2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım halkısın tek yapmamız gereken doktorumuza güvenmek ve catlak seslere kulak asmamak ve allahın takdirine bırakmak...

yürüyorum sürekli hareketliyim günde bi kaç kez adet sancısı gibi girip çıkıyo kalıyorum öyle tık yok.

gelsin artık yaaa herkes benim gibi dşünüyo biliyorum ama artık gerçekten sıkıcı olmaya başladı :) gelişimi 22 gün önde gidiyo yani aslında 38 değil 41 haftalık bebek taşıyorum ve 4 kilo sınırını geçmek üzere normal istiyorum sezaryen değill.

allah bekleyen herkese sabır ve hayırlı doğumlar versin

38 haftalik hamileyim kizlar dünden beri gőzümün yasi dinmedi.evde yalnizim ailem yakin oturuyor ama calistiklari icin pek gelmiyolar ne yedin ne ictin diye soran yok.Kendimi yalniz hissediyorum annem dun aksamdan beri az once aradi ben mi abartiyorum bozulmakla ?

canım gayet normal kusması eğer çok kusuyorsa emzirdikten hemen sonra altını değiştirme ayaklarını kaldırınca bile hemen çıkartabilir

vallahi bende kimseyi çekemiyorum bu dönemlerdevallahi sezeryandan sonra evde yatamadım bile kalabalıktan aslında iyi oldu yatmadığım için hemen toparlandım bende kimseyi kaldıramıyorum ilerde gelinimde olsa kızımda olsa innaki açık açık soracam kızım sen nasıl rahat edersen biz öyle hareket edelim diye::)

canım bu gün yarın sütün artar daha erken sıkma canını tebrik ederim bu arada maşallah Allah analı babalı büyütsün inş

bende kayınvalideme takmış durumdayım hamileyken sık aramıyor diye kzııyordum e şimdi bebek oldu insan bir arar sıksık naptın kızım nasılsın bebek nasıl diye eşime bu konularda sıkmak istemiyorum ama çenem durmuyor diyorum ben olsam iki güne bir ararım diye işin gıcık tarafıda eltimin kızına bakıyor onun bebeğine bakarken bizide arayıp sormamaması yani sık sık arayıp sormamması can sıkıcı

evet hıckırmada var emzırmek gekıyo emzırıyosun fazla gelıyo kusuyo gene acıkıyo falan karıstı işler bazen beklıyorum hıçkırık gecsın dıye hemen emzırmıyorum bı arkadasım emzık ver dedı bana karar veremedım amaaa

dün baya agladım rahatladım bıraz ama süt etkılendı herhalde bugun bebek cok huzursuzdu... eşim banada ilgisizgelıyo sanki

bugun bır haftalık olduk... gecen hafta genel anestezi ile sezeryana gırdım cok korkuyordum ama hastanede gayet gulerek gıttım amelıyata masaya yattım uyuyoruz lafını duydum en son daha sonrada uyandırıldım adımı söyluyorlardı... odaya götururken etrafı duyuyordum ama tepkım yoktu sonra yavas yavas ayıldım ama butun gun sersem gıbı oldum tü degıldı ama... agrı durumuna gelınce ılk gun o agrı vardı ama ilaclarla hafıflıyordu,dayanılmaz bısey degıldı.. benım asıl sorunum ıkıncı gun oldu gelıp bandajı degıstırdıler su gecırmez bı bandaj taktılar ondan sonra her ayaga kalktıgımda acıdan aglamaya basladım ınanılmaz bır yanma vardı o gece felakettı ertesı gun doktorum cıldın alerjı yapmıstır yada ılk bandajı cıkarırken tahrıs etmısler ustune tekrar yapıstırınca olmustur dedı cıkardı hemen bandajı.. bende o gunden berı bandaj yok dıkısler acıkta goruyorum ve o acı gectı klasık bır amelıyat agrısı oluyor hafıften ama dayanılmaz degıl... epıdural olmamısım ıyıkı cunku o amelıyathane ortamı bıraz gdı benı oraya yatınca ışıklar soğukluk etrafta maskelı kıyafetlı ınsanlar bıraz garıp oldum cok brkletmeden uyuttular zaten...

kızlar aranızda tiroid sorunu olan ve doğuran varmı??? benım tsh bıraz yüksekgercı normal sınır içinde 3 yada 4 falandı dtorda ılaca baslayalım cıkmasın dedı basladık tiroid az calısıyomuş neyse o şekilde ben ılaclarıma devam edıyorum ve halada edıyorum sorunum yok ama bu topuk kanı tsh ıcınmıs ve cocukta zeka gerılıgı yapıyormuş , acaba dırek doğustan cocuga gecıyormu benımkı ?????????
yanı anneden cocuga gecebılır belkı ılerde cıkabılır ama doğusta gecıyormu bılen varmı tiroid sorunu olan butun annelerın cocuklarında zeka gerılıgı olurdu ozaman dimi ??????

Kayinvalide zaten baska sehirde oda kendi aleminde kirk yilda bir arar oda. insan kendi annesine bozuluyor kayinvalide el nede olsa gelse bile yanima sıkılırım.cok duygusal oldum sanirim yalnizim diye

Canım benim hamilelikten dolayı aşırı duygusal davranıyoruz , yanlız değilsin bebeğin var seninle böyle üzülme yoksa bebekte etkilenir, sen artık annesin güçlü olmalısın dimi

bende yok ama ablam da vardı tirod sorunu yiğenim şimdi 10 yaşında maşallah çok zeki hatta sınıf birincisi, doğuşta geçmiyor için rahat olsun canım

Pazartesi nişanım geldi sabah heycan ve korkuyla eşimi aradım sonra annemi tabi sonra doktoru, hastaneye gittik nst ye bağladılar, sancılarım vardı ama düzensiz, dr muayne etti 1 cm açılma var dedi, annem hemşire olduğu için eve geri gönderdi, şimdi suni sancı vermeyelim boşu boşuna dedi, annen kontrol etsin sık sık dedi, sancılarım var ama düzensiz, bol bol yürüyorum sıcak duş alıyorum, ne zaman doğacak diye heycanla bekliyoruz, dr 48 saat içinde de 1 hafta içinde de doğum olabilir dedi bizde son durumlar böyle, doğumu başlatmak için daha ne yapılır ne yenir bilmiyorum

canım bebeğin reflü olmuş olabilir, buda gaz sancılarına ve düzgün meme emmemesine sebeb olur, emdikten sonra 45 derece açıyla yatır bide mutlaka kundak yap sıcak kalsın karnı, devam ederse çocuk dr danış cnm

bende yok ama ablam da vardı tirod sorunu yiğenim şimdi 10 yaşında maşallah çok zeki hatta sınıf birincisi, doğuşta geçmiyor için rahat olsun canım

masallah canım cok guzel, korktum bende bıraz okuyunca ya doğustan gecıyorsa cocuga dıye allah yavrularımıza saglık versın herseyden önemlisi bu...

başlarda yoktu böyle bısey ama gercek sut gelmeye ve artmaya basladıkca bızımkı cok emmeye başladı emdıkcede cıkarıyor bıraksam hep memede kalcak agzına dolduruyo uyuyo yutmayı unutuyo ama genede bırakmıyo memeyı... gazı var tabı ondanda kusuyor sanırım bu bıkac gundür

ayy ne güzel aramızda 3 gün var ama bende cok nadir sancı var sadece kıskandım seni :)))

sıcak duş, hurma, bitki çayı hep standart şeyler ama nişanın geldine göre ve 3 gün geçmiş heran olabilir allah yardımcın olsun cnm kolaylıkla kurtulursun inşallah

ne bileyim doymuyor diye üzülüyorum hani doymasa çok aglar ama öyle bişeyide yok.gündüz uyuyoruz gece ayaktayız:)

kızlar doktorum iltihap için biokadın fitil verdi.önce sapsarı cıkt dşarı.ben yattım gece kalktım.ped koymuştum batmasın diye.o ped kırmızımı desem kahverengimi desem akıntıyla dolmuştu.bu fitilin içeriğinde batikon var. ama kullanan var mı sizede oldu mu bu.normaldir diye düşünüyorum

kızlar bebış memede uyuyor yatırınca uyanıyor aglıyor alıp memeye koyunca gene rahatlıyor neden acaba?? emzık mi istıyor acaba bırakmıyorda memeyı zorla cekıyorum

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…