cnm bilemiyorumki riske atmak istemiyorum dedi. normal dogumada cok fazla dayanamayabilir bebek dedi. baska dr a gitsemmi diye düşündüm. ama 9 aydır aynı dr a gidiyorum.güveniyorumda şimdi baska doktor ile aklımı karıstırmak istemedim.
ama hala kafamı kurcalayan seyler var tabiki.... neyse rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin..
canım gayet normal kusması eğer çok kusuyorsa emzirdikten hemen sonra altını değiştirme ayaklarını kaldırınca bile hemen çıkartabilirbebeğim kusmaya başladı ıkı gündür arkadaşlar( bazen hemen yemek sonrası olduğu gibi sütü cıkarıyor bazende bi süre sonra peynırımsı bişey cıkarıyor... cıkardıkca gene acıkıyor emıyor sonra gene cıkarıyo anlamadım yaaa sütüm yetmıcek böyle olursa (( sizlerde varmı kusmalar???
vallahi bende kimseyi çekemiyorum bu dönemlerdevallahi sezeryandan sonra evde yatamadım bile kalabalıktan aslında iyi oldu yatmadığım için hemen toparlandım bende kimseyi kaldıramıyorum ilerde gelinimde olsa kızımda olsa innaki açık açık soracam kızım sen nasıl rahat edersen biz öyle hareket edelim diye::)bır haftalık olduk ve annem gıttı yalnız kaldım evde artık... aynı yerde oturuyoruz gercı ama genede gıttı benım suratım asıkmış istemıyosun sen bizi dedi bide(( cok sacma sızlerınde suratı asıkmı bu dönemde yada sinirlimis
niz kızlar???
canım bu gün yarın sütün artar daha erken sıkma canını tebrik ederim bu arada maşallah Allah analı babalı büyütsün inşBende 10 mart pazar günü saat 14:37 de oglumu normal dogumla kucagıma aldım.
Sancılarım çarşamba günden beri hafif hafif vardı.Cumartesi öglen nişan geldi sonrasında kanamam oldu doktor kan gelirse gel demişti hemen hastaneye gittik baktılar açılmam 1cm eve gönderdiler.Gece sancılarım şiddetlendi kasıklarım ve belim çok agrıdı.Sabah namazından sonra tekrar gittik yine 1cm di açılma geri göndermeyelim yatış verelim dediler.Eşimle dogumhanede sancıları çektik saat 10.30 a kadar dayandım sonra dayanamıyorum ya sezeryan olsun ya epidural dedim geldiler muane ettiler açılma 5-6 cm dediler epidural yapalım dedik kaynanam annem istemedi ben yok istiyorum dedim yapıldı.Rahat rahat saat 2ye kadar yattım hiçbişi hissetmedim.2 açılmam 9 cm di sancılar geri geldi epidural yapmıcakmısınız dedim yapıcaz diye kandırdılar dogumda ıkınabilmem için yapmadılar.Sancılar çok kötüydü ıkınmayı gösterdiler yapamıyosun dediler çok zorlandım.En son yapabildim sanırım bide kesik attılar tabi 2.37 de oglumun kafası çıktı rahatladım bütün acılar geçti dikişleri falan hissetmedim.Sonra bebegimi götürdüler.beni odaya aldılar 3740GR dogdu oglum bi gece hastanede kaldık ertesi gün doktorlar gördükten sonra çıktık yarında kontrolümüz var.
Sütüm az gibi ama bişey vermedik.Gögüslerimde biraz yara oluştu
38 haftalik hamileyim kizlar dünden beri gőzümün yasi dinmedi.evde yalnizim ailem yakin oturuyor ama calistiklari icin pek gelmiyolar ne yedin ne ictin diye soran yok.Kendimi yalniz hissediyorum annem dun aksamdan beri az once aradi ben mi abartiyorum bozulmakla ?
Benim bebis de kusuyir. Gazini iyice cikaramayinca kusmalar artiyir. Agzinin kenarindan akitarak kusmasi normmalms. Ktu bir sey degil. Ama dedigin gibi acikiyrlar. Bende de her emzirme sonrasi hickirma ar. O zaman da emzirek gerekiyor.
Evet ben de aglamak istiyorum ve sinirliyim bu ara. Esim hamileyken daha cok ilgileniyordu benle.
Kayinvalide zaten baska sehirde oda kendi aleminde kirk yilda bir arar oda. insan kendi annesine bozuluyor kayinvalide el nede olsa gelse bile yanima sıkılırım.cok duygusal oldum sanirim yalnizim diyecanım gayet normal kusması eğer çok kusuyorsa emzirdikten hemen sonra altını değiştirme ayaklarını kaldırınca bile hemen çıkartabilir
vallahi bende kimseyi çekemiyorum bu dönemlerdevallahi sezeryandan sonra evde yatamadım bile kalabalıktan aslında iyi oldu yatmadığım için hemen toparlandım bende kimseyi kaldıramıyorum ilerde gelinimde olsa kızımda olsa innaki açık açık soracam kızım sen nasıl rahat edersen biz öyle hareket edelim diye::)
canım bu gün yarın sütün artar daha erken sıkma canını tebrik ederim bu arada maşallah Allah analı babalı büyütsün inş
bende kayınvalideme takmış durumdayım hamileyken sık aramıyor diye kzııyordum e şimdi bebek oldu insan bir arar sıksık naptın kızım nasılsın bebek nasıl diye eşime bu konularda sıkmak istemiyorum ama çenem durmuyor diyorum ben olsam iki güne bir ararım diye işin gıcık tarafıda eltimin kızına bakıyor onun bebeğine bakarken bizide arayıp sormamaması yani sık sık arayıp sormamması can sıkıcı
38 haftalik hamileyim kizlar dünden beri gőzümün yasi dinmedi.evde yalnizim ailem yakin oturuyor ama calistiklari icin pek gelmiyolar ne yedin ne ictin diye soran yok.Kendimi yalniz hissediyorum annem dun aksamdan beri az once aradi ben mi abartiyorum bozulmakla ?
kızlar aranızda tiroid sorunu olan ve doğuran varmı??? benım tsh bıraz yüksekgercı normal sınır içinde 3 yada 4 falandı dtorda ılaca baslayalım cıkmasın dedı basladık tiroid az calısıyomuş neyse o şekilde ben ılaclarıma devam edıyorum ve halada edıyorum sorunum yok ama bu topuk kanı tsh ıcınmıs ve cocukta zeka gerılıgı yapıyormuş , acaba dırek doğustan cocuga gecıyormu benımkı?????????
yanı anneden cocuga gecebılır belkı ılerde cıkabılır ama doğusta gecıyormu bılen varmı tiroid sorunu olan butun annelerın cocuklarında zeka gerılıgı olurdu ozaman dimi ??????
bebeğim kusmaya başladı ıkı gündür arkadaşlar( bazen hemen yemek sonrası olduğu gibi sütü cıkarıyor bazende bi süre sonra peynırımsı bişey cıkarıyor... cıkardıkca gene acıkıyor emıyor sonra gene cıkarıyo anlamadım yaaa sütüm yetmıcek böyle olursa (( sizlerde varmı kusmalar???
bende yok ama ablam da vardı tirod sorunu yiğenim şimdi 10 yaşında maşallah çok zeki hatta sınıf birincisi, doğuşta geçmiyor için rahat olsun canım
canım bebeğin reflü olmuş olabilir, buda gaz sancılarına ve düzgün meme emmemesine sebeb olur, emdikten sonra 45 derece açıyla yatır bide mutlaka kundak yap sıcak kalsın karnı, devam ederse çocuk dr danış cnm
Pazartesi nişanım geldi sabah heycan ve korkuyla eşimi aradım sonra annemi tabi sonra doktoru, hastaneye gittik nst ye bağladılar, sancılarım vardı ama düzensiz, dr muayne etti 1 cm açılma var dedi, annem hemşire olduğu için eve geri gönderdi, şimdi suni sancı vermeyelim boşu boşuna dedi, annen kontrol etsin sık sık dedi, sancılarım var ama düzensiz, bol bol yürüyorum sıcak duş alıyorum, ne zaman doğacak diye heycanla bekliyoruz, dr 48 saat içinde de 1 hafta içinde de doğum olabilir dedi bizde son durumlar böyle, doğumu başlatmak için daha ne yapılır ne yenir bilmiyorum
canım gayet normal kusması eğer çok kusuyorsa emzirdikten hemen sonra altını değiştirme ayaklarını kaldırınca bile hemen çıkartabilir
vallahi bende kimseyi çekemiyorum bu dönemlerdevallahi sezeryandan sonra evde yatamadım bile kalabalıktan aslında iyi oldu yatmadığım için hemen toparlandım bende kimseyi kaldıramıyorum ilerde gelinimde olsa kızımda olsa innaki açık açık soracam kızım sen nasıl rahat edersen biz öyle hareket edelim diye::)
canım bu gün yarın sütün artar daha erken sıkma canını tebrik ederim bu arada maşallah Allah analı babalı büyütsün inş
bende kayınvalideme takmış durumdayım hamileyken sık aramıyor diye kzııyordum e şimdi bebek oldu insan bir arar sıksık naptın kızım nasılsın bebek nasıl diye eşime bu konularda sıkmak istemiyorum ama çenem durmuyor diyorum ben olsam iki güne bir ararım diye işin gıcık tarafıda eltimin kızına bakıyor onun bebeğine bakarken bizide arayıp sormamaması yani sık sık arayıp sormamması can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?