2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mama sandalyesi konusulmus bizde e bebekten aldik bbaby plus diye bir marka chicconun butun ozellikleri var sirti 3 kademe yatiyo sandalyede 3 kademe inip cikiyo tepsiside 3 kademeli dusunenlere tavsiye ederim chiccoya gore fiyati daha uygun bide oturulan yeri kumas chicconun daha naylon gibi cok rahat siliniyo

kızlar benim kuzu 65 cm kısa mı sizce?

Her bebek kendiyle kıyaslanır,başka bebeklerle kıyaslanmaz.Onun için biz bilemeyiz kısa mı değil mi :) Şimdiye kadar olan gelişiminde,içinde bulunduğu persentil istikrarlıysa önemli olan o.Bir de genetik var tabi.Anne de baba da uzunsa o bebek kolay kolay kısa olmaz

ya cnm ben1.65 babası 1.85 persentilde hep 25:))) acaba yasıtlarından kısa mı diye merak ettim. yoksa boy kilo benim için problem değil hiç:)))

Lor Peynir Yapılışı : 1 litre sütü çelik veya döküm tencerede ısıtırken tam kaynama noktasında (kaynamadan hemen önce altını kapatmalısınız) içine bir limon sıkıyorsunuz. Sonra kesilmeye başlıyor zaten hemen karıştırıyorsunuz biraz. Sonra; üzerine temiz tülbent örttüğünüz bir kaba döküyorsunuz. Kesilmiş süt tülbentte kalıyor suyu alta, kaba geçiyor. Tülbenti iyice sıkıyor, kabın üzerinden kaldırıyor ve 2 saat bekletiyorsunuz. Lor peyniriniz hazır. Afiyet olsun

ya cnm ben1.65 babası 1.85 persentilde hep 25:))) acaba yasıtlarından kısa mı diye merak ettim. yoksa boy kilo benim için problem değil hiç:)))

Baba uzun,sen de kısa değilsin :) Persentil 25 se biraz minyon şimdilik gibi duruyor ama uzar o genleri güzel Allah tüm minnoşlara sağlık versin..

Biz de birkaç haftaya kahvaltıya başlayacağız.Benim de geçen aklıma bu gelmişti,peyniri nasıl yapıcaz bi araştırayım diye.İyi oldu :) Eline sağlık

Biz de birkaç haftaya kahvaltıya başlayacağız.Benim de geçen aklıma bu gelmişti,peyniri nasıl yapıcaz bi araştırayım diye.İyi oldu :) Eline sağlık
bende ilgileneceğim en yakın zamanda rica ederim tatlım miniğine afiyet olsun

dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur

Guzel tarif tesekkuler
Benimki de icmiyor . Yapacak bi sey yok.
bu da 15 gün önceki hallerimiz

Supersiniz ya. Kizin cok guzel masallah. Gelinim olur mu acaba? Esimle sakalasiyoruz. Kizini gosteriyorum esime ve ogluma gelinime bakin diyorum.
Sen de cok zayifsin. Kilo fian kalmamis.

dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur

Gecmis olsun. Niye ateslendi? Dis mi cikariyor?

Yalniz degilsin papatyacim benim minnos pamugumda 2 gundur biberon mamasini icmiyor...uyurken veriyorum tum gece toplamda 200 bile olmuyor gunduz de 150 civari iciyor....sabah iyice cileden ciktim bagrindim oylece bakakaldi sonra ciktim balkona agladim geri geldim hala oyle bakiyor optum kokladim tum gun icim acidi..su dunyada hersey oldum herseyin ustesinden elimden geldigince basedebildim ama anladim ki anne olmak cok zormus....heleki 2.290 kg.dogan bir bebegin 7 aydir yemek sorunu uyku sorunu olunca daha da zormus....7 aydir 10 bebege bakiyor gibiyim....yesin diye neler yapmadim...bugun 3 mama kasigi elma puresi yedi diye dunyalar benim oldu....cok uzuluyorum cok

canım ben muhallebi yedirmiyorum
yani, pirinç unu vermek istemiyorum kuzularıma
sırf bunun için tam buğday unu ve yulaf unu da alım ama
hamur yediriyormuşum gibi geliyor, bir besleyici değeri de yok
sırf tok uyusun da ben de rahat uyuyayım diye kıyamıyorum onlara
( benim fikrim arkadaşlar )
meyvelerinin içine koyuyorum
inan ki yoğurtlarına bile süt koyuyorum
o ekşimsi tadı alsın diye
arabada giderken süt içiyorlar diye
bindik arabaya 100 er cc sütlerini turlayarak içtik , döndük

canım ya bu günler de geçecek de
biz kendimizi böyle üzüp yıprattığımızla kalacağız
ama bunu şu an kendime anlatamıyorum
o ayrı

Buna bakarken çok güzel mama önlükleri gördüm.Ben de onu paylaşayım :)
mama önlüğü < KLADD | IKEA Türkiye

canım onlardan bende var
üzerleri hiç kirlenmiyor yemek yerken
deli önlüğü gibi
ama çok tatlı oluyorlar, temizlenmesi de çok kolay hem

canım herhalde bu da bir süreç
bazı arkadaşların bebekleri ek gıdayı istemiyor
seninki mamayı
benimkiler sütü
ben bugün süt içirecem diye çorbalarını vermedim
kahvaltı ve yoğurtla tamamladılar günü

Benim kizim hicbirseyi sevmiyor ne meyve ne muhallebi ne kahvalti ne yogurt zaten biberon mamasini hatir icin yiyordu simdi onuda istemiyor...7 aydir ne verecegimi sasirdim...al mama at mama...mama ucuz bisey olsa atalim kutusu bir dunya para...atilam mama ve dgistirilen biberonlarla kac cocuk doyardim...agliyorum baska yapacak birsey yok...

Merhaba canlar.oglusumla karadenız semalarındayız.tatılımız erken basladı.ama havada buz gibi resmen buz.oglum buraya geldgmzdn beri durmadan bıseyler yemenin pesınde.ek gıda tam gaz devam.gece de anne sutu ıcıyo.gunduzde her ıstedgnde meme verıyorum.sanırım fazlasıyla doyuyo kı gunde 3 kere kaka yapıyo hemde katı kıvamda.bıraz pişik oldu sanki ama umarım gecer.hersey bı yana da annemı babamı ne cok ozlemısım.allah kimseyı aile sevgısınden mahrum bırakmasın.

Gecmis olsun. Niye ateslendi? Dis mi cikariyor?

geçmiş olsun canım, geçmiştir bi daha da yükselmez inşallah...

saolun kizlar ins yukselmez yine. bide pazartesi 6 ay asisini olcak . bir ay geriden gidiyor asilarimiz bizim. ondan da korkuyorum suan yine yukselir diye. biraz kulak enfeksiyonu varmis ondan olabilir dedi dr. oksuruyor burnu akiyor usuttu heralde bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…