2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bebeklerde hapsirma normalmis canim. Bunyeleri hassas oldugu icin. Sakin cok kalin giydirmeyin. Sicaklik 24 u gecmesin. Hastanede de soylediler bize. Hatta nette 20 derece diyor sicaklik icin. Burun tikanikligina dikkaat et ama. Bizimkinden hep sumuk cikariyorum ben.
Hepimiz korkuyoruz canim. Hatta kotu bir sey varsa da gozden kacirirlarsa diye de korkuyorum. Bilgi edinme hakki araciligiyla sonuc istiycem ben.

Allah korusun cnm.

dr un cok enteresan konusma yapmis gercekten..olabilir olmayadabilir.. ben hic bi dr dan duymadim ya islak akciger olayini..neyse nasip.rabbim korusun..

bu arada benim dr da ozellikle 38i bekletti 37 de alirsak solunum skntisi yasar dedi.. sozde bu cumaya gun verdi..en gec cuma aliriz demisti..yarin kontrolum var net bisey soyleyecek mi bakalim.. bende bugun itibari ile 38+2 oldum.. cumaya 38+4 hadi baklim hayirlisi..

Selamlar kizlar, 9 mart ctesi saat 11.30 da normal dogumla oglumu kucagima aldim,3.600 gr dogdu, Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu nasib etsin

Selamlar kizlar, 9 mart ctesi saat 11.30 da normal dogumla oglumu kucagima aldim,3.600 gr dogdu, Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu nasib etsin

gozun aydin cnm..masallah ikinizede yine bir normal dogum..imreniyorum size...

normal dogum yapann anneler kendi sanciniz mi yoksa suni sancimi onuda yazarsaniz memnun olurum ya ;-)

slm kızlaarr

bende 2 gündür bi hararet bi hararet sormayın terden yatak kıyafetler herşey sırılsıklam oluyor oturduğum yrde eriyorum valla doğum yaklaştığının göstergesi imiş öyle duydum

doğuran tüm anneler gözünüz aydın umarım biz bekleyenlerde bi an önce doğururuz

günde bikaç kez adet sancısı gibigrip çkıyo belime ve kasıklarıma ama tık yok ne olur dua edelim yoksa kilodan dolayı sezayene doğru gidiyorum ben ve hiç istemiyorum

inanın çekeceğim sancıdan çok narkozdan ayılma faslı beni çok ama çok korkutuyo çok igrenç bi duygu tekrar yaşamak istemiyorum o duyguyu

Ben de geldim şimdi doktordan,çok şükür herşey yolunda dedi doktor ama tık yok gelmeye nazlanıyo kızım

merhabalar
doğum yapan anneler sarılık duruunuz nedir geçmişe pek bakamıyorum fırsatım olmuyo
bizim 4 günlükken 16.8 çıktı bi gün yattık foto...... denen şeye ışık verılen şey işte dün 12.5 olunca çıktık bugünde 12.9 sizlerde durum ne bebegim hep uyku halı uyuyunca uyandırmak çk zor oluyo karnını doyurmak için zor uyandırıyoruz sonrasında gülücükler saçıyo

bende aynı durumdayım çok afedersin kilotla oturuyorum artık, ellerim ayaklarım şiş şiş.. bide bacağıma kramp gibi ağrılar giriyor.. sitede daha bizden önce doğumu olanlar var, onlarda tık yok biz erken doğurucaz galiba.. hayırlısı diyorum allah kurtarsın hepimizi sağ salim

sizinkide çok uyuyor mu

göğüs ucu çatlaklarına tahin yağı süper geliyor. tahinin üzerinde biriken yağı sürüp göğüs pedinizi takıyorsunuz. benimki 1 günde böyle ancak geçti. ağlayarak kanatarak emziriyordum. şimdi süper acısız emziriyorum. bilgilerinize...

canımm sağol cok güzel bir bilgi:)

Kizlar Rabbime sukurler olsun Pazartesi gunu 9:30 da kizim merhaba dedi bize
Normal dogum yaptim epidural alarak cok rahat cok guzel bir dogumdu
Epidural alsam mi diye dusunen butun arkadaslara siddet ile tavsiye ediyorum ben de bir turlu karar veremiyordum tahlikeli yan etkileri cok diye fakat inanilmaz rahat ve hic bir yan etkisi olmadi bel agrisi bas agrisi hic birini yasamadim Allaha sukurler olsun
Kizim 1.5 gunluk oldu bakmalara kiyamiyorum o kadar guzel ki
Emzirme problemimizi de yawas yawas halletmeye calisiyoruz sariligimiz var insallah bol bol emzirerek atlatacagiz
Daha sonra uzun uzun anlatacagim size
Darisi butun bekleyen arkadaslarimin basina insallah

kızlar galiba zannedersem büyük ihtimalle depresyona giriyorum çok mutsuzum huzursuzum kendimden memnun değilim sürekli ağlama modundayım doğuma yakın böyle şeylerin olması sizcede kötü değilmi

merhaba arkadaşlar bende kısmetse mart annesi olucam tabi bebeğim fazlaca bekletip nisan ayını görmezsek :18:yarın sabah kontrolüm var bi kızım olacak inşallah dr um kilosunun düşük olduğunu söluyo en baştan beri ama pek önemsemiyorum sağlığında problemi olmasında kuzumun herkese hayırlı doğumlar dilerim bu arada normal olsun , sezaryen olsun,yok suni sancı istemem,yok genel anestezi olsun heyecanlanırım vs.bu tarz düşünceler benimde kafamda fıkır fıkır dolaşıolar ama bu kısacık hayatı biz yönetmiyoruz malesef bırakalım da bu düzeni kuran güzel rabbim hepimiz için hayırlı olanı yazmıştır zaten .sadece hayırlısını dileyelim ve kafamızı daha çok bulandırıp hamileliğimizin bu son günlerini kendimize harap etmeyelim. çünkü istesekte bu günleri bi daha yaşayamıycaz hepimizin hayatlarına birer melek katılacak ve hayatımızı değiştirecek.. sevgi ve dua ile...

Merhaba canım bende 8 martt doğum yaptım benim bebişim de emiyor arada hıçkırık tutuyor ve hapşırma var bizde de.ev 23 derece falan aşırı sıcak değil bazen battaniye olmadan üstünde gaz çıkarıyoruz daha rahat oluyor ama bende korkuyorum üşütüyormuyuz diye çok kalın da giydirmiyoruz havalarda pek soğuk değil zaten ama.cuma çocuk dr kontrolümüz var sorucam hapşırmayı.

kızlar çok şükür ki 11 martta oğluma kavuştum..8 marta kadar doğmayan bebeğim,takip eden 2 günde de gelmeyince pazartsi suni sancı için yatış yaptık.6 saatlik sancının son yarım saatindeki yoğun sancılara oğlumun kalbi dayanmadı ve risk oluşturmaması için sezeryana alındım..epidural sezeryanle oğluma kavuştum.tatlı meleğimin sağlığı yerinde çok şükür..darısı tüm bekleyenlere..

herkese merhaba ,

Bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan. bebişim ufaktı hatırlarsanız ve hala ufak :) büyümüyorr 2600 cıvarı diyor doktor.
bugün nst de sancı cıktı, doktor hissetmiyor musun dedi. ayrıca rahmim de incelmiş... ve bebeğin suyu azalmış. hem ufak bir bebek olup hemde suyu az olunca doktro cuöa günü sezeryan ile almamız lazım dedi.

şu an kafam karma karısık. dünyam yıkıldı sanki.. hala soktayım..

cuma günü yani 15.03.2013 de saat 08.00 da sezeryana girceğim. dualarınız bekliyorum...

merhaba güzel anneler ve hamileler;

bugun kontrolumuz vardı. yarın gunumuz doluyor. 40. haftadayız ama ancak 2 cm acılabilmisiz, bebek 4 kiloya yakınmıs, catım darmıs.
ama doktoruma guvenim arttı. hic bisi belli olmaz normal dogurabilirsin dedi amaaaaaa salıya kadar gelirse, gelmezse 19 mart salı gunu bende sezeryanla anne olucam 42. haftayı beklemeyeceğiz. bu beni biraz uzdu ama doktorumun bosu bosuna gunahını almısım, normal dogurmamı desteklemez sanmıstım ama catı muayenesi asıl dogum anında yapılır, catın dar bile olsa o anda hic belli olmaz acılıverir dedi beni rahatlattı. tabi ben bu arada acılmam artsın diye ugrasıyorum ama artmıyor ve nst deki sancılarımı hissetmiyorum. bu durum devam ederse suni sancı deneyebiliriz dedi. ben suni sancı istemedim, o da zaten acılman artmıssa suni sancı veririz su anki durumun aynı kalırsa vermeyiz dedi. icim dahada rahatladı...
kendimi cok garip hissediyorum. ilk defa doguma bu kadar yakınım. insallah bebegim salıya kadar kendi gelir, gelmezse de uzulmucem hayırlısı bu demekki...
bir haftaya kalmadan burda kucuk bebeklerinin sorunlarını anlatan, onlara cözumler arayan mart annelerinden biri olacagıma inanamıyorum, cok heyecanlıyım:)))))))))))))))))))))
geri kalan butun hamilelere musmutlu dogum hikayeleri diliyorum...

Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin

gözünüz aydın kızlar..allah sağlıklı ve güzel bi ömür nasip etsin bebeklerinize :)

Yenidoğan sarılığı ilk 3 gün içinde olur genelde..ten rengi sararır.gözlerinin beyazı sararır ve çok uyku yapar bebekte..
bizim sarılığımız çok sürmedi hafif bi sararmaydı çünkü..tedavilik bi durumumuz olmadı çok şükür..

inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.kilosuna takılma önemli olan sağlıklı doğması.
anne sütüyle çok güzel beslenip kilo alıyor bebekler..ayrıca ölçümlerde yanılma olabiliyor korkma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…