Bebeklerde hapsirma normalmis canim. Bunyeleri hassas oldugu icin. Sakin cok kalin giydirmeyin. Sicaklik 24 u gecmesin. Hastanede de soylediler bize. Hatta nette 20 derece diyor sicaklik icin. Burun tikanikligina dikkaat et ama. Bizimkinden hep sumuk cikariyorum ben.bizim küçük hanım hapşırıyor ara ara annem sürekli üşüyo cocuk hasta edicen diye söylenip duruyo cocugu kat kat gıydırıp bıde sarıyo battanıyeler,sinir bozucu...sizlerde oluyormu bu hapşırmalardan??? yoksa gercekten üşütüyomu bebiş
Hepimiz korkuyoruz canim. Hatta kotu bir sey varsa da gozden kacirirlarsa diye de korkuyorum. Bilgi edinme hakki araciligiyla sonuc istiycem ben.kızlar bu topuk kanı olayından korkmaya başladım zeka ve tiroid içinmiş bu bende zaten tiroid ilacı kullanıyordum tsh degerlerim sınırdaydı,çocuga gecıyormu acaba bu durum korkmaya başladım( sizlerde varmı bu durumda olan yada bilen anneden bebege tiroıd gecıyomu (
guatr (tiroid) geçiyor sanırım kesin emin değilim ama. benim annemde vardı bendede çıktı hatta o yüzden 7 yıl çocuğum olmadı tedavi ameliyat falan oldum sonra hamile kalabildim. ameliyat olsamda ömür boyu ilaç kullanmaya devam edecem. doğumdan sonra kesin bebeğin tsh ına baktırmak gerekiyor. hatta bu yüzden her ay genel cerrahiye (ameliyat olduğum için) görünüp tahlil yaptırıyorum ve ona göre ilacım düzenleniyor. zeka gelişim geriliği olmasın diye. inş yinede bebeşlerimize geçmez özellikle bayanlarda guatr oluyormuş erkeklerde görülme olasılığı daha azmış. bu durumda benim kızımda risk altında :18:
38de doğacağı için dedi canım. ama şöyle de bişey dedi belki 37de doğsa da görünmeyebilirdi. belki şimdi doğsa da görülmeyecek belki 39da doğunca görülecek...
:44:
yani bu riski almak istemiyor sanırım. kitabi olarak söylüyorum dedi. 38i bir üç gün geçse iyi olur dedi. bu arada ben bugun 38+0 ım. aslında 39.haftama girdim. 38i 3 gün geçsin derken 38+3 olmamı istiyor sanırım.
Selamlar kizlar, 9 mart ctesi saat 11.30 da normal dogumla oglumu kucagima aldim,3.600 gr dogdu, Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu nasib etsin
Selamlar kizlar, 9 mart ctesi saat 11.30 da normal dogumla oglumu kucagima aldim,3.600 gr dogdu, Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu nasib etsin
slm kızlaarr
bende 2 gündür bi hararet bi hararet sormayın terden yatak kıyafetler herşey sırılsıklam oluyor oturduğum yrde eriyorum valla doğum yaklaştığının göstergesi imiş öyle duydum
doğuran tüm anneler gözünüz aydın umarım biz bekleyenlerde bi an önce doğururuz
günde bikaç kez adet sancısı gibigrip çkıyo belime ve kasıklarıma ama tık yok ne olur dua edelim yoksa kilodan dolayı sezayene doğru gidiyorum ben ve hiç istemiyorum
inanın çekeceğim sancıdan çok narkozdan ayılma faslı beni çok ama çok korkutuyo çok igrenç bi duygu tekrar yaşamak istemiyorum o duyguyu
sizinkide çok uyuyor mumrb kızlar nasılsınız.bebişlerinizle zaman nasıl geçiyor.bende doğum hikayemi anlatayım.40+4 iken 7 martta normal doğurtmak için suni sancı verildi.ama bebeişim çok yukarda durduğu ve rahimde hiç bir şekilde açılma olmadığı için 8 mart cuma saat 9 da genel anestezi ile sezeryana alındım.bebişim dünyaya 3 690 kg olarak geldi.ertesi gün hastaneden çıktık.bende 4 gün boyunca 1 damla bile süt gelmedi.mama vererek besledik.kızım şuan 3 kg.2 gün önce azıcık süt geldi yavaş yavaş bebeğime süt vermeye başladım diye sevinirken dün gittiğimiz kontrolde bebeğimde yüksek derecede 28 derece sarılık çıktı.acil olarak yoğun bakıma alındı.2 gündür foto terapi-ışın tedavisi yapılıyor.eğer değer düşmezse kan değişimi yapılması gerekecekti.çok şükür değeri bu akşam 12ye düştü.ışından çıkardılar.şuan normal halde küvezde yatıyor.yarın sabah yine kan tahlili yapacaklar.eğer değer yükselmezse perşembe günü kızıma kavuşacağım inşallah.eğer yükselirsede yine ışın tedavisine dvm edecekler.rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasipp etsin.bu arada annemler doğduğundan beeri yanımdalar ve bebeğimle çok ilgilendiler.hafta sonu gidecekler.tek kalacağım ne yapacağımı bilmiyorum.bebeğim ağlayınca susturamıyorum gazını çıkaramıyorum.buda beni çok tedirgin ediyor.sizlerde durumlar nasıl canlar
göğüs ucu çatlaklarına tahin yağı süper geliyor. tahinin üzerinde biriken yağı sürüp göğüs pedinizi takıyorsunuz. benimki 1 günde böyle ancak geçti. ağlayarak kanatarak emziriyordum. şimdi süper acısız emziriyorum. bilgilerinize...
bizim küçük hanım hapşırıyor ara ara annem sürekli üşüyo cocuk hasta edicen diye söylenip duruyo cocugu kat kat gıydırıp bıde sarıyo battanıyeler,sinir bozucu...sizlerde oluyormu bu hapşırmalardan??? yoksa gercekten üşütüyomu bebiş
Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Oglusum u aldilar bakima simdi sutumde cok iyi masallah hepinizi opuyorummm
Kizlar dogurdum. Normal.dogumla 3240 gr oglum. Emdik uyuyoruz simdi. Herkese Allah kolaylik versin
Kizlar Rabbime sukurler olsun Pazartesi gunu 9:30 da kizim merhaba dedi bize
Normal dogum yaptim epidural alarak cok rahat cok guzel bir dogumdu
Epidural alsam mi diye dusunen butun arkadaslara siddet ile tavsiye ediyorum ben de bir turlu karar veremiyordum tahlikeli yan etkileri cok diye fakat inanilmaz rahat ve hic bir yan etkisi olmadi bel agrisi bas agrisi hic birini yasamadim Allaha sukurler olsun
Kizim 1.5 gunluk oldu bakmalara kiyamiyorum o kadar guzel ki
Emzirme problemimizi de yawas yawas halletmeye calisiyoruz sariligimiz var insallah bol bol emzirerek atlatacagiz
Daha sonra uzun uzun anlatacagim size
Darisi butun bekleyen arkadaslarimin basina insallah
kızlar çok şükür ki 11 martta oğluma kavuştum..8 marta kadar doğmayan bebeğim,takip eden 2 günde de gelmeyince pazartsi suni sancı için yatış yaptık.6 saatlik sancının son yarım saatindeki yoğun sancılara oğlumun kalbi dayanmadı ve risk oluşturmaması için sezeryana alındım..epidural sezeryanle oğluma kavuştum.tatlı meleğimin sağlığı yerinde çok şükür..darısı tüm bekleyenlere..
kacıncı günlerde oluyor bu sarılık bızde bır haftalık olduk kontrol haftasonu ama ben pek bişey anlamıyorum gözlerinin akında var bıraz sarılık tam bembeyaz degıl yani...gecmıs olsun bu aarada canım
herkese merhaba ,
Bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan. bebişim ufaktı hatırlarsanız ve hala ufak :) büyümüyorr 2600 cıvarı diyor doktor.
bugün nst de sancı cıktı, doktor hissetmiyor musun dedi. ayrıca rahmim de incelmiş... ve bebeğin suyu azalmış. hem ufak bir bebek olup hemde suyu az olunca doktro cuöa günü sezeryan ile almamız lazım dedi.
şu an kafam karma karısık. dünyam yıkıldı sanki.. hala soktayım..
cuma günü yani 15.03.2013 de saat 08.00 da sezeryana girceğim. dualarınız bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?