kızlar deliricem bugün memede uyuyor bızımkı yataga yatınca uyanıyo aglıyo hep meme ıstıyo... siz kac dakika tutuyorsunuz memede???
kızlar hergün birşey çıkıyor bende !! bugün sabah 8 de uyandım lavabo ya gittim ama malesefa kabız olmuşum saat 4 e kadar sızlana sızlana kendimi yedim bitirdim oturmyrm tuvalete gidiyrm tık yok ama yapmam gerekyr eşim işten çıktı hastaneye gitti ilaç getrdi banamısın demyr en son saat 4 te yapabldm. benm gibi sorun yaşayan var mı ?
bizimkide yapıyo memeyi alana kadar akla karayı seçiyoruz emmeye işi bitincede bırakmak istemiyo kucakda memeyle uyumak istiyo
kızlar deliricem bugün memede uyuyor bızımkı yataga yatınca uyanıyo aglıyo hep meme ıstıyo... siz kac dakika tutuyorsunuz memede???
kızlar hergün birşey çıkıyor bende !! bugün sabah 8 de uyandım lavabo ya gittim ama malesefa kabız olmuşum saat 4 e kadar sızlana sızlana kendimi yedim bitirdim oturmyrm tuvalete gidiyrm tık yok ama yapmam gerekyr eşim işten çıktı hastaneye gitti ilaç getrdi banamısın demyr en son saat 4 te yapabldm. benm gibi sorun yaşayan var mı ?
kızlar bebış memede uyuyor yatırınca uyanıyor aglıyor alıp memeye koyunca gene rahatlıyor neden acaba?? emzık mi istıyor acaba bırakmıyorda memeyı zorla cekıyorum
canım aynı durumdayız tamamen doktorada söyledim her istediğinde ver diyor anlatamıyorumki sürekli meme istiyor şekerleme yapıyor yerine yatıramıyorum dün eşim bütün gün evdeydi şok oldu allah sabır versin diyor bebişi gördü sürekli aranıyor kimse alamıyor annem al kızını emzir omzumu yedi dedi gecen gün sürekli memede emzik vermeye uğraştık 3 kere emiyor eliyle ittiriyor resmen atıyor almıyor emziği bende anlıcağın yapışık geziyorum :)
kızlar ne güzel işte bebişiniz emebiliyor.sizi üzmüyor yormuyor.ya benim bebişim gibi olsa naparsınız.2 gün yanımdaydıya emzirmek için saatlerce uğraşırdım.emmezdi bi süre sonrada çok acıkırdı heralde bu seferde çığlık çığlığa ama halen meme almazdı.susturamazdım. bugünde hastanede emzirmeye çağırdılar aynı huyu dvm ediyor.1 saat kucağımda kaldı ama hep hep uyudu.defalarca topuğunu,burnunu sıktım uyandırdım.tam memeyi ağzına alıyor 1 kere çekip uyuyor.uyandırmak çok zor.1 saat boyunca hiç ememedi kuzum.yarın inş hastaneden çıkaracağız.kara kara düşünüyorum nasıl emzircem.nasıl uyanık tutacağım.ağlayınca nasıl susturacağım.offfffffffffffffffffffffff
kızlar ne güzel işte bebişiniz emebiliyor.sizi üzmüyor yormuyor.ya benim bebişim gibi olsa naparsınız.2 gün yanımdaydıya emzirmek için saatlerce uğraşırdım.emmezdi bi süre sonrada çok acıkırdı heralde bu seferde çığlık çığlığa ama halen meme almazdı.susturamazdım. bugünde hastanede emzirmeye çağırdılar aynı huyu dvm ediyor.1 saat kucağımda kaldı ama hep hep uyudu.defalarca topuğunu,burnunu sıktım uyandırdım.tam memeyi ağzına alıyor 1 kere çekip uyuyor.uyandırmak çok zor.1 saat boyunca hiç ememedi kuzum.yarın inş hastaneden çıkaracağız.kara kara düşünüyorum nasıl emzircem.nasıl uyanık tutacağım.ağlayınca nasıl susturacağım.offfffffffffffffffffffffff
Bende yine bişey yok,dr sezeryana yanasmıyor sorun olmadıkca hayır diyor..
Bir taraftan akıntı ve kaşıntım basladı ya üşüttüm enfeksiyon oldu ya da mantar oldum.nette biraz arastırdım günlük pedler yapıyormuş ben de 2-3gün kullanmıştım kaşınmaya basladım bıraktm ama devam ediyor, sizde de varmı?
Bende 10 mart pazar günü saat 14:37 de oglumu normal dogumla kucagıma aldım.
Sancılarım çarşamba günden beri hafif hafif vardı.Cumartesi öglen nişan geldi sonrasında kanamam oldu doktor kan gelirse gel demişti hemen hastaneye gittik baktılar açılmam 1cm eve gönderdiler.Gece sancılarım şiddetlendi kasıklarım ve belim çok agrıdı.Sabah namazından sonra tekrar gittik yine 1cm di açılma geri göndermeyelim yatış verelim dediler.Eşimle dogumhanede sancıları çektik saat 10.30 a kadar dayandım sonra dayanamıyorum ya sezeryan olsun ya epidural dedim geldiler muane ettiler açılma 5-6 cm dediler epidural yapalım dedik kaynanam annem istemedi ben yok istiyorum dedim yapıldı.Rahat rahat saat 2ye kadar yattım hiçbişi hissetmedim.2 açılmam 9 cm di sancılar geri geldi epidural yapmıcakmısınız dedim yapıcaz diye kandırdılar dogumda ıkınabilmem için yapmadılar.Sancılar çok kötüydü ıkınmayı gösterdiler yapamıyosun dediler çok zorlandım.En son yapabildim sanırım bide kesik attılar tabi 2.37 de oglumun kafası çıktı rahatladım bütün acılar geçti dikişleri falan hissetmedim.Sonra bebegimi götürdüler.beni odaya aldılar 3740GR dogdu oglum bi gece hastanede kaldık ertesi gün doktorlar gördükten sonra çıktık yarında kontrolümüz var.
Sütüm az gibi ama bişey vermedik.Gögüslerimde biraz yara oluştu
merhaba güzel anneler,dün akşam benden hafif hafif su gelmeye başladı sanki biraz idrar kaçırmış gibiydi dr.u aradım sabah gelin dedi aslında randevum cumaydı.bugün gittik ultrason-nst-vajinal muayene sonucu 2 cm açıklığım olduğu,nstde kasılmalarım olduğu,bugün yarın en geç pazartesiye kadar doğumun olabileceğini söyledi. :18: daha ben nasıl doğum yapacağım konusunda kararsız(d)ım,epidural normal yapmaya karar vermeye verdim ama tedirginim:18: sezeryan olmak istersem eğer yarın alırız bebeği dedi,bu gece bişi olmazsa yarın sbh tekrar kontrole cağırdı,açıklığı kontrol etmek için.
epidural normal doğum yapanlar biraz anlatsalar:13:
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
evet hıckırmada var emzırmek gekıyo emzırıyosun fazla gelıyo kusuyo gene acıkıyo falan karıstı işler bazen beklıyorum hıçkırık gecsın dıye hemen emzırmıyorum bı arkadasım emzık ver dedı bana karar veremedım amaaa
dün baya agladım rahatladım bıraz ama süt etkılendı herhalde bugun bebek cok huzursuzdu... eşim banada ilgisizgelıyo sanki
Benimkiyle de ayni seyleri yasiyoruz. Ben emzik verdim alissin diye ama ilk gunler aldi sonra almiyor.kızlar deliricem bugün memede uyuyor bızımkı yataga yatınca uyanıyo aglıyo hep meme ıstıyo... siz kac dakika tutuyorsunuz memede???
canım aynı durumdayız tamamen doktorada söyledim her istediğinde ver diyor anlatamıyorumki sürekli meme istiyor şekerleme yapıyor yerine yatıramıyorum dün eşim bütün gün evdeydi şok oldu allah sabır versin diyor bebişi gördü sürekli aranıyor kimse alamıyor annem al kızını emzir omzumu yedi dedi gecen gün sürekli memede emzik vermeye uğraştık 3 kere emiyor eliyle ittiriyor resmen atıyor almıyor emziği bende anlıcağın yapışık geziyorum :)
kızlar bebış memede uyuyor yatırınca uyanıyor aglıyor alıp memeye koyunca gene rahatlıyor neden acaba?? emzık mi istıyor acaba bırakmıyorda memeyı zorla cekıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?