2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mashallah canim bebislerine ve sana.canim benimya oynar yakinda annesiyle.canim bende iyiyim ama cok hastayim ya bogazlarim sisti fena.yutkunamiyorum en onemlisi kizim hasta hemde cok atesi var.40 cikiyor.of deliricem cok uzuluyoryum yaaa.

Ah canım benim çok geçmiş olsun ikinizede. Çok üzüldüm. Allah acil şifa versin. Boğaz'ın için tuzlu su gargarası yapabilirsin. Kızın inşallah en kısa zamanda düzelir canım ya

iyi akşamlar arkadaşlar ya ben 2 doğum yaptım normal doğum ve şimdi 3 üncü gebelik ve doğumu sancısız normal doğum yapmak istiyorum ama güvenemedim sizin görüşlerinizi de öğrenmek istiyorum

suni sancı o kadarda korkulacak birşey değil.bende suni sancı alarak normal doğum yaptım.
suyum gelmişti hastaneye gittiğimde sadece 1 cm açılmam vardı.doğumda 9 buçuk cm oldu açılmam.
suni sancıyıda şiddetli olarak 3-4 saat sancı çektim..
suni sancı almadan normal sancılarla daha uzun saatler bekleyenler bile var..
aslında bu bünyeden bünyeye göre değişen birşey..ben normal doğum istiyordum hep
ve hiç sancıdan korkmadım.ister suni ister normal sancılarım olsun katlanıcam dedim.
katlandım ve doğurdumda..iyikide normal doğurmuşum çok mutluyum.
bi sağlık problemi yoksa normal doğumu şiddetle tavsiye ederim..

birde normal doğum sancısınada dayanmak zor,suni sancıyada..bunu doktorum söylemişti.
suni sancıyı çekenler normal doğum sancısını bilmiyor,normal doğum sancısı yaşayanalrda suni sancıyı bilmiyor.
neye göre,kime göre daha zor suni sancı demişti..

birde arkadaşım 1 kez suni sancıyla 2 kez normal doğum sancılarıyla doğum yaptı.
birbirinden farkı yok bence sancı sancıdır işte diyor hep..

inşallah istediğin gibi gerçekleşir doğumun.. :))

Arkadaslar hamile kalmak isteyen arkadaslar icin hamile arkadaslardan birer tane ayetel kursi istiyoruz. okuyunca mesajla bildirirseniz sevinirim tesekkürler

merhaba arkadaşlar yarın tam 40 hafta oluyorum bugün doktora gittim bebeğin 4 kilo olduğunu çatımın müsait olmadığını ve bebeğin daha aşağı inmediğini söyledi. ister bekle ister sezeryan yapalım yarın dedi ben çoook ama çoook normal istiyodum fakat riskli dediği için sırf bebeğim için sezeryan olucam normal olursa vakum kullanmamız gerekebilir sezeyana dönmemiz gerekebilir dedi ama normal olmuycağı içinde çok ama çok üzgünümmmm ((

herkeslere selam,,

Geçmişe bakamadım doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum, bekleyenlere sabır diliyorum..

gecen hafta bu gece suyumun gelmesi sonucu hastaneye gittik ve normal başlayan doğumum 10 saatlik boşuna çekilen sancı sonrası spinal sezeryan ile bitti. Kızım kanala duzgun giremedi, napalı normali denedik ama olmadı, fakat sezeryanda cok zorlamadı beni ilk 2 gun biraz zordu sonra sıkıntım kalmadı sukur. Nil hnm tum vaktimi alıyor ama her şeye değer onun kokusu. Allhım bu duyguyu tum isteyenlere tattırsın.

selam herkese.dogum yapan herkesi tebrik ediyorum gule gule buyutun bebislerinizi.
Selam kızlar ya. Son günler hiçmi geçmez kardeşimmm. Bizim miladımız 18 mart. 9 ayı geçirdik şu son günler geçmiyor. Nazlım sürpriz yumurtada değişiklik yok değilmi. hala sürpriz :))

canim sormaya oyle kaldi.artik ogrenmekte istemiyoruz zaten.bir kac gun kaldi sunun surasinda.sen nasilsin ne zamandir denk gelemedik.dogum 18 mi olacak inshallahcok az kaldi ya.senle aramizda 2 gun var bakarsin bende 20 dogururum

Ah canım benim çok geçmiş olsun ikinizede. Çok üzüldüm. Allah acil şifa versin. Boğaz'ın için tuzlu su gargarası yapabilirsin. Kızın inşallah en kısa zamanda düzelir canım ya

sagol canim inshallah atlaririz yakinda.kizim iyilessin o yeter bana.dayanamiyorum artik onu oyle gormeye.gunun cogunu halsiz sekilde uzaniyor yatakda.artik kalksin evi doksun istiyorum

Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 3 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun

Ben okudum canım.

canım ben okudum bir tane. rabbim kabul etsin inşallah..

bende ayetel kürsi okudum canım.
sürekli okuyorum ama yazmamıştım
kızımı 40+5 de doğurmuştum.sinirlerim bozulmuştu aramalardan, beklemekten,sonu ne olacak demekten.
bu ikinci yaşamam diyordum.yine ağrı yok,sancı yok,belirti yok.
Tam tersine gitgide daha iyi olup canlanıyorum sanki.
Vardır herşeyde bir hayır bakalım.
Doğuranlara güle güle büyütmelerini, ben gibi bekleyenlerede sabır diliyorum.

cnm az sonra banyoya girecem banyodan sonra hemen okurum
benide okudu say ..rabbim kabul etsin

gozun aydin cnm..amin ins..

cnm hic ugramadin bugun..iyimisin? kendini kapatip da bunalim takilma sonra... yarin ins hayirli haberlerle don ve mutlaka haberdar et...

hayrlı geceler uyuyamayan anneler zaman daraldıkca sabırsızlanıyorum 2 haftam kaldı benım de heyecan dorukdaaa

sen de sanırım benim gibi hala doğuramadın.......beklemek çok zorluyor.....

evet kızlar benim de günüm belli oldu.16 mart cumartesi saat 9.00 da epidural sezeryanla.kızımı çok merak ediyorum.şimdiye kadar doğum yapanlara hayırlı olsun ve benim gibi doğuracaklar allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…