merhaba güzel anneler ve hamileler;
bugun kontrolumuz vardı. yarın gunumuz doluyor. 40. haftadayız ama ancak 2 cm acılabilmisiz, bebek 4 kiloya yakınmıs, catım darmıs.
ama doktoruma guvenim arttı. hic bisi belli olmaz normal dogurabilirsin dedi amaaaaaa salıya kadar gelirse, gelmezse 19 mart salı gunu bende sezeryanla anne olucam 42. haftayı beklemeyeceğiz. bu beni biraz uzdu ama doktorumun bosu bosuna gunahını almısım, normal dogurmamı desteklemez sanmıstım ama catı muayenesi asıl dogum anında yapılır, catın dar bile olsa o anda hic belli olmaz acılıverir dedi beni rahatlattı. tabi ben bu arada acılmam artsın diye ugrasıyorum ama artmıyor ve nst deki sancılarımı hissetmiyorum. bu durum devam ederse suni sancı deneyebiliriz dedi. ben suni sancı istemedim, o da zaten acılman artmıssa suni sancı veririz su anki durumun aynı kalırsa vermeyiz dedi. icim dahada rahatladı...
kendimi cok garip hissediyorum. ilk defa doguma bu kadar yakınım. insallah bebegim salıya kadar kendi gelir, gelmezse de uzulmucem hayırlısı bu demekki...
bir haftaya kalmadan burda kucuk bebeklerinin sorunlarını anlatan, onlara cözumler arayan mart annelerinden biri olacagıma inanamıyorum, cok heyecanlıyım:)))))))))))))))))))))
geri kalan butun hamilelere musmutlu dogum hikayeleri diliyorum...
kızlar galiba zannedersem büyük ihtimalle depresyona giriyorum çok mutsuzum huzursuzum kendimden memnun değilim sürekli ağlama modundayım doğuma yakın böyle şeylerin olması sizcede kötü değilmi
Kizlar Rabbime sukurler olsun Pazartesi gunu 9:30 da kizim merhaba dedi bize
Normal dogum yaptim epidural alarak cok rahat cok guzel bir dogumdu
Epidural alsam mi diye dusunen butun arkadaslara siddet ile tavsiye ediyorum ben de bir turlu karar veremiyordum tahlikeli yan etkileri cok diye fakat inanilmaz rahat ve hic bir yan etkisi olmadi bel agrisi bas agrisi hic birini yasamadim Allaha sukurler olsun
Kizim 1.5 gunluk oldu bakmalara kiyamiyorum o kadar guzel ki
Emzirme problemimizi de yawas yawas halletmeye calisiyoruz sariligimiz var insallah bol bol emzirerek atlatacagiz
Daha sonra uzun uzun anlatacagim size
Darisi butun bekleyen arkadaslarimin basina insallah
rabbım yardımcın olsun canım allah kolaylık verır telas etme.benım yegenım 2200 dogdu ve suan yasıtlarından da bılmıs akıllı hareketli takılma bence sadece kavusacagını dusun.herkese merhaba ,
Bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan. bebişim ufaktı hatırlarsanız ve hala ufak :) büyümüyorr 2600 cıvarı diyor doktor.
bugün nst de sancı cıktı, doktor hissetmiyor musun dedi. ayrıca rahmim de incelmiş... ve bebeğin suyu azalmış. hem ufak bir bebek olup hemde suyu az olunca doktro cuöa günü sezeryan ile almamız lazım dedi.
şu an kafam karma karısık. dünyam yıkıldı sanki.. hala soktayım..
cuma günü yani 15.03.2013 de saat 08.00 da sezeryana girceğim. dualarınız bekliyorum...
herkese merhaba ,
Bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan. bebişim ufaktı hatırlarsanız ve hala ufak :) büyümüyorr 2600 cıvarı diyor doktor.
bugün nst de sancı cıktı, doktor hissetmiyor musun dedi. ayrıca rahmim de incelmiş... ve bebeğin suyu azalmış. hem ufak bir bebek olup hemde suyu az olunca doktro cuöa günü sezeryan ile almamız lazım dedi.
şu an kafam karma karısık. dünyam yıkıldı sanki.. hala soktayım..
cuma günü yani 15.03.2013 de saat 08.00 da sezeryana girceğim. dualarınız bekliyorum...
merhaba arkadaşlar bende kısmetse mart annesi olucam tabi bebeğim fazlaca bekletip nisan ayını görmezsek :18:yarın sabah kontrolüm var bi kızım olacak inşallah dr um kilosunun düşük olduğunu söluyo en baştan beri ama pek önemsemiyorum sağlığında problemi olmasında kuzumunherkese hayırlı doğumlar dilerim bu arada normal olsun , sezaryen olsun,yok suni sancı istemem,yok genel anestezi olsun heyecanlanırım vs.bu tarz düşünceler benimde kafamda fıkır fıkır dolaşıolar ama bu kısacık hayatı biz yönetmiyoruz malesef bırakalım da bu düzeni kuran güzel rabbim hepimiz için hayırlı olanı yazmıştır zaten .sadece hayırlısını dileyelim ve kafamızı daha çok bulandırıp hamileliğimizin bu son günlerini kendimize harap etmeyelim. çünkü istesekte bu günleri bi daha yaşayamıycaz hepimizin hayatlarına birer melek katılacak ve hayatımızı değiştirecek.. sevgi ve dua ile...
Epidural alsam mi diye dusunen butun arkadaslara siddet ile tavsiye ediyorum ben de bir turlu karar veremiyordum tahlikeli yan etkileri cok diye fakat inanilmaz rahat ve hic bir yan etkisi olmadi bel agrisi bas agrisi hic birini yasamadim Allaha sukurler olsun
Emzirme problemimizi de yawas yawas halletmeye calisiyoruz sariligimiz var insallah bol bol emzirerek atlatacagiz
rabbım yardımcın olsun canım allah kolaylık verır telas etme.benım yegenım 2200 dogdu ve suan yasıtlarından da bılmıs akıllı hareketli takılma bence sadece kavusacagını dusun.
canımmm ben de haberlerini bekliyordum,hiç sıkma canını her şey güzel olacak,sağlıklı olacaklar,sana dua edeceğim,kuran oku sen de...
ama doktorun kararı ilginç demek ki suyun cok azaldı...bi,li,yorsun aynı durumdayız,bana su kısmen yeterli bekleyebiliriz demişti,üstelik buynunda kordon olduğu halde normali deneyeceğiz diyor...ama dediğim gibi suyun fazla azaldı cocuk için tehlike olusturuyor demek ki doktorunun kararına güven vebebeğinin sağlığını dile,öpüyorum seni...
göğüs ucu çatlaklarına tahin yağı süper geliyor. tahinin üzerinde biriken yağı sürüp göğüs pedinizi takıyorsunuz. benimki 1 günde böyle ancak geçti. ağlayarak kanatarak emziriyordum. şimdi süper acısız emziriyorum. bilgilerinize...
ben 1 gün emzirdim dünde elektrikli makina ile 2 kez süt sağdım.ve şimdiden durumum feci.gögüs ucum komple yara ve kanıyor.bugün aile hekimi hametan diye bir merhem verdi.onu sürdüm bakalım fayda sağlayacakmı.yoksa kızım hastaneden çıkınca nasıl emzireceğim diye kara kara düşünüyorum
kızlar dün kızımı ışın tedavisinden çıkarmışlardı sarılık değeeri düştü diye.ama malesef yine yükselmiş ve saat 10 an beri tekrar ışın almaya devam ediyor.bugün onu ışın altında küvezde gördüm.okadar solgun okadar bitkindiki.uyutuyorlar.gözleri kapalıydı.çok zayıflamış gibi geldi bana.kızıma birkaç gün daha kavuşamayacağım.allahım kimseye yaşatmasın.aman kızlar ne olur çok dikkat edin bu sarılık durumuna.
canımgecen hafta bendeoyle ıdım annem yoktu yanımda esım var tek.acayıptım bı gun boyunca gozyasım dınmemıstı.senıcook ii anlıyorum...
kızlar dün kızımı ışın tedavisinden çıkarmışlardı sarılık değeeri düştü diye.ama malesef yine yükselmiş ve saat 10 an beri tekrar ışın almaya devam ediyor.bugün onu ışın altında küvezde gördüm.okadar solgun okadar bitkindiki.uyutuyorlar.gözleri kapalıydı.çok zayıflamış gibi geldi bana.kızıma birkaç gün daha kavuşamayacağım.allahım kimseye yaşatmasın.aman kızlar ne olur çok dikkat edin bu sarılık durumuna.
inşallah seninde güzel bi doğum hikayen olur
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı diliyorum bebeğini :)
canım acını anlayabiliyorum bende önceden yazdım ama özellikle söylemek isterim benim ilk doğumdan sonra doktorum bepanthen vermişti ve gögüz ucu çatlağım az olmuştu vehemen geçmişti şimdi ise doktorum fito diye bir şey yazdı onu kullandım başka bir krem kullandım zeytinyağ kullandım ağlaya ağlaya tam 2 hafta emzirdim geçmeyecekmi derken bepanten merhem yazanından aldırdım ve inanırmısın canım çatlaklarım bir günde %70 azaldı ve 3 gün içinde tamamen geçti şmdi hiç ir şey sürmeden rahat rahat emziriyorum istersen bir dene canım önceden akıl etmediğime çok pişman oldum
Canlarim su an hastanedeyim oglum geldi cok sukur 10 saatlik suni sanci macerAm benim yalvarip yakArmam ile spinal sezeryan la son buldu.. Biara anlatirim ama kabus gibiydi hic pisman degilim iyikide istemisim sadece 3,5 cm acildi 10 saatte simdi
Oglusum u aldilar bakima simdi sutumde cok iyi masallah hepinizi opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?