2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar selam.cogu kisi dogum yapmis.mashallah hepinize.
biz dkt.gittik bu gun acilmam baslamis.cok mutlu oldum.herseyimiz yolunda cok sukur.

cnm seni çok iyi anlıyorum benim kızımda bigün yattı yatış veriyoruz dediklerinde çok üzüldüm hele onu gözleri bağlı kuvezde görmek mafetmişti ağlamaktan helak olmuştum kanamam artıştı hatta çok fazla ama 2 gün sonraki kontrolümüzde düşük çıktı ve kurtulduk ilk hast.mama verdiklerinde üzülmüştüm ama sarılıktan mama sayesinde kurtuldu kızım çok iştahlı sürekli memede ama yetmiyor ben mama verdim öyle düştü halada arada veriyorum sanada önerim kesinlikle üzülme bu arada hatta dinlenmeye calış kızın çıkınca kendini toplamış ol gerektiğinde mama takviyesi yap kilo kaybetmesindense iyidir geçicek inş hemen düşer yarına çıkar canım yanında kalma gibi bi sansın varsa oda iyi oluyor biz kızımızın yanında kaldık kuvez odadaydı ailecek kaldık gözümüzün önündeydi arada emzirdim ama vakit kaybetmeden kuveze geri koymak için bebek hemşiresi besleyip getirdi hemen bize..allah yardımcın olsun

canim gecmis olsun bebegne.yaknda iyilesib annesinin kucagina gelsin inshallah

Merhaba kızlar,
Nomal doğum bekleyenlerdenim.hafif sancılarım başladı,bugün de gaz sancısı gibi değişik bişeyler oldu hep.sizde de oluyor mu? Bir de bebeğin hareketleri canımı çok yakmaya başladi.bu da normal mi? Ne zaman doğurcağımı bilmedn beklemek ne zormuş.

kizlar selam.cogu kisi dogum yapmis.mashallah hepinize.
biz dkt.gittik bu gun acilmam baslamis.cok mutlu oldum.herseyimiz yolunda cok sukur.

seninle günümüz aynı cnm cumarteside ben gidicem bakalım darısı başıma ben ne durumdayım merak ettim iyice

tüm bekleyenler için herşey yolunda gider inşallah bian önce gelsin inşallalh bebeişlerimiz

Maşallah birçok arkadaşımız doğum yapmış Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin inş. ve darısı doğumu bekleyenlerin başına diyorum :) biz hala beklemedeyiz hiçbir belirti falan da yok.beklemek ne zormuş günler geçmiyor...

bebeğini kucağına alan tüm annişlerimizi tebrik ediyorum, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bekleyenler, fazla stres yapmayın artık, az bi zamanımız kaldı, günlerinizi iyi değerlendirip bol bol yürüyün ve bol su için.

açılmam olsun da fazla sancı çekmemek için 2 gündür deli gibi yürüyorum. belim ağrıdı artık. bugün de son temizliğimi yapıp tekrar yürüyüşe.

ya kızlar ben grip ve halsizlikle baş etmeye çalışıyorum. doğum arifesi kötü oldu bu ya.

bakalım yarın doğumum başlicak mı? çok heycanlıyım. bugün duştan sonra bi fön çektirip yarın sabah da saçımı ıslatmadan sıcak bi duş alıp gitmek istiyorum.
doğum korkularımı yendim gibi birşey. artık tek düşüncem biran önce kavuşmak bebeğime. suni sancıymış, açılmaymış artık hayırlısı nasılsa o şekilde olsun doğumum.

yalnız db55 doğuma giderken birşey yeme demişti. dün de normal doğum yapacağım için ıkınmak için enerji veren şeyler ye dediler.
ben yine de biraz kahvaltı yapıp öyle gideyim. orda bişey yedirmiyorlar çünkü.

Cnm ben yanlis anladim o zaman. Sezeryan dogum sandim da yeme dedim. Normal dogumda yemen daha mantikli.

dün biraz kasığımın en altı ağrıdı ara ara.. sevindim 2 saat boyunca siddetlenmesini bekledim tamamen gecti ağrı sancı bişey kalmadı.ben ne zaman doğuracam yaaaaaaaaaaa

selam kızlar
doğum yapan tüm arkadaşlara Rabbim bebekleriyle birlikte hayırlı uzun ömürler versin. yazdıklarınızı okudukça sabırsızlanıyorum. bi taraftanda bugün kızım fazla hareket etmiyor onun için endişeleniyorum. biraz problemimiz var ve dr 4 saat içinde hareket etmezse acil gel dedi. sezeryana alabilir ve 1 haftadır sürekli kızımı kontrol ediyorum hareketleri nasıl diye. dua edin nolur ben oynayıp hareket ederek canımı yakmasına razıyım. hatta miyomum var onun üzerine gelince sancıdan mahvoluyorum ona bile razıyım yeterki iyi olduğunu bileyim:18:

slm kızlar ben bu sabah mıde bulantısı ve karın agrısı cektım acayıp bı halsızlık.yatakdan kalktım kahvaltı yaptık bı agrı basladı reasmen kıvrandım aglayacaktım ya.benım gıbı olan var mı? saat 1 30 da randevum var doktora gıdecegım bakalım neler dıyecek doktor heyecanla oglusumu beklıyorummm

bır haftalık olduk ve annem gıttı yalnız kaldım evde artık... aynı yerde oturuyoruz gercı ama genede gıttı benım suratım asıkmış istemıyosun sen bizi dedi bide (( cok sacma sızlerınde suratı asıkmı bu dönemde yada sinirlimis
niz kızlar???

bebeğim kusmaya başladı ıkı gündür arkadaşlar( bazen hemen yemek sonrası olduğu gibi sütü cıkarıyor bazende bi süre sonra peynırımsı bişey cıkarıyor... cıkardıkca gene acıkıyor emıyor sonra gene cıkarıyo anlamadım yaaa sütüm yetmıcek böyle olursa (( sizlerde varmı kusmalar???

o agrılar bende cok uzun zamandır var ama geciyo...

bende dun cok yurudum ve gece sancılandım zannettim ama yuruyus beni mahvetmis. bu seferde salı sezeryan olursam sancım baslamazsa bu kadar yuruyerek kendimi gucsuzmu dusuruyorum diye dusunmeye basladım cunku cok fenaydım dun gece((

dün biraz kasığımın en altı ağrıdı ara ara.. sevindim 2 saat boyunca siddetlenmesini bekledim tamamen gecti ağrı sancı bişey kalmadı.ben ne zaman doğuracam yaaaaaaaaaaa

ah bu yalancı sancılar beni de oldurecek, hayır agrıması bisi degil, her seferinde insanı heyecanlandırıyor:))

canım dogum sancısı herkesde farklı baslarmıs, insallah dogum sancısıdır. hadi bakalım hayırlısı:)))

Benim bebis de kusuyir. Gazini iyice cikaramayinca kusmalar artiyir. Agzinin kenarindan akitarak kusmasi normmalms. Ktu bir sey degil. Ama dedigin gibi acikiyrlar. Bende de her emzirme sonrasi hickirma ar. O zaman da emzirek gerekiyor.

Evet ben de aglamak istiyorum ve sinirliyim bu ara. Esim hamileyken daha cok ilgileniyordu benle.

Bende yine bişey yok,dr sezeryana yanasmıyor sorun olmadıkca hayır diyor..
Bir taraftan akıntı ve kaşıntım basladı ya üşüttüm enfeksiyon oldu ya da mantar oldum.nette biraz arastırdım günlük pedler yapıyormuş ben de 2-3gün kullanmıştım kaşınmaya basladım bıraktm ama devam ediyor, sizde de varmı?

Evet normal dogumda enerji gerekiyor ama saçlar fönlü kalmıyor:) Resmen üstümden su dökmüş gibi terlemiştim

Bende 10 mart pazar günü saat 14:37 de oglumu normal dogumla kucagıma aldım.

Sancılarım çarşamba günden beri hafif hafif vardı.Cumartesi öglen nişan geldi sonrasında kanamam oldu doktor kan gelirse gel demişti hemen hastaneye gittik baktılar açılmam 1cm eve gönderdiler.Gece sancılarım şiddetlendi kasıklarım ve belim çok agrıdı.Sabah namazından sonra tekrar gittik yine 1cm di açılma geri göndermeyelim yatış verelim dediler.Eşimle dogumhanede sancıları çektik saat 10.30 a kadar dayandım sonra dayanamıyorum ya sezeryan olsun ya epidural dedim geldiler muane ettiler açılma 5-6 cm dediler epidural yapalım dedik kaynanam annem istemedi ben yok istiyorum dedim yapıldı.Rahat rahat saat 2ye kadar yattım hiçbişi hissetmedim.2 açılmam 9 cm di sancılar geri geldi epidural yapmıcakmısınız dedim yapıcaz diye kandırdılar dogumda ıkınabilmem için yapmadılar.Sancılar çok kötüydü ıkınmayı gösterdiler yapamıyosun dediler çok zorlandım.En son yapabildim sanırım bide kesik attılar tabi 2.37 de oglumun kafası çıktı rahatladım bütün acılar geçti dikişleri falan hissetmedim.Sonra bebegimi götürdüler.beni odaya aldılar 3740GR dogdu oglum bi gece hastanede kaldık ertesi gün doktorlar gördükten sonra çıktık yarında kontrolümüz var.

Sütüm az gibi ama bişey vermedik.Gögüslerimde biraz yara oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…