kızlar dün kızımı ışın tedavisinden çıkarmışlardı sarılık değeeri düştü diye.ama malesef yine yükselmiş ve saat 10 an beri tekrar ışın almaya devam ediyor.bugün onu ışın altında küvezde gördüm.okadar solgun okadar bitkindiki.uyutuyorlar.gözleri kapalıydı.çok zayıflamış gibi geldi bana.kızıma birkaç gün daha kavuşamayacağım.allahım kimseye yaşatmasın.aman kızlar ne olur çok dikkat edin bu sarılık durumuna.
kızlar dün kızımı ışın tedavisinden çıkarmışlardı sarılık değeeri düştü diye.ama malesef yine yükselmiş ve saat 10 an beri tekrar ışın almaya devam ediyor.bugün onu ışın altında küvezde gördüm.okadar solgun okadar bitkindiki.uyutuyorlar.gözleri kapalıydı.çok zayıflamış gibi geldi bana.kızıma birkaç gün daha kavuşamayacağım.allahım kimseye yaşatmasın.aman kızlar ne olur çok dikkat edin bu sarılık durumuna.
kizlar selam.cogu kisi dogum yapmis.mashallah hepinize.
biz dkt.gittik bu gun acilmam baslamis.cok mutlu oldum.herseyimiz yolunda cok sukur.
bebeğini kucağına alan tüm annişlerimizi tebrik ediyorum, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
bekleyenler, fazla stres yapmayın artık, az bi zamanımız kaldı, günlerinizi iyi değerlendirip bol bol yürüyün ve bol su için.
açılmam olsun da fazla sancı çekmemek için 2 gündür deli gibi yürüyorum. belim ağrıdı artık. bugün de son temizliğimi yapıp tekrar yürüyüşe.
ya kızlar ben grip ve halsizlikle baş etmeye çalışıyorum. doğum arifesi kötü oldu bu ya.
bakalım yarın doğumum başlicak mı? çok heycanlıyım. bugün duştan sonra bi fön çektirip yarın sabah da saçımı ıslatmadan sıcak bi duş alıp gitmek istiyorum.
doğum korkularımı yendim gibi birşey. artık tek düşüncem biran önce kavuşmak bebeğime. suni sancıymış, açılmaymış artık hayırlısı nasılsa o şekilde olsun doğumum.
yalnız db55 doğuma giderken birşey yeme demişti. dün de normal doğum yapacağım için ıkınmak için enerji veren şeyler ye dediler.
ben yine de biraz kahvaltı yapıp öyle gideyim. orda bişey yedirmiyorlar çünkü.
Merhaba kızlar,
Nomal doğum bekleyenlerdenim.hafif sancılarım başladı,bugün de gaz sancısı gibi değişik bişeyler oldu hep.sizde de oluyor mu? Bir de bebeğin hareketleri canımı çok yakmaya başladi.bu da normal mi? Ne zaman doğurcağımı bilmedn beklemek ne zormuş.
bebeğini kucağına alan tüm annişlerimizi tebrik ediyorum, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
bekleyenler, fazla stres yapmayın artık, az bi zamanımız kaldı, günlerinizi iyi değerlendirip bol bol yürüyün ve bol su için.
açılmam olsun da fazla sancı çekmemek için 2 gündür deli gibi yürüyorum. belim ağrıdı artık. bugün de son temizliğimi yapıp tekrar yürüyüşe.
ya kızlar ben grip ve halsizlikle baş etmeye çalışıyorum. doğum arifesi kötü oldu bu ya.
bakalım yarın doğumum başlicak mı? çok heycanlıyım. bugün duştan sonra bi fön çektirip yarın sabah da saçımı ıslatmadan sıcak bi duş alıp gitmek istiyorum.
doğum korkularımı yendim gibi birşey. artık tek düşüncem biran önce kavuşmak bebeğime. suni sancıymış, açılmaymış artık hayırlısı nasılsa o şekilde olsun doğumum.
yalnız db55 doğuma giderken birşey yeme demişti. dün de normal doğum yapacağım için ıkınmak için enerji veren şeyler ye dediler.
dün biraz kasığımın en altı ağrıdı ara ara.. sevindim 2 saat boyunca siddetlenmesini bekledim tamamen gecti ağrı sancı bişey kalmadı.ben ne zaman doğuracam yaaaaaaaaaaa
slm kızlar ben bu sabah mıde bulantısı ve karın agrısı cektım acayıp bı halsızlık.yatakdan kalktım kahvaltı yaptık bı agrı basladı reasmen kıvrandım aglayacaktım ya.benım gıbı olan var mı? saat 1 30 da randevum var doktora gıdecegım bakalım neler dıyecek doktor heyecanla oglusumu beklıyorummm
kizlar selam.cogu kisi dogum yapmis.mashallah hepinize.
biz dkt.gittik bu gun acilmam baslamis.cok mutlu oldum.herseyimiz yolunda cok sukur.
Benim bebis de kusuyir. Gazini iyice cikaramayinca kusmalar artiyir. Agzinin kenarindan akitarak kusmasi normmalms. Ktu bir sey degil. Ama dedigin gibi acikiyrlar. Bende de her emzirme sonrasi hickirma ar. O zaman da emzirek gerekiyor.bebeğim kusmaya başladı ıkı gündür arkadaşlar( bazen hemen yemek sonrası olduğu gibi sütü cıkarıyor bazende bi süre sonra peynırımsı bişey cıkarıyor... cıkardıkca gene acıkıyor emıyor sonra gene cıkarıyo anlamadım yaaa sütüm yetmıcek böyle olursa (( sizlerde varmı kusmalar???
bır haftalık olduk ve annem gıttı yalnız kaldım evde artık... aynı yerde oturuyoruz gercı ama genede gıttı benım suratım asıkmış istemıyosun sen bizi dedi bide(( cok sacma sızlerınde suratı asıkmı bu dönemde yada sinirlimis
niz kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?