3.ye hazırladığım mercimeğin de dibi tuttu noluyo bugün anlamadım, şimdi 4.sü hazırlanıyo yetişirse yiyecek kızım yetişmezse öğlen öğününde yoğurt akşama da mercimek yer artık... kabak bitti tabi :) ıspanak koydum bu sefer...
kızlar bebeğim çok huysuz bu aralar.gündüzleri uyanıkken sürekli huzursuz hep kucakta gezmek ilgilenilmek istiyo yalnız bıraktığım an basıyo çığiığı bütün gün böyleyiz.geceleri de uyandığında önceden emer uyurdu şimdi gecenin bir vakti kalkıyo çok uğraşıyorum tekrar uyuması için.çok yoruldum sinirlerim çok bozuk.sizinkilerde böyle mi?
kızlar bebeğim çok huysuz bu aralar.gündüzleri uyanıkken sürekli huzursuz hep kucakta gezmek ilgilenilmek istiyo yalnız bıraktığım an basıyo çığiığı bütün gün böyleyiz.geceleri de uyandığında önceden emer uyurdu şimdi gecenin bir vakti kalkıyo çok uğraşıyorum tekrar uyuması için.çok yoruldum sinirlerim çok bozuk.sizinkilerde böyle mi?
Sanki benim kızımı anlatıyorsun afedersin tuvalete bile gidemiyorum resmen yapışık ikiz gibi olduk çok bunalttı beni biz 1aydır annemlerdeydik kalabalığa alıştı diyorum herhalde benimki iştahsızda hiç bişe yemiyo kendisine mama hazırlarken bile hep ağlıyor eskiden mutlu bi bebekti dişmi çıkarıyor acaba
Kızlar kızlar kızlar..
O kadar yorgunum ki anlatamam..
Ek gıdaya geçeli 2 hafta oldu.
Oğlumun azı dişleri - sanırım - çıkıyor..
6. Ay aşımızı olduk.
Fena fena nezleyim, dermanım halim yok.
Gözümü açamıyorum.
Bana oğlumdan geçti, benden de oğluşuma..
Hepsi bir araya gelince en zor haftalarımızdan biri hatta ilki diyebilirim.
Oğlum hiç böyle yapmazdı. Gündüz uykusu artık yok gibi.
Akşam ise neredeyse 15 dakikada bir ağlayarak uyanıyor. Ya kucağıma alıyorum susuyor, tekrar ağlıyor ya da emziriyorum tekrar susuyor, tekrar ağlıyor.
Kısır bir döngü
Anlayamadım gitti.
6. aydan sonra huy değiştirir derlerdi, acaba huysuzlaşıyor mu oğlum
Bir de ben odadan çıkınca ağlıyor, yanına gidince susuyor.
Dün gece hiç yapmadığımızı yaptık babamızla. Aldık battaniyeye, salla salla uyuttuk. Yerine koyunca 2 dk sonra başladı ağlamaya.
1 saatimiz böyle geçti.
Tabii benim 4. günümüzde pilim bitti..
Yok, bu böyle olmayacak, yarın götürmeli doktora..
Hergun yenı seyler cıkarıyor bu cocuk..bu aralarda bı tıtreme geldı ürperır gibi oluyor böyle bir titriyor çiş yaparken oluyor galiba
Sanki benim kızımı anlatıyorsun afedersin tuvalete bile gidemiyorum resmen yapışık ikiz gibi olduk çok bunalttı beni biz 1aydır annemlerdeydik kalabalığa alıştı diyorum herhalde benimki iştahsızda hiç bişe yemiyo kendisine mama hazırlarken bile hep ağlıyor eskiden mutlu bi bebekti dişmi çıkarıyor acaba
Sizinki iyiymiş, 4.30 da sabah olur bize :)İnşallah geçici bir süreçtir yeniden eski hallerine dönerler tek umudum bu.Bir de artık sabahları 06:30 da uyanıyoruz( eskiden 08:30 a kadar uyurdu.
Kızım hep kabız. Her gun yapıyor ama hep keçi pisliği seklinde. 6.ay kontrolünde doktor bu yeni çorbalardan sonra düzelir dedi sonra 3 gün iki kere normal yaptı. 4. Günden sonra yine aynı. Zeytinyağı içirmek de bir işe yaramadı. Doktor 15 gün bekle yine aynı olursa şurup vereyim demişti. İki kez normal yaptı kararsızım şurup istesem mi alışkanlık yapar mı zavallım hep zorluyor ama sert sert hep yaptığı
Kızım hep kabız. Her gun yapıyor ama hep keçi pisliği seklinde. 6.ay kontrolünde doktor bu yeni çorbalardan sonra düzelir dedi sonra 3 gün iki kere normal yaptı. 4. Günden sonra yine aynı. Zeytinyağı içirmek de bir işe yaramadı. Doktor 15 gün bekle yine aynı olursa şurup vereyim demişti. İki kez normal yaptı kararsızım şurup istesem mi alışkanlık yapar mı zavallım hep zorluyor ama sert sert hep yaptığı
İnşallah geçici bir süreçtir yeniden eski hallerine dönerler tek umudum bu.Bir de artık sabahları 06:30 da uyanıyoruz( eskiden 08:30 a kadar uyurdu.
Sizinki iyiymiş, 4.30 da sabah olur bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?