2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.

Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?

ben eskiden ek gıdalar sonrası 20 çay kaşığı falan verirdim, sonra biberonla vermeye başladım şimdi de sulukla içiyo kendisi istediği kadar, ama gitgide azalttı içtiği miktarı, ben artık havalar soğudukça eskisi kadar susamıyodur diye tahmin ediyodum...

canım okudukça üzüldüm çok çok geçmiş olsun ...

akla gelmeyen başa geliyo Allah korumuş, size de çok geçmiş olsun canım...

Çok sağol canım.bende suyu aynı senin gibi veriyordum şimdi kabul etmiyo bugün sarımsaklı çorba içirdim ondan sonra içti suyu havalar serinledi diye istemiyor herhalde.

Maşallah kızına canım çok güzel bi kızmış ama benimki gibi onunda saçı yok:)

Teşekkür ederiz. Evet maalesef saçı yok.Annesinin iki oğlandan sonra tüm özlemine rağmen saçsız bir kız. Olsun canları sağ ve sağlıklı olsunlarda elbet saçlarıda olur :)

çok geçmiş olsun cnm.çok şükür atlatmışsınız.çok üzüldüm

geçmiş olsun cnm

Maşallah kızına canım çok güzel bi kızmış ama benimki gibi onunda saçı yok:)

Maşallah maşallah çok tatlı.

Sevgili bualca, kızına talibim

Ebahcığım çok geçmiş olsun. Allah herkesin evladını korusun.

çok geçmiş olsun cnm.çok şükür atlatmışsınız.çok üzüldüm

geçmiş olsun cnm

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar...bebegi hasta olan annelere allah sabir bebeciklere acil sifalar versin insallah....

kızlar nasılsınız dün salıncak aldım kızıma civilden. şimdi üstünde ikinci uykusunu çekiyor. benimki çok güzel bi düzen oturttu. akşam sekizde kendi kendine uyuyor. sabah 7 8 arası uyanıyor. gece acıkınca mızırdanıyor. emziriyorum hemen uyuyor. ya rabbim ne rahatlık bu artık. gerçekten çektiğime değdi. çok eziyetli idi. yalnız iştahta sorun var galiba bizim. emmeye meraklı ama başka bi şey yediremiyorum. eline verince yiyor ama azıcık. sağlıklı olsun da başka derdim yok. bebeği tehlike atlatan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.

Kızım bugün kahvaltı yapmak istemedi ağladı bağırdı zorla verdiğim lokmaları ağzında tuttu yutmadı ben de yarıda kesmek zorunda kaldım kahvaltısını. Sonra birazcık kustu. Bu aralar geceleri de sık sık uyanıyor. Sanırım üst dişleri çıkacak.

ebahcım geçmiş olsun
yemiyor diye kızdığım günlere lanet ettim demişsin üzüldüm çünkü ben de öyle kızıp sonra pişman oluyorum

Son düzenleme:

Tesekkur ederim arkadasim simdi yada simdilik zorlamiyorum o gece ve sabah yemek icin biberona saldirdi her ictiginde kustu demekki yemek isteyince yiyor....kucuktu simdi daha da kuculdu ama suan keyfi yerinde mutlu yuzu guluyor gozleri parliyor daha ne isterimki allahtan....

maşallah kuzulara.. bu da benim kuzum ve bizde alttan 1 tane diş çıkardık ve devamı geliyor sanırım bugün hiçbişey yemek istemedi

Son düzenleme:
Slm kizlar. Hasta bebeklerimize gecmis olsun diyorum.
Resim ekleyen arkadaslar bebekleriniz cok guzel masallah.

Bizim kilomuz az, disimiz de yok. hala da sallayarak uyuyor yavrum. Kahvaltisini da yapmiyor.

Gelelim bana. Tansiyonum dusuk. Hamile miyim diye 2 tane test yaptim. Negatif cikti. Basim donuyor ve halsizim. Bazen bir bikkinlik geliyor. Bir huzun. Oyle iste.

Sizler napiyorsunuz bakiyim?

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Bizimde kilomuz az dişimiz yok hala huysuzluk dışında bi belirtimizde yok.söyledğin herşey bizimle aynı bizde hala sallayarak uyuyoruz hatta uyumuyoruz desek daha doğru olur. Bende de baş dönmesi var adetimde gecikti bu ay ama hiç hamileliğe yormadım uykusuzluktan yorgunluktan diye düşündüm umarım öyledir daha bitanesini başedemiyorum 2 tanede olursa huniyle gezerim herhalde

bizde de hala diş yok
belirti de yok
oğlum hala sallanıyor, kızım kendi uyuyor
yere yorgan serdim, tüm gün üstündeler
kafamı ne zaman çevirsem alta kalan birisi bağırıyor
bitmeyen emzik savaşları, paylaşılamayan oyuncaklar,
birbirlerine gülmelerine, dokunmalarına
beraber küvette yatmalarına bayılıyorum, çok zorlandık ama
en zor günleri bitti inşallah
ben bebeklerimden yeni keyif almaya başladım diyebilirim
hala gece çok kalkıyorum ama inatla gece maması ve pirinç unlu mamalardan vermiyorum
sütüm artsın diye çılgınlar gibi yiyorum ama şükürler olsun ki hala süt içirebiliyorum
iki kilo almışım bu arada
dün ikizlerimi babaanneye bırakıp şehir dışına düğüne gittim
8 ayın sonunda ilk defa deliksiz uyudum
ama kuzularımı deli gibi özledim
bu arada ikizler olmadan arabada yolculuk yapmak hayli ilginç geldi eşimle bana
ama arabanın her bir yerinden onların eşyaları çıkıyor
onlarsız bir hayat düşünemiyorum
rabbim hepimizin evladını bağışlasın bizlere

Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.

Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?

canım, benim kızımda suyu severdi nerdeyse 2 haftadır pek içmiyor. Havalar serinlediği için ihtiyaç duymadığımı düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun hepinize. Ama insanın bebeğinin hasta olması gibisi yok. Çok şükür atlatmışsınız. Bende memlekete gittiğimde hep hazır su içtim oralarda sudan dolayı bazen kusma ve ishal vakaları oluyor. Sütümden kızıma bir şey geçmesin diye. Biraz fazlamı pimpirik yapmışım bilmem ama ... Tüm bebişlere sağlıklı ömür diliyorum....

Maşallah de annesi annelerin nazarı çok değer... Aferim kuzuma inş. arkadaşlarıda örnek alır onun gibi olurlar... ee büyüdüler artık bir düzen kurmaları lazım.... Salıncağınız da hayırlı olsun bu arada...

benim kızımda bazen yemek istemiyor mızmızlanıyor. Zorlamıyorum zıtlaşmasın diye.
insan bebeği her şeyden yesin vitamin alsın istiyor. Ana yüreği bu işte... inşallah yerler anneleri yavaş yavaş alışacaklar...

geçmiş olsun canım. Kansızlık var mı kan değerlerine baktır istersen.

alıntılarım bitti. şimdide bizden inciler..

kızım 7 ayını bitirdi.bol bol yuvarlanıyoruz doyamadık dönmelere ee 5,5 aydan sonra döndüğü için dönmeleri bırakıp emekleme aşamasına geçemedik

sürekli her şeyi ısırmak istiyor ağzı akıp duruyor ama daha dişlerimiz çıkmadı.

doğduğundan beri zaman zaman burnu tıkanan kızımın 2 gecedir tıkanıklık yüzünden uykuları bölünüyor. Hatta akşam üzeri resmen burnu akıyordu. İnş. ptesi dr ye götürücem...

birde sorularım var arkadaşlar

1. Kızım 4 gündür parmağına taktı oynatıyor beni. illa kucağımda olacak yada yanına oturup onunla konuşucam ilgilenicem ne iş yapmama fırsat veriyor nede odadan çıkıp mutfağa wc ye gidemiyorum.. yanından ayrılınca çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor.sonra boğazı acıyıp öksürmeye başlıyor. yanına geliyorum sırıtıyor gözünde bir damla yaş yok. Bu dönem ne kadar sürer ne zaman geçer bilmiyorm. Tavsiyeniz varmı. her ağladığında gidip kucaklamakta istemiyorum alışmasın diye ama öksürene kadar ağlıyor. Napayım?

2. kızımın nerdeyse3 aydır göğüsleri şiş. süt toplama denilen şey hani büyüklerimiz ovala geçer derya. dr ye kontrolde göstermiştim sakın ovalama zamanla geçer dedi. Hala geçmedi. Komşum kızımı severken farketti ovala 2 güne geçer diyince size sormak istedim. Başından geçmiş olanlar varmı. Ne yapayım?

çok uzun oldu ama birde yataktan düşme tehlikesi atlattık.

kızımı bizim yatağa yatırdım altını değiştirdim. elimi yıkamak için banyoya gittim. ( banyo ile yatak odasının kapıları karşı karşıya) kızım yastıkların olduğu baş kızımda enine yatıyordu. ben banyoya gittim sonra dönermi acaba diye içime kurt düştü elimi yıkadıktan sonra dönüp yatağa baktımki yavrum döne döne alt başa ayaklarımızı uzattığımız yere kadar gelmiş. bir defa daha dönse yere düşecek. Ben nasıl koştum nasıl kucakladım hatırlamıyorum. Çok şükür bir şey olmadı. Ama ben 5 dakika zangır zangır titredim. hatta koşarken neremi çarptım bilmiyorum eşim söyledi tak diye bir ses duydum kolunu mu çarptın kapıya dedi. düşündükçe tüylerim diken diken oluyor yavrumun düşüşünü izleyecektim resmen birde yatağımız yüksek altı baza yer karo taş halı boşluğu var. nasıl canı acırdı yavrumun.

Özellikle kızımı beşine koyarken söylediğim bir söz var..

Rabbim sen benim bebeğimide bütün bebekleride görünür görünmez her şeylerden koru. Sağlıkla mutlulukla uyanmasını nasip et... uyku duamız gibi oldu.. Gece gece bütün bebişlere gitsin....

destan yazmışım resmen Allah yardım etsin okuyana

bitti sanmayın bakın aklıma ne geldi

dün yürüteç aldık. bir hevesle oturttuk yavrumu ben gel gel yaptım babası arkadan iteledi. bizim ki ne yapsa iyidir ayaklar havada bana bakmış ağzını 5 karış açmış eee diye sırıtıyor. Yürüyeyim bir yere basayım yok bizim öyle dertlerimiz. Ne rahat hatun

iyi geceler kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…