bu da 15 gün önceki hallerimiz
kızlar benim kuzu 65 cm kısa mı sizce?
Her bebek kendiyle kıyaslanır,başka bebeklerle kıyaslanmaz.Onun için biz bilemeyiz kısa mı değil mi :) Şimdiye kadar olan gelişiminde,içinde bulunduğu persentil istikrarlıysa önemli olan o.Bir de genetik var tabi.Anne de baba da uzunsa o bebek kolay kolay kısa olmaz
ya cnm ben1.65 babası 1.85 persentilde hep 25:))) acaba yasıtlarından kısa mı diye merak ettim. yoksa boy kilo benim için problem değil hiç:)))
Lor Peynir Yapılışı : 1 litre sütü çelik veya döküm tencerede ısıtırken tam kaynama noktasında (kaynamadan hemen önce altını kapatmalısınız) içine bir limon sıkıyorsunuz. Sonra kesilmeye başlıyor zaten hemen karıştırıyorsunuz biraz. Sonra; üzerine temiz tülbent örttüğünüz bir kaba döküyorsunuz. Kesilmiş süt tülbentte kalıyor suyu alta, kaba geçiyor. Tülbenti iyice sıkıyor, kabın üzerinden kaldırıyor ve 2 saat bekletiyorsunuz. Lor peyniriniz hazır. Afiyet olsun
bende ilgileneceğim en yakın zamanda rica ederim tatlım miniğine afiyet olsunBiz de birkaç haftaya kahvaltıya başlayacağız.Benim de geçen aklıma bu gelmişti,peyniri nasıl yapıcaz bi araştırayım diye.İyi oldu :) Eline sağlık
Guzel tarif tesekkulerLor Peynir Yapılışı : 1 litre sütü çelik veya döküm tencerede ısıtırken tam kaynama noktasında (kaynamadan hemen önce altını kapatmalısınız) içine bir limon sıkıyorsunuz. Sonra kesilmeye başlıyor zaten hemen karıştırıyorsunuz biraz. Sonra; üzerine temiz tülbent örttüğünüz bir kaba döküyorsunuz. Kesilmiş süt tülbentte kalıyor suyu alta, kaba geçiyor. Tülbenti iyice sıkıyor, kabın üzerinden kaldırıyor ve 2 saat bekletiyorsunuz. Lor peyniriniz hazır. Afiyet olsun
Benimki de icmiyor . Yapacak bi sey yok.yazıma cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkürler
canım çok sıkkın
içmiyorlar içmiyorlar süt içmiyorlar
her şeyi güzel yiyorlar çok şükür ama süt içmiyorlar
3 hafta önce gecede 250-300 cc süt içen bebekler gitti
şimdi en fazla 150 cc içiyorlar geceden sabaha
aç bırakıyorum, inat ediyorum ama gene de içiremiyorum
iki ay sonra süt yok ama şu an yedikleri yiyecek ömürleri olduğunca yiyecekleri şeyler
az önce de direndim yedirmedim, iyice acıksınlar mecbur içerler diye
ikisi de aç uyudu, vicdanım nasıl sızladı anlatamam
çok kötüyüm çok
dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur
dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur
yazıma cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkürler
canım çok sıkkın
içmiyorlar içmiyorlar süt içmiyorlar
her şeyi güzel yiyorlar çok şükür ama süt içmiyorlar
3 hafta önce gecede 250-300 cc süt içen bebekler gitti
şimdi en fazla 150 cc içiyorlar geceden sabaha
aç bırakıyorum, inat ediyorum ama gene de içiremiyorum
iki ay sonra süt yok ama şu an yedikleri yiyecek ömürleri olduğunca yiyecekleri şeyler
az önce de direndim yedirmedim, iyice acıksınlar mecbur içerler diye
ikisi de aç uyudu, vicdanım nasıl sızladı anlatamam
çok kötüyüm çok
papatyacım ben de üzüldüm gerçekten,
aklıma bişey daha geldi, biraz sütü gündüz meyve püreleriyle karıştırıp versen, biraz da gece muhallebilerine karıştırsan olur mu ki...
bi de benim kızım gecede 200cc süt içiyo normalde, azıcık oynamalar oluyo kimi zaman 180 kimi zaman 190 falan, çünkü 2 kere uyanıyo besliyorum 100er cclik yapıyorum, hatta dün gece sadece 120cc içti sadece... kalanını gündüz 100er 100er yapıp bi ek gıda bi devam sütü şeklinde sırayla veriyorum böylece 500ccye tamamlıyorum ... tamamını içmeyip 500ü tamamlayamayınca muhallebiden sonra gece uyuturken içiriyorum bira da hem uykuya dalması kolay oluyo... bizde de ek gıdalarda sorun yoktu 2 gündür ek gıdada sorun yaşıyoruz ağzını kilitlemeyi öğrendi oyun sanıyo sanırım...
Buna bakarken çok güzel mama önlükleri gördüm.Ben de onu paylaşayım :)
mama önlüğü < KLADD | IKEA Türkiye
Yalniz degilsin papatyacim benim minnos pamugumda 2 gundur biberon mamasini icmiyor...uyurken veriyorum tum gece toplamda 200 bile olmuyor gunduz de 150 civari iciyor....sabah iyice cileden ciktim bagrindim oylece bakakaldi sonra ciktim balkona agladim geri geldim hala oyle bakiyor optum kokladim tum gun icim acidi..su dunyada hersey oldum herseyin ustesinden elimden geldigince basedebildim ama anladim ki anne olmak cok zormus....heleki 2.290 kg.dogan bir bebegin 7 aydir yemek sorunu uyku sorunu olunca daha da zormus....7 aydir 10 bebege bakiyor gibiyim....yesin diye neler yapmadim...bugun 3 mama kasigi elma puresi yedi diye dunyalar benim oldu....cok uzuluyorum cok
canım herhalde bu da bir süreç
bazı arkadaşların bebekleri ek gıdayı istemiyor
seninki mamayı
benimkiler sütü
ben bugün süt içirecem diye çorbalarını vermedim
kahvaltı ve yoğurtla tamamladılar günü
Gecmis olsun. Niye ateslendi? Dis mi cikariyor?
geçmiş olsun canım, geçmiştir bi daha da yükselmez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?