2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar inş bende mart annelerinden olacağım. 37+3 ve geri sayım başladı. Dün akşamdan beri saatte bir sancım vardı sabah 6 da ağrıyla uyandım . En son 8:15 gibi geldi sonra tık yok. Anlamadım gitti. Miyomum var acaba ondan mıdır dedim ama ilk bebeğim olacağı için hiç bir fikrim yok. Rabbim hepimize kolay bir doğum nasip etsin

of ya bende suni sancı falan istemiyorum. dr. p.tesiye kadar bebişim gelmezse suni vericekmiş. istemediğimi söylicem bugün.

nette okuduklarıma göre normal sancıdan daha şiddetli. rahim kasılmalarını şiddetlendirerek (2-4 dk.da 40 saniyelik kasılmalar) açılmayı sağlıyorlar.

en kötüsü de suni sancıyı çekip hoop sezeryana gitmek olur heralde.

hayırlısı ne ise o olsun kızlar. dua edelim bol bol. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SUDEEcim benim gunumu bekleme durumum yok cnm..suyum azaldigindan zaten bi kac gune dr kendi mudahale edecek...

bu zaman diliminde keske kendi sancim gelse..gelmezse malesef ki eli mahkum sezeryan... skntim bu yani...

SULE2013 cnm benimde korkum suni sonrasi sezeryan.. yoksa sancisindan korkmuyorum sanciyi cekip sezeryana alinmaktan korkuyorum...

herkese merhaba
bakıyorumda herkes sıkılmış hamilelikten bir an önce doğurmak istiyor
bende aksine içimde daha çok kalsa diyorum biz böyle iyi bi ikili olmuştuk
doğumdan sonraki tek düşüncem anlayışsız büyükler
burda okuduğum kadarıyla ve başımada geldi tecrübeyle sabittir insanı iyice bunalıma sokuyorlar

ben yarın 13.03.13 saat 12 de kızıma kavuşuyorum
darısı tüm bekleyen sabırsız annelere olsun inşallah
yarın doğum yapacak olan varmı merak ediyorum..hepinize (ve bana) kolay doğumlar diliyorum

hım anladım canım o durumun gözümden kaçmış okurken. inşallah rabbim gönlüne göre verir.

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. acaba suyunu arttıracak birşey yokmuymuş?

allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ile alırsın kuzunu kucagına

Kızlar 37+6 da suyum bittiği için acil ameliyata alınmıştım ve yavrum anne karnında susuz kaldığı için yoğun bakıma alınmıştı. Bebişim yoğun bakımdan çıktı ve evimizdeyiz. Mutluyuz, huzurluyuz darısı bebişini bekleyenlerin başına

muzu düne kadar hergün yiyordum. hurma yiyorum 1 haftadır. ondan da olabilir. gerçi ishal, hazımsızlık, bulantı doğum belirtileriymiş. yine de bi doktora bi sorayım bugün.

gaz bende de oluyor ya, çoğu kişide de duydum. üşütmekle alakalı değil bence..

doğum sancısı bi başlasa zaten, rahatlicam. istemiyorum ne suni sancı ne de sezeryan.

merhaba 2013 mart anneleri
sanırım hala bebeklerini kucağına almayı bekleyenler var....allah en kısa sürede bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin....o yavrularla 1 gün fazla zaman geçirmek o kokuyu içine çekmek gözgöze gelmek dünyaya bedel....

cnm bnm geldi cattı desene :) cok cok sevindim senin adına. allah hayırlısıyla ve saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah :))

senin bu kdr az kaldıysa haftaya da kısmetse bende sıra :) cok cok heyecanlandım simdi senin adına.

Bebiş ne durumda cnm bu arada , kaç kilo olmus ? sürekli soruyorum ama bnm bebişde sizinkiyle aynıydı.. yrn bende gidiyorum bakalım ne diyecek ??

divinity dualarım seninle minnakın da iyidir umarım,şimdiden sağlık diliyorum sana ve kızına bizleri habersiz bırakma...

aslına bakarsan bende kalsın kalmak istediği kadar diyorum, gelişimini tamamlasın diye. ama hiç aklıma gelmezdi son hafta heyecandan bu kadar sabırsızlanacağım.

ay sorma doğum sonrasını ben de düşünüyorum kara kara. en nefret ettiğim şey işime karışılması. kayınvalide anne üşüşecek başıma. o psikolojiyle ters bişey söylicem diye korkuyorum.

doğum tarihin çok iyi olmuş .hayırlısıyla doğurursun inşallah. şimdiden gözün aydın..

fatmagul123

Rabbim hakkımıza hayırlısı neyse onu nasip etsin canım dün ark. konuştum içimi çok rahatlattı artık dert etmiyorum normal sezeryan diye sağlıkla gelsinde ebişim farketmez.Perşembe kızımı kucağıma alıcam inş. dualarınızı bekliyorum..

semataha

o ağrılar bendede uzun zamandır var işteyken lavaboya gitmeyi hiç istemiyorudum oturdummu kalkamıyordum. Şimdi iyce arttı birde ben fazla kilo aldım ondan da oluyor sanırım.

masalimmm

canım yaa kıyamam nasıl canı acıyordur geçmiş olsun. Bu fön makinası işi hoşuma gitti aklımda kalsın lazım olur...

divinity

canım ben de perşembe günü sezeryan olucam, aynı senin gibi süşünüyorum doyamadım sanki kızımın karnımdaki hareketlerini seyretmeye. hatta eşimede söyledim doğumdan sonra özleyeceğim ben bu teklemeri diye benimki demesinmi özlemene gerek yok ikinciyi yaparız son zamanlar zor oluyor ama ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.

bu büyükler benide korkutuyor. bizimkiler yarın gelecekler ( annemler ve k.valdeler aynı şehirdeler toplanıp gelcekler) annemler hafta sonu gişdicek kardeşimin okulu var k.valideler kalacak. dün annem ne lazım ne alayım diye sordu bende zaten herşeyi aldı kadın ıslak mendil alayım çocuğa dedi. bende ilk zamanlar kullanmayı düşünmüyorum anne pamuk aldım dedim bugün yine söyleniyor pamukla olurmu nolacak sanki çokta titizlenme alayım ben diyo. gözüm korktu valla gelincede biri bir yerden biri diğer yerden söylenirler diye...hadi hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
herkese günaydın.... persembe günü doğumumuzu yaptık cumartesi evimize geldik bizde... gecmiş çok fazla o yüzden okuyamayacagım hepsini sanırım coğunuz doğum yaptınız bu arada..
Hayirli olsun. Allah anali babli buyutsun.

Bnimkinin sadece yuzunde varmis sarilik. Doktor onemli degil dedi. Renginden anlayabiliyorsun. Agir geciriyorsa baska belirtileri de varmis tabi.

Kusmasi da her bebegin normalmis. Agzinin kenarindan akittigi normalmis. Puskurtme tarzi tehlikeli olabilirmis sadece. Ilk 1 hafta onemli. Gununu hatirlamiyorum tam. 5 gunluk kontrolu oluyor zaten. Doktor orda bakiyor herseyine.

Bebeklerinin hickiriyorsa o da normalmis. Hickirirken alip emzirirseniz geciyor.

topuk kanını doğumun ertesi gunu aldılar zeka testi için ikinciyi ne zaman aldılar sizden? bırhafta sonramı benı cuma cagırdılar ama cumartesi gitsek olurmu acaba tek basıma gıtmek ıstemıyorum eşimde olsun

Benim de kaynanam geliyo bikaç saate kadar uzun bi süre kalır action suz huzurlu zamanlar dileyin bna kızlar bebişim de umarım haftaya gelir de o da cbk gider

5. Gun muayenesinde aldilar. Ayni hafta icinde alinmasi gerekiyor.

Kizlar hastanedeyiz biz cok iyiyiz oglumda iyi uyuyo simdi sutumdebgeldi hemen ama emmesi biraz agir epidural iyi gecti korkmayin sut geliyo.optuk hepinizi

Kelebex

Allah yardımcın olsun tatlım inş. bebişinde gelirde bekletmez annesini...

CandaS

Allah analı babalı büyütsün canım bende perşembe epidural olucam sarısı başıma inş. benimde sütüm çabuk gelirde kızım çok fazla mama yiyipte alışmaz..

allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ile alırsın kuzunu kucagına
saol canım Allah razı olsun
çok geçmiş olsun cnm...gözün aydın evinize gelmişsiniz
benim kızımında suyu çok azalmış
dr bugün alacaktı ama ben panikledim heyecan yapınca çarşambaya erteledi
umarım doğumdan sonra sıkıntımız olmaz..çünkü bu şekilde 1 gün bile beklettiğim için suçlanıyorum
saol canım Allah razı olsun darısı sana ve bekleyen bütün hamilelere inşallah...
benimki sezeryan olduğu için erken oluyor..sende sezeryanmı olacan
38. haftada alıyorlar fazla bekletmiyorlar
bizim kız 8.5 aylık oluyor yani :)

bebişin sadece hareketlerine baktı ölçüm yapmadı..yarın kilosu belli olacak
hastaneden eve gelir gelmez ilk işim yazmak olacak...ne çıkacak bende çok merak ediyorum
divinity dualarım seninle minnakın da iyidir umarım,şimdiden sağlık diliyorum sana ve kızına bizleri habersiz bırakma...
saol cnm Allah razı olsun..duaya çok ihtiyacım var çok korkuyorum :18:
gelir gelmez yazacam Allaha emanet olun sizde
ben ilk doğumumda kırdım döktüm etrafımdaki herkesi...şimdi benden biraz çekiniyorlar ama yinede illaki sinir olacak bişeyler bulurum ben
lohusalık acayip bi dönem yaşamayan bilemez...Allah esirgesin lohusalık depresyonu kalıcı olabiliyormuş
umarım korktuğun gibi olmaz..bol sabır diliyorum
sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine sağlıcakla inşallah

doğum tarihinide ayarlasam olmazdı ama kafaya takmıştım bu tarihi..başka bişey dileseymişim keşke
Benim de kaynanam geliyo bikaç saate kadar uzun bi süre kalır action suz huzurlu zamanlar dileyin bna kızlar bebişim de umarım haftaya gelir de o da cbk gider

Allah yardımcın olsun sana bol sabır kaynanana anlayış dilerim

benim kaynanam bize gidelim sana bakıyım dedi..kızımın okulunu ve evde daha rahat olacağımı bahane ettim
o zaman orda bakarım sana dedi..bende bana hastanede bakacak adam lazım evde oğlun bakar 2 hafta izinli nasıl olsa dedim
saolsun oda yemek yapar getiririm o zaman dedi ..kalma yok ne zaman gelirse gelsin sonunda evine dönecek geri
gerçi biz aynı şehirdeyiz sizinki heralde dışardan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…