2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

inşallah seninde güzel bi doğum hikayen olur
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı diliyorum bebeğini :)

kızlar galiba zannedersem büyük ihtimalle depresyona giriyorum çok mutsuzum huzursuzum kendimden memnun değilim sürekli ağlama modundayım doğuma yakın böyle şeylerin olması sizcede kötü değilmi

canımgecen hafta bendeoyle ıdım annem yoktu yanımda esım var tek.acayıptım bı gun boyunca gozyasım dınmemıstı.senıcook ii anlıyorum...

Hayirli olsun hikayeni de merakla bekliyorum. Gozun aydin.

rabbım yardımcın olsun canım allah kolaylık verır telas etme.benım yegenım 2200 dogdu ve suan yasıtlarından da bılmıs akıllı hareketli takılma bence sadece kavusacagını dusun.

merhaba arkadaşlar...
ben de "bugün de doğurmadım" diyenlerdenim
ne zaman gelecek bizim kuzularrr yaaaaa:)))

canımmm ben de haberlerini bekliyordum,hiç sıkma canını her şey güzel olacak,sağlıklı olacaklar,sana dua edeceğim,kuran oku sen de...
ama doktorun kararı ilginç demek ki suyun cok azaldı...bi,li,yorsun aynı durumdayız,bana su kısmen yeterli bekleyebiliriz demişti,üstelik buynunda kordon olduğu halde normali deneyeceğiz diyor...ama dediğim gibi suyun fazla azaldı cocuk için tehlike olusturuyor demek ki doktorunun kararına güven vebebeğinin sağlığını dile,öpüyorum seni...

cok haklısın canım...

maaşallah,ayneeen senin gibi yazmak istiyorum ben de doğum yaptıktan sonra,maşallah:)

rabbım yardımcın olsun canım allah kolaylık verır telas etme.benım yegenım 2200 dogdu ve suan yasıtlarından da bılmıs akıllı hareketli takılma bence sadece kavusacagını dusun.

cnm bilemiyorumki riske atmak istemiyorum dedi. normal dogumada cok fazla dayanamayabilir bebek dedi. baska dr a gitsemmi diye düşündüm. ama 9 aydır aynı dr a gidiyorum.güveniyorumda şimdi baska doktor ile aklımı karıstırmak istemedim.

ama hala kafamı kurcalayan seyler var tabiki.... neyse rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin..

ben 1 gün emzirdim dünde elektrikli makina ile 2 kez süt sağdım.ve şimdiden durumum feci.gögüs ucum komple yara ve kanıyor.bugün aile hekimi hametan diye bir merhem verdi.onu sürdüm bakalım fayda sağlayacakmı.yoksa kızım hastaneden çıkınca nasıl emzireceğim diye kara kara düşünüyorum

kızlar dün kızımı ışın tedavisinden çıkarmışlardı sarılık değeeri düştü diye.ama malesef yine yükselmiş ve saat 10 an beri tekrar ışın almaya devam ediyor.bugün onu ışın altında küvezde gördüm.okadar solgun okadar bitkindiki.uyutuyorlar.gözleri kapalıydı.çok zayıflamış gibi geldi bana.kızıma birkaç gün daha kavuşamayacağım.allahım kimseye yaşatmasın.aman kızlar ne olur çok dikkat edin bu sarılık durumuna.

canım acını anlayabiliyorum bende önceden yazdım ama özellikle söylemek isterim benim ilk doğumdan sonra doktorum bepanthen vermişti ve gögüz ucu çatlağım az olmuştu vehemen geçmişti şimdi ise doktorum fito diye bir şey yazdı onu kullandım başka bir krem kullandım zeytinyağ kullandım ağlaya ağlaya tam 2 hafta emzirdim geçmeyecekmi derken bepanten merhem yazanından aldırdım ve inanırmısın canım çatlaklarım bir günde %70 azaldı ve 3 gün içinde tamamen geçti şmdi hiç ir şey sürmeden rahat rahat emziriyorum istersen bir dene canım önceden akıl etmediğime çok pişman oldum

canım öncelikle geçmiş olsun sıkma canını sarılık bütün bebeklerde olan bir durum küvezde görünce için gitmiş ama innaki yeni doğan bütün bebekler çok küçük ve zayıf evdede olsalar kımıldamadan yatıyorlar bunları takıp kafanı canını sıkma süt için moral bile çok önemli

okuyorum ama yazamıyorum maşallahhhhhh tüm anneler hızla kavuşuyorlar bebeklerine tebrikler kocamann gözleriniz aydın olsun doğum bekleyen arkadaşlara da aynen dualarla güzel haberlerinizi bekliyorum

artık sayımız azaldı maşallahhh maşallahhhh herkes sıkıntısızca kavuşsun inşallahh bebeğine aklımdasınız hep ama inanın çok yoğunumm gelen-giden eksik olmuyor zaman hızla akıp-geçiyor daha öncede yazmıştım bebeğim gündüzleri oldukça huysuz ve uykusuz gerçi gecede mükemmel değiliz ama gündüze göre fena değiliz canımız sağolsun güç ve sabrımız daim olsunnn öpüldünüz kocamannnnnn

Son düzenleme:
canımgecen hafta bendeoyle ıdım annem yoktu yanımda esım var tek.acayıptım bı gun boyunca gozyasım dınmemıstı.senıcook ii anlıyorum...

bendeöleyim yakaşık 1 aydır annemdeyım eşim yaklaşık 3 saat uzaklıkda sık geldi gitti1 haftadır burdaydı gitti kötü hissediyorum kendimi bebegimde emmiyo sarılıgı var ağlıyorum annem kızıyo ememeyınce çok bunalıyoruz şimdi yine ağlayasım var

kaçla yatırdılar bebişini
umarım biran önce düşerde bebegine kavuşursun

inşallah seninde güzel bi doğum hikayen olur
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı diliyorum bebeğini :)

sagol canım hepimizin insallahhhhh:)

canlarrr; hametan ve bepanthen birbirinin muadiliymiş sanırım. bepantheni devlet karsılamadıgı icin doktorlar hametan yazıyorlarmıs diye duymustumm...

Canııım, geçmiş olsunn.. gözün aydın bakalıım..Nihayet kavuştun oğluna.. Sağlıkla büyütün yavrunu.. Toparlandığın gibi yaşadıklarını anlatmanı sabırsızlıkla bekliyorum.. Habersiz bırakma..

bebekleri gunduzleri yuzustu yatırırsanız, basında durdugunuz zamanlarda tabi, anne kucagı hissine kapıldıgı icin daha rahat ve uzun uyuyormusss, kızı 2 aylık olan bi arkadasım tavsiye etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…