Allahım deliricem okudukça forumu:)) herkesde bi belirti var, ne guzel:))
bi zamanlar erken doğacak diye hayıflanırken, gunu gecip bekleyen sadece ben varım sanırım((
her gece biraz agrıyla yatıyorum, biraz karnım inmiş gibi oluyor, bende seviniyorum. sabah kalkıyorum karnım göğsüme cıkmıs, tık yok. ne nişan ne su...
bebeğim inatla bekliyor salı gununu, hayırlısı bakalım...
bnmde günüm doldu pazartesi suni sancıyla doğum olcak artık :)
Enisecim bende cok halsizim,mutsuzum son zamanlarimiz artik hem vucudumuz hemde psikolojimiz yiprandi bence bu hafta gelicek senin yaramaz:)gece 3:30'dan berri sancılarım var ama düzensiz, uykumda var ama adet olucakmışım gibi üşüyorum, midem bulanıyor, kasıklarıma ağrı giriyor yürüyemiyorum, pazartesi nişan gelmişti hala bekliyoruz, Allahım sağlıkla bir an önce gelsin yoruldum artık :-((
kızlar ne güzel işte bebişiniz emebiliyor.sizi üzmüyor yormuyor.ya benim bebişim gibi olsa naparsınız.2 gün yanımdaydıya emzirmek için saatlerce uğraşırdım.emmezdi bi süre sonrada çok acıkırdı heralde bu seferde çığlık çığlığa ama halen meme almazdı.susturamazdım. bugünde hastanede emzirmeye çağırdılar aynı huyu dvm ediyor.1 saat kucağımda kaldı ama hep hep uyudu.defalarca topuğunu,burnunu sıktım uyandırdım.tam memeyi ağzına alıyor 1 kere çekip uyuyor.uyandırmak çok zor.1 saat boyunca hiç ememedi kuzum.yarın inş hastaneden çıkaracağız.kara kara düşünüyorum nasıl emzircem.nasıl uyanık tutacağım.ağlayınca nasıl susturacağım.offfffffffffffffffffffffff
bebeklerınız ne kadar uyuyor?? ilk günlerde düzenliydi 3 saatte bır uaynıyodu bızımkı ama ıkı gundur huzursuz bazn yarım bır saat uyuyo kalkıyo bazende 5 yada 6 saat hıç uyanmıyo gozunu acıyo sonra gene dalıyo..sizlerde nasıl durumlar????
divinity cevrimiçisin,nasılsun,seni çok merak ettim bugünden beri girip bakıyorum yazdın mı diye,haberlerini bekliyorum...
Bazeb 1 bucuk 2 saatte iyaniyor bazen de ben 3 saati gecmesin diye zorla uyandiriyorum. Sen bebisi yikadin mi? Ben sildim ama herkes yika diyor. Gobegi dusmedi daha. Doktor da yikama dedi.
bebeklerınız ne kadar uyuyor?? ilk günlerde düzenliydi 3 saatte bır uaynıyodu bızımkı ama ıkı gundur huzursuz bazn yarım bır saat uyuyo kalkıyo bazende 5 yada 6 saat hıç uyanmıyo gozunu acıyo sonra gene dalıyo..sizlerde nasıl durumlar????
dun 11:40 itibari ile minik erkegim merhaba dedi.. darisi tum bekleyen annelere.. okadar guzel ki..rabbim herkese nasip etsin....
merhaba canım ıns guzel bı dogum olur ya ben bu nst sancıları hıc anlamıyorum cızgıler var ama doktor bırsey yok dıo .acılma nst de cıkıo mu bırde.bılgın varsa yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?