ay çok heycanlı ya.. hayırlısıyla doğurursun inşallah. bende de açılma 3 cm, ama sancı falan hiçbişey yok sadece baskı yapıyo bikaçgündür. şu çatlaktan korkuyodum ben de bugün duştan sonra baktım ki ince kırmızı çizgiler gördüm karın atında inş. çatllak değildir.
haberini bekliyoruz canım..hayırlısıyla güzel geçer inşallah doğumun.
canım nasıl basardın bunu ya bıze de soyle de bızde doguralım artık:) sancım var ama ne sancısı bılemıyorum bende rabbım yardımcın olsun inş hayırlı haberlerını beklıyoruzzzz
yaaaa bende çok özeniyorum bu açılması olanlara nişanı gelenlereee...
ama benimde hala bişiş yokkkkkk bekliyorum öyle..
ne sancı ne ağrı ne zaman doğuracağız biz yaaa..
Arkadaşlar herkese merhaba ve tabiki doğmuş ve doğmayı bekleyen bebişlerede öpücükler biz bugün oğlumla tanıştık çağan ım sabah saat 10:15 de dünyaya geldi 3.280 gr 50 cm boyunda 36 yı bitirdik ve spinal anastezi ile dünyaya geldik teyzeleri şimdi hastanedeyiz henüz doğmamış bebişlerin anneleri hepinizi Allah kurtarsın sağlıkla alın kucaklarınıza herkese tekrar selamlar
cemremm en azından sancın ve nişanın gelmiş ona dua et :) o bile ne kadar heycan verici of ya.
:)
Canım böyle beklemek de zor. Nişan geldikten. Sonra . Bebeğin hareketlerini yakın takip etmek akıntıları yakın takip etmek de zor
Ben hiç bu zamana kadar bebeğim için b kadar tedirgin olmamıştım. Şimdi sürekli onu dinliyorum
db cim benimkiler de kusuyor ara ara
şunu farkettim
şimdi benimkilerde sarılık var
hastaneye yatma seviyesinde değil
ama sarılık uyku yapıyor
eğer çok uyurlarsa mamayı ya da sağdığım sütü( ikisine eşit olmak adına sütümü sağıp veriyorum)
verdiğimde hızlı içerlerse bir kısmını geri çıkarıyorlar
o yüzden ben de biberonu verip verip çekiyorum
1 dk da içecekleri sütü 10dk da içirmeye çalışıyorum
o zaman kusma olmuyor canım
hastaneden bizi de aramadılar canım
yatacak seviyede olunca arıyorlarmış ama
ben dayanamadım ben aradım
sarılık olduğunu ama yatacak seviyede olmadığını öğrendim
Bebegim genellikle yemeklerden sonra 4 kere kusuyor. Yediklerini cikarirsa nasil kilo alacak? Var mi benimle ayni durumda olan?
Sarilik icin pazartesi komtrole cagirdi doktor. Sizler naptiniz?
Topuktan 2. Kani da pazartesi aldiricaz da sonuclar icin iyiyse de aramalari gerekmiyor mu yani? Sadece kotuyse ariyorlarmis ama burasi Turkiye ne malum Allah korusun kotu bir sey cikipta gozden kacmayacagi?
Gunaydin herkese bende hala doguramadimama yarin kontrolum var,eger bisey cikmazsa sezeryana donmeyi teklif ermeyi dusunuyorum doktora sikildim artik kizlar yaa beklemekten,ha simdi sanci var ha simdi nisan geldi ha simdi kasilmam oldu diye sinir stres oldum iyice..
Ben de sancım yok diyordum
Dün nst de eşim sancımın olduğu yerleri söyledi
Şu an sancın var dedi
Ben de anladım ki belimdeki yanma hissi ve tuvaletim varmış gibi hissettiğim şey sancı imiş
Kız daha başardığım bi şi yok
Sancı nın şiddetlenmesini bekliyoruz
Doktor ne diyor peki bekleyelim mi diyor canım
Hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım 38+5 teyim
Daha senin de zamanın var canım yaaa
Gelir inşallah sağlıcakla
Hayırlı zamanda
Doğru zamanı biliyor şu bit kadar küçücük şeyler
Bekliyoruz onların keyiflerini
Gunaydin herkese bende hala doguramadimama yarin kontrolum var,eger bisey cikmazsa sezeryana donmeyi teklif ermeyi dusunuyorum doktora sikildim artik kizlar yaa beklemekten,ha simdi sanci var ha simdi nisan geldi ha simdi kasilmam oldu diye sinir stres oldum iyice..
gunaydın canım bende persembe gunu kontrolumde sunı sancı verin demeyı düsünüyorum.zaten 4 cm den sonra epudural olacak. gittigim doktor yaklasık 2 saat uzaklıkta bende stres oldum ıyıce
cnm bizde bugun tam 38+0 olduk.. evet haklsin aslinda bu haftanin sonunu da getirmek lazim..henuz erken sayilir..
dun dr suni sanci istemiyorum gelirse kendi sancim yoksa sezeryan dedim tmm dedi...
bazende diyorum ki hani bende zaten aciklik varya suni sanci bosa gitmez daha cabuk acilirmi acaba..dr a bi sormak lazim..ama nedense icim bu suni olayinda hic rahat degil.. cok sartladim kendimi sanirim...
günaydın doğuran ve doğurmayı dört gözle bekleyen anneler
artık gerçekten çok sıkıldım karnım çookkk büyük hiç bişekilde rahat edemiyorum uyuyamıyorum sinirlerim bozulmaya başladı artık
aslında daha günüm var ama bebeğin büyük olması ve geliimn önde gitmesinden sanırım bu kadar sıkıntı yaşamam
2 gündür belime vve kasıklarıma ara ara adet sancısı gibi bi sancı giriyo gecede oldu bi kaç kez umarım çok yakında doğururum olmadı zaten mart21 e sezaryen tarihi almayı düşünyorum
sancısı olan nişanı gelen herkesin yazdıkları hevesle okuyorum :))
darısı bize hiç bi tık olmayan anne adaylarına :)))
bol bol dua edelim kızlaaarr.
bugün kontrolümüz var ö.sonra. sanırım son kontrolümüz olucak. inşallah yerleşmiştir artık ya. sancılarım ne durumda hiç bilmiyorum. çünkü nts ye hiç girmedim. bebeğim biraz nazlı olucak sanırım keyfini bozmak istemiyor anlaşılan. hala tık yok bende.
ama ishal var kızlar ya. dün gece karın guruldaması ve biraz ağrı çektim. hatta anlayamadım doğum sancısı mı diye. Öyle olsaydı düzenli bi sancım olurdu heralde dimi.
bişi sormak istiyorum kızlar, belki biraz saçma gelebilir. biz normal doğum düşündüğümüz için dr. bize gün veremicek ya. sancılarımıza göre gideceğimiz için hastane odası süslemelerimi ne zaman yapıcamı düşünüyorum. kendim o sancılar içinde yapamicam için acaba eşim ve görümcem ben doğumhanedeyken mi gidip yapsalar diyorum. sizlerin bu konuda bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?