topuk kanını doğumun ertesi gunu aldılar zeka testi için ikinciyi ne zaman aldılar sizden? bırhafta sonramı benı cuma cagırdılar ama cumartesi gitsek olurmu acaba tek basıma gıtmek ıstemıyorum eşimde olsun
allah yar ve yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm..herkese merhaba
bakıyorumda herkes sıkılmış hamilelikten bir an önce doğurmak istiyor
bende aksine içimde daha çok kalsa diyorumbiz böyle iyi bi ikili olmuştuk
doğumdan sonraki tek düşüncem anlayışsız büyükler
burda okuduğum kadarıyla ve başımada geldi tecrübeyle sabittir insanı iyice bunalıma sokuyorlar
ben yarın 13.03.13 saat 12 de kızıma kavuşuyorum
darısı tüm bekleyen sabırsız annelere olsun inşallah
yarın doğum yapacak olan varmı merak ediyorum..hepinize (ve bana) kolay doğumlar diliyorum
varmış.. bol su içmekhım anladım canım o durumun gözümden kaçmış okurken. inşallah rabbim gönlüne göre verir.
hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. acaba suyunu arttıracak birşey yokmuymuş?
gözün aydın cnm.şükür atlattınız. ya vallahı dr ları anlamak mumkun degıl.. cnm o haftaya kadar farkedılmedı mı azaldıgı..kontrol altına almadı mı? pat dıye bıttı deyıp amelıyata mı aldı.. insan korkuyor ya...Kızlar 37+6 da suyum bittiği için acil ameliyata alınmıştım ve yavrum anne karnında susuz kaldığı için yoğun bakıma alınmıştı. Bebişim yoğun bakımdan çıktı ve evimizdeyiz. Mutluyuz, huzurluyuz darısı bebişini bekleyenlerin başına
Kizlar hastanedeyiz biz cok iyiyiz oglumda iyi uyuyo simdi sutumdebgeldi hemen ama emmesi biraz agir epidural iyi gecti korkmayin sut geliyo.optuk hepinizi
Kelebex
Allah yardımcın olsun tatlım inş. bebişinde gelirde bekletmez annesini...
CandaS
Allah analı babalı büyütsün canım bende perşembe epidural olucam sarısı başıma inş. benimde sütüm çabuk gelirde kızım çok fazla mama yiyipte alışmaz..
Aynen canım baska sehrden geliyo ben bana bakmasından gectim umarım hizmet istemesin yeterAllah yardımcın olsun sana bol sabır kaynanana anlayış dilerim
benim kaynanam bize gidelim sana bakıyım dedi..kızımın okulunu ve evde daha rahat olacağımı bahane ettim
o zaman orda bakarım sana dedi..bende bana hastanede bakacak adam lazım evde oğlun bakar 2 hafta izinli nasıl olsa dedim
saolsun oda yemek yapar getiririm o zaman dedi ..kalma yok ne zaman gelirse gelsin sonunda evine dönecek geri
gerçi biz aynı şehirdeyiz sizinki heralde dışardan geliyor
amin canım inş. yoksa evde kıyamet kopar gibime geliyo
cnm niye iki kere topuk kanı alınıyor
sağlıkçı yiğenim hastanede almak isterlerse imza at aldırmak istemiyorum diye dedi
sağlık ocağında aldır..onun sonuçları sağlık bakanlığına gidiyor ..hastanede aldırsanda sağlık ocağında aldırmak zorundasın boşyere iki kere deldirme dedi
bende öyle yapacam..hastanede alınan üniversite hastanesinde inceleniyormuş diğeri sağlık bakanlığında
adet oldugunda belinin agrimasi gibi belim agridi ben de dogum baslangicidir belki diye heveslendim cunku oturdugum yerde hic boyle agrim olmuyordu. Ama sanirim gecti agri...hayirlisi bakalim
saol cnm Allah razı olsun ..allah yar ve yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm..
amin canım inş. yoksa evde kıyamet kopar gibime geliyo
Aynen canım baska sehrden geliyo ben bana bakmasından gectim umarım hizmet istemesin yetersağlıkla kucağına al inş. bebeğini tatlım
anladım cnmBen hastanede aldirdim 1. Sini ve ordaki hemsire 2. Si de alinacak ama bosuna burda para vermeyin. 1. Si ucretsizdi dedi. Saglik ocaginda aldirabilirsiniz dedi. Neden 2 kere dedigimde ise garanti sonuc icin 2 kere dedi. 5. Gun kontrolune gittigimizde doktor gelmisken burda aldirin dedi. Biz de doktoru begendigimiz icin ve artik kontrollere ona gidecegimiz icin hastanede aldirdik.
Ben sonra saglik ocagini aradim. 2 kere hastanede aldirdim dedim. Aldirdigim tarihleri sordu tmm dedi. Asi icin su gun gel dedi o kadar. Gel burda da aldir demedi.
kontrolden geldik şimdi. dr usg ye hiç yatırmadan sadece açılmama baktı. ve açılma olmuş biraz. bu kez fena acıdı ama. hatta zorladığı için biraz kanama geldi. benim günüm p.tesi dolduğu için cuma sabahı tekrar gitmemi söyledi. hazırlıklı gel dedi. doğumu başlatabilirmiş.
kızlar korktuğum başıma gelmesin. ben suni sancı falan istemiyorum yaaa. ya bebek yerleşmediyse. sezeryana alırsa naparım.
cumaya kadar bol bol yürü dedi. açılma olursa suni sancı vermesine gerek kalmaz dimi kızlar..
nasılsın diye sorduğunda çok iyiyim hiç doğurucak gibi değilim demiştim. cumaya doğurtursa fena kapak olur bana :))
saol cnm Allah razı olsun ..
kendileri gelmesede selamları gelse ne iyi olur
anladım cnm
bana sağlık ocağındaki ebe hastanede aldırsan bile biz almak zorundayız dedi...o zaman yiğenimi arayıp sordum oda hastanedekine hiç gerek yok boşu boşuna dedi
benim canımdan can gidecek onlar kanı alırken ..ilk kızımda kanı aldırırken kızım ağladı ben ağladım ..garanti bunda da ağlarım
gözün aydın cnm
kendini çok sıcak tut..sıcaktan açılma daha çok oluyormuş
Hala doğurmadıııııımmmmmm
Ben de lalam ve eternet gibi oldummmmmm
Sancı var nişan var gelen giden yok
Oğlum da gelmek istiyo ama çıkacak yer bulamadı paşammmm
Dün gece 10 dk ara ile şiddetli bi şi oldu bi daha da olmadı
Mışıl mışıl uyudummm
kontrolden geldik şimdi. dr usg ye hiç yatırmadan sadece açılmama baktı. ve açılma olmuş biraz. bu kez fena acıdı ama. hatta zorladığı için biraz kanama geldi. benim günüm p.tesi dolduğu için cuma sabahı tekrar gitmemi söyledi. hazırlıklı gel dedi. doğumu başlatabilirmiş.
kızlar korktuğum başıma gelmesin. ben suni sancı falan istemiyorum yaaa. ya bebek yerleşmediyse. sezeryana alırsa naparım.
cumaya kadar bol bol yürü dedi. açılma olursa suni sancı vermesine gerek kalmaz dimi kızlar..
nasılsın diye sorduğunda çok iyiyim hiç doğurucak gibi değilim demiştim. cumaya doğurtursa fena kapak olur bana :))
mrb kızlar nasılsınız.bebişlerinizle zaman nasıl geçiyor.bende doğum hikayemi anlatayım.40+4 iken 7 martta normal doğurtmak için suni sancı verildi.ama bebeişim çok yukarda durduğu ve rahimde hiç bir şekilde açılma olmadığı için 8 mart cuma saat 9 da genel anestezi ile sezeryana alındım.bebişim dünyaya 3 690 kg olarak geldi.ertesi gün hastaneden çıktık.bende 4 gün boyunca 1 damla bile süt gelmedi.mama vererek besledik.kızım şuan 3 kg.2 gün önce azıcık süt geldi yavaş yavaş bebeğime süt vermeye başladım diye sevinirken dün gittiğimiz kontrolde bebeğimde yüksek derecede 28 derece sarılık çıktı.acil olarak yoğun bakıma alındı.2 gündür foto terapi-ışın tedavisi yapılıyor.eğer değer düşmezse kan değişimi yapılması gerekecekti.çok şükür değeri bu akşam 12ye düştü.ışından çıkardılar.şuan normal halde küvezde yatıyor.yarın sabah yine kan tahlili yapacaklar.eğer değer yükselmezse perşembe günü kızıma kavuşacağım inşallah.eğer yükselirsede yine ışın tedavisine dvm edecekler.rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasipp etsin.bu arada annemler doğduğundan beeri yanımdalar ve bebeğimle çok ilgilendiler.hafta sonu gidecekler.tek kalacağım ne yapacağımı bilmiyorum.bebeğim ağlayınca susturamıyorum gazını çıkaramıyorum.buda beni çok tedirgin ediyor.sizlerde durumlar nasıl canlar
sarılık oldugunu nasıl anlayabılırız bız? bız henuz 6 gunluğüz ne zaman cıkıyor ortaya???? dunde kusma başladı bebişte çok üzüldüm 4 defa kustu bir günde peynırımsı bısey cıkarıyor yedıkten bıkac saat sonra(((
cnm niye iki kere topuk kanı alınıyor
sağlıkçı yiğenim hastanede almak isterlerse imza at aldırmak istemiyorum diye dedi
sağlık ocağında aldır..onun sonuçları sağlık bakanlığına gidiyor ..hastanede aldırsanda sağlık ocağında aldırmak zorundasın boşyere iki kere deldirme dedi
bende öyle yapacam..hastanede alınan üniversite hastanesinde inceleniyormuş diğeri sağlık bakanlığında
Selam tatlım nasılsın. Biz 12 günlük olduk bugün. Çok şükür bir sorunumuz yok benim göğüs acısı dışında onuda dermotoloğa gittim biraz hafifler gibi oldu . İnşallah hemen geçer . Seninde son zamanların artık benim oğlum kızımı pek kıskanmadı hatta öpüp duruyor ama arada hafif kıskançlıklar oluyor. Sürekli anne karnın düzeldimi diyor. Yavrum benimle oynamak istiyor. Bizden bu kadar seni bebişini ve kızını kocaman öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?