canım bende geçen hafta aldım mama sandalyesini chicconun polly, gerçekten çok satmasının nedenini anlayabiliyorsun çok rahat tüm ayarları var ve çok güvenli. benim kızım da 12 mart doğumlu tek yaptığımız şey oturmak oynamak. dişimiz yok, kelimeler çıkaramıyoruz, hatta daha dönmedik.bizde çok tembeliz galiba aslında hareketli ama her bebeğin odak noktası ayrı derler ya gerçekten öyle biz sürekli notalar çıkarıyoruz bağıra bağıra heyyy ayyy aaaa diye...
canım şu anda ben de herkese bunu sorup çözüm aramaya çalışıyorum benim kız da herşeyi yer kaşıkla ama mama veya anne sütü veremiyorum almıyor. biberon istemiyo uykusunda bile kandıramıyorum almıyor ısırıyo biberonun ucunu dişi falan da yok daha. günde 300 cc yi zorla kaşıkla bardakla falan ve çok üzülüyorum bu duruma ya.
eğer portatif bişey arıyosan sana mamas papas snug önerebilirim, biz kullanıyoruz, çok memnunuz
chicco polly de gayet kullanışlı bir model,
bu sitenin ikinci el bebek eşyaları sayfasında, uygun fiyata chicco polly mama sandalyesi satışta, düşünürseniz kaçırmayın derim,
ben bu markayı çok istemiştim ama evim küçük olunca vazgeçtim, mamas papas snug u aldım
Herkese merhaba;
Benim de 11 mart doğumlu bir oğlum var.Henüz desteksiz oturamıyor,dişimiz de yok,baba,mama gibi herhangi bişey de demiyor.Biraz tembel galiba benim minnoşum :) Tek bildiği dönsün dursun yerde.Bir sırtüstü bir yüzüstü.Bayılıyor dönüp durmaya :)
Oturmaya başlayınca mama sandalyemizi alıcaz.Merak ettiğim hangi markaları kullanıyorsunuz ve bir tavsiyeniz var mı?Fikirlerinizi bekliyorum.Herkes bebeğini güle güle büyütsün :)
Merhaba canım, benim kızım 16 mart doğumlu henüz oturamıyor, diş yok aynı sizin gibi ama biz 2 ay olacak neredeyse mama sandalyesi kullanıyoruz. Arkaya doğru 2. kademe de olunca ana kucağı gibi oluyor, aynı sofraya oturuyoruz. Bir ben yiyorum bir ona veriyorum o da bizi taklit ederek yiyor, açıkçası oturmasını hiç beklemeye gerek yok. Ben mama sandalyesini çok araştırdım 2 model çok hoşuma gitmişti biri kraftındı sanırım diğeri chicco idi. Sırf maddi durumum el vermediği için alamadım, onun benzeri genişliğinde holmer aldım 6 adet boy ve 3 kademe koltuk sırt ayarı var kullanışlı ama maddiyat sorun olmasa ilk tercih edeceğim chicco olurdu, şuan bundan da memnunum hiç sıkıntım olmadı.
mama sandalyesi chicco poly magic kullanıyorum 4. aydan beri çünkü tamamen yatıyor.halamız hediye almıştı sağolsun hatta içimden bu ne işe yarar diye geçirdim şimdi heraklıma geldiğinde dua ediyorum kadıncağıza.henüz tepsinin takmadım oyuncaklarıyla oynuyor bende mutfakta işlerimi hallediyorum mama sandalyesi düşünenlere tavsiye ederim ama fiyatıyla ilgili bilgim yok yazılanlara göre biraz pahalı sanırım.ben yoğurt yediremiyorum meyvalıda yemiyo acaba sorun olurmu yememesi cmt dr a sorcam bakalım
Selam kizlar. Herkes iyidir inşallah.bende kızımla uğraşıyorum.bizde bayrsma kv.delere gidecez.inşallah.kaynımgile filan.bizde 600 km uzaklar.bide kv.üzecek biliyorum beni.kızım zayıf diye.orda bir bebişkızımla 1 gün araları var. Maşallah tontik.benim Zeytinim küçük diye söylennicek.ben ne yapiyimki yediriyorum.o kadar uğraşıyorum almıyor kilo ya.umarım bayramı burnumdan getirmez
Bence iyi yönünden bak olaya.Diyelim ki kayınvaliden gerçekten zayıf diyecek bebeğine,yemiyor mu diyecek vs vs..En fazla birkaç gün üzüleceksin.Ya bir de kayınvalidenle beraber yaşıyor olsaydın ya da alt katında falan :))) Bence şükret haline dediklerine de he he de geçsin600 km uzaktan da kendi kendini doldurma şimdiden :) Belki de hiç bir şey demez kadıncağız
mama sandalyesi chicco poly magic kullanıyorum 4. aydan beri çünkü tamamen yatıyor.halamız hediye almıştı sağolsun hatta içimden bu ne işe yarar diye geçirdim şimdi heraklıma geldiğinde dua ediyorum kadıncağıza.henüz tepsinin takmadım oyuncaklarıyla oynuyor bende mutfakta işlerimi hallediyorum mama sandalyesi düşünenlere tavsiye ederim ama fiyatıyla ilgili bilgim yok yazılanlara göre biraz pahalı sanırım.ben yoğurt yediremiyorum meyvalıda yemiyo acaba sorun olurmu yememesi cmt dr a sorcam bakalım
yazıma cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkürler
canım çok sıkkın
içmiyorlar içmiyorlar süt içmiyorlar
her şeyi güzel yiyorlar çok şükür ama süt içmiyorlar
3 hafta önce gecede 250-300 cc süt içen bebekler gitti
şimdi en fazla 150 cc içiyorlar geceden sabaha
aç bırakıyorum, inat ediyorum ama gene de içiremiyorum
iki ay sonra süt yok ama şu an yedikleri yiyecek ömürleri olduğunca yiyecekleri şeyler
az önce de direndim yedirmedim, iyice acıksınlar mecbur içerler diye
ikisi de aç uyudu, vicdanım nasıl sızladı anlatamam
çok kötüyüm çok
[/Q
papatyacım ben de üzüldüm gerçekten,
aklıma bişey daha geldi, biraz sütü gündüz meyve püreleriyle karıştırıp versen, biraz da gece muhallebilerine karıştırsan olur mu ki...
bi de benim kızım gecede 200cc süt içiyo normalde, azıcık oynamalar oluyo kimi zaman 180 kimi zaman 190 falan, çünkü 2 kere uyanıyo besliyorum 100er cclik yapıyorum, hatta dün gece sadece 120cc içti sadece... kalanını gündüz 100er 100er yapıp bi ek gıda bi devam sütü şeklinde sırayla veriyorum böylece 500ccye tamamlıyorum ... tamamını içmeyip 500ü tamamlayamayınca muhallebiden sonra gece uyuturken içiriyorum bira da hem uykuya dalması kolay oluyo... bizde de ek gıdalarda sorun yoktu 2 gündür ek gıdada sorun yaşıyoruz ağzını kilitlemeyi öğrendi oyun sanıyo sanırım...
Ben yoğurdunu devam sütünden mayalıyorum.Kıvamı biraz sulu oluyor.Azıcık daha sulandırıp biberonuyla veriyorum.Kaşıkla verirken biraz yiyip bırakıyordu.Böyle bütün biberon bitiyor :) Aslında uzmanlar sütünden başka hiç bir şeyi biberonla vermeyin diyor ama maşallah diğer yediklerinde hiç sorun yok.
baktım gerçekten halanız çok güzel bi hediye almış, güle güle kullanın, afyetle yesin bebeişin canım...
ben de bu ay bi süre yoğurt mayalamayı beceremediğim için yoğurt yediremedim, o zaman araştırmıştım internette, ileriki yaşlarda kullanıacak kalsiyum daha bu çağlarda depolanmaya başlarmış o yüzden kalsiyum öneml, kalsiyumu sütten de yoğurttan da peynirden de alabilir, en çok kalsiyum peynirde, sonra yoğurtta, en az da sütte varmış, yoğurt yemese de diğrlerinden de alabilir kalsiyumu ama hergün yoğurt verilme sebebi buymuş, mümkün olduğunca kalsiyum depolamak... ama yemezse de diğerlerini yedirirsen çok sorun olmaz sanırım...
canım teşekkürler cevabın için peki mayasını ne kullandın? biberona koyduğunda sulandırıyomusun yoğurdu kolayca çekebiliyomu bebeğin maşallah ona
tepsili mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye
bizimkilerin mama sandalyesi bu
çok da memnunum
hem ucuz, hem gittiğimiz yerlere de söküp götürebiliyoruz kolaylıkla, hem de hantal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?