2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canlar benim de açılmam 3 cm olmuş
Hafiften sancılar başladııı
Görümcem yarın sabaha
Ablam bu geceye
Eşimse perşembeye doğuracağımı söylüyor.
Doktor da gidip iki saat sonra da gelebilirsin dedi iki gün sonra da istersen de hemen sünni sancı ile alalım dedi.
Biz eve geldik
Valizi arabaya gönderdik
Banyo yapıp kuaföre gideyim diyorum fön çektirmeye

Oğlum da pozisyon alış bekliyooooo
İki günde karnımı çatlattı aşırı gerdirmektennnn

Son düzenleme:
Papatya canım bebeklerinin durumu iyi imiş. İleri derecede sarılırım olmaması güzelllll
Misafirlerde gitmiş ne güzel
Bizimev 1 ay boşalmaz kolay kolay

Edlin senden bi haber yok mu
Ağrı sancı falan???

ay çok heycanlı ya.. hayırlısıyla doğurursun inşallah. bende de açılma 3 cm, ama sancı falan hiçbişey yok sadece baskı yapıyo bikaçgündür. şu çatlaktan korkuyodum ben de bugün duştan sonra baktım ki ince kırmızı çizgiler gördüm karın atında inş. çatllak değildir.
haberini bekliyoruz canım..hayırlısıyla güzel geçer inşallah doğumun.

hayırlısı bitanem.bakalım benımdoktor direk sezeryan demedi ama onu ima ettı persembe tekrar degerlndirecekmış bakalım.haberdar et benı allah yardımcımız olsun

hala doğurmayan arkadaşlar hayırlısıyla doğurursunuz inşallah =)

Ins dogumun yakindir cnm. Kolay bir dogumun olacak diye dusun oyle olsun.
Tesekkur ederiz. Darisi basina.

ben daha 10 günüm var diye düşünüyordum. kendimi hiç hazır hissetmiyorum iki gün sonra doğumum var

Uzulme sonsy. Bebeginin kilosu mukemmel masallah. Bir an once kavusursun bebgine. Gecmis olsun.
cnm yavrunu bugun saglıkla kucagına aldın inşallah.... gözün aydın...
Mujdeyi ben vereyim. Candas in dogum yaptigi hastanede ben de dogum yapmistim. Bugun bebgimin 5. Gunu kontrolu vardi vee Candas dogum yapmis, onu da ziyaret ettim. Oglu masallah cok tatli. candas da hic dogumdan cikmis gibi degildi. Nerdeyse kalkip kosacak kadar enerjikti.

sonsy cnm cok gecmiş olsun üzme canını bebiş kocaman oldu artık hyrlı hbrlerle geri gel inş

canım nasıl basardın bunu ya bıze de soyle de bızde doguralım artık:) sancım var ama ne sancısı bılemıyorum bende rabbım yardımcın olsun inş hayırlı haberlerını beklıyoruzzzz

yaaaa bende çok özeniyorum bu açılması olanlara nişanı gelenlereee...
ama benimde hala bişiş yokkkkkk bekliyorum öyle..
ne sancı ne ağrı ne zaman doğuracağız biz yaaa..

kızlar delirmek üzereyim evde yanlızım kan ter içinde kaldım kızım 3 gundur kaka yapmada sorunu var 2 gecemiz 10 dakika susup 5 dakika çığlık atarak ıkınıp kızararak gecti bebek hemşiresi z.yag verin dedi verdik dün yaptı dünden beri yine yapamadı ıkınıyor çığlık atıyor kendini kasıyor göbeği şişti mamadan mı anne sütünden mi anlamadım yapamıyor diye beslenmesinide azalttım napıcam bilmiyorum şu an fön makinası acık öyle susturdum kapatınca 10 dakika sonra yine baslıyor dogum yaptıgım hast.cocuk dr hiç sevmedim kadının dünya umrunda değil agzından laf alamadım tarttı bebegi verdi kontrol bak yeni dr buldum 1.ayı için yalvar yakar randevu aldım suan gıdıcek bi doktorumuzda yok napıcam bennnn yardım lutfen kızım 18 gunluk buarada

canım geçmiş olsun. benim kızımda bugün 17günlük ve aynı kaka sorunu bizdede var. ama bizimki o kadar huysuzlanıp çığlık atacak kadar değil. sadece günde 1 kez, bazen 2 günde birkez yapıyor. doktoruna sormuştum bu durumu, kakası sert değilse 3günde birde yapabilir, sorun değil demişti. bende sana zeytinyağı önerebilirim ama sadece 1kez değil, her mamasına 1 damla damlat. annem bana damlattırıyor hep, geç de yapsa yaparken zorlanmıyor. birde çok sıkıntılı olduğunda bacaklarını yukarı kaldırıp indir, dizlerinden kıvırarak karnına doğru it çek. bu egzersizlerde rahatlatıyor. ben çok ıkınıp ağladığını görünce bunları yaptrıyorum 10-15dk, rahatlıyor. inşallah sende de işe yarar. tekrar geçmiş olsun...

canım teşekkür ederim bugünde mamasına 1 cay kaşığı kattım ama nafile hatta poposuna bile surdum kızım hiç ağlamayan 3 saatte bir emen mamasınıda yiyen sorunsuz bi bebekti nazarmı değdi ne bu 2 gündür napıcamı sasırdım fon makinasından kafam şişti

Arkadaşlar herkese merhaba ve tabiki doğmuş ve doğmayı bekleyen bebişlerede öpücükler biz bugün oğlumla tanıştık çağan ım sabah saat 10:15 de dünyaya geldi 3.280 gr 50 cm boyunda 36 yı bitirdik ve spinal anastezi ile dünyaya geldik teyzeleri şimdi hastanedeyiz henüz doğmamış bebişlerin anneleri hepinizi Allah kurtarsın sağlıkla alın kucaklarınıza herkese tekrar selamlar

allah anali babalı büyütsün canım sağlıcakla büyüsün bebeğin darısı başımıza bakalım

allah anali babalı büyütsün canım sağlıcakla büyüsün bebeğin darısı başımıza bakalım

Baharcım mrh uzun zamandır takip ediyorum ama çok arada bir giriyorsun denk gelemedik kızın daha doğmadı biliyorum senin durumun nasıl ne kadar var doğumuna Allah sanada kolaylık versin sağ salim al melek kızını kucağına

CEMRE hadi bakalim yol yakindir simdiden gozun aydin..bebeginin son durumu nedir ve tam olarak kac haftalik oldun..
bende tik yok anacim...aylardir gelmesin sancim acilmam olmasin diye dua ettik simdi de hersey serbest yavru gelmiyo...nişan da yok sanci da yok...

DB55 ay ne guzel bulusmussunuz iyi moral olmustur..harika bisey gozu aydin...

MARMARA hayirli olsun..darisi bizlere artik..

hayrlı gecelerr uykusuz hamişler:)bugun cok agrım vardı belımden kalcama vuran daha yenı gectı gecmese ıdı hastaneye gıtmeyı dusunuyordum.37 haftam bıtmek uzere.agrıları normal dıolar tamam normal zatende ınsan endıse edıyor ya..sızler nasılsınz masalım allahkolaylık versın canım karnının yanlarınada masaj yapfaydası olabılır.bırde sen yıyeceklerıne dıkkat et emzıyor ısen sulu seyler yemeye calıs

merhaba arkadaslar, uzun zamandir yazamadim pekde giremedim zaten, dogum yapan herkesi tebrik ediyorum gecmise fazla bakamadim, biz hala bekliyoruz, annem geldi son hazirliklar tamamlandi bikacgün sancilarim oldu ama simdi cok degil arada oluyo baski oluyo, persembeye kontrolüm var eger dogmazsa, bakalim hayirlisi artik o biliyodur vakti zamanini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…