2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
doktorumuz pek ilgili değildi zaten de artık sorularıma cvpsız kalışı sinirlerimi bozaya başladı, kan ve idrar tahili sonuçlarını hastaneden maille istedim doktora da maille ilettim, bilgi vermesini ve vitamin değişikliklerini bildirmesini istedim, demir eksikliği başlamış demir ilacı kullanmak lazım ama asıl önemlisi idrarda iltihap var ona da ilaç kullanmak lazım diye cvp yazmış, bu cvp mı şimdi ya ilacı kendi kendime mi gidip alıcam eczaneden, aradım sekreterine açtırıyo konuşmuyo maille cvpladım diyo,dedim mailde ilaç ismi vermemiş, pazt.öğlene kadar gelsinler o zaman diyo, pes yani arefe günü eşim çalışıcak zaten bi ilaç ismi öğrenmeye ayğına mı gidicez bayram öncesi, tekrar aradım bi süre sonra, pzt. gidemeyeceğimizi söyleyip ilaç isimlerini öğrenmek için, yine sekreter açıyo lakayt cvplar veriyo iletirim ben döner mi bilmem gibi... sinir içindeyim bu ne ya özel hastane bu... madem iltihap var çocuğumda neden bi an önce ilacına başlamasın, maem demir eksik niye bi an önce ilacına başlamasın...
deir bağlama kapasitesi 321 yazıyo sonuçta, internette araştırdım bu sonuç yüksek gibi aslında, sizlerde kan sayımı yaptıranlar var mıydı varsa sonuçlar paylaşırsanız sevinirim... tabi ben de ilk fırsatta başka bi doktora gidip danışacağım...

tekrar tekrar aradım açmıyo en sonunda hastane tel.dan ulaştım afalladı karşısında beni bulunca, hala ilaç kullanmamız lazım diyo, safa yatıp dedim, eczacıya mı sorayım ne kullanalım diye dedim, yok x ilacı kullanabilirsiniz iltihap için diyo adını yazmayayım şimdi.. peki demir için diyorum, onu şimdi kullanmayalım diyo, öbürü bitince kullanalım diyo, niiye dedim ikisinin bi arada kullanılmasında sakınca mı var diyorum hayır yok ama o ilaç demir değerini düşürüyo diyo bu ne demek şimdi yaaa bu nasıl doktor, hayatta almam dediği ilacı, test sonuçlarnı başka bi doktora göstercem kadın neyin kafasında anlamadım çocuk emanet ediyoruz bunlara...

bu dr. a bidaha devam etme kırk nazla cevaplamış vede tatmin etmeyecek cevaplar bence başka dr.a göster inşallah yeni dr. içinize siner geçmiş olsun bebeğine bu arada

ay sinir oluyorum boylelerine ne diye koydular seni oraya. cnm ozel hastane demissin sikayette bulun dr icin ve bir dahada gitmeyecegini yakinlarina da tavsiye etmeyecegi bildir. sonucta para kazaniyorlar onemserler baskasini da iletmisse sikayet

5 aylıkken demir damlasından kabızlık başladı bir hafta içinde vermeyi kestim. ama düzelmedi. 6.ay Kontrolünde doktor et tavuk sulu çorbalara geçiyoruz bunlarla düzelir dedi. Düzelmezse 15 gün sonra ara şurupla rahatlatalım dedi. O ara ben semizotu yedirdim üç gün iki kez cıvık yaptı. Sonra yine çıkmaza girdi. Doğal yollarla çözerim diye o gün bu gündür uğraşıyorum. yoğurdu kestim olmadı. Pirinç unuyla muhallebiyi kestim olmadı. Buğday unu yediriyorum. Bugün yulaf unu deneyeceğim. Kaşık maması da vermiyorum sadece kahvaltısında bisküvi ile azıcık. Aptamil süt mü yapıyor acaba. O mu bu mu diye diye 7.ay kontrolümüz geldi. Sanırım doktor şurup verecek.
çok üzülüyorum her gün ıkınıyo günde üç dört kere çakıl taşı gibi kakalar çıkarıyor.

Sanırım aranızda tek biz böyle kötü durumdayız.

ay sinir oluyorum boylelerine ne diye koydular seni oraya. cnm ozel hastane demissin sikayette bulun dr icin ve bir dahada gitmeyecegini yakinlarina da tavsiye etmeyecegi bildir. sonucta para kazaniyorlar onemserler baskasini da iletmisse sikayet

zaten yeni başladı bu hastaneye, daha önce doğum yaptığım hastanedeyken başlamıştık, bu hastaneye geçince yine devam ettik, kesinlikle şikayet edicem, hatta maillerime yazdığı aptal saptal cvpları da iletirim isterlerse...

geçtiğimiz 2-3 gün kızımda öyle günde bikaç kere ufak ufak sert sert yaptı ama muzdan oldu sanırım bizim muz vermedim 2 gün düzeldi, muzu fazla veriodum son günlerde şimdi azalttım...

yenikullanıcı, canım derhal bırak o doktoru.

kesinlikle canım, bugünkü tavrı son damla oldu artık...

canım benim kuzumda çok fena kabız oluyordu ben kaşık mamalarından şüphelendim dr onlar lif kaynağı aslında yapmaması lazım diyo osmalak diye bir şurup verdi ama kuzum ilk içişte kustu bende gün kurusu denilen kahverengi kurukayısıyı (3-4 tane) dilimleyip kaynatıyorum suyuyla beraber tel süzgeçten geçirip biraz kahvaltıda verdiğim kaşık mamasına birde akşama doğru verdiğim kaşık mamasının içine katıyorum kaşık maması vermeyeceksem yoğurdunun içine katıyorum bizde işe yaradı bi dene istersen

Yenikullacı canım dr kim sakıncası yok ismini söyler misin? Bizim dr'da hastane değiştirdi ve bende benzer sorunlar yasadım aynı kişi mi acaba?

CNm kabızlığına daha önce Cvp vermiştim yine vereyim,sanırım görmedin. Bi arkadaş daha yazmış günkurusu kayısı ve kuru incir sıcak suda bekletip mamalarına suyundan koy.Kabızlık zor gercekten. Benim kızım aylarca kabızdı bi türlü çözememiştik bu sayede çözüldü. Ben hala ara ara veriyorum.Denersen sonucunu yaz merak ettim. En kısa sürede geçer inşallah.

Onu da verdim ama dediğin gibi sabah akşam bir vereyim bakalım sağol

Dün conformil aldım kabızlığa iyi geliyormuş. Tadı acı diye içmedi. Ben de süt yaparken 3 kaşık aptamil 1 kaşık conformil katıp verdim. Yine 5 parça katı yaptı. Dün akşam muhallebisini yulaf kepeği ile yaptım yağlıydı.

Bir türlü yumuşatamıyorum. Yedirmediğim şey kalmadı

benim açımdan sakıncası yok canım, özge leman demirel, aynı mı doktorumuz...

Evet aynı..
Bizde senin kadar ciddi sorunlar yasanmadı çok şükür, her aradığımda ulaştım o an müsait olmasa bile hep geri dönüş yaptı ama genel olarak özge hanımda bir rahatlık sezdim. Kendimde çok evhamlı bir insan olmadığım için ve çok şükürki oğlumda bir sıkıntı yasamadığımız için devam ettim ama benim asıl sıkıntım yeni geçtiği hastane. Hizmet hastanesini çok severim doğumumu bende senin gibi orada yaptım ve herseyinden çok memnundum ama vital hiç içime sinmedi ve esas bu yüzden dr değiştirip yine hizmete gidicem. Senin yasadığın sıkıntılarıda okuyunca hizmet aslı hanıma devam etmeye karar verdim.

Teşekkür ederim canım bugün kahvaltısına gün kurusu suyu ekledim suyu da içirdim.
inciri de yapayım

evet canım bşz de en başından beri memnun değiliz aslında, bi memnuniyetsiz hal ve tavırlar hep üzerinde sanki niye geldin hadi bi an önce git dercesine, biz sorup bişey öğreniyoruz, sormadan hiçbi konuda bilgilendirdiği yoktu falan, biz de çok evhamlı olmadığımızdan öyle standart aylık kontroller için gidip geliyoduk işte, ama gerçekten ben sonuçta aydan aya boyunu kilosunu ölçtürmeye gitmiyorum ki o kadar para verip, onu sağlık ocağında da yaptırırım, aylık gelişiminin takibi için gidiyorum, beni bilgilendirmeli, sorularıma cvp alabilmeliyim, tahlil sonuçlarımın takibini yapıp sonuçlandırmalı... hal ve tarz olarak biraz marjinal bi tip sen de biliyosundur ama hiç önyargılı olmayalım dedik, neyse artık daha fazla tahammül edemiycem ben... biz de hizmetten ilk ayrıldığı ay hizmette adını şimdi hatırlayamıycam bi erkek doktora götürmüştük o dönem kabızlık sorunumuz da vardı... sonra özge hanımın geçtiği vitale devam ettik,haklısın, vital çok yetersiz bi hastane, geçen gün burda da yazmıştım, kızımdan kanı şırıngayla çekmedier kelebek iğneyi eline sokup üzerinden kanı damlattılar kızımın elini sıkıp, yerlere boşu boşuna kızımın kanları damladı falan, benim çizmelerime... sonra çizmemeden kızımın kanlarıı sildiler falan, rezalet yani... zaten randevu sistemi diye bişey yok rastgele gidiyosun allahtan özge hn.ın pek öyle gelen gideni yo da hemen beklemeden giriverdik 2 aydır :) sen hizmete devam edeceğini yazmışsın hizmet benim de içime sinen bi hastane ama biraz pahalı biliyosun, özel bi durum olmadıkça standart kontroller için daha uygun bi hastane seçicem sanırım, medipol var bağcılarda yeni açıldı, öksürdüğünde falan aoraya acile götürmüştük, temiz büyük güzel bi hastane, fiyatları da çok çok makul yeni açılması dolayısıyla, sanırım oradaki doktorlardan birini seçicem araştırıp...
aklıma gelmişken hizmette doğum doktorun kimdi canım...

Sen gercekten bir sürü tatsızlık yasamıssın cok gecmiş olsun. Zaten cocuktan kan aldırmak benim için fobi oldu bizde daha önce farklı bi yerde kan aldırmak zorunda kaldık katıldı cıcugum aglamaktan en son olmuyo diyip bıraktılar hizmette hiç bunları yasamamıstım. Medipolü bende duyuyorum ama b.evlerde oturuyorum uzak biraz. Benim doğum doktorum dısarıdan geldi ama doğumlarının %70'ini orda yapıyor benimde ilk tercihim olduğu için orayı seçtim. Ferhat uysal doktorum.özge hanım 9.aya kadar gelmene gerek yok demişti ama deneme amaclı aslı hanıma gidicem ondan memnun arkadasımda var istersen gözlemlerimi yazarım.

Canim benim de ailem bahcelievler de ben de onlara yakin olsun diye nisa da dogumumu yaptim ve orada cocuk doktoruna devam ettik. Bizim doktorumuz fikret nakipoglu, ama diger doktorlar da cok kaliteli ve her soruya cevap veren insanlar. Ben kadin dogumcuma sormustum siz çocuklarınızi kime goturuyorsunuz ona gore goturelim diye. Fiyatlar da yuksek degil sigortali 35 tl...

Herkese merhabalar bende uzun zamandır giremiyordm arkadaşlar facedeki gruba katıldım ama burası ve. Paylaşımlar daha faydalı geliyor bana, benim oğlum yaklaşık 2 aydır sol mememyi emmek istemiyor ve artık süt neredeyse gidecek sıkınca geliyor sağıyorum bazen çok az geliyor ek gıdada çok gaz yaptığı yoğurt ve meyve dışında çok vermiyorum mama yada biberon asla almıyor emziğide bıraktı sayılır ne yaptıysam solu istemiyor yardım edin lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…