mashallah canim bebislerine ve sana.canim benimya oynar yakinda annesiyle.canim bende iyiyim ama cok hastayim ya bogazlarim sisti fena.yutkunamiyorum en onemlisi kizim hasta hemde cok atesi var.40 cikiyor.of deliricem cok uzuluyoryum yaaa.
kontrolden geldik şimdi. dr usg ye hiç yatırmadan sadece açılmama baktı. ve açılma olmuş biraz. bu kez fena acıdı ama. hatta zorladığı için biraz kanama geldi. benim günüm p.tesi dolduğu için cuma sabahı tekrar gitmemi söyledi. hazırlıklı gel dedi. doğumu başlatabilirmiş.
kızlar korktuğum başıma gelmesin. ben suni sancı falan istemiyorum yaaa. ya bebek yerleşmediyse. sezeryana alırsa naparım.
cumaya kadar bol bol yürü dedi. açılma olursa suni sancı vermesine gerek kalmaz dimi kızlar..
nasılsın diye sorduğunda çok iyiyim hiç doğurucak gibi değilim demiştim. cumaya doğurtursa fena kapak olur bana :))
Selam kızlar ya. Son günler hiçmi geçmez kardeşimmm. Bizim miladımız 18 mart. 9 ayı geçirdik şu son günler geçmiyor. Nazlım sürpriz yumurtada değişiklik yok değilmi. hala sürpriz :))
Ah canım benim çok geçmiş olsun ikinizede. Çok üzüldüm. Allah acil şifa versin. Boğaz'ın için tuzlu su gargarası yapabilirsin. Kızın inşallah en kısa zamanda düzelir canım ya
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 3 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 3 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
herkeslere selam,,
Geçmişe bakamadım doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum, bekleyenlere sabır diliyorum..
gecen hafta bu gece suyumun gelmesi sonucu hastaneye gittik ve normal başlayan doğumum 10 saatlik boşuna çekilen sancı sonrası spinal sezeryan ile bitti. Kızım kanala duzgun giremedi, napalı normali denedik ama olmadı, fakat sezeryanda cok zorlamadı beni ilk 2 gun biraz zordu sonra sıkıntım kalmadı sukur. Nil hnm tum vaktimi alıyor ama her şeye değer onun kokusu. Allhım bu duyguyu tum isteyenlere tattırsın.
bel ağrısı kasık ağrısı bende de var. ama hiçç doğurcak havam yok son haftamdayım.
ama beklicem olacak inşallah. doktorun bir şey önerene kadar sen sezeryan teklif etme bence.
eğer bebek iri olur ve riskli derse düşünürsün zaten.. gününe de varmış daha...
sabret ve dua ett....
bende de sürekli büyük tuvalete çıkma ihityacı oluyor. ishalim yok ama. sürekli
muz yiyorum ondan da olmuyorumdur belki. kabız yapıyor ya muz.
gaz sancım var üşütüyormuyum ki:26:
benim bi sancım tutsa napcam bilmem hala evde tek takılıyorum.
önce yarım saatte sonra 5 dkkada hatta doğum sancısı 3 dkkada bire
düşüyormuş bence kesin anlarsın. hiç sıkıntı yapma.
hastane süslenmesine sen doğumhaneye girince yaparlar öyle ayarlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?