2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm niye iki kere topuk kanı alınıyor

sağlıkçı yiğenim hastanede almak isterlerse imza at aldırmak istemiyorum diye dedi
sağlık ocağında aldır..onun sonuçları sağlık bakanlığına gidiyor ..hastanede aldırsanda sağlık ocağında aldırmak zorundasın boşyere iki kere deldirme dedi
bende öyle yapacam..hastanede alınan üniversite hastanesinde inceleniyormuş diğeri sağlık bakanlığında

allah yar ve yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm..
hım anladım canım o durumun gözümden kaçmış okurken. inşallah rabbim gönlüne göre verir.

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. acaba suyunu arttıracak birşey yokmuymuş?
varmış.. bol su içmek DD klasik işte
gözün aydın cnm.şükür atlattınız. ya vallahı dr ları anlamak mumkun degıl.. cnm o haftaya kadar farkedılmedı mı azaldıgı..kontrol altına almadı mı? pat dıye bıttı deyıp amelıyata mı aldı.. insan korkuyor ya...
Kizlar hastanedeyiz biz cok iyiyiz oglumda iyi uyuyo simdi sutumdebgeldi hemen ama emmesi biraz agir epidural iyi gecti korkmayin sut geliyo.optuk hepinizi

oohh masallah.. bebekte sütte gelmiş darısı bize..

amin canım inş. yoksa evde kıyamet kopar gibime geliyo
Aynen canım baska sehrden geliyo ben bana bakmasından gectim umarım hizmet istemesin yeter sağlıkla kucağına al inş. bebeğini tatlım

Sevgili mart anneleri, öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum:)
Doğumunda "O EN GÜZEL ANI" ölümsüzleştirmek isteyen annelerimizin yanında olmak isterim.

İlgilenenler için ,

http://www.facebook.com/MelikeKoyuncuPhotography

sayfamı ziyaret edebilir, iletişim bilgilerinden veya sayfanın mesaj bölümünden ulaşabilirsiniz.

iyi günler.

sorma canım zaten normalde yaptıklarına dayanamıyor insan birde hamilelik döneminde ve sonrasında hiç çekilmezler ben hatta eşime söyledim espriye getirip işime çok karışırlarsa kovarım valla dedim benim annemleride işin içine katarak yaşayıp görcez bakalım inş. sesleri solukları çıkmadan gelir giderler... Ne zaman onlar gelse yada biz gitsek zaten evde bir kıyamet kopuyo kocişle kedi köpek gibi birbirimize giriyoruz. İnş. kızımın doğumunda mahvetmezler keyfimizi...

adet oldugunda belinin agrimasi gibi belim agridi ben de dogum baslangicidir belki diye heveslendim cunku oturdugum yerde hic boyle agrim olmuyordu. Ama sanirim gecti agri...hayirlisi bakalim

Ben hastanede aldirdim 1. Sini ve ordaki hemsire 2. Si de alinacak ama bosuna burda para vermeyin. 1. Si ucretsizdi dedi. Saglik ocaginda aldirabilirsiniz dedi. Neden 2 kere dedigimde ise garanti sonuc icin 2 kere dedi. 5. Gun kontrolune gittigimizde doktor gelmisken burda aldirin dedi. Biz de doktoru begendigimiz icin ve artik kontrollere ona gidecegimiz icin hastanede aldirdik.

Ben sonra saglik ocagini aradim. 2 kere hastanede aldirdim dedim. Aldirdigim tarihleri sordu tmm dedi. Asi icin su gun gel dedi o kadar. Gel burda da aldir demedi.

kontrolden geldik şimdi. dr usg ye hiç yatırmadan sadece açılmama baktı. ve açılma olmuş biraz. bu kez fena acıdı ama. hatta zorladığı için biraz kanama geldi. benim günüm p.tesi dolduğu için cuma sabahı tekrar gitmemi söyledi. hazırlıklı gel dedi. doğumu başlatabilirmiş.
kızlar korktuğum başıma gelmesin. ben suni sancı falan istemiyorum yaaa. ya bebek yerleşmediyse. sezeryana alırsa naparım.
cumaya kadar bol bol yürü dedi. açılma olursa suni sancı vermesine gerek kalmaz dimi kızlar..

nasılsın diye sorduğunda çok iyiyim hiç doğurucak gibi değilim demiştim. cumaya doğurtursa fena kapak olur bana :))

adet oldugunda belinin agrimasi gibi belim agridi ben de dogum baslangicidir belki diye heveslendim cunku oturdugum yerde hic boyle agrim olmuyordu. Ama sanirim gecti agri...hayirlisi bakalim

canım dun felaket aynı sekılde agrım vardı bugunde bacaklarımda belıme vuruyo ara ara....dogumun yaklastıgını gostern agrılar ıste dun

gecmese ıdı gıdecektım doktor a bnde ....rabbımm saglıkla bebeklerımıxı kucagımıza almayı nasıp eylesın ınsss....

dogum yapan arkadsaları tebrık edıyorum rabbım hayır evlad eylesın....

allah yar ve yardımcın olsun..saglıkla al kucagına cnm..
saol cnm Allah razı olsun ..

Aynen canım baska sehrden geliyo ben bana bakmasından gectim umarım hizmet istemesin yeter sağlıkla kucağına al inş. bebeğini tatlım
kendileri gelmesede selamları gelse ne iyi olur

anladım cnm
bana sağlık ocağındaki ebe hastanede aldırsan bile biz almak zorundayız dedi...o zaman yiğenimi arayıp sordum oda hastanedekine hiç gerek yok boşu boşuna dedi
benim canımdan can gidecek onlar kanı alırken ..ilk kızımda kanı aldırırken kızım ağladı ben ağladım ..garanti bunda da ağlarım

gözün aydın cnm
kendini çok sıcak tut..sıcaktan açılma daha çok oluyormuş

Icime kurt dustu simdi. Yarin tekrar arayip sorayim.

benimde ayni gece Saat tuttum 10 dakikada bir oldu ama sonra uyudum, ara ara oluyo suanda ama okadar, yaaaa ben yarin sabaha dogurmak istiyoruuumm

gözüm korktu resmen. cuma günü bende gidecem sezeryanmı normalmi olacak diye. aynı şekilde acıtır mı ki. ilk olduğu için saf saf gidiyorum ama sonumuzu allah hayır etsin:18:

mrb kızlar nasılsınız.bebişlerinizle zaman nasıl geçiyor.bende doğum hikayemi anlatayım.40+4 iken 7 martta normal doğurtmak için suni sancı verildi.ama bebeişim çok yukarda durduğu ve rahimde hiç bir şekilde açılma olmadığı için 8 mart cuma saat 9 da genel anestezi ile sezeryana alındım.bebişim dünyaya 3 690 kg olarak geldi.ertesi gün hastaneden çıktık.bende 4 gün boyunca 1 damla bile süt gelmedi.mama vererek besledik.kızım şuan 3 kg.2 gün önce azıcık süt geldi yavaş yavaş bebeğime süt vermeye başladım diye sevinirken dün gittiğimiz kontrolde bebeğimde yüksek derecede 28 derece sarılık çıktı.acil olarak yoğun bakıma alındı.2 gündür foto terapi-ışın tedavisi yapılıyor.eğer değer düşmezse kan değişimi yapılması gerekecekti.çok şükür değeri bu akşam 12ye düştü.ışından çıkardılar.şuan normal halde küvezde yatıyor.yarın sabah yine kan tahlili yapacaklar.eğer değer yükselmezse perşembe günü kızıma kavuşacağım inşallah.eğer yükselirsede yine ışın tedavisine dvm edecekler.rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasipp etsin.bu arada annemler doğduğundan beeri yanımdalar ve bebeğimle çok ilgilendiler.hafta sonu gidecekler.tek kalacağım ne yapacağımı bilmiyorum.bebeğim ağlayınca susturamıyorum gazını çıkaramıyorum.buda beni çok tedirgin ediyor.sizlerde durumlar nasıl canlar

cnm cok gecmis olsun..ins tez zamanda atlatir..

canım gözlerinin akı sararıyor, yüz rengi de sararıyor,
pek bi bilginin olmasına da gerek yok
bakınca anlayabiliyorsun

sağlık ocağından aradılar beni
değerleri sordular, söyledim,
tekrar aldırmam gerektiğine dairbir şey söylemediler bana

bebeği sarılık olan arkadaşlara geçmiş olsun..

benim oğlumda sarılığın kıyısından döndü
kontrole gittiğimizde hafif geçiriyor önemli değil dedi çocuk doktorumuz..hafif sararmıştı.
4 gün içindede geçmişti zaten.rengi normale döndü hemen..
inşallah sizin kuzularınızda çabuk atlatır.

doğumu bekleyenler var hala..
allah kolay doğumlar nasip etsin sizlerede inşallahh.

Son düzenleme:

mashallah canim bebislerine ve sana.canim benimya oynar yakinda annesiyle.canim bende iyiyim ama cok hastayim ya bogazlarim sisti fena.yutkunamiyorum en onemlisi kizim hasta hemde cok atesi var.40 cikiyor.of deliricem cok uzuluyoryum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…