Bugün oğlum 5 günlük...
Çok çok zormuş anne olmak şu an ilk defa fırsat bulabildim çok kötüyüm brn acile kaldırdılar uykusuzluk stres bünye dayanamadı serum taktılar baygınlık geçirdim
Göğüslerim paramparça olduğu için 5 gündür ağlaya ağlaya emziriyorum hatta doğum anında çektiğim sancılara bile eşdeğer diyebilirim çığlık çığlığayızemziremediğim için yavrumda aç kalıyo çok zormuş kzlar ya valla anne olmak ne zormuş
Bi an ben yapamıycam beceremiycem dedim sonra dedim napıyosun sen kendine gel
Öle işte dua edin bize göğüslerim içinde fikri olan varsa denemediğim şey kalmadı ama vardır belki sizden tavsiyeler bekliyorum
Geçmişi okuyamadım doğum yapanlar kimler bilmiyorum hepimizin gözü aydın
Herşeye fağmen anne olmak mükemmel oğlumu çok ama öok seviyorum o kadar güzel ki....
Slm kızlar çok şükür perşembe günü kızımı epiduralle kucağıma aldı çok güzel bir duyguymus abbim herkese yasatsin... Benim sorum hala tuvalete çıkmadım sezeryandan önce hafif isaldim şimdi hala tık yokböyle bişey yaşayan varmı.
tavsiyen için saol canım şu an kabızlık yok ama aklımda olsun...canım ilk önce hayırlı olsun tuvalet meselesine gelince hastaneden çıkmadan 2.günümde fitil koydular yaptırdılar öyle çıkardılar yoksa yapması çok zor evdede yapamazsam diye doktor fıtıl yazmış ama eve gelince 2 gün sonra normal yapabilmiştim fitil dene bence cok rahatlıyorsun
Kayısı hosafi yaptılar zaten canım bugün birde bamya yedim ise yarar inş. Şu an bir sıkıntı yok ama psikolojik sanırım yapmam lazimmis gibi geliyor :))Kuru kayısı kaynat canım. Kuru kayısılari ile tuket ve üzerine bol su iç. Mushil etkisi yapıyor. Geçmiş olsun.
ben yaptım canım. 22şubatta 36+4'te suyum çok azaldığı için sunni sancıyla normal doğum yaptım. bebeğim bugün 22günlük ve çok şükür toparladı artık...
Canim ben de dogumu bekleyen sabirsizlardanim.ama srnin gibi olanlari duydum.sakin kendini koyverme.depresyondayim deyip bu durumu uzerine yapitirma.gerekirse yardim al.ama ben bolca dua okumani oneririm.her sabah kalktiginda 3 ayetel kursioku.ben de bunu ablamdan duydum.icin ferahlar rahatlarsin insaallah.slm kizlar oglum bugun 8 gunluk oldu. uzun sure gelmesini bekledik onun ama suan duygusal acidan cok kotuyum. lohusa depresyonuna girdim. benimseyemedim daha onubunaliorum yaa yasayan var mi bunlari
Canim ben de persembe suni alcam ins.senin hic acilman var miKizlar biz geldik dr.dan.. Bisey yok yine.. Sali gunu tekrat gidecegiz o zamana kadar yine bisey olmazsa cats gunu suni sanci alacagim.. Su 4gun bile gozumde buyuyor ..yine bekleyis zor geliyor..
Bugün oğlum 5 günlük...
Çok çok zormuş anne olmak şu an ilk defa fırsat bulabildim çok kötüyüm brn acile kaldırdılar uykusuzluk stres bünye dayanamadı serum taktılar baygınlık geçirdim
Göğüslerim paramparça olduğu için 5 gündür ağlaya ağlaya emziriyorum hatta doğum anında çektiğim sancılara bile eşdeğer diyebilirim çığlık çığlığayızemziremediğim için yavrumda aç kalıyo çok zormuş kzlar ya valla anne olmak ne zormuş
Öle işte dua edin bize göğüslerim içinde fikri olan varsa denemediğim şey kalmadı ama vardır belki sizden tavsiyeler bekliyorum
Herşeye fağmen anne olmak mükemmel oğlumu çok ama öok seviyorum o kadar güzel ki....
tavsiyen için saol canım şu an kabızlık yok ama aklımda olsun...
Kayısı hosafi yaptılar zaten canım bugün birde bamya yedim ise yarar inş. Şu an bir sıkıntı yok ama psikolojik sanırım yapmam lazimmis gibi geliyor :))
evet arkadaşım bende de oldu geçen hafta cumartesi spinal sezeryanla doğum yaptım bende 5 gün sonra çarşamba günü anca büyük tuvaletime çıktm.Sezeryandan sonra oluyo sanırım başkalarındanda duydum
Canim ben de dogumu bekleyen sabirsizlardanim.ama srnin gibi olanlari duydum.sakin kendini koyverme.depresyondayim deyip bu durumu uzerine yapitirma.gerekirse yardim al.ama ben bolca dua okumani oneririm.her sabah kalktiginda 3 ayetel kursioku.ben de bunu ablamdan duydum.icin ferahlar rahatlarsin insaallah.
cnm antidepresana basladim zaten. ins cok surmeden atlatirimAlllahtan annem yanimda
kızlar perşembe sabah sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım.
4200gram. şimdilik çok sıkıntılarımız var. özellikle gaz ve emme konusunda. zaman olunca anlatırım öpüyorum
Ben de hala doğurmayanlar kervanındayım kızlar
Bugün oğlum 5 günlük...
Biz seninle bekleyenler deniz canım :'(P
Agrin var mi nasılsın normal mi olacak senin de
Canim ben de persembe suni alcam ins.senin hic acilman var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?