Canım Allah yardımcın olsun bende kendimden tiksinme yolundayım, nefesim bile rahatsız ediyor artık beni. Saç kurutma makinasının sesini dinletmeyi hiç denedin mi? Bugün 7 saat boyunca neredeyse hiç derin uykuya dalmadı kızım 5dk uyuyor bir saat uyanık kalıyordu, saat 2 de youtube dan saç kurutma makinasının sesini açtım dinlerken 10 dk içinde daldı uykuya daha da uyanmadı şükür :) Seninkilerde işe yarar mı bilmem ama denemekten bir şey olmaz değil mi amaSana kolaylıklar
benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
evet hem gaz hem de bebek de kakasında da yeşil renk oluşturuyormuş öyle duydum tecrübeli bi annedenYaprak sarma yedim gaz yapti kizlar, uzak durun.
cok normal cnm vicdanlik birsey yok..yiprandik haliyle..heleki sen iki kat fazla yiprandin...
bakimsizlik sanirim hepimizde var..saydiklarin benim icinde gecerli..misafir gelecegi zaman aynanin karsisina gecip kendime ceki duzen veriyorum..sonrada sen aslinda baya guzelmissin sevda diyorum :-D
bende eski halimi aynanin karsisinda vakit gecirmeyi giyinip gezip tozmayi ozledim...
oglus buyusede yine yapabilsem bari :-D:-D
kızlar ben doğum yapalı bgn 10 gün oldu bebiş de artık rahatça uzun uzun uyuyo maşallah61 le hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum sezeryan olduğum halde göbüşüm kalmadı sdce birazcık katlanma var göbeğim de toparlandı ama sıkılaşması için korse lazım ne zaman kullanmaya baslayabilirim ? hee ben bu arada makyajımı bile yapıyorum doğum beni süsümden vazgeciremedi hele şu kalan 6 kilom da gitse 40ıma kadar ne iyi olur
kızlar dün gece benimde sinirlerim bozuldu kızım çığlık atarken gülmeye ve ağlamaya başladım krize girmiş gibi deliricem sandım valla annemlerdeyim nehir çığlık atınca herkes kaçıyor kızımı bana verip ben emziriyorum yok memeyi çok sevdiği haliyle gaz krizinden arada ağzını çekip çığlığı basıyor fön makinasında biraz duruyor yine başlıyor rezene verirdim artık tadını beğenmiyor içmiyor dilini çıkarıp duruyor içmiyor gaz damlasını vermemek için direniyorum ama her gecenin sonunda vermek zorunda kalıyorum sonrada kızım memede yapışık uyuyor yerine sıkıyorsa koy hep kucağımda şekerleme yapıyor emzik almıyor her çeşitidi denedim yok olmadı gece sabaha kadar beşiğinde değil yanımda uyuyor arada emiyor mızmızlanınca emip tekrar uyuyor ben ne yapıyorum o sırada bilmiyorum annem bakıcak göya ama kimsenin elinden bişey gelmiyor dün ben ağlıyorum kaptılar nehiri kucağımdan susturmaya çalışıyorlar ablam internetten dandini dandini dastana diye ninni açmış nehir susuyor dinleyince arada yine çıldırıyor bütün gece dandini dinledik iyice sıyırıyordum allah herkese sabır versin biraz önce uyuyım dedim annem mama vermiş altı temiz gazıda yok ama çığlık atıyor o anne buraya gelicek diye ben kucağıma alıyorum susuyor yan yan yapıyor ağzını tokta olsa benim mememde kucağımda yatıcak ayrıca ben 2 hafta içinde işe başlıcam annem bakıcak ama kadında meme yok yani napıcaz bilmiyorum kızım resmen bensiz durmuyor nasıl bırakıcam nasıl susturucaklar bilemiyorum ama işe başlamam benim içinde çok önemli belki insan olduğumu hatırlarım normale dönebilirim diyorum dün markette kasada bana sıra verdiler sizin önceliğiniz var dediler sonradan jeton düştü hamile sandılar ya70 kiloyla hamile kalmıştım şuan 90 kiloyum sadece 5 kilo verdim 95dim başkada bişey veremiyorum hiçbir kıyafetim olmuyor çok moralim bozuluyor xl aldığım taytlar bile çok kötü duruyor patlıcak gibiyim zayıflamak istiyorum (((( şu gaz olayı bitsin istiyorum ((( kızım 48 günlük geçicek mi bu günler allahım yardım et
Benim bebeğime doktor ileri derecede kolik dedi.BEnimkide akşam 8 den gece 2 ye kadar uyumayıp çığlık atıyordu.En son 3gün önce gece 1 de nerdeyse çıldıracakken buzuki orhanın kolik şarkısı olduğu geldi aklıma.Açtım hemen internetten o çığlık atan çocuk sustu mayıştı ve uyudu.o günden beri açıyorum uyuyo.Sancısı olan bütün bebeklere şiddetle öneririm.Tamamiyle anne karnındaki seslerden oluşuyor.BEn dinleyince nerdeyse ağlayacak gibi oluyorum duygusallaşıyorum kızımın o seslerle sakinleşmesine demekki karnımızda ne kadar huzurlularmış.
benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
bu kırk günü geçsin, şu kırkı bir çıksın düzelir her şey diyenler
bence kocaman bir yalan söylüyorlar
bizim kırkımız çıktı ama
değişen bir şey yok
yine mızmız benimkiler
bir de benim bebeğim 4 saat uyudu diyenlere hayret ediyorum
çok şanslısınız valla
benimkiler 1,5 satte bir uyanıyorlar en geç
kızlar ben insanlıktan çıktım valla
kendimden tiksiniyorum
inanın banyo yapmam bile lüks
birilerine çocukları emanet edip de duşa girebilirsem
suyun altında boş boş durmak bile beni mutlu ediyor
saçlarım iyice uzadı, şekilsizce
kedi gibi bıyıklarım var
kaşlarım neredeyse recep ivedik gibi oldu
hep eşofman giyiyorum
tişörtlerimde hep kusmuk göğüs kısmında süt lekesi olluyor
bana bayan denmesi için 1000 şahit lazım
önceden böyle değildim
hatta okulun en bakımlı ve şık bayanlarındandım
eşim hala çok beğense de beni
bence beni üzmemek için yapıyor
biliyorum ben
geçen bi parfüm sıktım hemen farketti zira
ben eskiden hep parfüm sıkardım ve farketmezdi
pppppppooooooooooooffffffffffffffffff
Annem yapip buzluga atmisti cnm. Nerde ben yapayim. Ben tuvalete bile gidemiyirum. Spor da yalan oldu artik.
db annen de gitti
canım yaprak sarmayı ben yaptım deme
düşer bayılırım valla
Aynen beni anlatmissin papatya.kızlar ben insanlıktan çıktım valla
kendimden tiksiniyorum
inanın banyo yapmam bile lüks
birilerine çocukları emanet edip de duşa girebilirsem
suyun altında boş boş durmak bile beni mutlu ediyor
saçlarım iyice uzadı, şekilsizce
kedi gibi bıyıklarım var
kaşlarım neredeyse recep ivedik gibi oldu
hep eşofman giyiyorum
tişörtlerimde hep kusmuk göğüs kısmında süt lekesi olluyor
bana bayan denmesi için 1000 şahit lazım
önceden böyle değildim
hatta okulun en bakımlı ve şık bayanlarındandım
eşim hala çok beğense de beni
bence beni üzmemek için yapıyor
biliyorum ben
geçen bi parfüm sıktım hemen farketti zira
ben eskiden hep parfüm sıkardım ve farketmezdi
pppppppooooooooooooffffffffffffffffff
Evet aynen oyle oldu. Bilmiyordum ben.evet hem gaz hem de bebek de kakasında da yeşil renk oluşturuyormuş öyle duydum tecrübeli bi anneden
Cok zor. Alisiyorlar fayda etmiyor bir sure sonra.denicem canım sağol şimdi zarzor meme ağzında fön makinası eşliğinde sızdırdım ama bıktım fön makinası sesinden kafam şişti zaten uykusuzum saçlar havada karnımı doyurucak vaktim olmuyor bide bütün gün fön makinası sesi delirtiyor kolik şarkısını denerim bu akşam bakalım
Yukarda soylediklerine aynen katiliyorum bende sabaha karsi uyku iyice bastirinca sinirleniyorum sonra uzuluyorum ama
Kirk meselesi yalan valla bizde hic birrrr degisiklik yok hele uyurken daha cok mizirdanmaya basladi
Bende 51le hamile kalmistim sua 57yim kiyafetler oluyo ama koca bi gobek var offf sut gelsin diye yememezlikte yapamiyorum yemicem diyorum ama snr oglumu dusunuyorum bide istahim acildi inadina yedikce yiyesim geliyo sizde de oyle mi ?
Bebegimi yikarken hep burnuna su kaciyor. Nerde hata yapiyoruz acaba.
canım ister istemez biz de kaçırdık ağzına burnuna hatta kulaklarınaBebegimi yikarken hep burnuna su kaciyor. Nerde hata yapiyoruz acaba.
kızlar ben doğum yapalı bgn 10 gün oldu bebiş de artık rahatça uzun uzun uyuyo maşallah61 le hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum sezeryan olduğum halde göbüşüm kalmadı sdce birazcık katlanma var göbeğim de toparlandı ama sıkılaşması için korse lazım ne zaman kullanmaya baslayabilirim ? hee ben bu arada makyajımı bile yapıyorum doğum beni süsümden vazgeciremedi hele şu kalan 6 kilom da gitse 40ıma kadar ne iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?