2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar deliricem bugün memede uyuyor bızımkı yataga yatınca uyanıyo aglıyo hep meme ıstıyo... siz kac dakika tutuyorsunuz memede???

kızlar deliricem bugün memede uyuyor bızımkı yataga yatınca uyanıyo aglıyo hep meme ıstıyo... siz kac dakika tutuyorsunuz memede???

bizimkide yapıyo memeyi alana kadar akla karayı seçiyoruz emmeye işi bitincede bırakmak istemiyo kucakda memeyle uyumak istiyo

kızlar hergün birşey çıkıyor bende !! bugün sabah 8 de uyandım lavabo ya gittim ama malesefa kabız olmuşum saat 4 e kadar sızlana sızlana kendimi yedim bitirdim oturmyrm tuvalete gidiyrm tık yok ama yapmam gerekyr eşim işten çıktı hastaneye gitti ilaç getrdi banamısın demyr en son saat 4 te yapabldm. benm gibi sorun yaşayan var mı ?

canim dogum yapmismiydin?inan butun hamileligim boyunca hiiiic kabiz olmadim.dogumdan birkac hafta sonra kabiz oldum (
ayni senin gibi kivrandim.zorla da olsa yaptim sonrada afedersin kalcamin ustune oturamadim haa.suanda bile hala var rahatsizligim azda olsa.ama dogumdan sonra bagirsaklarin faaliyeti bile 6 hafta sonra duzeliyomus.ole okumustum.vucut kendine 6 hafta sonra geliyo yani.ondan bekliyorum...ama sen dogum yapmismiydin bilmiyorum canim.Allah yardimcin olsun cook zor bi durum;((

canım aynı durumdayız tamamen doktorada söyledim her istediğinde ver diyor anlatamıyorumki sürekli meme istiyor şekerleme yapıyor yerine yatıramıyorum dün eşim bütün gün evdeydi şok oldu allah sabır versin diyor bebişi gördü sürekli aranıyor kimse alamıyor annem al kızını emzir omzumu yedi dedi gecen gün sürekli memede emzik vermeye uğraştık 3 kere emiyor eliyle ittiriyor resmen atıyor almıyor emziği bende anlıcağın yapışık geziyorum :)

canım fitil kullandın mı ben ameliyattan sonrada ertesi gün fitille yaptım o şekilde hastaneden çıkardılar evdede kullanmam gerekir diye fitil yazmıştı doktorum

kızlar bebış memede uyuyor yatırınca uyanıyor aglıyor alıp memeye koyunca gene rahatlıyor neden acaba?? emzık mi istıyor acaba bırakmıyorda memeyı zorla cekıyorum

kızlar ne güzel işte bebişiniz emebiliyor.sizi üzmüyor yormuyor.ya benim bebişim gibi olsa naparsınız.2 gün yanımdaydıya emzirmek için saatlerce uğraşırdım.emmezdi bi süre sonrada çok acıkırdı heralde bu seferde çığlık çığlığa ama halen meme almazdı.susturamazdım. bugünde hastanede emzirmeye çağırdılar aynı huyu dvm ediyor.1 saat kucağımda kaldı ama hep hep uyudu.defalarca topuğunu,burnunu sıktım uyandırdım.tam memeyi ağzına alıyor 1 kere çekip uyuyor.uyandırmak çok zor.1 saat boyunca hiç ememedi kuzum.yarın inş hastaneden çıkaracağız.kara kara düşünüyorum nasıl emzircem.nasıl uyanık tutacağım.ağlayınca nasıl susturacağım.offfffffffffffffffffffffff

aynen canım hep memede kalıyor bıraz emıyor bıraz uyuyor tam doymadan gecırıyor orda vaktını sonrada yatınca aclıktan kıvranıp delı gıbı aglıyor ve susmuyor... tekrar meme vermen gerekıyor halıyle artık yara olmaya basladı napcam bılmıyorum

arkadaşlar doğuran arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur,hepinize maaşallah...... Benim gibi doğuramamaktan bunalanlara da Allahım yardım etsin......Bakalım nasibimizde ne var?of Allahım offffff.....hayırlısı olsun...

divinity cevrimiçisin,nasılsun,seni çok merak ettim bugünden beri girip bakıyorum yazdın mı diye,haberlerini bekliyorum...

canım hatırladığım kadarıyla senin bebişin sarılık olmuştu tedavi görüyordu kaç günlük bebişin bilmiyorum ama benim kızımda ilk 1 hafta öyleydi sarılık 19 a çıktı ve yattı demiştim daha öncede sarılıktan hep uyuyordu 3 saatte üstünü çıkararak uyandırıyorduk emzirmek içinde 3 kişi uğraşıyorduk annem ve ablam başımda bebişin eliyle ayağıyla oynuyorlardı uyandırmak için 15 dakika emzirmek için savaş yapıyorduk nezamnki bebiş hastaneden çıktı mama takviyeside yaptık bu arada bebiş kiloda aldı kendine geldi memeye saldırmaya başladı şimdide memeden ayıramıyoruz kendisi kapakapa emiyor bizde ilk günler kafasından kavrayıp memeye yapıştırarak emsin diye ugraşırdık bence senin bebişte atlatsın iyice sarılığı bence emicek görüceksin sarılık olan bebekler çok huysuz uykucu oluyor ondandır bence sıkma canını inş alıcak bebişin memeyi sen hep olumlu düşün pes etme :)

merhaba güzel anneler,dün akşam benden hafif hafif su gelmeye başladı sanki biraz idrar kaçırmış gibiydi dr.u aradım sabah gelin dedi aslında randevum cumaydı.bugün gittik ultrason-nst-vajinal muayene sonucu 2 cm açıklığım olduğu,nstde kasılmalarım olduğu,bugün yarın en geç pazartesiye kadar doğumun olabileceğini söyledi. :18: daha ben nasıl doğum yapacağım konusunda kararsız(d)ım,epidural normal yapmaya karar vermeye verdim ama tedirginim:18: sezeryan olmak istersem eğer yarın alırız bebeği dedi,bu gece bişi olmazsa yarın sbh tekrar kontrole cağırdı,açıklığı kontrol etmek için.
epidural normal doğum yapanlar biraz anlatsalar:13:
allahım hepimizin yardımcısı olsun.

bende geçen ay vardı akıntı ile birlikte kaşınma. günlük petdendir diye düşündüm. değilmiş. dr. idrar yolunda enfeksiyon olduğunu söyledi ve fitil verdi 7 tane. kullandım. geçti hemen. doktorumla görüş canım.

canım öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin. epidürali normal doğumlarda yapıyolar diye biliyordum. çok zor olmuş senin için. sancıları suni olarak mı çektin canım. ben çok korkuyorum suniden. kendi sancım olsun istiyorum. ama bir yandan da hemen kurtulmak için suni de mantıklı geliyor. sen hangisini tavsiye edersin?

merhaba canım ıns guzel bı dogum olur ya ben bu nst sancıları hıc anlamıyorum cızgıler var ama doktor bırsey yok dıo .acılma nst de cıkıo mu bırde.bılgın varsa yazarmısın

merhaba kızlar bende forumu sürekli takip edenlerdenim ama pek fazla yazamadım...bu hafta doğum iznim başladı ve 20 martta epdüral-spinal sezeryanla doğum yapacağım..şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum umarım sağlıkla hepimiz doğumlarımızı yaparız. benim 40. haftam 29 martta doluyor ama bebek iri gittiği için çok fazla beklemek istemedi doktorum ben son ana kadar beklemek istiyordum oysaki bende bebişimden ayrılmak istemeyenlerdenim sanırım:))
ha bide çocuk doktorunuzu ayarladınız mı ben izmirdeyim ve doktor arayışındayım..sizler ne durumdasınız..
bebeğim erkek olacağı için sünnet meselesi var tabi yaptıranlar var mı fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
herkese güzel ve hayırlı doğumlar dilerim...doğum yapanlarada sağlıklı ve huzurlu bebişler...

Benimkiyle de ayni seyleri yasiyoruz. Ben emzik verdim alissin diye ama ilk gunler aldi sonra almiyor.

Emzik yerine kullaniyorlar bizi. Ben emzige alistirayim istedim olmadi.

kızlar bebış memede uyuyor yatırınca uyanıyor aglıyor alıp memeye koyunca gene rahatlıyor neden acaba?? emzık mi istıyor acaba bırakmıyorda memeyı zorla cekıyorum

canım kolik bebek deniyor böyle yani senin sıcaklığında uyumak istiyor, pes etme yatır yatağına, ağlayınca sırtını sıvazla tekrar yatır uzun ve yorucu bir süreç olabilir ama pes etmeden dene alışacaktır, aksi takdirde göğsünden indiremezsin, baktın hiç olmuyor, sling al öyle dolaş en azından 3 ay gecene kadar, Allah yardımcın olsun

gece 3:30'dan berri sancılarım var ama düzensiz, uykumda var ama adet olucakmışım gibi üşüyorum, midem bulanıyor, kasıklarıma ağrı giriyor yürüyemiyorum, pazartesi nişan gelmişti hala bekliyoruz, Allahım sağlıkla bir an önce gelsin yoruldum artık :-((

Allahım deliricem okudukça forumu:)) herkesde bi belirti var, ne guzel:))
bi zamanlar erken doğacak diye hayıflanırken, gunu gecip bekleyen sadece ben varım sanırım((
her gece biraz agrıyla yatıyorum, biraz karnım inmiş gibi oluyor, bende seviniyorum. sabah kalkıyorum karnım göğsüme cıkmıs, tık yok. ne nişan ne su...
bebeğim inatla bekliyor salı gununu, hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…