Evet aynı..
Bizde senin kadar ciddi sorunlar yasanmadı çok şükür, her aradığımda ulaştım o an müsait olmasa bile hep geri dönüş yaptı ama genel olarak özge hanımda bir rahatlık sezdim. Kendimde çok evhamlı bir insan olmadığım için ve çok şükürki oğlumda bir sıkıntı yasamadığımız için devam ettim ama benim asıl sıkıntım yeni geçtiği hastane. Hizmet hastanesini çok severim doğumumu bende senin gibi orada yaptım ve herseyinden çok memnundum ama vital hiç içime sinmedi ve esas bu yüzden dr değiştirip yine hizmete gidicem. Senin yasadığın sıkıntılarıda okuyunca hizmet aslı hanıma devam etmeye karar verdim.
Canım ben hamileliğimin başından beri medipol mega ya gidiyorum hiç tereddütsüz gidebilirsiniz tüm doktorları biliyorumevet canım bşz de en başından beri memnun değiliz aslında, bi memnuniyetsiz hal ve tavırlar hep üzerinde sanki niye geldin hadi bi an önce git dercesine, biz sorup bişey öğreniyoruz, sormadan hiçbi konuda bilgilendirdiği yoktu falan, biz de çok evhamlı olmadığımızdan öyle standart aylık kontroller için gidip geliyoduk işte, ama gerçekten ben sonuçta aydan aya boyunu kilosunu ölçtürmeye gitmiyorum ki o kadar para verip, onu sağlık ocağında da yaptırırım, aylık gelişiminin takibi için gidiyorum, beni bilgilendirmeli, sorularıma cvp alabilmeliyim, tahlil sonuçlarımın takibini yapıp sonuçlandırmalı... hal ve tarz olarak biraz marjinal bi tip sen de biliyosundur ama hiç önyargılı olmayalım dedik, neyse artık daha fazla tahammül edemiycem ben... biz de hizmetten ilk ayrıldığı ay hizmette adını şimdi hatırlayamıycam bi erkek doktora götürmüştük o dönem kabızlık sorunumuz da vardı... sonra özge hanımın geçtiği vitale devam ettik,haklısın, vital çok yetersiz bi hastane, geçen gün burda da yazmıştım, kızımdan kanı şırıngayla çekmedier kelebek iğneyi eline sokup üzerinden kanı damlattılar kızımın elini sıkıp, yerlere boşu boşuna kızımın kanları damladı falan, benim çizmelerime... sonra çizmemeden kızımın kanlarıı sildiler falan, rezalet yani... zaten randevu sistemi diye bişey yok rastgele gidiyosun allahtan özge hn.ın pek öyle gelen gideni yo da hemen beklemeden giriverdik 2 aydır :) sen hizmete devam edeceğini yazmışsın hizmet benim de içime sinen bi hastane ama biraz pahalı biliyosun, özel bi durum olmadıkça standart kontroller için daha uygun bi hastane seçicem sanırım, medipol var bağcılarda yeni açıldı, öksürdüğünde falan aoraya acile götürmüştük, temiz büyük güzel bi hastane, fiyatları da çok çok makul yeni açılması dolayısıyla, sanırım oradaki doktorlardan birini seçicem araştırıp...
aklıma gelmişken hizmette doğum doktorun kimdi canım...
Herkese merhabalar bende uzun zamandır giremiyordm arkadaşlar facedeki gruba katıldım ama burası ve. Paylaşımlar daha faydalı geliyor bana, benim oğlum yaklaşık 2 aydır sol mememyi emmek istemiyor ve artık süt neredeyse gidecek sıkınca geliyor sağıyorum bazen çok az geliyor ek gıdada çok gaz yaptığı yoğurt ve meyve dışında çok vermiyorum mama yada biberon asla almıyor emziğide bıraktı sayılır ne yaptıysam solu istemiyor yardım edin lütfen ...
Sen gercekten bir sürü tatsızlık yasamıssın cok gecmiş olsun. Zaten cocuktan kan aldırmak benim için fobi oldu bizde daha önce farklı bi yerde kan aldırmak zorunda kaldık katıldı cıcugum aglamaktan en son olmuyo diyip bıraktılar hizmette hiç bunları yasamamıstım. Medipolü bende duyuyorum ama b.evlerde oturuyorum uzak biraz. Benim doğum doktorum dısarıdan geldi ama doğumlarının %70'ini orda yapıyor benimde ilk tercihim olduğu için orayı seçtim. Ferhat uysal doktorum.özge hanım 9.aya kadar gelmene gerek yok demişti ama deneme amaclı aslı hanıma gidicem ondan memnun arkadasımda var istersen gözlemlerimi yazarım.
Herkese merhabalar bende uzun zamandır giremiyordm arkadaşlar facedeki gruba katıldım ama burası ve. Paylaşımlar daha faydalı geliyor bana, benim oğlum yaklaşık 2 aydır sol mememyi emmek istemiyor ve artık süt neredeyse gidecek sıkınca geliyor sağıyorum bazen çok az geliyor ek gıdada çok gaz yaptığı yoğurt ve meyve dışında çok vermiyorum mama yada biberon asla almıyor emziğide bıraktı sayılır ne yaptıysam solu istemiyor yardım edin lütfen ...
Canım sanırım bana yakınsın sen bende bahçelievlerde oturuyorum MEDİPOL MEGA oraya gidin hem ekonomik hem mükemml bi hastane doğumumu da orda yaptım hiç bi skntı yaşamadık doktorumuz harika doçent yrd. Ve inanılmaz ilgili
Canım ben hamileliğimin başından beri medipol mega ya gidiyorum hiç tereddütsüz gidebilirsiniz tüm doktorları biliyorum
Ben sana yardımcı oluyum oğlumun doktoru serdal al çapa tıp fakültesinden geldi kendisi doç. Yrd. İnanılmaz ilgili git ve gör diyorum
Bide hastane o kadar uygun ki uzman doktorlar 10 tl bizim doktor 35 tl muayenesi bence çok çok ucuz hatta yeni ücretlendirildi tanıtım amaçlı ücretsizdi keşke doğumunuda orda yapsaydın çok donanımlı bi hastane eğer serdar bey e gitmek istemezsen uzman doktor fatih yüksel oda çok ilgili serdar bey izindeyken gittk çok iyi oda bide remzi bey var onada kuzenim götürüyo oda doçent bu 3 doktora referans olabilirim
Kızım desteksiz oturmaya başladı, epey oturduktan sonra yorulunca kendini bırakıveriyor ama, çevresinden ayrılamıyorum. Sizinkiler de oturuyordur herhalde. Benimki pek bir tembel çünkü. Daha dişimiz bile yok.
Biz de üç aydır iki diş var ama desteksiz oturamıyor. Desteksiz birkaç saniye kucağımda ayaklarının üzerinde duruyorKızım desteksiz oturmaya başladı, epey oturduktan sonra yorulunca kendini bırakıveriyor ama, çevresinden ayrılamıyorum. Sizinkiler de oturuyordur herhalde. Benimki pek bir tembel çünkü. Daha dişimiz bile yok.
masallah kizina. uzun olacak galiba:)Bugün kontrolümüz vardı 300gram almış kızım ama geçen aya göre 4 gün erken gitmişiz 390 olarak düşün dedi. Bu aylarda 300-500 arası alınır dedi. Ben de 700 ler dedim artık onları unut onlar eskide kaldı artık öyle yok dedi :)
kabızlığa duphalac şurup ve probiyotik kapsüller verdi her gün bir kapsül bir yiyeceğine katacağım. 15 gün vereceğim inşallah alışkanlık yapmaz ve kızım düzene girer.
Kabız yapar diye kestiğim tüm yiyecekleri artık verecekmişim çünkü onlar yüzünden olsaymış şimdiye düzelirmiş.
patates havuç yoğurt tarhana bunları hiç vermiyordum ona rağmen iyi kilo almış.
yulaf veriyorum dedim Dukan diyeti mi yaptırıyorsun dedi :)
Sütü de smilac ya da bebelac ile değiştirebilirsin dedi ben de bebelac aldım
boyumuz 71cm kilo 7,850
masallah kizina. uzun olacak galiba:)
Kızım desteksiz oturmaya başladı, epey oturduktan sonra yorulunca kendini bırakıveriyor ama, çevresinden ayrılamıyorum. Sizinkiler de oturuyordur herhalde. Benimki pek bir tembel çünkü. Daha dişimiz bile yok.
Bugün kontrolümüz vardı 300gram almış kızım ama geçen aya göre 4 gün erken gitmişiz 390 olarak düşün dedi. Bu aylarda 300-500 arası alınır dedi. Ben de 700 ler dedim artık onları unut onlar eskide kaldı artık öyle yok dedi :)
kabızlığa duphalac şurup ve probiyotik kapsüller verdi her gün bir kapsül bir yiyeceğine katacağım. 15 gün vereceğim inşallah alışkanlık yapmaz ve kızım düzene girer.
Kabız yapar diye kestiğim tüm yiyecekleri artık verecekmişim çünkü onlar yüzünden olsaymış şimdiye düzelirmiş.
patates havuç yoğurt tarhana bunları hiç vermiyordum ona rağmen iyi kilo almış.
yulaf veriyorum dedim Dukan diyeti mi yaptırıyorsun dedi :)
Sütü de smilac ya da bebelac ile değiştirebilirsin dedi ben de bebelac aldım
boyumuz 71cm kilo 7,850
Canım benim oğlumun da kan sayımı yapıldı. 11. 3 çıktı hemoglobin değerimiZ. Ve Dr başlatmadı bize kan ilacı. Bağırsaklarımız zaten çok hassas. Ben de medipol e gitmeye başladım. Ve memnunum da. Sizin kan sonuçlarınız kaç çıktı?
benim doktorum hizmetten meltem hndı o da aynı mı diye merak etmiştim canım... aslı hn.a gittiğinde fikrini burda da paylaşırsan sevinirim tab, bizim bi daha özge hn.a gitmeyeceğimiz kesin çünkü... medipol şu an aklıma yatıyo daha önce aciline gitmiştim çünkü...
canım benim kızım doğduğundan bir iki hafta sonra sağ memeyi hiç almamaya başlamıştı soldan emdiği de yetmiyodu kilo veriyodu o yüzden doktor tavsiyesiyle 3 saatte bie sağ göğsümü sağıp anne memesini bıraktırmayan biberonla veriyodum, solu da arada emziriyodum, tabi arda hep deniyodum tutar mı diye 1-1 buçuk ay sonra tekrar tutmay başladı normale döndü derken,nolduysa 4.ay dan sonra bazen almazdı sağ memeyi yine o zamanlar ters yatırırdım alırdı sanki sol memede yatarmış gibi yönde, her zaman yapmıyodu ama...sen de o göğsünde süt azalmasın diye mutlaka sağıp ver bence, ara sıra da dene tekrar tutar mı diye vazgeçme... ters yatırma olayını da bi dene istersen...
ben doğum için o hastaneye gitmiştim fiyatları çok uygundu fakat araştırdım doktorlar yeterince deneyimli gelmedi bana, bitek doçent bayan doktor vardı konyadan gelmiş bi sene de istanbulda vakıf gurebada çalışmış onun da fiyatı uygun değildi doçent diye, biraz daha fazla verip hizmetteki doktoruma devam etmeyi tercih etmiştim... ama çocuk doktoru için tercih edebilirim, senin belirttiğin doktorlardan birini tercih ederim sanırım çok teşekkür ederim canım tvsiyelerin için...
benim kızım da 6 mart doğumlu, desteksiz oturuyor, emekliyor, karyolasına koltuğa tutunup kalıkyor, yorulunca da gümmm düşüveriyor, içim gidiyo, Allah korusun... diş bizde de yok ama canım...
maşallah canım kızına, benim kızım da 71 cm 8300gr dı son kontrolde, daha önce de söylemiştim ya resmini görünce benziyolar diye... kızım da bugün 3-4 kerede parça parça kaka yapıyo yine kabız olmasın ya , yapmaya çalışırken titrediğini farkettim ben de...
canım hemoglobin değeri diye bişey yazmıyo sonuç kağıdında da demir 44 crp 0.13 demir bağlama kapasitesi 321 ferritin 68.29 yazıyo bizde... şimdilik bişey kullanmıyorum ben de, ama doktor değerlerin düşmeye başladığını demir damlasına başlamamız gerektiğini söyledi, sonra da şimdilik kullanma idrardaki iltihap için antibiyotik kullandıktan sonra kullanırsın falan dedi... medipolde kime gittiniz siz, ben de oraya başlamayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?