mrb kızlar nasılsınız.bebişlerinizle zaman nasıl geçiyor.bende doğum hikayemi anlatayım.40+4 iken 7 martta normal doğurtmak için suni sancı verildi.ama bebeişim çok yukarda durduğu ve rahimde hiç bir şekilde açılma olmadığı için 8 mart cuma saat 9 da genel anestezi ile sezeryana alındım.bebişim dünyaya 3 690 kg olarak geldi.ertesi gün hastaneden çıktık.bende 4 gün boyunca 1 damla bile süt gelmedi.mama vererek besledik.kızım şuan 3 kg.2 gün önce azıcık süt geldi yavaş yavaş bebeğime süt vermeye başladım diye sevinirken dün gittiğimiz kontrolde bebeğimde yüksek derecede 28 derece sarılık çıktı.acil olarak yoğun bakıma alındı.2 gündür foto terapi-ışın tedavisi yapılıyor.eğer değer düşmezse kan değişimi yapılması gerekecekti.çok şükür değeri bu akşam 12ye düştü.ışından çıkardılar.şuan normal halde küvezde yatıyor.yarın sabah yine kan tahlili yapacaklar.eğer değer yükselmezse perşembe günü kızıma kavuşacağım inşallah.eğer yükselirsede yine ışın tedavisine dvm edecekler.rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasipp etsin.bu arada annemler doğduğundan beeri yanımdalar ve bebeğimle çok ilgilendiler.hafta sonu gidecekler.tek kalacağım ne yapacağımı bilmiyorum.bebeğim ağlayınca susturamıyorum gazını çıkaramıyorum.buda beni çok tedirgin ediyor.sizlerde durumlar nasıl canlar
suni sancı o kadarda korkulacak birşey değil.bende suni sancı alarak normal doğum yaptım.
suyum gelmişti hastaneye gittiğimde sadece 1 cm açılmam vardı.doğumda 9 buçuk cm oldu açılmam.
suni sancıyıda şiddetli olarak 3-4 saat sancı çektim..
suni sancı almadan normal sancılarla daha uzun saatler bekleyenler bile var..
aslında bu bünyeden bünyeye göre değişen birşey..ben normal doğum istiyordum hep
ve hiç sancıdan korkmadım.ister suni ister normal sancılarım olsun katlanıcam dedim.
katlandım ve doğurdumda..iyikide normal doğurmuşum çok mutluyum.
bi sağlık problemi yoksa normal doğumu şiddetle tavsiye ederim..
birde normal doğum sancısınada dayanmak zor,suni sancıyada..bunu doktorum söylemişti.
suni sancıyı çekenler normal doğum sancısını bilmiyor,normal doğum sancısı yaşayanalrda suni sancıyı bilmiyor.
neye göre,kime göre daha zor suni sancı demişti..
birde arkadaşım 1 kez suni sancıyla 2 kez normal doğum sancılarıyla doğum yaptı.
birbirinden farkı yok bence sancı sancıdır işte diyor hep..
inşallah istediğin gibi gerçekleşir doğumun.. :))
Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Oglusum u aldilar bakima simdi sutumde cok iyi masallah hepinizi opuyorummm
Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
cnm hic ugramadin bugun..iyimisin? kendini kapatip da bunalim takilma sonra... yarin ins hayirli haberlerle don ve mutlaka haberdar et...
canım benım uzulme sen bebegıne iyi bak sadece.dusunmemeye calış kımseyı.hersey yoluna girer işallahgünaydın kızlar
doğum yapalı 13 gün oldu anca fırsat bulabildim buraya girmeye
bir kaç kere size yazmak istesemde oğluşum izin vermedi
gece sabaha kadar uyumadığı için şu an sızmış durumda oğluşum
sizler nasılsınız çoğunuz doğum yapmışsınız doğum yapanlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
bekleyenlerede allah sağ salim kurtarsın diyorum
bebişim doğduğundan beri bende tuhaf bi alerji meydana geldi ellerim ve ayaklarımın altı şiş kırmızı ve ağrılı kaşıntılı
günlerce dayanmaya çalıştım ilaç kullanmim diye ama olmadı o kadar ağrı oluyoki alerji olan yerlerimde artık bazen ağlıyodum geceleri
sezeryanın acısını bile unutturdu bana alerjiler
dün hastaneye gittim doktor anca krem verebiliriz dedi onuda 5 gün sadece kullanabilirmişim
dün başladım kullanmaya çok hafif iyi geldi gibi inşallah 5 güne kadar düzelir
alerjilerim geçince 4o mevlütümüzü okutucam
çok uzun olucak ama sizinle paylaşmak istiyorum
doğum için hastaneye yattıktan sonra hemşire olan kardeşimi aradım ben hastaneye yattım yarın bebeği alıcaklar dedim
kardeşimde ben yarın çalışıyorum akşama gelirim dedi bende tamam dedim
sabah annem aradı yanında değilim ama kalbim seninle diyo bana iyi anne dedim seninde dediğin gibi kocam var başımda kimseye gerek yok zaten dedim
neyse kardeşin çalışıyo bu gün gelemez akşamda yorgun olur ertesi gün gelir diyo bana
halbuki kardeşim ben akşam gelirim diyo ve annem kardeşimle konuştuğumuzu bilmeden bu gün gelemez diyo
sonuçta ben her gün doğurmuyorum fedakarlık nerede kardeşim o benim ben zamanında ona nasıl baktıysam
oda bi kerelik uykusuz kalmış çokmu ben ablamın 3 doğumunada eşimi bile dinlemeden koşa koşa gittim yanında kaldım hiç sesimi bile çıkarmadım herşeyiyle ilgilendim dediğim gibi bunun adı fedakarlık kardeşiz sonuçta
neyse ablamda sürekli arıyo nasılsın falan diye
bende ay ne kadar çok ilgileniyolar diyorum
doğum yaptım doğum yapana kadar ablam sürekli aramış eşimi haber almış
akşam 9 da kardeşim geldi sağ olsun zaten bebek hemşiresi olduğu için çok faydası oldu sabaha kadar kaldı yanımda sabah
gitti eşim geldi
ablamda bu akşam gelicem izin alamadım ama 1 saatliğinede olsa gelicem kesin dedi bende iyi gel dedim
akşam oldu gelen giden yok neyse
o akşam eve çıkmak istedim ben oğlumun ayağı hala iyileşmediği için aklım oğlumdaydı
akşam 12 gibi eve çıktık
ertesi sabah annem geldi
habersizce geldi eve girdi dinlendi eşim ee nasılsın anne dedi
annemde hastayım hiç iyi değilim aslınca hiç gelmicektim ama gelmedi demeyin diye mecbur geldim dedi
lafına kırıldım ama bişey demedim
ayıtır söylemesi annemin altına kaçırma gibi bi sorunu var
namaz klarken annem kokuyu fark ettim namaz bitince anne üzerini değiştir istersen rahatla
sana bez verim daha rahat edersin dedim
annem bana bi kızdı işte gelmek istemiyodum zaten ben böyleyim napim rezil oldum elin adamına
anne eşim duymadı ben sana söyledim sessizce hem duysa ne olcak zaten bilmiyomu desemde annem kızdı darıldı
neyse sabah oldu
yine aynı konu ben sizde rahat edemiyorum bir sürü şey söyledi eşim kahvaltı hazırladı zaten annem geldide ne oldu
geldi yemek yedi yattı uyudu gece boyu hiç uyanmadı
sabahta eşim hazırladı kahvaltıyı kahvaltımızı yaparken annem saçma sapan konular açtı
ben evliliğimi sorguluyo ya anne dedim noluyo sana napcan benim evliliğimde ne yaşamışız napmışız
bu saatten sonra ne oluyo kardeşim eşinden boşannıyo o yüzden benim evliliğimle uğraşıyo
eşimde artık tutamadı kendini savundu annemde kızdı bu yüzden buraya gelmek istemiyorum dedi bir kaç kere
eşimde napim anne gelmek istemiyosan gelme dedi
annemde sinirlendi kalktı çekti gitti
ne benimle ilgilendi ne bebekle hiç bizi sıkıntıya soktu çekti gitti
haa bide ablam hastaneye gelicekti demiştim ya
işten çıkmış o akşam yolu bulamamış başka bi otobüse binmiş başka yerlere gitmiş
telefonda açamamış şarjı bitmiş
yaa koskoca banka yöneticisi kadın yolu bulamazmı hiç
gelmiyorum vaktim yok dese bu kadar üzülmezdim
bide ne olduysa o günden beri ne ablam arıyo beni annemin gitiiğinden beri de kardeşim bile aramıyo
kardeşlerimde bana düşman oldu sebebinide bilemiyorum
eşimde bu yaptıklarına çok kızıyo bırak şunları her seferinde seni bu kadar üzüyolar en güzeli hiç görüşmemek diyo
belkide eşim haklıdır
kusura bakmayın içim çok dolu bu konuda çok uzun yazdım ama içimi boşaltmam lazımdı okuyan arkadaşlarım
hakkınızı helal edin
ayrıca eşimin kardeşleride geldi bi 15 dakika durdu gittiler
ben demiştm yanlızım diye gördünüz dimi gerçektende yanlızım
sizlerden ve ailemden başka kimsem yok
Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
Arkadaslar hamile kalmak isteyen arkadaslar icin hamile arkadaslardan birer tane ayetel kursi istiyoruz. okuyunca mesajla bildirirseniz sevinirim tesekkürler
ayy en korktugum sey suni sonrasi sezeryan..neyse gecmis olsun gozun aydin cnm...Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
kiz dun goremeyince icime dogmustu hatta yazdim buraya tosun pasayi dogurdun mu yoksa diye...mesut bebek hosgeldi..adi ile yasasin insallah... hemde normal harika ya..cnm kendi sancin mi suni sancimi?Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
ben doğurmadım :))
edlin ile bana koru hastanesi oyun oynuyor sanırım. ben de dün gittim bana tansiyon ilacı yazıp gönderdi. takip edelim dedi. yükseldiği an alalım dedi. 1 gün 1 günmüş. 39dan biraz gün almamı istiyor doktor. yoksa bebekte ıslak akciğer olabilir dedi. kesin bişey yok ama riske atmayalım perşembe gel tekrar test yapalım dedi. günde 4 defa tansiyon ilacı içiyorum. ilacı içer içmez 13-14 olan tansiyonum 12ye düştü. küçük 10lardaydı o da 9a düştü. kendimi de iyi hissediyorum.
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. herkese haber vermiştik. eşim şimdi otogardan annesini almaya gitti. annesi de erken gelmiş oldu:))
bebeğini hareketini kontrol et, tansiyonu kontrol et, ödemini kontrol et. zor oluyor ama ne yapıyım doktorumuz ne derse o. hayır alacaksın diyemem ya :))
öptüm hepinizi
gunaydin kizlar..ne zaman dogurcm ben ya
kızlar merhaba,
son 5-6 günmün dolmasına. ben hiç olmadığım kadar iyiyim. ama karalıyım beklicem.
cuma günü kontrolum var belli olur inşallah herşey. olmassa da bakıcaz dedi doktorum.
ama suni sancı son ihtimalim olacak sezeryanı hiç istemiyorum zaten sürekli de dua ediyorum.
tabi herşeyin hayırlısı. ama bu kadar bekledim gönlüme göre olur inşallah.
cemreemmm suni sancıyı düşünme bencee inşallah kediliğinden açılman olur,
eğer biliyorsan fetih suresi oku. ve rahim açılması için ayetel kursi nas felak surelerini de
duymuştum.
selam herkese.dogum yapan herkesi tebrik ediyorum gule gule buyutun bebislerinizi.
canim sormaya oyle kaldi.artik ogrenmekte istemiyoruz zaten.bir kac gun kaldi sunun surasinda.sen nasilsin ne zamandir denk gelemedik.dogum 18 mi olacak inshallah cok az kaldi ya.senle aramizda 2 gun var bakarsin bende 20 dogururum
günaydın kızlar
doğum yapalı 13 gün oldu anca fırsat bulabildim buraya girmeye
bir kaç kere size yazmak istesemde oğluşum izin vermedi
gece sabaha kadar uyumadığı için şu an sızmış durumda oğluşum
sizler nasılsınız çoğunuz doğum yapmışsınız doğum yapanlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
bekleyenlerede allah sağ salim kurtarsın diyorum
bebişim doğduğundan beri bende tuhaf bi alerji meydana geldi ellerim ve ayaklarımın altı şiş kırmızı ve ağrılı kaşıntılı
günlerce dayanmaya çalıştım ilaç kullanmim diye ama olmadı o kadar ağrı oluyoki alerji olan yerlerimde artık bazen ağlıyodum geceleri
sezeryanın acısını bile unutturdu bana alerjiler
dün hastaneye gittim doktor anca krem verebiliriz dedi onuda 5 gün sadece kullanabilirmişim
dün başladım kullanmaya çok hafif iyi geldi gibi inşallah 5 güne kadar düzelir
alerjilerim geçince 4o mevlütümüzü okutucam
çok uzun olucak ama sizinle paylaşmak istiyorum
doğum için hastaneye yattıktan sonra hemşire olan kardeşimi aradım ben hastaneye yattım yarın bebeği alıcaklar dedim
kardeşimde ben yarın çalışıyorum akşama gelirim dedi bende tamam dedim
sabah annem aradı yanında değilim ama kalbim seninle diyo bana iyi anne dedim seninde dediğin gibi kocam var başımda kimseye gerek yok zaten dedim
neyse kardeşin çalışıyo bu gün gelemez akşamda yorgun olur ertesi gün gelir diyo bana
halbuki kardeşim ben akşam gelirim diyo ve annem kardeşimle konuştuğumuzu bilmeden bu gün gelemez diyo
sonuçta ben her gün doğurmuyorum fedakarlık nerede kardeşim o benim ben zamanında ona nasıl baktıysam
oda bi kerelik uykusuz kalmış çokmu ben ablamın 3 doğumunada eşimi bile dinlemeden koşa koşa gittim yanında kaldım hiç sesimi bile çıkarmadım herşeyiyle ilgilendim dediğim gibi bunun adı fedakarlık kardeşiz sonuçta
neyse ablamda sürekli arıyo nasılsın falan diye
bende ay ne kadar çok ilgileniyolar diyorum
doğum yaptım doğum yapana kadar ablam sürekli aramış eşimi haber almış
akşam 9 da kardeşim geldi sağ olsun zaten bebek hemşiresi olduğu için çok faydası oldu sabaha kadar kaldı yanımda sabah
gitti eşim geldi
ablamda bu akşam gelicem izin alamadım ama 1 saatliğinede olsa gelicem kesin dedi bende iyi gel dedim
akşam oldu gelen giden yok neyse
o akşam eve çıkmak istedim ben oğlumun ayağı hala iyileşmediği için aklım oğlumdaydı
akşam 12 gibi eve çıktık
ertesi sabah annem geldi
habersizce geldi eve girdi dinlendi eşim ee nasılsın anne dedi
annemde hastayım hiç iyi değilim aslınca hiç gelmicektim ama gelmedi demeyin diye mecbur geldim dedi
lafına kırıldım ama bişey demedim
ayıtır söylemesi annemin altına kaçırma gibi bi sorunu var
namaz klarken annem kokuyu fark ettim namaz bitince anne üzerini değiştir istersen rahatla
sana bez verim daha rahat edersin dedim
annem bana bi kızdı işte gelmek istemiyodum zaten ben böyleyim napim rezil oldum elin adamına
anne eşim duymadı ben sana söyledim sessizce hem duysa ne olcak zaten bilmiyomu desemde annem kızdı darıldı
neyse sabah oldu
yine aynı konu ben sizde rahat edemiyorum bir sürü şey söyledi eşim kahvaltı hazırladı zaten annem geldide ne oldu
geldi yemek yedi yattı uyudu gece boyu hiç uyanmadı
sabahta eşim hazırladı kahvaltıyı kahvaltımızı yaparken annem saçma sapan konular açtı
ben evliliğimi sorguluyo ya anne dedim noluyo sana napcan benim evliliğimde ne yaşamışız napmışız
bu saatten sonra ne oluyo kardeşim eşinden boşannıyo o yüzden benim evliliğimle uğraşıyo
eşimde artık tutamadı kendini savundu annemde kızdı bu yüzden buraya gelmek istemiyorum dedi bir kaç kere
eşimde napim anne gelmek istemiyosan gelme dedi
annemde sinirlendi kalktı çekti gitti
ne benimle ilgilendi ne bebekle hiç bizi sıkıntıya soktu çekti gitti
haa bide ablam hastaneye gelicekti demiştim ya
işten çıkmış o akşam yolu bulamamış başka bi otobüse binmiş başka yerlere gitmiş
telefonda açamamış şarjı bitmiş
yaa koskoca banka yöneticisi kadın yolu bulamazmı hiç
gelmiyorum vaktim yok dese bu kadar üzülmezdim
bide ne olduysa o günden beri ne ablam arıyo beni annemin gitiiğinden beri de kardeşim bile aramıyo
kardeşlerimde bana düşman oldu sebebinide bilemiyorum
eşimde bu yaptıklarına çok kızıyo bırak şunları her seferinde seni bu kadar üzüyolar en güzeli hiç görüşmemek diyo
belkide eşim haklıdır
kusura bakmayın içim çok dolu bu konuda çok uzun yazdım ama içimi boşaltmam lazımdı okuyan arkadaşlarım
hakkınızı helal edin
ayrıca eşimin kardeşleride geldi bi 15 dakika durdu gittiler
ben demiştm yanlızım diye gördünüz dimi gerçektende yanlızım
sizlerden ve ailemden başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?