çok sağol canımPAPATYA mashallah sana cok imreniyorum.her sheyi kendin yapiyorsunpeki kashik mamasi kullaniyormusiun:26::26::26:
papatyacım süpersin bu peynir tarifini ben istiyorum eğer zor olmazsa detay verrimisin
nette bir sürü tarif var sen hangisinden yapıyorsun acaba sirkeli mi yoksa yoğurtlu mu..
bide minik minik yapıp buzluğa atsak hergün çıkarsak olurmu ki çabuk bozuluyormuş ya haftada bir yaaprız
malum çalışan anneyiz hergün yapmak zor olur.
çok saol cevabın için..çok rahatladım...yine de ben dr.a gidicem,dün randevu alamadm çok yoğunlarmış,bugün gidicem öğleden sonra..inş. benim kızımda da bi sorun yoktur..selam kizlar nasilsiniz.bebeishler iyidir inshallahEBRU91 tebrik ederim.inshallah rahat geciriesin hamileligini
PAPATYA mashallah sana cok imreniyorum.her sheyi kendin yapiyorsunpeki kashik mamasi kullaniyormusiun:26::26::26:
BILGE85 benim ilk kizimdada bazen kayma oluyordu.7 aylikdi qaliba tam hatirlamiyorum:44::44:goz doktoruna goturdum.her sey cok iyi bir problem yok buyudukce gecer dedi.kizim 3 yasinda hic bir seyh yok gozunde.gecdi gitti.bide doktor eger sabit shashi gibi bakiyorsa problem ara sira kayma normal demisti
canım bu peynir içinde tuz olmadığı için çabuk bozuluyor
ben üç günlük yapıyorum
bir litre kadar süte iki yemek kaşığı yoğurt koy ve kaynat canım
peynirler ortada toplanıyor onları kaşık yardımıyla topla
ağzını kapalı bir şekilde dolapta 3 gün muhafaza edebilirsin
benden tavsiye canım
içine bir cevizin yarısını da un ufak edip katabilirsin
tadını da harika yapıyor
tesekkur ederim canim,insallah rahat gecer,suan icincok sukur rahatim sonrasina bakacaz:))selam kizlar nasilsiniz.bebeishler iyidir inshallahEBRU91 tebrik ederim.inshallah rahat geciriesin hamileligini
PAPATYA mashallah sana cok imreniyorum.her sheyi kendin yapiyorsunpeki kashik mamasi kullaniyormusiun:26::26::26:
BILGE85 benim ilk kizimdada bazen kayma oluyordu.7 aylikdi qaliba tam hatirlamiyorum:44::44:goz doktoruna goturdum.her sey cok iyi bir problem yok buyudukce gecer dedi.kizim 3 yasinda hic bir seyh yok gozunde.gecdi gitti.bide doktor eger sabit shashi gibi bakiyorsa problem ara sira kayma normal demisti
hamile olan arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum :)
alah tamaına erdirsin inşalalh.
kızım altı aylık henüz adet olmadım bende. emziriyorum ondan mı bilmem
zaten adetlerim oldum olası düzensizdi iki yıl bekledik kızım için bu düzensizliğim yüzünden.
yumurtlama problemim vardı bir ay nasıl olduysa yumurtlayıvermişim ve kızım teşrif ediverdi bu vesileyle :)
sanırım bundan dolayı rahatım ve korunmuyorum da.. bir sürpriz de ben yaşarmıyım ki
sanmam
papatyacım süpersin bu peynir tarifini ben istiyorum eğer zor olmazsa detay verrimisin
nette bir sürü tarif var sen hangisinden yapıyorsun acaba sirkeli mi yoksa yoğurtlu mu..
bide minik minik yapıp buzluğa atsak hergün çıkarsak olurmu ki çabuk bozuluyormuş ya haftada bir yaaprız
malum çalışan anneyiz hergün yapmak zor olur.
bende sudocrem kullanıorum canım ama hep sürmüyorum hafif kızarıklık olduğunda sürüyorum hemen geçiyor. bir yerde her bez değiştirme de krem sürmenin doğru olmadığını, vücudu buna alıştırmanın yanlış olduğunu okumuştum.
Ceylin :)herkese merhaba aranızdan beni tanıyanlar hatırlayanlar çıkacaktır sonsy,clue,asyaseyhan?
artık ara ara girip paylaşlım yaparım bende
benim oğlum 27şubat doğumlu,martı bekleyemedi :)
şuan diş sıkıntısı yaşıyoruz ateşlenip duruyor ara ara..
şimdilik bu kadar
öptüm hepinizi
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bizim erkek biraz daha pipili pipili gezecek :)Ve benim oglumda minicik erkekler kervanina katildi :)) Dun sabah sunnet icin doktora gittik doktorun cok dolu oldugunu duymustuk hemsiresi disarida en erken 7 ekimde olur dedi doktorun yanina girdik ne zaman dusunuyosunuz dedi hemen olsun dedi esim guldu filan tamam madem dedi doktorda :) dun bi ameliyat iptal olmus bizde araya kaynayiverdik :) eve gittik esyalarimizi filan alip geri geldik birden plansiz programsiz oldu ama iyi oldu bitti gitti eve gelince ilk cisini yaparken cok agladi bi daha o oldu eski nesemiz geri geldi cok sukur yaptirmayi dusunup cesaret edemeyenlere tavsiye ederim bendr bi sure once pupaya sormustum nasil oldu anlatir misin cesaret edemiyorum diye doktorumuzda oturmaya baslamadan sunnet cin en ideal zaman dedi
Ben de devam sütüyle yapacağım. Bu tarifleri not etmeliyim. Sonra fellik fellik arıyorum :)
çok sağol canım
hayır canım devam sütü haricinde market ürünü kullanmıyorum
ben üç günlük yapıyorum
benden tavsiye canım
tadını da harika yapıyor
eruu :) Gözün aydın olsun tebrik ederim. Geçenlerde aklıma gelmiştin, sen, Kelebex. Nerelerdeler demiştim. Demek küçük meyva ile geldin. Hayırlı uğurlu olsun tekrar.biri oyle biri oyle uyuyo desene.her bebek farkli sekilde uyumayi istiyo ozaman yada farkli sekildemi alisiyo.buarada ikinci bebisim geliyo :) sekiz haftalik.insallah kizimla birlikte zorlanmam.sanki hic hamile degilmisim gibi geliyo bazen :)
Arkadaslar birkez sormustum ama tam cvp alamadim bu gulen suratlari falan nasil yapiyosunuz benimkinde oyle bisey yok nedenki??
tesekkur ederim caniim.face de takiliyodum sonra buralarida ozledim yazmayi tekrar buraya geldim :) evet artik biri kucagimda biri karnimda geldim.ikisi birarada buyur gider iki tane dusunuyorum en fazla sonra rahatiim :))Ceylin :)
Evet evet hatırladım. Önceki 2013 mart anneleri başlığından. Epey uzun zamandır yazmıyordun. Hoş geldin canım, seni gördüğüme sevindim :)
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bizim erkek biraz daha pipili pipili gezecek :)
Ben de devam sütüyle yapacağım. Bu tarifleri not etmeliyim. Sonra fellik fellik arıyorum :)
Bi de canım, ne kadar süre ile kaynatıyorsun?
eruu :) Gözün aydın olsun tebrik ederim. Geçenlerde aklıma gelmiştin, sen, Kelebex. Nerelerdeler demiştim. Demek küçük meyva ile geldin. Hayırlı uğurlu olsun tekrar.
hayiir oyle Bir sayfa yok.ama haldenlos ayarlamam icin vermis oraya Bir bakayim sagol canim.nasil Bir sayfa oldunu ogrendim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
canım bu linkten ayarını yaparsan smile yapabilirsin
ftmkya hayırlı olsun cnm minik erkeğin en kısa zamanda iyileşir umarım :)
eruu91 allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm.
inşallah kolay bi hamilelik olur..
bende böyle duyunca çok özeniyorum ikisi bir arada büyür ne güzel diyorum.
ama henüz cesaret edemiyorumm :)
bizde bugün 7 aylık olduk.
öğlen 3 te randevumuz var rutin kontrolümüze gidiceğiz
bakalım kaç kilo olmuş benim kuzu :)
ftmkya hayırlı olsun cnm minik erkeğin en kısa zamanda iyileşir umarım :)
eruu91 allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm.
inşallah kolay bi hamilelik olur..
bende böyle duyunca çok özeniyorum ikisi bir arada büyür ne güzel diyorum.
ama henüz cesaret edemiyorumm :)
bizde bugün 7 aylık olduk.
öğlen 3 te randevumuz var rutin kontrolümüze gidiceğiz
bakalım kaç kilo olmuş benim kuzu :)
çok sağol canım
hayır canım devam sütü haricinde market ürünü kullanmıyorum
ben üç günlük yapıyorum
benden tavsiye canım
tadını da harika yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?