Kızımın bir kaç gündür emekleme çalışmaları var. Emekleyemiyor tabii ama tırtıl gibi popoyu kaldırıp kendini öne iterek ilerliyor. :)
Daha çok yuvarlanmayı seviyor. Yuvarlana yuvarlana halıdan parkeye kadar geliyor. Elini pat pat parkeye vurmayı çok seviyor. Kucağımda masaya aldığımda masaya vuruyor, davulcu olacak herhalde
Kızımın kilosu normal (7 buçuk kilo), kıyafetlerini 1-1 buçuk yaş almama rağmen çok ta büyük olmuyor,neredeyse ona göre. tombiş bir kızım olsaymış 3 yaş kıyafeti alacakmışım demekki. Bu kıyafetleri neye göre yapıyorlar acaba?
Dişimiz hala yok, mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama pahalı bir şey de olmamalı, zira kredi borcundan pek te fırsat bulamıyoruz pahalı şeylere :)
tepsili mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye
bu nasıl sizce?
kızlar merhaba, kızım 7 ay 4 günlük, bu ay artık farklı gıdalar da vermek istiyorum, kahvaltıda ya da yoğurduyla ceviz-fındık-badem gibi kuruyemişler verenler var mı, doktorumuz hala cvp yazmadı, internette araştırdım biraz kimisi 1 yaşına kadar verilmez diyo kimisi 2 yaşında önce verilmez diyo kimisi daha 5,5 aylık başlamış çoğu kişiyse 7 aydan sonra başlamış, alerji haricinde bi zararından da bahsedilmiyo, bu konuda bilgisi olan var mı...
bir de balık veren var mı, onu da araştırdım onunla da ilgili farklı şeyler yazılmış....
Waowww Şifacım maşallah çok hamaratsın.ellerine sağlık super ötesi olmuş canım. Güle güle giysin Azramız
Cok yaratici sifacim minik kizin gule gule giysin
Bana hem doktor hemde saglik ocagindaki hemsire kahvaltisina badem yada ceviz koyabilirsin demisti omega3 ihtiyaci icin....kavrulmamis badem aldim suda vekletiyorum kabugunu soyuyorum...bu donemde taze ceviz var bol miktarda aldim kurutuyorum...kahvaltisina kucuk rendeyle rendeleyerek veriyordum...veriyordum cunku artik kahvalti yapmiyor pamuk kiz...doktor yumurta sarisi bal beyaz seker tuz ve balik haricinde herseyi deneyerek verebilirsin dedi...balik ben tatildeyken oglen yemeginde izgara sekilde verdim epeyde yemisti...doktora verdigimi soylemedim zaten o da yasak dedi...ilk ve son oldu balik verisim...ama herhangi bir sorun olmadi verdigimde...gerci verirsekte somon olmaliymis internette okumustum...
kızlar merhaba, kızım 7 ay 4 günlük, bu ay artık farklı gıdalar da vermek istiyorum, kahvaltıda ya da yoğurduyla ceviz-fındık-badem gibi kuruyemişler verenler var mı, doktorumuz hala cvp yazmadı, internette araştırdım biraz kimisi 1 yaşına kadar verilmez diyo kimisi 2 yaşında önce verilmez diyo kimisi daha 5,5 aylık başlamış çoğu kişiyse 7 aydan sonra başlamış, alerji haricinde bi zararından da bahsedilmiyo, bu konuda bilgisi olan var mı...
bir de balık veren var mı, onu da araştırdım onunla da ilgili farklı şeyler yazılmış....
sağolun kızlar en güzelleri sizlerin olsun civil in mağazında geçen ay farketmiştim çoraptolonuesinlendim işte ben bu ayaklı pijamayı çok önceden almıştım o aralar büyük geliyordu kızıma ve araya yaz girdi kaldı öyle geçenlerde buralar çok soğuktu :18: dedim giydireyim baktım kızım rahat değil tam oldu ama içinde külotlu çorabıda vardı hemen bunu böyle yapmak aklıma geldi şimdi rahat edecek cici kızım
papatyam bi yazamadım sana ne zamandır
canım ben bir aydır veriyorum cevizi
çok şükür bir sorunla karşılaşmadım
cevizi iyice ezip, peynirine karıştırıyorum
ya da tam buğday ekmeğini önce pekmeze batırıp ardından cevize batırıp veriyorum
ikisine bir cevizi yediriyorum kahvaltıda
bir de ben salatalık rendeleyip veriyorum
değişik bir tat olsun kuzuna diye söylemek istedim
Selam kizlar cooooook uzun zamandir giremedim k.bakmayin okul coluk cocuk derken girmeye fiesat bulamadim oglancagzimi mamadan kurtardim en skn calismalarimi yazmistim size artik sadece emiyor ek gida isine de yeni girdik sayilir ama meme delisi oldu cikti cocugum birakti derken yapisti yavrucak olsun sukrediyorum mama illetinden kurtuldugum icin kolay degilamaya baslayip biraktirmak cok emek harcadim basardim optuk oglanimla sizi
Ağlıyo, , ağlıyo, , ağlıyo yatmıyor deliricem.sinirlerim tavan yapmış durumda.bütün gün mız mız.durmadan ağlıyor kucağıma gelene kadar.öğlen uykusu hiç yok yarım saate hasretim.Allahım sen yardım.büyük kızımda var.çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?