cnm bizde bugun tam 38+0 olduk.. evet haklsin aslinda bu haftanin sonunu da getirmek lazim..henuz erken sayilir..
dun dr suni sanci istemiyorum gelirse kendi sancim yoksa sezeryan dedim tmm dedi...
bazende diyorum ki hani bende zaten aciklik varya suni sanci bosa gitmez daha cabuk acilirmi acaba..dr a bi sormak lazim..ama nedense icim bu suni olayinda hic rahat degil.. cok sartladim kendimi sanirim...
SUDEEcim benim gunumu bekleme durumum yok cnm..suyum azaldigindan zaten bi kac gune dr kendi mudahale edecek...
bu zaman diliminde keske kendi sancim gelse..gelmezse malesef ki eli mahkum sezeryan... skntim bu yani...
SULE2013 cnm benimde korkum suni sonrasi sezeryan.. yoksa sancisindan korkmuyorum sanciyi cekip sezeryana alinmaktan korkuyorum...
herkese merhaba
bakıyorumda herkes sıkılmış hamilelikten bir an önce doğurmak istiyor
bende aksine içimde daha çok kalsa diyorumbiz böyle iyi bi ikili olmuştuk
doğumdan sonraki tek düşüncem anlayışsız büyükler
burda okuduğum kadarıyla ve başımada geldi tecrübeyle sabittir insanı iyice bunalıma sokuyorlar
ben yarın 13.03.13 saat 12 de kızıma kavuşuyorum
darısı tüm bekleyen sabırsız annelere olsun inşallah
yarın doğum yapacak olan varmı merak ediyorum..hepinize (ve bana) kolay doğumlar diliyorum
bel ağrısı kasık ağrısı bende de var. ama hiçç doğurcak havam yok son haftamdayım.
ama beklicem olacak inşallah. doktorun bir şey önerene kadar sen sezeryan teklif etme bence.
eğer bebek iri olur ve riskli derse düşünürsün zaten.. gününe de varmış daha...
sabret ve dua ett....
bende de sürekli büyük tuvalete çıkma ihityacı oluyor. ishalim yok ama. sürekli
muz yiyorum ondan da olmuyorumdur belki. kabız yapıyor ya muz.
gaz sancım var üşütüyormuyum ki:26:
benim bi sancım tutsa napcam bilmem hala evde tek takılıyorum.
önce yarım saatte sonra 5 dkkada hatta doğum sancısı 3 dkkada bire
düşüyormuş bence kesin anlarsın. hiç sıkıntı yapma.
hastane süslenmesine sen doğumhaneye girince yaparlar öyle ayarlayabilirsin.
herkese merhaba
burda okuduğum kadarıyla ve başımada geldi tecrübeyle sabittir insanı iyice bunalıma sokuyorlar
yarın doğum yapacak olan varmı merak ediyorum..hepinize (ve bana) kolay doğumlar diliyorum
herkese merhaba
herkese merhaba
Hayirli olsun. Allah anali babli buyutsun.herkese günaydın.... persembe günü doğumumuzu yaptık cumartesi evimize geldik bizde... gecmiş çok fazla o yüzden okuyamayacagım hepsini sanırım coğunuz doğum yaptınız bu arada..
sarılık oldugunu nasıl anlayabılırız bız? bız henuz 6 gunluğüz ne zaman cıkıyor ortaya???? dunde kusma başladı bebişte çok üzüldüm 4 defa kustu bir günde peynırımsı bısey cıkarıyor yedıkten bıkac saat sonra(((
benımde 5. gun basladı kusmaya yemekten bıkac saat sonra cıkarıyor bıraz... topuk kanı kötu olunca arayacaklarmıs sadece evet...
sarılıktan korkuyorum nasıl anlıcaz ne zaman oluyor genelde riskli zamanlar ne zamanlar ki????
bu arada nasıl agrı durumların??
Hayirli olsun. Allah anali babli buyutsun.
Bnimkinin sadece yuzunde varmis sarilik. Doktor onemli degil dedi. Renginden anlayabiliyorsun. Agir geciriyorsa baska belirtileri de varmis tabi.
Kusmasi da her bebegin normalmis. Agzinin kenarindan akittigi normalmis. Puskurtme tarzi tehlikeli olabilirmis sadece. Ilk 1 hafta onemli. Gununu hatirlamiyorum tam. 5 gunluk kontrolu oluyor zaten. Doktor orda bakiyor herseyine.
Bebeklerinin hickiriyorsa o da normalmis. Hickirirken alip emzirirseniz geciyor.
topuk kanını doğumun ertesi gunu aldılar zeka testi için ikinciyi ne zaman aldılar sizden? bırhafta sonramı benı cuma cagırdılar ama cumartesi gitsek olurmu acaba tek basıma gıtmek ıstemıyorum eşimde olsun
saol canım Allah razı olsunallah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ile alırsın kuzunu kucagına
çok geçmiş olsun cnm...gözün aydın evinize gelmişsinizKızlar 37+6 da suyum bittiği için acil ameliyata alınmıştım ve yavrum anne karnında susuz kaldığı için yoğun bakıma alınmıştı. Bebişim yoğun bakımdan çıktı ve evimizdeyiz. Mutluyuz, huzurluyuz darısı bebişini bekleyenlerin başına
saol canım Allah razı olsun darısı sana ve bekleyen bütün hamilelere inşallahcnm bnm geldi cattı desene :) cok cok sevindim senin adına. allah hayırlısıyla ve saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah :))
senin bu kdr az kaldıysa haftaya da kısmetse bende sıra :) cok cok heyecanlandım simdi senin adına.
Bebiş ne durumda cnm bu arada , kaç kilo olmus ? sürekli soruyorum ama bnm bebişde sizinkiyle aynıydı.. yrn bende gidiyorum bakalım ne diyecek ??
saol cnm Allah razı olsun..duaya çok ihtiyacım var çok korkuyorum :18:divinity dualarım seninle minnakın da iyidir umarım,şimdiden sağlık diliyorum sana ve kızına bizleri habersiz bırakma...
ben ilk doğumumda kırdım döktüm etrafımdaki herkesi...şimdi benden biraz çekiniyorlar ama yinede illaki sinir olacak bişeyler bulurum benaslına bakarsan bende kalsın kalmak istediği kadar diyorum, gelişimini tamamlasın diye. ama hiç aklıma gelmezdi son hafta heyecandan bu kadar sabırsızlanacağım.
ay sorma doğum sonrasını ben de düşünüyorum kara kara. en nefret ettiğim şey işime karışılması. kayınvalide anne üşüşecek başıma. o psikolojiyle ters bişey söylicem diye korkuyorum.
doğum tarihin çok iyi olmuş .hayırlısıyla doğurursun inşallah. şimdiden gözün aydın..
Benim de kaynanam geliyo bikaç saate kadar uzun bi süre kalır action suz huzurlu zamanlar dileyin bna kızlar bebişim de umarım haftaya gelir de o da cbk gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?