Allahım deliricem okudukça forumu:)) herkesde bi belirti var, ne guzel:))
bi zamanlar erken doğacak diye hayıflanırken, gunu gecip bekleyen sadece ben varım sanırım((
her gece biraz agrıyla yatıyorum, biraz karnım inmiş gibi oluyor, bende seviniyorum. sabah kalkıyorum karnım göğsüme cıkmıs, tık yok. ne nişan ne su...
bebeğim inatla bekliyor salı gununu, hayırlısı bakalım...
slm kızlaaarrr
bende 2 saattir gaip ağrı var rahim ağzı çok acıyor ve kasıklarıma çok garip bi sanci giriryo sanki oradan bi damar çekiliyormu gibi oluyo gidiyo hemen ve ayaklarım çok üşümeye başladı ve yarım saate bi tuvalete çıkıyorum belimdede belli belirsiz bi agrı var ve kızım çok ama çok hareketlendi
doğum başlıyo olabilirmi acaba fikri olanlar hemen yazarsa çok sevinirim
evet canim gunumuz ayni.artik bende dayanamiyorum dogurmar istiyorum.insallah yakinda gelirler kuzular.seninle günümüz aynı cnm cumarteside ben gidicem bakalım darısı başıma ben ne durumdayım merak ettim iyice
tüm bekleyenler için herşey yolunda gider inşallah bian önce gelsin inşallalh bebeişlerimiz
Dogumun yaklasti. HAdi bakalim sen de kavus bebegine
bnmde günüm doldu pazartesi suni sancıyla doğum olcak artık :)
cnm açılman varmı ki suni sancı da açılman olmadıkca işe yaramıyormuş sancıyı kuru kuru çekip sezaryene gidiyor çoğu diye duydum konu ile bilgi alırsan burayada yazarmısın
kızlar merhaba,
bu sabah kontrolum vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı. haftasonu günüm bitiyor.
doktor alttan muayene etmicem dedi sancım olmadığı için. pazartesi tekrar görücek beni,
açılma var mı bakacak. eğer olmassa 2 günde bir gidicem en geç önümüzdeki cuma yatış
yapacakmış sanırım suni sancı verecek. bol bol yürü dedi...
neden böyle oldu dedim kokrkuyormusun doğumdan ondan da bazen gecikebiliyor dedi.
tam tersi her gün dua ediyorum doğurmak için.. hayırlısı olsun. doğuranlar dua edin bizede...
inşallah kendi sancımla doğururum..
gözün aydınnn sende normal doüğum istiyordun çok. nasıl yaptın doğumunu,
doğumunu anlatsannn merak ettim. sezeryan olduysan nasıl olduda karar verildi?
benimde günümün bitmesine 1 gün kaldıı ne olacak bilmiyorum
yalnız değilsin canım.kendimde sürekli belirti arıyorum.
merhaba canım, amin inşallah allah hepimize hayırlı,güzel,rahat doğumlar nasip eder inşallah nst kağıdı dr.da kalıyor amma bnm çizgiler 60-80lerde nerdeyse sürekli iniş çıkş halinde. bunlaar doğum kasılmalarıymış:18: vajinal muayene nstde cıkmıyor kasılma olduğu için vajinal muayene etti.
bugün kontrole tekrar gittik açıklık 2 cm hala.
birde birşey sormak istiyorum sancılar başlayınca suni sancıda verilecekmiş galiiba.
ağlattın beni yazdıklarınla.ben 30 haftalık hamileyim doğum günümü iple çekiyorum.benim doğum tarihim 2.28.1981
oğlumun doğum tarihi2.28.2013
oldu
bu tarihi hiç aklıma getirmemiştim
taki hastanedeforum dolduruluken tarihleri hemşireler sorana kadar
kısaca ne yaşadığımı anlatim
çarşamba günü sancım olduğu için hastaneye gittim doktor sancıların var ama rutine girmemiş açıklıkta yok dedi
ben ağrı içinde eve geri döndüm
hala düşünüyordum acaba kendi doktorumu dinleyip sezeryanmı olsam yoksa devlet hastanesinemi güvensem
neyse o gün boyunca hep ağrı çektim zaten 3 haftadır sürekli ağrılarım oluyordu
geceleri yatarkenkalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu
aynı gece kendi doktoruma gittik hemen yatş demesinmi daha önceki amelyatım olmasao gece hemen alıcaktı bebeği
genel cerrahıda beklememiz lazım dedi
sabah yaparız ameliyatını dedi bende tamam dedim
beklediğim an plansız bir şekilde gelmişti artık
beni sabaha kadar 2 kere nst ye bağladılar
sabah tekrar bağladılar
genel cerrahın ameliyattan haberi olmadığı için sanırım geç geldi bu yüzden sabah yapılacak olan ameliyatım öğleni buldu
ben odamda rahat rahat uzanırken hemşire girdi odaya ameliyata çağırıyolar seni dedi
bende tamam gidelim dedim
beraber gittik hiç duygusal bi an değildi
ameliyathaneye girdim üzerimdekileri çıkarıp ameliyat önlüğünü giydim
kıyafetlerimi eşime verdim
doğumhaneye aldılar beni sonda takmak için
o arada doktor geldi genel cerrahın gewlmediğini söyledi
serum bağlamalarını söyledi ve nst istedi odama geri çıktım o ana kadar gayet rahat olan ben işte o zaman strese girdim
odamda serumu taktılar serum yarıdaydıki nst için çağırdılar nst ye girdim yarım saat sonra odama bile çıkamadan hemşire geldi beni ameliyathaneye geri götürdü
eşimi bu sefer öptüm kendine iyi bak dedim ve girdim ameliyathaneye
eşim ve ben bu ameliyata girme anlarını çok yaşadığımız için çok duygusal bi yaşamadık
benim 3. ameliyatımdı bu
eşim ise 5 kere ameliyat oldu alıştık artık birbirimizi ameliyata uğurlamaya
doğumhaneye aldılar beni nst ye bağladılar yarım saat sonra sonda taktılar
doğumhanede hep dua ettim 1 saate yakın bekledim
beklerken acaba yanlışmı yapıyorum sezeryan olmasamıydım acaba burdan kaçabilirmiyim burdan
diye düşünmeye başladım
plan yapıyorum çıksam burdan eşime bişey dicem diye ordanda kaçsam gitsem ee bu bebeğin karnımdan çıkması lazım
insanı 2. kez çağırınca ameliyata böyle saçma sapan şeyler düşünülüyomuş demekki
neyse hemşireler gelmeye başladı bi hareketlilik başlamıştı
tamam dedim doktor geldi heralde
neyse beni ameliyathaneye aldılar masaya yattım üzerimdeki örnüğü sıvadılar önümüde kapattılar hiç bişey göremiyordum
soğuk bişey sürücez dediler tamam dedim
çok soğuktu gerçekten resmen dondum dişimi sıkıyorum ben ama fena halde stres yaptım
acaba hala kaçma şansım varmı diye düşünürken anestesi doktoru başlayalımmı dedi
içerden doktorun sesi geldi başlayın diye
damardan ilacı enjekte etti doktor şimdi uyucaksın dedi
ben kendimi sıkıyorum uyumamak için
hala etkisini göstermedimi diye sordu doktor ben konuşamadım dişimi sıkıp kendime biticek sık dişini demekle meşkuldüm
o arada uyumuşum bana göre 1 dakika sonra uyandım birisi bağırıyordu sesimi duyuyomusun diye
ben duydum ama cevap veremedim
öyle müthiş bi acı hissediyordumki remen kesiğin acısıydı bu anladım ameliyatın bittiğini
bi yandn inleyerek hemşireye ağrı kesici yap bana canım çok yanıyo dedim
sonra bebek nasıl dedim çok iyi dedi kilosunu sordum söyledi içim rahatlamıştı ama ben hala sesleri duyuyorum ama etrafımı göremiyordum eşimde yoktu sanırım asansöre binddirdiler eşimin sesini duydum
meğer bebeğin yanındaymış eşin ameliyattan çıktı denince bebeği bırakmış koşarak gelmiş son basamakları hızını alamayıp
kalçasının üzerinde sekerek inmiş ama bana yetişememiş kocişim
ben o kdar çok tembihlemiştimki sakın bebeğin yanından ayrılma beni boşver bebekle ilgilen diye
eşimde beni dinlemiş sağolsun
odaya çıktığımda yanımdaymış ama ben göremediğim için hatırlamıyorum
beni yatağa yatırdılar silip temizlediler üzerimi giydirdiler
o sırada bebeğimi getirdi bebek hemşiresi
bebeği emzierttiler ben o anı bile hatırlamıyorum tam
bebeğimi görmeye çalışıyorum gözümü açıyorum hafiften görüyorum gözlerim yine kapanıyo
1 saate kendime tamen gelmiştim ama hala bebeğimi tutamıyodum ve çok ağrım vardı
serumuda öyle bi açmışlarki serum akan kolum buz gibiydi ve çok fazla ağrıyordu
çok üşüdüğüm için bi 20 dk titremişimdir ama zangır zangır titredim
neyse 6 saat sonra bişeyler yedim veyve suyu bisküvi gibi
2 saat sonrada beni 2 hemşire kaldırdı çok canım yandı ilk kalktığımda kendimi zorlayıp kalkmaya çalıştım hep
ertesi gün gaz sorunum oldu bana vermedikleri ilaç kalmadı en son lavman yaptılar
gaz için doktor merdiven çık dedi bende o akşam eve gidebilmek için
1 saat boyunca merdiven indim çıktım sürekli
o akşam eve gelmeyi başardım
şimdi iyiyim allaha şükür bir kaç gün ağrım oldu sonra rahatladım
şimdi bazen ameliyatlı olduğumu unutup ters hareketler yapıyorum sonrasında ağrım oluyo tabiki
dışarı çıkmaya başladım 40 lı bebek dışarı çıkmaz diyolar ama ben kimseyi dinlemiyorum eskidenmiş o deyip geçiyorum
gezdikçe sütümün çoğaldığını hissediyorum
bazen sütüm azalıyo üzülüyorum bu bebişimdemi fazla ememicek diye
bu bir kaç gündür bebişimin sesi daha gürleşti artık ağlıyo bağırıyo uyutmuyo beni
özellikle bir kaç gündür günde 1 saat anca uyuyorum oda parçalı bi şekilde
neyse bebeğim 38+1 günlükken 3.60 gr doğdu
ismini salih eymen koydum
tebrik ederim çok güzeldi doğum hikayen.. herkesi gözü yaşlı okuyorumda.
kendimden ümidi kestim gibi. neden böyle oldum. hep tahminler bugün gelir,
yarın gelir derken resmen son gün geldi çattı tık yok.
Allah hayırlısını versin tabiki de. dua edip bekliyorum.
kızlar merhaba,
bu sabah kontrolum vardı nstye girdim hiç sancım çıkmadı. haftasonu günüm bitiyor.
doktor alttan muayene etmicem dedi sancım olmadığı için. pazartesi tekrar görücek beni,
açılma var mı bakacak. eğer olmassa 2 günde bir gidicem en geç önümüzdeki cuma yatış
neden böyle oldu dedim kokrkuyormusun doğumdan ondan da bazen gecikebiliyor dedi.
tam tersi her gün dua ediyorum doğurmak için.. hayırlısı olsun. doğuranlar dua edin bizede...
gözün aydınnn sende normal doüğum istiyordun çok. nasıl yaptın doğumunu,
doğumunu anlatsannn merak ettim. sezeryan olduysan nasıl olduda karar verildi?
benimde günümün bitmesine 1 gün kaldıı ne olacak bilmiyorum
emzik kullanan varmı kızlar,benımkı cok fena mememı emzık yerıne kullanıyor doysa bıle tam sut cekmeden emzık gıbı yalandan cıgnıyor,cekıncede hemen uyanıp aglıyo..memem zaten yara cok acıyor boyle yaparsa hıc emzıremem dıye korkuyorum
Ilk basta almisti ama simdi almiyor.
Sen bebegini yikadin mi? Gobeginin dusmesini mi bekleyeceksin. Ben 14. Gununde dusmese de yikamayi dusunuyorum.
bnmde günüm doldu pazartesi suni sancıyla doğum olcak artık :)
dun 11:40 itibari ile minik erkegim merhaba dedi.. darisi tum bekleyen annelere.. okadar guzel ki..rabbim herkese nasip etsin....
kızlar merhaba,
merhaba canım, amin inşallah allah hepimize hayırlı,güzel,rahat doğumlar nasip eder inşallah nst kağıdı dr.da kalıyor amma bnm çizgiler 60-80lerde nerdeyse sürekli iniş çıkş halinde. bunlaar doğum kasılmalarıymış:18: vajinal muayene nstde cıkmıyor kasılma olduğu için vajinal muayene etti.
bugün kontrole tekrar gittik açıklık 2 cm hala.
birde birşey sormak istiyorum sancılar başlayınca suni sancıda verilecekmiş galiiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?