2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günüm geçeli 2 gün oldu.bugünde olmadı.hayırlısı bakalım.suni sancıya doğru gidiyorum galiba.genelde sezeryandan bahsedilmiş.suni sancıyla doğum yapan yok mu?

günüm geçeli 2 gün oldu.bugünde olmadı.hayırlısı bakalım.suni sancıya doğru gidiyorum galiba.genelde sezeryandan bahsedilmiş.suni sancıyla doğum yapan yok mu?

ben yaptım canım. 22şubatta 36+4'te suyum çok azaldığı için sunni sancıyla normal doğum yaptım. bebeğim bugün 22günlük ve çok şükür toparladı artık...

günaydın doğurmamış bayanlar :))

dün akşam üzeri düzenli olarak kasılmam ve çok az sancım vardı veeeeee bittii arkası gelmedi

bu sabah kontrole gittim sancı felan yok bekleyeceğiz dedi gelişimi hala önde kilosu 3607 gr olmuş umarım dahada artmadan sancım gelir ve normal doğururum

günü dolupta doğuramayan annelere sabır diliyorum biran önce kavuşuruz inşallah bebişlerimize

kizlaaarr aksam hicbirbelirti yok yazdim busabaha kalktimki nisanim gelmis hafif agrilarim var, biraz bekliycem bakalim cogalirsa giderim ama suan iyiyim nisan geliyo hafif hafi yine bakalim

Kızlar dün bütün gece belim ve kasıklarım agrıdı,ama dayanılmıcak gibi degil diye ve suyum yada kanamam yok diye gitmedik dr.a.şimdi kontrol için çıkmak üzereyiz..dua edin bana..

kızlar ben banyo yapmaya korkuyorum doktor yapabılırsın dedi ama cesaret demedım... bende bandajda yok dikişlerimde ne yapsam bılemedım

tatlımbende sezeryan oldum 2 gün hastanede yattım odamız okadar sıcaktı ki anlatamam sürekli terliyordum yapış yapış uzun kollu geceliklerimi çıkardım üstümden tşört götürmüştm hep onu giydim ..kokmaya başladım =( benim kokuya karşı problemim vardır rahatsız olurum. eve geçtik banyo yapabilrsinz dediler bende korkyrdum eğer terlemesem koktuğumu hissetmesem 1 ay banyo yapamazdım korkudan :) ama eve gelir gelmez duşa girdim annem beni yıkadı =) sonra hergün girdim =))))rahatladım sonra su geçirmez bandım çıkardılar..şimdi kendim yapıyrm banyomu =)))) bence gir...

Günaydın bugün de doğum yok bana galiba beklemelerdeyim bari hafta sonu doğurmayim iki gün daha bekleyim beklemişken bugün doğumu olacaklara allah kolaylık versin

Sevgili mart anneleri Ben hayirlisiyla mayis annesi olacagim, dogum yapanlara hayirli olsun, henuz yapmayanarda hayirlisiyla bebeklerini kucaklarina alsinlar insallah, mart anneleri arasinda Istanbul goztepe medikalparkta sezeryan olan var Mi acaba? Varsa memnun kaldi mi, doktorum Basar onal ve kendisinden cok memnunum...

ben yaptım canım. 22şubatta 36+4'te suyum çok azaldığı için sunni sancıyla normal doğum yaptım. bebeğim bugün 22günlük ve çok şükür toparladı artık...

hap şeklinde mi alttan koydular yoksa serumla mı verdiler canım.açılman varmıydı hiç suni verilmeden önce.ne kadar sürede oldu bilgi verir misin?bugünde yok en iyiyi pikniğe gideyimde ip atlayayım.

kizlaaarr aksam hicbirbelirti yok yazdim busabaha kalktimki nisanim gelmis hafif agrilarim var, biraz bekliycem bakalim cogalirsa giderim ama suan iyiyim nisan geliyo hafif hafi yine bakalim

canım ne guzel senin bugun yarın sancılarında baslar. bende hala hicbisi yok korkmuyorumda artık ama gelmiyor oglusum(

Kızlar dün bütün gece belim ve kasıklarım agrıdı,ama dayanılmıcak gibi degil diye ve suyum yada kanamam yok diye gitmedik dr.a.şimdi kontrol için çıkmak üzereyiz..dua edin bana..

insallah dogumun baslamıstır canım. Allah yardımcın olsun...

Ilk basta almisti ama simdi almiyor.
Sen bebegini yikadin mi? Gobeginin dusmesini mi bekleyeceksin. Ben 14. Gununde dusmese de yikamayi dusunuyorum.

biz göbegi düşmeden yıkadık eşimin baskısı sonucu göbegi düşmeden yıkadıgımıza pişman oldum göbegi kötü oldu çok ağlayınca kanıyo dün annemin alt komşusu geldi uyandırdı maşallahda demedi o gittikden sonra 3 saat uyumadı ağladı göbegi kötü oldu yıkamayın bekleyin bence

kızlar bebeklerınızı ne kadar tutyorsunuz memede?? bızımkı bazen 40 dakka bıle duruyordu ama bugun 10 15 dakıka ancak duruyor zorla oda hemen dalıyor uykuyo bıraz emınce...yetrlımıdır acaba 10 dakıka

en fazla 20 dk duruyo memeyı kendi çıkartıyo uyuya kalıyo gazını çıkartırken yine uyanıyo uyutmak zor oluyo sonrasında

aynen canım bende terledım cok ama bende bandaj yok bıde ondan korkuyorum aslında daha bır hafta oldu

bebegı bugun kontrole göturduk hafıf bı sarılık varmıs ılac falan vermedı doktor ama bu sarılıktan dolayı hepmuyuyor cocuk ( iyileşmek için emmesi lazımmış ama uyanmıyor uzun uyuyor cok emzıremıyorum napıcam bılemedım... sızler ne yaptınız bır haftalık daha gecermı acaba artarmı sarılık (((

arkadaşım görünce yazmak istedim göbeğinin kanaması çokk iyi değil doktora götürdünüz mü
göbeği kanayınca k vitamini vuruyorlar iğne olarak
benim yeğenimin öyle olmuştu ve hemen iğne vurdular tekrar kanarsa mhakkak getirin dediler.
belki biliyorsunuzdur ama yazmak istedim..

bu arada bnede günü gelip doğurmaayanlarsanım
pazartesine kadar bekleyelim dedi doktor
pazartesi bir şkilde alacağız dedi
ama suni sancıyı önermiyorum %90ı sezeryanla sonuçlanıyor
anneler dayanamıyor acıya dedi
ama ben normal doğumu istiyordum bir sıkıntı olmadıkça
inşallah pazartesiye nişan su sancı bişey gelir diye dua ediyorum..

kızlar perşembe sabah sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım.
4200gram. şimdilik çok sıkıntılarımız var. özellikle gaz ve emme konusunda. zaman olunca anlatırım öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…