günüm geçeli 2 gün oldu.bugünde olmadı.hayırlısı bakalım.suni sancıya doğru gidiyorum galiba.genelde sezeryandan bahsedilmiş.suni sancıyla doğum yapan yok mu?
günüm geçeli 2 gün oldu.bugünde olmadı.hayırlısı bakalım.suni sancıya doğru gidiyorum galiba.genelde sezeryandan bahsedilmiş.suni sancıyla doğum yapan yok mu?
pazartesiye kadar olmazsa ben suni sancıyla doğuma giriyorum pazartesi:)
kızlar ben banyo yapmaya korkuyorum doktor yapabılırsın dedi ama cesaret demedım... bende bandajda yok dikişlerimde ne yapsam bılemedım
ben yaptım canım. 22şubatta 36+4'te suyum çok azaldığı için sunni sancıyla normal doğum yaptım. bebeğim bugün 22günlük ve çok şükür toparladı artık...
kizlaaarr aksam hicbirbelirti yok yazdim busabaha kalktimki nisanim gelmis hafif agrilarim var, biraz bekliycem bakalim cogalirsa giderim ama suan iyiyim nisan geliyo hafif hafi yine bakalim
Kızlar dün bütün gece belim ve kasıklarım agrıdı,ama dayanılmıcak gibi degil diye ve suyum yada kanamam yok diye gitmedik dr.a.şimdi kontrol için çıkmak üzereyiz..dua edin bana..
Ilk basta almisti ama simdi almiyor.
Sen bebegini yikadin mi? Gobeginin dusmesini mi bekleyeceksin. Ben 14. Gununde dusmese de yikamayi dusunuyorum.
kızlar bebeklerınızı ne kadar tutyorsunuz memede?? bızımkı bazen 40 dakka bıle duruyordu ama bugun 10 15 dakıka ancak duruyor zorla oda hemen dalıyor uykuyo bıraz emınce...yetrlımıdır acaba 10 dakıka
tatlımbende sezeryan oldum 2 gün hastanede yattım odamız okadar sıcaktı ki anlatamam sürekli terliyordum yapış yapış uzun kollu geceliklerimi çıkardım üstümden tşört götürmüştm hep onu giydim ..kokmaya başladım =( benim kokuya karşı problemim vardır rahatsız olurum. eve geçtik banyo yapabilrsinz dediler bende korkyrdum eğer terlemesem koktuğumu hissetmesem 1 ay banyo yapamazdım korkudan :) ama eve gelir gelmez duşa girdim annem beni yıkadı =) sonra hergün girdim =))))rahatladım sonra su geçirmez bandım çıkardılar..şimdi kendim yapıyrm banyomu =)))) bence gir...
en fazla 20 dk duruyo memeyı kendi çıkartıyo uyuya kalıyo gazını çıkartırken yine uyanıyo uyutmak zor oluyo sonrasında
biz göbegi düşmeden yıkadık eşimin baskısı sonucu göbegi düşmeden yıkadıgımıza pişman oldum göbegi kötü oldu çok ağlayınca kanıyo dün annemin alt komşusu geldi uyandırdı maşallahda demedi o gittikden sonra 3 saat uyumadı ağladı göbegi kötü oldu yıkamayın bekleyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?