Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Oglusum u aldilar bakima simdi sutumde cok iyi masallah hepinizi opuyorummm
Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
Gerek yok cnm.Kizlar aklima geldi de doguma giderken evlilik cuzdaninizi da yaniniza aliyor musunuz? Yani lazim olacagi biryer var mi?
Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Oglusum u aldilar bakima simdi sutumde cok iyi masallah hepinizi opuyorummm
Hayirli olsun. Gozunuz aydin kizlarKizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
ben doğurmadım :))
edlin ile bana koru hastanesi oyun oynuyor sanırım. ben de dün gittim bana tansiyon ilacı yazıp gönderdi. takip edelim dedi. yükseldiği an alalım dedi. 1 gün 1 günmüş. 39dan biraz gün almamı istiyor doktor. yoksa bebekte ıslak akciğer olabilir dedi. kesin bişey yok ama riske atmayalım perşembe gel tekrar test yapalım dedi. günde 4 defa tansiyon ilacı içiyorum. ilacı içer içmez 13-14 olan tansiyonum 12ye düştü. küçük 10lardaydı o da 9a düştü. kendimi de iyi hissediyorum.
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. herkese haber vermiştik. eşim şimdi otogardan annesini almaya gitti. annesi de erken gelmiş oldu:))
bebeğini hareketini kontrol et, tansiyonu kontrol et, ödemini kontrol et. zor oluyor ama ne yapıyım doktorumuz ne derse o. hayır alacaksın diyemem ya :))
öptüm hepinizi
kızlar bişi sorucam. doğuma giderken aç karnına mı gidiyorsunuz? doktorumun acelesi vardı dün, bişey söylemedi bana.
bir de doğumdan sonra gece yanımda kalması gereken eşim mi olmalı yoksa bu konularda tecrübeli olan görümcemi falan mı çağırmalıyım? yoksa ikisi mi kalsa :)) kafam karıştı.
Ben okudum canım.
cnm niye iki kere topuk kanı alınıyor
sağlıkçı yiğenim hastanede almak isterlerse imza at aldırmak istemiyorum diye dedi
sağlık ocağında aldır..onun sonuçları sağlık bakanlığına gidiyor ..hastanede aldırsanda sağlık ocağında aldırmak zorundasın boşyere iki kere deldirme dedi
bende öyle yapacam..hastanede alınan üniversite hastanesinde inceleniyormuş diğeri sağlık bakanlığında
bebeği sarılık olan arkadaşlara geçmiş olsun..
benim oğlumda sarılığın kıyısından döndü
kontrole gittiğimizde hafif geçiriyor önemli değil dedi çocuk doktorumuz..hafif sararmıştı.
4 gün içindede geçmişti zaten.rengi normale döndü hemen..
inşallah sizin kuzularınızda çabuk atlatır.
doğumu bekleyenler var hala..
allah kolay doğumlar nasip etsin sizlerede inşallahh.
saglık ocagındakı hemsırede ıster orda ıster burda ladır farketmez dedı ama ikinci içinde ücretsiz demişti hastanede ücret alıyorlarmı???birde bu ikinci kan için belli bir tarıh varmı 5. gün yada 8. gün gibi yoksa 2 hafta içinde falanmı
kacıncı günlerde oluyor bu sarılık bızde bır haftalık olduk kontrol haftasonu ama ben pek bişey anlamıyorum gözlerinin akında var bıraz sarılık tam bembeyaz degıl yani...gecmıs olsun bu aarada canım
Benimki de oyle sadece yuzunde varmis, hafifmis. Vucuduna da bak. Bir de istahsizlik ve uyku hali oluyormus sarilik belirtisi olarak. Ama yogun gecirenlerde oyle olabilir.
ayy en korktugum sey suni sonrasi sezeryan..neyse gecmis olsun gozun aydin cnm...
kiz dun goremeyince icime dogmustu hatta yazdim buraya tosun pasayi dogurdun mu yoksa diye...mesut bebek hosgeldi..adi ile yasasin insallah... hemde normal harika ya..cnm kendi sancin mi suni sancimi?
ayy bizdede ozaman tlfonlar hic susmadi kahinvalde geldi halada burdalar..ha geldi ha glecek diye :-D neyse hecmis olsun cnm dr bekleyelim diyosa vardir bi bildigi.. bu islak akciger icin gebelik zehirlenmesi oldugu icin mi gorulebilir dedi..yoksa 38 de dogacagi icin mi?
kızlar bu topuk kanı olayından korkmaya başladım zeka ve tiroid içinmiş bu bende zaten tiroid ilacı kullanıyordum tsh degerlerim sınırdaydı,çocuga gecıyormu acaba bu durum korkmaya başladım( sizlerde varmı bu durumda olan yada bilen anneden bebege tiroıd gecıyomu (
Baharcım mrh uzun zamandır takip ediyorum ama çok arada bir giriyorsun denk gelemedik kızın daha doğmadı biliyorum senin durumun nasıl ne kadar var doğumuna Allah sanada kolaylık versin sağ salim al melek kızını kucağına
günaydın kızlar
doğum yapalı 13 gün oldu anca fırsat bulabildim buraya girmeye
bir kaç kere size yazmak istesemde oğluşum izin vermedi
gece sabaha kadar uyumadığı için şu an sızmış durumda oğluşum
sizler nasılsınız çoğunuz doğum yapmışsınız doğum yapanlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
bekleyenlerede allah sağ salim kurtarsın diyorum
bebişim doğduğundan beri bende tuhaf bi alerji meydana geldi ellerim ve ayaklarımın altı şiş kırmızı ve ağrılı kaşıntılı
günlerce dayanmaya çalıştım ilaç kullanmim diye ama olmadı o kadar ağrı oluyoki alerji olan yerlerimde artık bazen ağlıyodum geceleri
sezeryanın acısını bile unutturdu bana alerjiler
dün hastaneye gittim doktor anca krem verebiliriz dedi onuda 5 gün sadece kullanabilirmişim
dün başladım kullanmaya çok hafif iyi geldi gibi inşallah 5 güne kadar düzelir
alerjilerim geçince 4o mevlütümüzü okutucam
çok uzun olucak ama sizinle paylaşmak istiyorum
doğum için hastaneye yattıktan sonra hemşire olan kardeşimi aradım ben hastaneye yattım yarın bebeği alıcaklar dedim
kardeşimde ben yarın çalışıyorum akşama gelirim dedi bende tamam dedim
sabah annem aradı yanında değilim ama kalbim seninle diyo bana iyi anne dedim seninde dediğin gibi kocam var başımda kimseye gerek yok zaten dedim
neyse kardeşin çalışıyo bu gün gelemez akşamda yorgun olur ertesi gün gelir diyo bana
halbuki kardeşim ben akşam gelirim diyo ve annem kardeşimle konuştuğumuzu bilmeden bu gün gelemez diyo
sonuçta ben her gün doğurmuyorum fedakarlık nerede kardeşim o benim ben zamanında ona nasıl baktıysam
oda bi kerelik uykusuz kalmış çokmu ben ablamın 3 doğumunada eşimi bile dinlemeden koşa koşa gittim yanında kaldım hiç sesimi bile çıkarmadım herşeyiyle ilgilendim dediğim gibi bunun adı fedakarlık kardeşiz sonuçta
neyse ablamda sürekli arıyo nasılsın falan diye
bende ay ne kadar çok ilgileniyolar diyorum
doğum yaptım doğum yapana kadar ablam sürekli aramış eşimi haber almış
akşam 9 da kardeşim geldi sağ olsun zaten bebek hemşiresi olduğu için çok faydası oldu sabaha kadar kaldı yanımda sabah
gitti eşim geldi
ablamda bu akşam gelicem izin alamadım ama 1 saatliğinede olsa gelicem kesin dedi bende iyi gel dedim
akşam oldu gelen giden yok neyse
o akşam eve çıkmak istedim ben oğlumun ayağı hala iyileşmediği için aklım oğlumdaydı
akşam 12 gibi eve çıktık
ertesi sabah annem geldi
habersizce geldi eve girdi dinlendi eşim ee nasılsın anne dedi
annemde hastayım hiç iyi değilim aslınca hiç gelmicektim ama gelmedi demeyin diye mecbur geldim dedi
lafına kırıldım ama bişey demedim
ayıtır söylemesi annemin altına kaçırma gibi bi sorunu var
namaz klarken annem kokuyu fark ettim namaz bitince anne üzerini değiştir istersen rahatla
sana bez verim daha rahat edersin dedim
annem bana bi kızdı işte gelmek istemiyodum zaten ben böyleyim napim rezil oldum elin adamına
anne eşim duymadı ben sana söyledim sessizce hem duysa ne olcak zaten bilmiyomu desemde annem kızdı darıldı
neyse sabah oldu
yine aynı konu ben sizde rahat edemiyorum bir sürü şey söyledi eşim kahvaltı hazırladı zaten annem geldide ne oldu
geldi yemek yedi yattı uyudu gece boyu hiç uyanmadı
sabahta eşim hazırladı kahvaltıyı kahvaltımızı yaparken annem saçma sapan konular açtı
ben evliliğimi sorguluyo ya anne dedim noluyo sana napcan benim evliliğimde ne yaşamışız napmışız
bu saatten sonra ne oluyo kardeşim eşinden boşannıyo o yüzden benim evliliğimle uğraşıyo
eşimde artık tutamadı kendini savundu annemde kızdı bu yüzden buraya gelmek istemiyorum dedi bir kaç kere
eşimde napim anne gelmek istemiyosan gelme dedi
annemde sinirlendi kalktı çekti gitti
ne benimle ilgilendi ne bebekle hiç bizi sıkıntıya soktu çekti gitti
haa bide ablam hastaneye gelicekti demiştim ya
işten çıkmış o akşam yolu bulamamış başka bi otobüse binmiş başka yerlere gitmiş
telefonda açamamış şarjı bitmiş
yaa koskoca banka yöneticisi kadın yolu bulamazmı hiç
gelmiyorum vaktim yok dese bu kadar üzülmezdim
bide ne olduysa o günden beri ne ablam arıyo beni annemin gitiiğinden beri de kardeşim bile aramıyo
kardeşlerimde bana düşman oldu sebebinide bilemiyorum
eşimde bu yaptıklarına çok kızıyo bırak şunları her seferinde seni bu kadar üzüyolar en güzeli hiç görüşmemek diyo
belkide eşim haklıdır
kusura bakmayın içim çok dolu bu konuda çok uzun yazdım ama içimi boşaltmam lazımdı okuyan arkadaşlarım
hakkınızı helal edin
ayrıca eşimin kardeşleride geldi bi 15 dakika durdu gittiler
ben demiştm yanlızım diye gördünüz dimi gerçektende yanlızım
sizlerden ve ailemden başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?