2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ben hissediyorummm
Çok ilginç bi şi benim sağ tarafta oluyor sağ kaburgamda iğne batığı gibi oluyor

BiziMki yapıyor ama ço ıkınıyor
Ben de kolayca yapsın kakayı diye meme veriyorum
Masaj da yapıyorum mutlaka ama seninki kadar çabu sonuç almadım

ayni bizi anlattin cnm..kaka yaparken cok ikiniyor ama oyle kati filan degil...gayet kivamli ben gaz oldugunu dusunuyorum cunku ikinip kizardiktan sonra pespese 3-4 kez uzun uzun bırt yapiyo :-D

Ablam da gazdan dolayıdır dedi
Bir de nette okudum bebişler ıkınmayı öğreniyorlarmış falan falan

Biz de kusma dışında diğer belirtiler var tatlım
Kusma da yoktu ama nazar değdirdiler bebeğime eşimin memlekette kusmuyor ne temiz bebek falan dediler
Kusma başladı günde bir kere. Şu peynir kıvamında olandan diyorum

Tatlım benim de yumuşak yumuşak göğüsler
Ama süt geliyooo

Kızlar normal doğum yaptım ve hemoroidim çıktı bugün resmen azdı aşırı ağrı yapıyo bebeğime bakamıyorum neredeyse bu durumda olan var mı ne yaptınız?

Bende de fenaaaaaa hemoroid oluşmuş
Ağrı yok ama fena meme oluşmuş
Annem de yağ ile ovarak oluşan memeleri içeri doğru itmemi söyleüdi
40 ım çıksın kanamalarım bitsin yapacağım inallah

Beeeeeeeeen
Bugün biraz iyiyz ama neden iyiyiz yani ne iyi geldi bilmiyorum
Kaç gündür hep ıkınma modunda
Dolayısı ile hep kucağımda idi

Ben normal yaptım ama canım seninki gibi şikayetim olmadı

kızlar selam, 40. gün için özel bişeyler yaptınız mı?

40 uçurma adetleri varmış ya kızlar
Kırk taş toplama
Banyo suyuna gül yaprağı koyma falannnn.
Biz sadece kuran okutacağız

Bence hiç kafana takma tatlım
Öyle şey olur mu hiç
Kaç günlük bebek sankiiiiiiiii

Canım ben lansinoh kullandım canım

Biz emismeye kalktik teyzeleri simdi uyumaya calisiyoruz ama nerdeee :))))

Ay ya benim gibi olanlar varmış yaaa
Bendeuyanıp emip yatanlara özeniyorum hep

Tatlım dualar falan okutsanız
Belli i nazar değmiş çok fazla

Yelekle yatırma canım
Büyük ihtimalle senden baasındn almıştır canım

benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum

Ben de yaşıyorum aybı şeyleri
Sonra kendimi sakinlştirmee çalışıyorum

Bi şi olmaz cnm
Bende sarılıktan dolayı bi hfta almışım hastanede bi hasarım yok

Tesekku ederim kizlar. Tavsiyelerinizi uyguliycam

Canim biogaia turkiyede varmiymis! bunu soyledigin cok iyi oldu canim,ingilterede methini cok duymustum ama hic kullanmadim,probiyotik takviyesi dimi?peki canim sorabilir miyim fiyati ne kadar,ukde baya bi tuzluydu cunku,anneme ismarlamak istiyorum hemen

Son düzenleme:

Bizde kullaniyoruz biogaia evet pahali baya ben baska bi ilacla birlikte almistim tahmini 36 lira fln olmasi lazim

kızlar emzikte hangi markayı kullanıyorsunuz tavsiyelrinizi bekliyrm ..
kızımın suratındaki isilik gibi kızarıklar geçmiyor sebamed yüz kremi kullanyrm faydası yok sizler ne kullanyrsunz ?

kızımın suratındaki isilik gibi kızarıklar geçmiyor sebamed yüz kremi kullanyrm faydası yok sizler ne kullanyrsunz ?
canım ben emzik kullanmıyorum dr. ilk 3 ay kesinlikle önermedi ki 3 aydan sonra da mecbur kalırsan kullan dedi kızının yüzündeki sivilce gibi şeyler kızımda da olmuştu ev çok mu sıcak :26: ya da kızını fazla mı giydiriyorsun :26: bebekler tabi özellikle erkek bebekler fazla sıcağı sevmezlermiş ben bunu duyduğumdan beri kızımı çok bunaltmadan giydiriyorum ve geçti gibi bizde senin de aklında bulunsun tatlım büyük ihtimal sıcaktandır dert etme geçici bişi

kızlar merhaba uzun bi aradan sonraa:) herkesler iyidir inşallah zor bi bebisle başbaşayimm 52 günlük olduk bugün günde sadece 2 3saat uyuyor en az 20saat uyanık ve sancılı, ikinmak istiyo sürekli bundan dolayıda poposunda çatlak oluşmuş daha bi huzursuzuz. Süt olayına gelince Bende mama veriyorum takviye olarak.. sizleri Cook çok Öptümm.

Öncelikle Allah bağışlasın Geçmiş olsun bebekler hassas olup çoğu şeyden çabuk etkilenirler.Gribide sizden bulaşmış olabilir dikkat edin.Birde o hatayı bende yaptım kombi yanıyor bizim evdede kızımında üzerini örtünce terledi baya bir.Yüzünde isilik oluştu.Fazla sıcakta iyi değil tabiki.Bebekleri biz 1 katsa onları 2 kat giydirmek yeterliymiş,ben çok kalın giydirmiyorum fakat üzerini kalın örtüyordum baktım terliyor sık sık,bende daha ince örtmeye başladım yatarken bileYatırırken yeleğini çıkartın çok terlemişse uyanınca üzerini değişin ve çok sıcak olmamasına dikkat edin
Allah yardımcınız olsun çoğu şeyleri hepimiz yaşıyoruzdur.Benimde belimde ağrı olmaya başladı kızımı giydirirken eğilir şekilde giydiriyorum ondan olduğunu tahmin ediyorum .Banyo genelde rahatlatır güle güle kirlensinBizde bugün banyosunu yaptırdık yüzünde isilik oluştu.Sık sık banyo yaptırmakta isilik için faydalıymış.Hayırlı haberler almanızı dilerim.Bizimde pazartesi 1. ay kontrolümüzdü ve ğne vuruldu:18:Bende mama veriyorum ve doktoru aç kalıp sarılık olmaktansa mama vermekten başka çare yok tabiki dedi.Bende sma ve herro baby kullanıyorum.Herro baby bitince tekrar sma ya geçicem inşallah
Haklısın sıcağa alıştırmak iyi değil hemde hasta yapar Allah korusun bebeği,normal ısıda olmalı içerisi,çok kalın giydirmemektede fayda var.Ben zıbın çıtçıtlı badi altlık onun üzerinede kıyafetini giydiriyorum içten kısa çorap giydiriyorum.Üzerine penye yelek daha çok kaullnıyorum,yatırırken çıkartıyorum yeleğini terliyor çünkü,benim kızımda çok üzerinin kapatılmasından hoşlanmıyor aynı huyları taşıyorlar sanırım.Allah sağlık sıhhat versin hepsineYatak odası bizimde serin oluyor dün oturma odasında yattık çoğunlukla yatak odasında yatıyoruz ama,kalın örtüyorum üşümesin diye :18:
Bende sağlık ocağına götürmüyorum özel kendi doktoruna götürüyorum
Benim kızımın yüzündede çıkıyordu kızarıklıklar doktora sordum anne baharatlı asitli şeyler yediğinde çıkıyor bebekte dedi.Ama ben öyle yemiyordum ben sıcaktan yada sinirlenip kendini sıkınca ondan oldunu düşündüm.Sonrasında kendiliğinden geçiyordu .Banyo yaptırmanın isiliğe pişiğe kızarıklığa çok faydsı var
Kızımda kabız olmuştu zeytinyağı verdim karnını ovaladım ılık havlu koydum göbeğine,gaz ilacı nurse harveys şurubundan aldık onu içince günde bir defada olsa yapmaya çalışıyor.Allah kolaylık versin sizede
Çok sıcak iyi değil mantıklı yapıyorsun.Sese gelince seslerin farkına varıyorlar ama tam idrak edemiyorlar tabiki
benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
Canım bu günlerde gelip geçer inaşlalh,hepimizin başında sağlıkları yerinde olsunda Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin
Bizlerdede bebek olunca daha yoğun olduk bebeğe odaklanır olduk.Ama kendimizide unutmamak lazım.Bende ev işi bebek bakımı yemek derken gün dediğin çabucak bitiveriyor.Bende bu hafta kuaföre gideceğim kısmetse ,2 hafta sonrada bebeğimin mevlüdü var var
Saç kurutma makinasını bende duymuştum ama youtubede olduğunu bilmiyordum bir dahakine bende denerim olmazsa
Nehirini Allah bağışlasın benim kızımın ismide Nehir ve biraz yaramazızGeceleri uyutmuyor bizi gündüzleri uyuyor genelde.Kolay değil anne olmak sabredeğiz napalım bugünlerde gelip geçer inşallah
Ne güzel tebrik ederim.Tabiki kendimizede bakmalıyız ama bazen yeri geliyorki afedersin tuvalete bile zor gittiğimiz anlar oluyor.Mesela ben bu hafta içi eşim evde olduğu bir gün kuaföre gitmeyi düşünüyorum kaş bıyık vs
Allah bağışlasın,geçmiş olsun mama yiyorsa yapacak birşey yok gelişimi normal sağlıklı olsunda mamada versen olur
Kimmiş odaBende denerim inşallah1
Banyodan keyif almaları güzel kzımda banyoyu seviyor şükür Allahım bozmasın
İnşallah faydasını görürsün ama ses kafa şişer:18:
Annem yapip buzluga atmisti cnm. Nerde ben yapayim. Ben tuvalete bile gidemiyirum. Spor da yalan oldu artik.

Aynen beni anlatmissin papatya.

Evet aynen oyle oldu. Bilmiyordum ben.

Cok zor. Alisiyorlar fayda etmiyor bir sure sonra.
Bende spor yapıyordum ama bebek olunca yapamaz oldum inşllh yine başlarım
Aminn Allah razı olsun seninde bebeğini bağışlasın ve geçmiş olsun bebişeİnşallah bırakmamıştır doktoruna sormadınızmı?İnşallah bir etkisi olmaz geçicidir
Bebegimi yikarken hep burnuna su kaciyor. Nerde hata yapiyoruz acaba.
bebeğin başını en son yıkıyorum ben,ve bir elimle kulaklarını kapatıp öyle su döküyorum.
Bende file kullanıyorum daha kolay oluyor
Benim kızımdada dünden berş başladı sık sık banyo iyi geliyormuş,ayrıca çok sıcakta tutma oda sıcaklığı normal olsunBen gül suyuyla siliyorum bebeğimin cildini ilk kullandığım gül suyu iyiydi,şimdiki kulalndığımdan memnun kalmadım pek etki etmiyor sanırım
Evet canım katılıyorum o hatayı bende yaptım oturma odamız baya sıcak oluyordu bebeğin üzüerini çok kalın giydirmiyordum fakat üzerini kalın örtmüşüm sanırım o yüzden isilik gibi oldu şuan çok örtmüyorum üzerini

Merhaba Allah bağışlasın bebeğiniIkınma gaz olayı hemen hemen hepsinde olur,bizdede geceleri özellikle uyumuyor ve ben çok uykusuzum bunları yazarken bile bir iki defa gözlerim gitti:18:.Allah yardımcımız olsun.Mama bende veriyorum sağlıkları yerinde olsunda yapacak birşey yokİyigeceler hepinize Allah'a emanet olun.Ben mama hazırlayım bizimki kalkar birazdan gece mesayisine başlar:18:

Yaklaşık 1 saattir sallıyorum uyumuyorrrrrrr öğlenden beri hiç uyumadı 5-10 dk uyuyup uyanıyor memede uyumak istiyo sürekli napcam ben yaaaaa

yok be cnm...daha neler..sen netten biraz fazla arastirdin sanirim kafan bulanmis... rahat ol.. senin durumunda olan kacccccc anne var bebekler saglikli..allah korusun bisey olsa dr nie saklasin soylerdi..relaks cnm..

hahayy sendemi burdasin canim :))
sutum bitti inanirmisin yorgunluktan ve acliktan.bende bizim kizi aldim kucama uyumasini bekliyorum.sonrada bisiler yiyecem. yiyebilirsem tabi :))

4 saat uyudu masallah ama karni iyi doydu simdi agiz memede gozler acik etrafa bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…