bebeklerim her şeyi yiyorlar çok şükür ama artık anne sütü içmek istemiyorlar
acaba neden olabilir?
dolaba süt koyabilenlere imrenirdim, çünkü benimkiler günlük olarak ne sağarsam onu içerdi
şimdi dolap süt dolu ama içmiyorlar maalesef
sabaha kadar 300 cc süt içen çocuklar sabaha kadar ancak 100 cc süt içiyorlar
bu konuda bir fikri ya da önerisi olan var mı arkadaşlar?
Benim kızım niye böyle yapıyorya.ne güzel yiyordu.şimdi ağzını öyle sıkıyorki açamıyorum.yemeği görünce basıyor çığlığıı.güldüre güldüre yediriyoruz.bumda ablasının katkısı var tabii.dişdenmi acaba.offff ne zormuş.ilk kızın ne verdiysem yedi hatta arkasıyca alıyprdu.bu anasına çok çekdircek anlaşılan.
Benim kızım niye böyle yapıyorya.ne güzel yiyordu.şimdi ağzını öyle sıkıyorki açamıyorum.yemeği görünce basıyor çığlığıı.güldüre güldüre yediriyoruz.bumda ablasının katkısı var tabii.dişdenmi acaba.offff ne zormuş.ilk kızın ne verdiysem yedi hatta arkasıyca alıyprdu.bu anasına çok çekdircek anlaşılan.
Kızlar eskiden buranın hızına yetişemez, birkaç sayfa öncesinden okumaya başlardım, şimdi sessizleşti, ıssızlaştı buralar.
Teyzeler nerdesiniz?
:112:
Kafama huni takip gezmem yakindir kizim ne yiyor ne uyuyor.ustune ustluk dis sikintisida degil doktora gore daha 1-2 ayi var...dun gece 1 de kalkti 4 te zor uyuttum....bir onceki gecece 3 te kalkti 5 te uyudu zombi gibiyim...oy oooyyyy.....birde tum gun ayni namede zirill ziril bagriyor kafam oldu kazan gibi...siisssttt dedim gucendi agladi....simdi boyleyse dis cikartirken ne olur dusunmek dahi istemiyorum...bir sinir bir sinir kucucuk elini yumruk yapip kendini gerip titreyip bagriyor...allahim bacak kadar boyla sinir yapiyor....sabir sabir
bence şu dönem herkesin çocuğu huzursuz buranın sessizliğinden bile belli oluyor kk ya girmeye vakit bile kalmıyor sabah 6 da kalkıyoruz gece ne çabuk oluyo anlamıyorum koşturmaktan bende ev hanımıyım çalışan anneler ne yapıyor acaba allah yardımcınız olsun. ben busene kpss ye hazırlanacaktım güya annem bayram sonrası kızıma bakacaktı bende ders çalışacaktım ama imkansız gibi geliyor artık(
Herkese merhaba;
Benim de 11 mart doğumlu bir oğlum var.Henüz desteksiz oturamıyor,dişimiz de yok,baba,mama gibi herhangi bişey de demiyor.Biraz tembel galiba benim minnoşum :) Tek bildiği dönsün dursun yerde.Bir sırtüstü bir yüzüstü.Bayılıyor dönüp durmaya :)
Oturmaya başlayınca mama sandalyemizi alıcaz.Merak ettiğim hangi markaları kullanıyorsunuz ve bir tavsiyeniz var mı?Fikirlerinizi bekliyorum.Herkes bebeğini güle güle büyütsün :)
benim kızım da 6 mart doğumlu, uzun süredir dönüyodu bu hafta emekliyo, diş ve belirtisi bizde de yok, benim kızım da anlamlı bişey söylemiyo henüz canım... emeklerken duraklayıp kısa süreli kendi başına oturuyo 2 güdür ama hemen devriliveriyo a da yatırıyo kendini kontrollüce... ek gıdalarla sorunumuz yoktu pek ama dünden beri kötü durumdayız gece açlığıyla sabah meyvesini vermeye çalıştım hala ağzı kilit, burnunu sıkıp ağzıını açtırmaya çalışıyodum ona bile alıştı bi süre bekliyo açmıyo ben pes eder miyim diye... açarsa da geri püskürtüyo, yarı mideye yarı mendile yedik bi şekilde... mama sandalyesi bizim de gündemimzde canım, araştırıyoruz,belki severse yemek de yer umut... chicco polly ye bakıyorum ben, onun avantajı çift minderli olup daha küçükken içinde rahatça oturabilmesi büyüdükçe üst minderi çıkarabiliyosun, ama tepsisini çıkarmadan katlayamıyosun onu, yerin müsaitse hep katlamadan duracaksa sorun değil tabi... graco contempo da seçeneklerimiz arasında, çok benzer modeller fakat onun çift minderi yok, bi de chicco polly tamamen yatar pozisyona gelebiliyo graco contempo yarı yatık pozisyona geliyo tam yatmıyo koltuğu, tepsisini çıkarmadan katlayabiliyosun,ama iki bacağın arasına giren ayraç tepsiye monteli o yüzden tepsiyi çıkardığında koltuk olarak oturtmak güvenli olmayabiliyo sadece bez kemerle bağlı kalabiliyo... bu iki modelin fiyatları da birbirine yakın... daha basit bişey olucaksa da joie mama sandelyesini de düşünüyorum... benim önerilerim bunlar canım, siz önce alırsanız burada da paylaş...
:) teşekkür ederim tavsiyelerin için.chicco polly sanırım en çok satan modellerden.1 ay kadar önce e-Bebek'e gittiğimizde bikaç mama sandalyesine oturtmuştuk,çok hoşuna gitmişti bizimkinin ama bu yaramazlara güven olmuyor biliyorsun :): Aslında portatif bişey olsun annelere giderken falan da götürürüz diye düşünüp fisher prize yağmur ormanı var onu düşündüm ama pek tavsiye edilmiyor sanırım.Alınca haber ederim ,teşekkür ederim ilgin için tekraradan.Başka tavsiyelere de açığız hala
canım bende geçen hafta aldım mama sandalyesini chicconun polly, gerçekten çok satmasının nedenini anlayabiliyorsun çok rahat tüm ayarları var ve çok güvenli. benim kızım da 12 mart doğumlu tek yaptığımız şey oturmak oynamak. dişimiz yok, kelimeler çıkaramıyoruz, hatta daha dönmedik.bizde çok tembeliz galiba aslında hareketli ama her bebeğin odak noktası ayrı derler ya gerçekten öyle biz sürekli notalar çıkarıyoruz bağıra bağıra heyyy ayyy aaaa diye...
bebeklerim her şeyi yiyorlar çok şükür ama artık anne sütü içmek istemiyorlar
acaba neden olabilir?
dolaba süt koyabilenlere imrenirdim, çünkü benimkiler günlük olarak ne sağarsam onu içerdi
şimdi dolap süt dolu ama içmiyorlar maalesef
sabaha kadar 300 cc süt içen çocuklar sabaha kadar ancak 100 cc süt içiyorlar
bu konuda bir fikri ya da önerisi olan var mı arkadaşlar?
:) teşekkür ederim tavsiyelerin için.chicco polly sanırım en çok satan modellerden.1 ay kadar önce e-Bebek'e gittiğimizde bikaç mama sandalyesine oturtmuştuk,çok hoşuna gitmişti bizimkinin ama bu yaramazlara güven olmuyor biliyorsun :): Aslında portatif bişey olsun annelere giderken falan da götürürüz diye düşünüp fisher prize yağmur ormanı var onu düşündüm ama pek tavsiye edilmiyor sanırım.Alınca haber ederim ,teşekkür ederim ilgin için tekraradan.Başka tavsiyelere de açığız hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?