Saol cnm onuda bi deniyim annem var ama be bnim hatam ilk geceden annemi eve göndermek oldu ev zaten yakın evde ufak kardeşim var sorun olmaz herhalde dedim gönderdim eşim bi saate kadar idare etti ve oda yorgunluktan bitkin düştü sonra sabaha kadar oğlum ağladı ben ağladım 1 dk bile uyumadım o geceUzuldum canim. Ben de cok bunaliyorum ama yapcak bi sey yok. Goguslerin icin mustela kullan derim.
Yardim eden yok mu yaninda?
Canım bende aynıyım çok garip bi duygu ben emzirmiycem diye ağladığımı biliyorum hep içim sıkılıyodu bi türlü mutlu olamıyo insan acayip bişi ama sakın kendini koyverme kendinle savaş muhakkak bol bol tesbih çek la havle... Hasbinallah... Lailahe illallah selavat vs hepsini oku ağzın hiç boş kalmasın allah korusun ilerlerse sonu kötüslm kizlar oglum bugun 8 gunluk oldu. uzun sure gelmesini bekledik onun ama suan duygusal acidan cok kotuyum. lohusa depresyonuna girdim. benimseyemedim daha onubunaliorum yaa yasayan var mi bunlari
Canım zaten lansinoh ve kakao yağı kremi kullanıyom ama olmuyo işte(arkadaşım öncelikle evladın hayırlı olsun sağlıkla büyüt :) bende haftaya doğurucam inşaallah... göğüslerin için bir doktor arkadaşımdan aldığım krem isimlerini yazmak istedim sana benimde ilk doğumum ilk günden kullanmaya başla demişti inşallah iyi gelir lansinoh yada nipple batter
Saol cnm onuda bi deniyim annem var ama be bnim hatam ilk geceden annemi eve göndermek oldu ev zaten yakın evde ufak kardeşim var sorun olmaz herhalde dedim gönderdim eşim bi saate kadar idare etti ve oda yorgunluktan bitkin düştü sonra sabaha kadar oğlum ağladı ben ağladım 1 dk bile uyumadım o gece
Canım bende aynıyım çok garip bi duygu ben emzirmiycem diye ağladığımı biliyorum hep içim sıkılıyodu bi türlü mutlu olamıyo insan acayip bişi ama sakın kendini koyverme kendinle savaş muhakkak bol bol tesbih çek la havle... Hasbinallah... Lailahe illallah selavat vs hepsini oku ağzın hiç boş kalmasın allah korusun ilerlerse sonu kötü
Canım zaten lansinoh ve kakao yağı kremi kullanıyom ama olmuyo işte(
Merhaba bayanlar bugun doktora kontrole gittik bebek kanala girmemis o yuzden alttan muayene yapmadi bir hafta daha bekleyelim dedi benim vajinal bolgedeki baskilarim cok artti ama anlasilan tik yokmus beyimizde gelmeyle ilgili. Nst sonuclarina gore sancinin olup olmadigini nasil anliyoruz bizim doktor bu durumdan hic bahsetmedide. Fikri olan var mi acep bu zigzaglar hakkinda?
Bugün oğlum 5 günlük...
Çok çok zormuş anne olmak şu an ilk defa fırsat bulabildim çok kötüyüm brn acile kaldırdılar uykusuzluk stres bünye dayanamadı serum taktılar baygınlık geçirdim
Göğüslerim paramparça olduğu için 5 gündür ağlaya ağlaya emziriyorum hatta doğum anında çektiğim sancılara bile eşdeğer diyebilirim çığlık çığlığayızemziremediğim için yavrumda aç kalıyo çok zormuş kzlar ya valla anne olmak ne zormuş
Bi an ben yapamıycam beceremiycem dedim sonra dedim napıyosun sen kendine gel
Öle işte dua edin bize göğüslerim içinde fikri olan varsa denemediğim şey kalmadı ama vardır belki sizden tavsiyeler bekliyorum
Geçmişi okuyamadım doğum yapanlar kimler bilmiyorum hepimizin gözü aydın
Herşeye fağmen anne olmak mükemmel oğlumu çok ama öok seviyorum o kadar güzel ki....
slm kızlar bende dün dr a gittim malesef sezeryan dedi çatım darmış. çok üzüldüm3 kg altında olsa normal olur dedi ama geçen hafta 3.270 di kızım doğuma kadar 3.750 yi bulacak. normal olsun diye çok dua ettim ama napalım çarem yok. sezeryan olan arkadaşlara sorayım dedim iyileşme süresi baya uzuyormuş bide süt gelmesi gecikiyor mu. mama verilmesini hiç istemiyorum sonra meme almazsa diye çok moralim bozuldu. nolur içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin:2::18::18:
doğum yapanlara maaşallah,darısı başımıza ben ne zaman doğuracağım Allahım.....
kızlar perşembe sabah sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım.
4200gram. şimdilik çok sıkıntılarımız var. özellikle gaz ve emme konusunda. zaman olunca anlatırım öpüyorum
merhaba kızlar evet biraz geciktm yazmakta ama çok şükür bende kızımı kucağıma aldım.9 mart cumartesi spinal sezeryan ile çok zormuş doğum denen şey ama sonu mükemmel bitiyor.ben normal doğum ile başladım bebeğim 3.620kg idi.doktor zor bi doğum olacağını söyledi nitekim öylede oldu hastaneye gittiğimde 5-6cm açılmam vardı suni sancı verildi 5 saat öldüm öldüm dirildim ama en fazla 8 cm e kadar açıldı son bi saat açılma ilerlemedi bu arad doktorum dahil 3 kişi daha gelip gidip açılmam varmı diye baktılar canıma okudular özelliklede doktorum çok canımı yaktı sancıları geçtim açılma muayeneleri mahvetti en sonunda bağırdım yeter olmuyosa doktor bey sezeryan olayım dedim o da zaten ilerlemiyo bebeğin kafasının şişme olasılığı yüksek dedi aslında bi bakıma haklıydı çünkü ilk doğumuma göre bebek çok iriymiş çok zorlanırmışım neyse ki spinal sezeryan ile bebişimi kucağıma aldım onu ilk öpen ben oldum harika bi duyguydu.Sonrasıdanda sütüm hemen gelmedi 2 gün sonra yıkandım banyodan sonra geldi çok mutlu oldum.Bugün Zeynebimiz 1 haftalık oldu bile:) darısı tüm bekleyenlere hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah
Saol cnm onuda bi deniyim annem var ama be bnim hatam ilk geceden annemi eve göndermek oldu ev zaten yakın evde ufak kardeşim var sorun olmaz herhalde dedim gönderdim eşim bi saate kadar idare etti ve oda yorgunluktan bitkin düştü sonra sabaha kadar oğlum ağladı ben ağladım 1 dk bile uyumadım o gece
Canım bende aynıyım çok garip bi duygu ben emzirmiycem diye ağladığımı biliyorum hep içim sıkılıyodu bi türlü mutlu olamıyo insan acayip bişi ama sakın kendini koyverme kendinle savaş muhakkak bol bol tesbih çek la havle... Hasbinallah... Lailahe illallah selavat vs hepsini oku ağzın hiç boş kalmasın allah korusun ilerlerse sonu kötü
Canım zaten lansinoh ve kakao yağı kremi kullanıyom ama olmuyo işte(
hap şeklinde mi alttan koydular yoksa serumla mı verdiler canım.açılman varmıydı hiç suni verilmeden önce.ne kadar sürede oldu bilgi verir misin?bugünde yok en iyiyi pikniğe gideyimde ip atlayayım.
Arkadasim mrb.ben 40haftami bitirdim gunum 3 gun gecti.hafif kasilmalar disinda bir belirtim de yok.drum persembeye kdr bekler suni veririz dedi.sen de suni almissin.hic acilman var miydi nasil oldu bilgi verirsen cok cok sevinirim.bebegin ve ailenle mutluluklar dilerim.simdiden Teşekkürler
merhaba kızlar, sunni sancıyı sormuşsunuz ancak görüp cevap yazabiliyorum. benim suyum çok azaldığı için sunni sancı verip 36. haftada doğum yaptırdılar. sabah saat 10'da serumla sunni sancı almaya başladım. yattığımda hiç açılmam yoktu. sancıyla birlikte yavaş yavaş açılma başladı. öğleden sonra 3buçuğa kadar hiç sancı hissetmedim, sonra yavaş yavaş ağrılar başladı. açılma 6cm kadar olunca doktor suyumu getirdi. ondan sonra çok şiddetlendi sancılar, saat 4buçuk felandı, 18:30'da doğuma girdim (bu saate kadar kolumda serumla hep sancı aldım) ve 18:55'te kızım doğdu. yani toplamda 9saat sürdü sancı almam ama 4saat felan sancı hissettim. bütün gün boyunca saat başı alttan açılma muayenesi yapıldı, ve saat başı nst ye bağlanıp sancı kontolü yapıldı. başka sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
alıntı yapamadım ama bebeği sarılıp olup sürekli uyuyan arkadaşım mutlaka uyandır bebeği. aç aç yattıkça değer yükselebilir. bizimki sarılık olduğunda öğlen bir uyudu, geceye kadar uyandıramadık, sonunda alıp hastaneye götürdük, değeri yükselmiş yatırdılar hastaneye. 15saat yoğun bakımda kaldı. sonra düştü neyseki de çıkardık ama sonra uyanmasa bile mamayı zorla yedirdik. çok şükür toparladı. birde sarılık için ilaç veriliyormu ki, bize vermedi doktor. sadece aç kalmasın, emmiyorsa bile mutlaka mama verin dedi.
bizde bebeği göbeği düşmeden yıkadık. doktor yıkayabilirsiniz dedi, 8.günde yıkadık bizde. zaten 9.günde göbeği düştü. maşallahı var bizim kızın hiç ağlamıyor yıkarken, gözlerini açıp bakınıyor, kafasını yıkarken bile gözlerini açmaya çalışıyor canım. ama hep annemle yıkadık, annem bu hafta gidiyor artık, yalnız kalıcaz kızımla, kendim nasıl yıkayacağım bakalım:)
merhaba kızlar, sunni sancıyı sormuşsunuz ancak görüp cevap yazabiliyorum. benim suyum çok azaldığı için sunni sancı verip 36. haftada doğum yaptırdılar. sabah saat 10'da serumla sunni sancı almaya başladım. yattığımda hiç açılmam yoktu. sancıyla birlikte yavaş yavaş açılma başladı. öğleden sonra 3buçuğa kadar hiç sancı hissetmedim, sonra yavaş yavaş ağrılar başladı. açılma 6cm kadar olunca doktor suyumu getirdi. ondan sonra çok şiddetlendi sancılar, saat 4buçuk felandı, 18:30'da doğuma girdim (bu saate kadar kolumda serumla hep sancı aldım) ve 18:55'te kızım doğdu. yani toplamda 9saat sürdü sancı almam ama 4saat felan sancı hissettim. bütün gün boyunca saat başı alttan açılma muayenesi yapıldı, ve saat başı nst ye bağlanıp sancı kontolü yapıldı. başka sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
alıntı yapamadım ama bebeği sarılıp olup sürekli uyuyan arkadaşım mutlaka uyandır bebeği. aç aç yattıkça değer yükselebilir. bizimki sarılık olduğunda öğlen bir uyudu, geceye kadar uyandıramadık, sonunda alıp hastaneye götürdük, değeri yükselmiş yatırdılar hastaneye. 15saat yoğun bakımda kaldı. sonra düştü neyseki de çıkardık ama sonra uyanmasa bile mamayı zorla yedirdik. çok şükür toparladı. birde sarılık için ilaç veriliyormu ki, bize vermedi doktor. sadece aç kalmasın, emmiyorsa bile mutlaka mama verin dedi.
bizde bebeği göbeği düşmeden yıkadık. doktor yıkayabilirsiniz dedi, 8.günde yıkadık bizde. zaten 9.günde göbeği düştü. maşallahı var bizim kızın hiç ağlamıyor yıkarken, gözlerini açıp bakınıyor, kafasını yıkarken bile gözlerini açmaya çalışıyor canım. ama hep annemle yıkadık, annem bu hafta gidiyor artık, yalnız kalıcaz kızımla, kendim nasıl yıkayacağım bakalım:)
canım ben suni sancıdan sezeryana dönüyorlar nasıl olsa dediklerini icin, doktorumdan yapmamasını istemistim. oda kabul etti, simdi pisman oldum. bebegin cıkısı kolay oldu mu? normal dogumdan daha zor diyorlar cunku kafam karıstı
canım suni sancıdan sonra yani saat 18:30 da açılman ne kadar oldu? doğum sırasında epidüral yaptılar mı? yani nasıl geçti doğumun zor oldu mu? bende suni sancıyla giricem inşalah. o yüzden sordum. şimdiden teşekkürler.
bebeğim saatlerce emiyor bıraktığımda ağlıyor bugün emzirmekle geçti vaktim ama bebikom doymuyor mama yaptım yedirdim sustu sizce benim kız ememiyor mu ? ben süt sağma makinasıyla sağıp sağıp mı içireyim ?
kızlar bebeğime mamasını yedirdikten sonra uyuttum 5 dakika sonra ağlama sesi geldi gittim burnundan gelmiş mama ? çok korktum !!!
aynen canım ya nedense cok hareketlı bebegım....masallallah nısan ı gozluyorum o da yok ama agrılar gıdıp gelıo.....oy oy annem geldı neden gelmıo bu bebek deyıp duruo:) zıplıom bazen ya pat pat yuruyom :) sancılar baslasın dıe:)evet canım normali bekliyoruz biz de karnım iyice indi kAsıklarım yırtılacak sanki taşıyamıyorum artık bebeğim çok kıpır kıpır onun dışında bişey yok malesef
gunaydın herkese... kızlar sarılıgın gectıgını yada arttıgını nasıl anlıcaz belırtıleı varmı ki?? yoksa sureklı testmı yaptırcaz mesela bızım 14 cıktı daha yukarı cıkrasa gunden gune bunu anlamıyoum kı ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?