2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bekliyorummmmmmm bekliyorummmmmmm ama bugün biraz sancim var ama nişani ve suyu görmeden evden çikmaya niyetim yok :)

hayırlı olsun canım.en korktuğum şey benim de suni sancı sonucu sezeryana girmek. tabi açılma olmuyorsa yapılacak bişi yok.
Allah analı babalı büyütsün.

Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin

maşallah bebeğine tatlım. gözün aydın. sütün de hemen gelmiş maşallah. darısı biz normal isteyenlerin başına.. hikayeni paylaş bizimle..

lolo yazdıklarından etkilendim açıkçası. seni çok iyi anlıyorum canım. ama sen üzme kendini. eşin var yanında ve sana her zaman destek olması önemli olan. annenin rahatsızlığından dolayı kendini kendini sizin yanınızda rahat hissetmemesi çok normal. ama herkesin bu kadar uzak kalması gerçekten çok can sıkıcı. benim annemde ufak kardeşim olduğu için ve eşimden çekindiği için geldiğinde ısrarlarımla kalıyo akşama. yapıcak bişey yok. sen eşin ve bebeğinle huzurlu olmaya bak. sıkıntı ve stres yaparsan sütünden olursun.

kızlar bişi sorucam. doğuma giderken aç karnına mı gidiyorsunuz? doktorumun acelesi vardı dün, bişey söylemedi bana.

bir de doğumdan sonra gece yanımda kalması gereken eşim mi olmalı yoksa bu konularda tecrübeli olan görümcemi falan mı çağırmalıyım? yoksa ikisi mi kalsa :)) kafam karıştı.

Kizlar aklima geldi de doguma giderken evlilik cuzdaninizi da yaniniza aliyor musunuz? Yani lazim olacagi biryer var mi?
Gerek yok cnm.

Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
Hayirli olsun. Gozunuz aydin kizlar

Az kaldi sonsy kavusacaksin bebegine. Sabret.

Ac karnina olman gerek. Gece 12 den sonra bir sey yeme ve icme o gun de sulu sindirimi kolay seyler ye.

Hem esin hem goruncen kalsin yaninda. Biri bebekle biri senle ilgilensin.

kızlar selam.

fenerbahcemm cemremm tebrikler doğurmuşsunuz...ne güzel ya

darısı başıma... dün gece saat 3 buçuk gibiydi ağrıyla uyandım su gelir gibi biraz bişey geliyodu ama iç çamaşırımı yuvarlak

ıslatıcak kadar koştum lavobaya devamı gelmedi. bu saate kadar ara ara az bi şekilkde geliyo suyum olabilir mi acaba..

emin değilim napsam...

kontrolum cuma günü... şiddetli bir sancım bir doğum belirtisi olmadığı için hastaneye de gitmek istemiyorum.

beklesem iyi olacak sanırım:26:

saglık ocagındakı hemsırede ıster orda ıster burda ladır farketmez dedı ama ikinci içinde ücretsiz demişti hastanede ücret alıyorlarmı???birde bu ikinci kan için belli bir tarıh varmı 5. gün yada 8. gün gibi yoksa 2 hafta içinde falanmı

kacıncı günlerde oluyor bu sarılık bızde bır haftalık olduk kontrol haftasonu ama ben pek bişey anlamıyorum gözlerinin akında var bıraz sarılık tam bembeyaz degıl yani...gecmıs olsun bu aarada canım

Bize 1. si ucretsizdi 2. ye para verdik. 5. Gun aldilar bizimkini. Hastanede almasalardi damsaglik ocagina goturecektik o gun. 1 hafta icinde aldir sen de. Hem kontrole de goturebilirsin. Sariligina da bakarlar.

Benimki de oyle sadece yuzunde varmis, hafifmis. Vucuduna da bak. Bir de istahsizlik ve uyku hali oluyormus sarilik belirtisi olarak. Ama yogun gecirenlerde oyle olabilir.

Benimki de oyle sadece yuzunde varmis, hafifmis. Vucuduna da bak. Bir de istahsizlik ve uyku hali oluyormus sarilik belirtisi olarak. Ama yogun gecirenlerde oyle olabilir.

hmmm iştahsızlık yok ama uykuyu sevıyor bızımkı doğdugundan berı öyle saatlerce aglaması uykusuz kalması falan olmadı hiç

bizim küçük hanım hapşırıyor ara ara annem sürekli üşüyo cocuk hasta edicen diye söylenip duruyo cocugu kat kat gıydırıp bıde sarıyo battanıyeler,sinir bozucu...sizlerde oluyormu bu hapşırmalardan??? yoksa gercekten üşütüyomu bebiş

38de doğacağı için dedi canım. ama şöyle de bişey dedi belki 37de doğsa da görünmeyebilirdi. belki şimdi doğsa da görülmeyecek belki 39da doğunca görülecek...

:44:
yani bu riski almak istemiyor sanırım. kitabi olarak söylüyorum dedi. 38i bir üç gün geçse iyi olur dedi. bu arada ben bugun 38+0 ım. aslında 39.haftama girdim. 38i 3 gün geçsin derken 38+3 olmamı istiyor sanırım.

kızlar bu topuk kanı olayından korkmaya başladım zeka ve tiroid içinmiş bu bende zaten tiroid ilacı kullanıyordum tsh degerlerim sınırdaydı,çocuga gecıyormu acaba bu durum korkmaya başladım ( sizlerde varmı bu durumda olan yada bilen anneden bebege tiroıd gecıyomu (

bizimde dün kontrolümüz vardı nst ye girdim 12 dk bir gelen şiddetli sancım varmış ama hiç hissetmedim ben doktorum söyledi. sonra açılmam olup olmadığına baktı yokmuş, bakmışken çatıma da baktı hiiç acımadı çok şükür çatım uygunmuş normal doğuma. eve geldim akşam 5 den beri sancım var düzenli değil ama hep bi sancı girip çıkıyor sabrediyorm bi de bebeğim maşallah 3500 olmuş gününü beklerse gelmek için 4 ü geçicek gibi inşallah çok beklemez 1 hafta içerisinde hayırlısıyla gelir yavrum...

guatr (tiroid) geçiyor sanırım kesin emin değilim ama. benim annemde vardı bendede çıktı hatta o yüzden 7 yıl çocuğum olmadı tedavi ameliyat falan oldum sonra hamile kalabildim. ameliyat olsamda ömür boyu ilaç kullanmaya devam edecem. doğumdan sonra kesin bebeğin tsh ına baktırmak gerekiyor. hatta bu yüzden her ay genel cerrahiye (ameliyat olduğum için) görünüp tahlil yaptırıyorum ve ona göre ilacım düzenleniyor. zeka gelişim geriliği olmasın diye. inş yinede bebeşlerimize geçmez özellikle bayanlarda guatr oluyormuş erkeklerde görülme olasılığı daha azmış. bu durumda benim kızımda risk altında :18:

evet canım daha doğuramadim allaha şükür hiç bir derdim yok tek derdim kızımı hemen kucağıma almam sana da oğullarınla mutlu bir yaşam diliyorum evinden neşe hiç eksik olmasın

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM,ÇOK ÜZÜLDÜM ama bak,ne güzel evladını sağlıkla kucağına almışsın,bense annem yanımda ama hala bebeğimi bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…