2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kizlar nasilsiniz.bebeishler iyidir inshallahEBRU91 tebrik ederim.inshallah rahat geciriesin hamileligini
PAPATYA mashallah sana cok imreniyorum.her sheyi kendin yapiyorsunpeki kashik mamasi kullaniyormusiun:26::26::26:
BILGE85 benim ilk kizimdada bazen kayma oluyordu.7 aylikdi qaliba tam hatirlamiyorum:44::44:goz doktoruna goturdum.her sey cok iyi bir problem yok buyudukce gecer dedi.kizim 3 yasinda hic bir seyh yok gozunde.gecdi gitti.bide doktor eger sabit shashi gibi bakiyorsa problem ara sira kayma normal demisti

hamile olan arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum :)
alah tamaına erdirsin inşalalh.
kızım altı aylık henüz adet olmadım bende. emziriyorum ondan mı bilmem
zaten adetlerim oldum olası düzensizdi iki yıl bekledik kızım için bu düzensizliğim yüzünden.
yumurtlama problemim vardı bir ay nasıl olduysa yumurtlayıvermişim ve kızım teşrif ediverdi bu vesileyle :)
sanırım bundan dolayı rahatım ve korunmuyorum da.. bir sürpriz de ben yaşarmıyım ki
sanmam

papatyacım süpersin bu peynir tarifini ben istiyorum eğer zor olmazsa detay verrimisin
nette bir sürü tarif var sen hangisinden yapıyorsun acaba sirkeli mi yoksa yoğurtlu mu..
bide minik minik yapıp buzluğa atsak hergün çıkarsak olurmu ki çabuk bozuluyormuş ya haftada bir yaaprız
malum çalışan anneyiz hergün yapmak zor olur.

PAPATYA mashallah sana cok imreniyorum.her sheyi kendin yapiyorsunpeki kashik mamasi kullaniyormusiun:26::26::26:
çok sağol canım
hayır canım devam sütü haricinde market ürünü kullanmıyorum

canım bu peynir içinde tuz olmadığı için çabuk bozuluyor
ben üç günlük yapıyorum
bir litre kadar süte iki yemek kaşığı yoğurt koy ve kaynat canım
peynirler ortada toplanıyor onları kaşık yardımıyla topla
ağzını kapalı bir şekilde dolapta 3 gün muhafaza edebilirsin

benden tavsiye canım
içine bir cevizin yarısını da un ufak edip katabilirsin
tadını da harika yapıyor

çok saol cevabın için..çok rahatladım...yine de ben dr.a gidicem,dün randevu alamadm çok yoğunlarmış,bugün gidicem öğleden sonra..inş. benim kızımda da bi sorun yoktur..

çok gzüel,bu tarifi denicem..sorum şu olacak yalnız,peynirleri sütün ortasından aldık diyelim,kalan sütü nasıl değerlendiriyorsun??atmıyoruz değil mi??

bu arada ben de sabah tereyağına yumurta sarısını kırdım,ekmeği bandıra bandıra kızıma yedirttim,yanında da rezene çayıyla beraber,afiyetle indirdi midesine
bana dr. sadece haşlamam gerktiğini söylemişti...senden cesaret geldi walla

Ve benim oglumda minicik erkekler kervanina katildi :)) Dun sabah sunnet icin doktora gittik doktorun cok dolu oldugunu duymustuk hemsiresi disarida en erken 7 ekimde olur dedi doktorun yanina girdik ne zaman dusunuyosunuz dedi hemen olsun dedi esim guldu filan tamam madem dedi doktorda :) dun bi ameliyat iptal olmus bizde araya kaynayiverdik :) eve gittik esyalarimizi filan alip geri geldik birden plansiz programsiz oldu ama iyi oldu bitti gitti eve gelince ilk cisini yaparken cok agladi bi daha o oldu eski nesemiz geri geldi cok sukur yaptirmayi dusunup cesaret edemeyenlere tavsiye ederim bendr bi sure once pupaya sormustum nasil oldu anlatir misin cesaret edemiyorum diye doktorumuzda oturmaya baslamadan sunnet cin en ideal zaman dedi

tesekkur ederim canim,insallah rahat gecer,suan icincok sukur rahatim sonrasina bakacaz:))

tesekkur ederim canim,benimde sorunum vardi benimkiside iki yil sonra oldu simdide surprise !!!! Supheleniyosan test yapabilirsin :))

Arkadaslar birkez sormustum ama tam cvp alamadim bu gulen suratlari falan nasil yapiyosunuz benimkinde oyle bisey yok nedenki??

bende sudocrem kullanyrm dr.umuza sordum her bezde sürelimmi diye bi sakınca yok sür dedi benimde içimde bir şüphe var aslında hep sürmek doğrumu diye ama sürmeyincede ya pişik olursa diye korkuyorum başımıza geldi bi kere çünkü ama deniycem 2 bezde bir sürücem bakalm bişi oluckmı

herkese merhaba aranızdan beni tanıyanlar hatırlayanlar çıkacaktır sonsy,clue,asyaseyhan?
artık ara ara girip paylaşlım yaparım bende
benim oğlum 27şubat doğumlu,martı bekleyemedi :)
şuan diş sıkıntısı yaşıyoruz ateşlenip duruyor ara ara..
şimdilik bu kadar
öptüm hepinizi

ftmkya hayırlı olsun cnm minik erkeğin en kısa zamanda iyileşir umarım :)

eruu91 allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm.
inşallah kolay bi hamilelik olur..
bende böyle duyunca çok özeniyorum ikisi bir arada büyür ne güzel diyorum.
ama henüz cesaret edemiyorumm :)

bizde bugün 7 aylık olduk.
öğlen 3 te randevumuz var rutin kontrolümüze gidiceğiz
bakalım kaç kilo olmuş benim kuzu :)

Ceylin :)
Evet evet hatırladım. Önceki 2013 mart anneleri başlığından. Epey uzun zamandır yazmıyordun. Hoş geldin canım, seni gördüğüme sevindim :)

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bizim erkek biraz daha pipili pipili gezecek :)

Ben de devam sütüyle yapacağım. Bu tarifleri not etmeliyim. Sonra fellik fellik arıyorum :)
Bi de canım, ne kadar süre ile kaynatıyorsun?

biri oyle biri oyle uyuyo desene.her bebek farkli sekilde uyumayi istiyo ozaman yada farkli sekildemi alisiyo.buarada ikinci bebisim geliyo :) sekiz haftalik.insallah kizimla birlikte zorlanmam.sanki hic hamile degilmisim gibi geliyo bazen :)
eruu :) Gözün aydın olsun tebrik ederim. Geçenlerde aklıma gelmiştin, sen, Kelebex. Nerelerdeler demiştim. Demek küçük meyva ile geldin. Hayırlı uğurlu olsun tekrar.

tesekkur ederim caniim.face de takiliyodum sonra buralarida ozledim yazmayi tekrar buraya geldim :) evet artik biri kucagimda biri karnimda geldim.ikisi birarada buyur gider iki tane dusunuyorum en fazla sonra rahatiim :))

'' Konuya cevap ver'' butonunu tıklayınca şu sayfa gelmiyor mu?

Eki Görüntüle 805776
hayiir oyle Bir sayfa yok.ama haldenlos ayarlamam icin vermis oraya Bir bakayim sagol canim.nasil Bir sayfa oldunu ogrendim :))

tesekkur ederim canim hemen bakiyorum :))

tesekkur ederim canim ahhh bende cok cesaretli sayilmam ama Bir arada buyusunler bitsin istiyorum.zor oluyo inanki.

Diş çıkarma döneminde huysuzluk harici ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız paylaşır mısınız ?

Cok sagol cnm insallah sizin sislik ne kadar surdu bizim cok sis ya dr siscek dedi ama benim icim gidiyo oyle gorunce bide sen kac gun sonra yikadin dr carsamba yika dedi ama nasil yikicam hic bilmiyorum bisey olur diye odum kopuyo

Canım peynir mayası ile yapar sonra da bezin içinde aktar dönder ile 3-4 gün kurutma işlemi de yapabilirsin, o zaman uzun süre dayanır, fazlasını buzluğa atabiliyorsun da. Benim annem yapar sağ olsun, sene de 3-4 kez tedarik ederim ondan yiyeceğimiz kadarını buzluktan çıkarıyoruz geri kalanı buzlukta saklıyoruz. Bu arada seni tebrik ediyorum yanılmıyorsam edebiyat öğretmeniydin, hem iş hem ev hem koca hem de ikiz bebek harikasın.

selam kızlar bu aralar bebişler huysuzlaşmış diş sıkıntısı var sanırım çoğunda
bizimkiside çok huysuz birden çığlığı basıyo o kadar çok bağırarak ağlıyo ki birşeymi oldu acaba diyorum
sebepsiz yere çığlıklar bir kaç gündür var

dişleri çıkmadı hala çok kanşınıyo eli sürekli ağzında

mama konusunda yediklerimden tattırmaya başladım tabi ağır olmayanları
ve verdiklerimi seviyo özellikle elimle verirsem daha çok seviyo
bu oğluma çok özeniyodum geçen eşim büyük oğluma ne yedirdiğimi sordu her şeyii yediriyodum dedim ee buna neden okadar inceliyosunki dedi
diğereinde bi sorun yok Allaha şükür o nasıl büyüdüyse buda büyür o kadar inceleme dedi aslında haklı abartmamak kaydıyla her şeyi vermeye başladım hazır mama olarakta kaşık mamalarından veriyorum sadece diğer şeyler evdekilerden

Slm kızlar aranızda bebeğinde reflüsü olan var mı? Benim kızımın reflüsü var bugün fışkırırcasına kustu boğuluyordu yavrum ağzından burnundan fışkırdı resmen herzaman değilde arada bu şekilde kusuyor acaba reflüdenmi yoksa yediği bileymiş yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…