2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayirli bayramlar arkadaslar. Bnm gibi gurbette olup bayram yasayamayanlarin da Allah yardimcisi olsun

ben resim koymamıştım canım...
ben hep 90cc suyla 100cc mama hazırlıyorum bi kerede fazlasını içmiyo bazen bitiriyo bazen birazını bırakıyo ama günde 500ccyi tamamlatıyorum, bikaç gün sorun yaşamıştık kesinlikle içmiyodu o zaman paylaşmıştım, aptamil kullanıyoruz biz bi kere sma gold kullandık sadece, aptamilden memnunum ama...bugün normal yaptı devam etseydi kaynatıcaktım ben de... inşallah düzelir senin kızın da canım...

Bayramlzl kutlu olsun. Bebislerini zle saglikli omur diliyorun.

Herkese sevdikleriyle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum.

Yenikullanıcı canım ben bir kere Zeynep Hanım'a gitmiştim. Çok suratsız geldi açıkçası. Zaten tavsiye ile gitmedim öyle rutin kontrol için gitmiştim. Önümüzdeki ay fenerbahçemin dediği Serdar beyi denicem bakalım. :)

Hmm o perrmanganat ın kızıydı. Ben karıştırdım.

Valla canım ben şoklardayım benim kızım aptami 90dan fazla içmedi şimdi bebelacı 180 içiyor.
Süt içmesi arttığı için çok memnunum

Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.

Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?

Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.

Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?

benim oğlanın maşallahı var suluğunu gördüğünde sevinçten çıldırıyor hep. elinden almasam kusana kadar içecek günde yaklaşık 200 ml içiyor.kaşık mamaları susatıyor sanırım.

Tum annelerin ve bebeklerinin bayramini kutlarim...bizim icin uzucu ve yorucu bir bayram oldu...hatta bayram bile diyemiyorum bayram yapmadik...pamuk kizim pazar gecesi uykusundan kusarak uyandi gece tip merkezine goturduk bir sorun yok dedi doktor geri geldik...bu arada bursanin ilcesinde esimin memleketindeydik....kizim sabaha kadar uyumadi surekli kustu...sabah artik hali kalmadi ustune ishal oldu artik takati kalmadi doktorunu aradim ilgilenmediklerini ne yapmam gerektigini sordum hemen hastaneye goturun dedi ozel bir hasta e vardi oraya goturduk kucuk oldugu icin serumu takamayacaklarini igne yapacaklarini soylediler yarim doz emedur ignesi yaptilar kusmasi gecmezse serum takariz dediler...neyseki kusmadi durdu ishali daha bugun bitti...arife gununu anlamadik tam kizimin kusmasi gecti keyfi yerine geliyor derken bayramin 1.gunu ben ve esimde ayni sikayetler basladi ben hastanelik oldum serum yedim 2.gunu evimize donduk hepimiz yatiyoruz...arkamizda babannemize ayni hastaligi birakmisiz o da dun gece hastanelik olmus...ama en cok kizima uzuldum ilk defa bu kadar ciddi hastalandi uzerine o aksam giyecek kiyafeti uzerine ortecek battaniyesi altina serecek carsafi hicbirsey kalmadi en son disariya cikarken giydigi pantalonla kazakla sabah olmasini bekledim....o agladi ben ona agladim...benim ustum basim hep kusmuktu bayramda...minnosuma nede guzel bayramlik almistim ilk kirmizi ayakkabisini giyecek diye heyecanlanmistim ama pamugum uzerinde tulumla bayrami gecirdi...ama cok sukur artik evdeyiz....ilk defa hasta oldu o da evde degilken tam tesekkullu hastane donanimli doktor yokken....allah bebeklerimize dermansiz dert vermesin...o 2 gun kizim yemiyor uyumuyor diye ona kizdigim gunlere lanet ettim...simdi varsin yemesin uyumasin yeterki o saglikli olsun gozlerinin ici parlasin gulsun....kizimi cok ama cok seviyorum minik pamugum benim....

ayyy çok üzüldüm ebahımm nasılda sarsılmışsınız tabi en çok minik prensesimiz oyy kıyamam ben ona çok çok geçmiş olsun yaa aynen tatlım aynen yeterki sağlıklı olsunlar gülücükleri eksik olmasın peki sebep ne acaba ailecek aynı şikayetler olunca :26: öptük sizi kocaman o kırmızı ayakkabılarını daha çok giyer annesi ayağına küçük gelene kadar hemde güle-güle sağlıkla giyinsinler inşallah

Sagol sifacim mikrobikmis canim sebep bizede ablamin kizindan c.tesi gunu geldi onada kresten...ilk mide bulantisi kusmayla basliyor sonra ishal...hepimizin seyiri ayniydi....bursada da ablam ve annem bayramin 1.gunu ayni sikayetle yatmislar...sanirim genel bir salgin var istanbulda halam izmirde bir yaknimiz ayni sikayetlerle yatiyor....mumkun oldugunda bebeklerinizi toplu ortamlara sokmayin hava yoluyla bulasiyor ne pis bir illetmis hepimizi maf etti....

Çok geçmiş olsun canım.bizde arife günü bi kaza atlattık kızımın kafasına nargile düştü bi anlık dalgınlığımda öyle korktuk ki anlatamam kafası morseydi doktora götürdük film falan çekildi çok şükür bişe çıkmadı Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…