2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım çok geçmiş olsun. Hiç beklemeden hemen bir dermotologa git. Ilk gebelikte 40 gün çektim herşey denedim. Şimdi ikinci bebeğim 16 günlük. Bu sefer hemen dermotologa gittim bir sürü krem verdi çok daha iyi. Çok geçmiş olsun

Kuru kayısı kaynat canım. Kuru kayısılari ile tuket ve üzerine bol su iç. Mushil etkisi yapıyor. Geçmiş olsun.

tavsiyen için saol canım şu an kabızlık yok ama aklımda olsun...

Kuru kayısı kaynat canım. Kuru kayısılari ile tuket ve üzerine bol su iç. Mushil etkisi yapıyor. Geçmiş olsun.
Kayısı hosafi yaptılar zaten canım bugün birde bamya yedim ise yarar inş. Şu an bir sıkıntı yok ama psikolojik sanırım yapmam lazimmis gibi geliyor :))

ben yaptım canım. 22şubatta 36+4'te suyum çok azaldığı için sunni sancıyla normal doğum yaptım. bebeğim bugün 22günlük ve çok şükür toparladı artık...

Arkadasim mrb.ben 40haftami bitirdim gunum 3 gun gecti.hafif kasilmalar disinda bir belirtim de yok.drum persembeye kdr bekler suni veririz dedi.sen de suni almissin.hic acilman var miydi nasil oldu bilgi verirsen cok cok sevinirim.bebegin ve ailenle mutluluklar dilerim.simdiden Teşekkürler

slm kizlar oglum bugun 8 gunluk oldu. uzun sure gelmesini bekledik onun ama suan duygusal acidan cok kotuyum. lohusa depresyonuna girdim. benimseyemedim daha onu bunaliorum yaa yasayan var mi bunlari

slm kizlar oglum bugun 8 gunluk oldu. uzun sure gelmesini bekledik onun ama suan duygusal acidan cok kotuyum. lohusa depresyonuna girdim. benimseyemedim daha onu bunaliorum yaa yasayan var mi bunlari
Canim ben de dogumu bekleyen sabirsizlardanim.ama srnin gibi olanlari duydum.sakin kendini koyverme.depresyondayim deyip bu durumu uzerine yapitirma.gerekirse yardim al.ama ben bolca dua okumani oneririm.her sabah kalktiginda 3 ayetel kursioku.ben de bunu ablamdan duydum.icin ferahlar rahatlarsin insaallah.

Kizlar biz geldik dr.dan.. Bisey yok yine.. Sali gunu tekrat gidecegiz o zamana kadar yine bisey olmazsa cats gunu suni sanci alacagim.. Su 4gun bile gozumde buyuyor ..yine bekleyis zor geliyor..
Canim ben de persembe suni alcam ins.senin hic acilman var mi

canım öncelikle tebrik ederim geçmiş olsun gögüz ağrısının ne olduğunu biliyorum ki benim ki yaraolmamıştı ama ona rağmen çok zor emziriyordum bende çok şey denedim ama dediğim igib bepanthen merhem olanı bana çok iyi geldi ve 1 günde %70 düzeltti birde onu dene istersen çünkü gerçekten çok zor bir durum

Canım bende hastaneden çıkmadan lavman yaptırdım öyle çıktım. Sonrasinda kayısı kompostosunu kayısılari ile tükettim ve üzerine bol su. Çok kısa sürede çıkarsın emin ol.

evet arkadaşım bende de oldu geçen hafta cumartesi spinal sezeryanla doğum yaptım bende 5 gün sonra çarşamba günü anca büyük tuvaletime çıktm.Sezeryandan sonra oluyo sanırım başkalarındanda duydum

canım bünyeden bünyeye değişiyor bende sezeryan oldum ve aynı gün akşam çıktım bende şaşırdım

cnm antidepresana basladim zaten. ins cok surmeden atlatirim Alllahtan annem yanimda

kızlar perşembe sabah sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım.
4200gram. şimdilik çok sıkıntılarımız var. özellikle gaz ve emme konusunda. zaman olunca anlatırım öpüyorum

Canım tebrik ederim benden önce doğurdün
maşallah ben hala bekliyorum.

arkadaşım öncelikle evladın hayırlı olsun sağlıkla büyüt :) bende haftaya doğurucam inşaallah... göğüslerin için bir doktor arkadaşımdan aldığım krem isimlerini yazmak istedim sana benimde ilk doğumum ilk günden kullanmaya başla demişti inşallah iyi gelir lansinoh yada nipple batter

Biz seninle bekleyenler deniz canım :'(P
Agrin var mi nasılsın normal mi olacak senin de

evet canım normali bekliyoruz biz de karnım iyice indi kAsıklarım yırtılacak sanki taşıyamıyorum artık bebeğim çok kıpır kıpır onun dışında bişey yok malesef

Canim ben de persembe suni alcam ins.senin hic acilman var mi

Bilmiyorumki canım hiç dr acılman var yokdemedi..doplerle bakıyo,ultrason ile su seviyesine bakıyo bi de nst sonucuna bakıyo 3günde bir..sonra hersey yolunda beklicez diyo gönderiyo..
Salı günü yine rutin kont olacak sanırım o zaman bakar..ya da yok acışma fln bişey demediğine göre..ama vajinal muayene ile açılma varmı diye bakıyosa hiç öyle muayene de etmedi catı kntrolü dışında
Senin varmıymış açılman bi de senin sat a göre son tarihin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…