil demişti. bende sana zeytinyağı önerebilirim ama sadece 1kez değil, her mamasına 1 damla damlat. annem bana damlattırıyor hep, geç de yapsa yaparken zorlanmıyor. birde çok sıkıntılı olduğunda bacaklarını yukarı kaldırıp indir, dizlerinden kıvırarak karnına doğru it çek. bu egzersizlerde rahatlatıyor. ben çok ıkınıp ağladığını görünce bunları yaptrıyorum 10-15dk, rahatlıyor. inşallah sende de işe yarar. tekrar geçmiş olsun...
Arkadaşlar herkese merhaba ve tabiki doğmuş ve doğmayı bekleyen bebişlerede öpücükler biz bugün oğlumla tanıştık çağan ım sabah saat 10:15 de dünyaya geldi 3.280 gr 50 cm boyunda 36 yı bitirdik ve spinal anastezi ile dünyaya geldik teyzeleri şimdi hastanedeyiz henüz doğmamış bebişlerin anneleri hepinizi Allah kurtarsın sağlıkla alın kucaklarınıza herkese tekrar selamlar
allah anali babalı büyütsün canım sağlıcakla büyüsün bebeğin darısı başımıza bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?