Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.
Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?
Tum annelerin ve bebeklerinin bayramini kutlarim...bizim icin uzucu ve yorucu bir bayram oldu...hatta bayram bile diyemiyorum bayram yapmadik...pamuk kizim pazar gecesi uykusundan kusarak uyandi gece tip merkezine goturduk bir sorun yok dedi doktor geri geldik...bu arada bursanin ilcesinde esimin memleketindeydik....kizim sabaha kadar uyumadi surekli kustu...sabah artik hali kalmadi ustune ishal oldu artik takati kalmadi doktorunu aradim ilgilenmediklerini ne yapmam gerektigini sordum hemen hastaneye goturun dedi ozel bir hasta e vardi oraya goturduk kucuk oldugu icin serumu takamayacaklarini igne yapacaklarini soylediler yarim doz emedur ignesi yaptilar kusmasi gecmezse serum takariz dediler...neyseki kusmadi durdu ishali daha bugun bitti...arife gununu anlamadik tam kizimin kusmasi gecti keyfi yerine geliyor derken bayramin 1.gunu ben ve esimde ayni sikayetler basladi ben hastanelik oldum serum yedim 2.gunu evimize donduk hepimiz yatiyoruz...arkamizda babannemize ayni hastaligi birakmisiz o da dun gece hastanelik olmus...ama en cok kizima uzuldum ilk defa bu kadar ciddi hastalandi uzerine o aksam giyecek kiyafeti uzerine ortecek battaniyesi altina serecek carsafi hicbirsey kalmadi en son disariya cikarken giydigi pantalonla kazakla sabah olmasini bekledim....o agladi ben ona agladim...benim ustum basim hep kusmuktu bayramda...minnosuma nede guzel bayramlik almistim ilk kirmizi ayakkabisini giyecek diye heyecanlanmistim ama pamugum uzerinde tulumla bayrami gecirdi...ama cok sukur artik evdeyiz....ilk defa hasta oldu o da evde degilken tam tesekkullu hastane donanimli doktor yokken....allah bebeklerimize dermansiz dert vermesin...o 2 gun kizim yemiyor uyumuyor diye ona kizdigim gunlere lanet ettim...simdi varsin yemesin uyumasin yeterki o saglikli olsun gozlerinin ici parlasin gulsun....kizimi cok ama cok seviyorum minik pamugum benim....
Çok geçmiş olsun canım.bizde arife günü bi kaza atlattık kızımın kafasına nargile düştü bi anlık dalgınlığımda öyle korktuk ki anlatamam kafası morseydi doktora götürdük film falan çekildi çok şükür bişe çıkmadı Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah
ben eskiden ek gıdalar sonrası 20 çay kaşığı falan verirdim, sonra biberonla vermeye başladım şimdi de sulukla içiyo kendisi istediği kadar, ama gitgide azalttı içtiği miktarı, ben artık havalar soğudukça eskisi kadar susamıyodur diye tahmin ediyodum...
canım okudukça üzüldüm çok çok geçmiş olsun ...
akla gelmeyen başa geliyo Allah korumuş, size de çok geçmiş olsun canım...
Maşallah kızına canım çok güzel bi kızmış ama benimki gibi onunda saçı yok:)
Maşallah maşallah çok tatlı.
Sevgili bualca, kızına talibim
Ebahcığım çok geçmiş olsun. Allah herkesin evladını korusun.
çok geçmiş olsun cnm.çok şükür atlatmışsınız.çok üzüldümTum annelerin ve bebeklerinin bayramini kutlarim...bizim icin uzucu ve yorucu bir bayram oldu...hatta bayram bile diyemiyorum bayram yapmadik...pamuk kizim pazar gecesi uykusundan kusarak uyandi gece tip merkezine goturduk bir sorun yok dedi doktor geri geldik...bu arada bursanin ilcesinde esimin memleketindeydik....kizim sabaha kadar uyumadi surekli kustu...sabah artik hali kalmadi ustune ishal oldu artik takati kalmadi doktorunu aradim ilgilenmediklerini ne yapmam gerektigini sordum hemen hastaneye goturun dedi ozel bir hasta e vardi oraya goturduk kucuk oldugu icin serumu takamayacaklarini igne yapacaklarini soylediler yarim doz emedur ignesi yaptilar kusmasi gecmezse serum takariz dediler...neyseki kusmadi durdu ishali daha bugun bitti...arife gununu anlamadik tam kizimin kusmasi gecti keyfi yerine geliyor derken bayramin 1.gunu ben ve esimde ayni sikayetler basladi ben hastanelik oldum serum yedim 2.gunu evimize donduk hepimiz yatiyoruz...arkamizda babannemize ayni hastaligi birakmisiz o da dun gece hastanelik olmus...ama en cok kizima uzuldum ilk defa bu kadar ciddi hastalandi uzerine o aksam giyecek kiyafeti uzerine ortecek battaniyesi altina serecek carsafi hicbirsey kalmadi en son disariya cikarken giydigi pantalonla kazakla sabah olmasini bekledim....o agladi ben ona agladim...benim ustum basim hep kusmuktu bayramda...minnosuma nede guzel bayramlik almistim ilk kirmizi ayakkabisini giyecek diye heyecanlanmistim ama pamugum uzerinde tulumla bayrami gecirdi...ama cok sukur artik evdeyiz....ilk defa hasta oldu o da evde degilken tam tesekkullu hastane donanimli doktor yokken....allah bebeklerimize dermansiz dert vermesin...o 2 gun kizim yemiyor uyumuyor diye ona kizdigim gunlere lanet ettim...simdi varsin yemesin uyumasin yeterki o saglikli olsun gozlerinin ici parlasin gulsun....kizimi cok ama cok seviyorum minik pamugum benim....
geçmiş olsun cnmÇok geçmiş olsun canım.bizde arife günü bi kaza atlattık kızımın kafasına nargile düştü bi anlık dalgınlığımda öyle korktuk ki anlatamam kafası morseydi doktora götürdük film falan çekildi çok şükür bişe çıkmadı Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah
Maşallah kızına canım çok güzel bi kızmış ama benimki gibi onunda saçı yok:)
Maşallah maşallah çok tatlı.
Sevgili bualca, kızına talibim
Ebahcığım çok geçmiş olsun. Allah herkesin evladını korusun.
ben eskiden ek gıdalar sonrası 20 çay kaşığı falan verirdim, sonra biberonla vermeye başladım şimdi de sulukla içiyo kendisi istediği kadar, ama gitgide azalttı içtiği miktarı, ben artık havalar soğudukça eskisi kadar susamıyodur diye tahmin ediyodum...
çok geçmiş olsun cnm.çok şükür atlatmışsınız.çok üzüldüm
geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun cnm.çok şükür atlatmışsınız.çok üzüldüm
geçmiş olsun cnm
Kızım bugün kahvaltı yapmak istemedi ağladı bağırdı zorla verdiğim lokmaları ağzında tuttu yutmadı ben de yarıda kesmek zorunda kaldım kahvaltısını. Sonra birazcık kustu. Bu aralar geceleri de sık sık uyanıyor. Sanırım üst dişleri çıkacak.
ebahcım geçmiş olsun yemiyor diye kızdığım günlere lanet ettim demişsin üzüldüm çünkü ben de öyle kızıp sonra pişman oluyorum
Eki Görüntüle 832921
Teyzecikler merhaba
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.Tum annelerin ve bebeklerinin bayramini kutlarim...bizim icin uzucu ve yorucu bir bayram oldu...hatta bayram bile diyemiyorum bayram yapmadik...pamuk kizim pazar gecesi uykusundan kusarak uyandi gece tip merkezine goturduk bir sorun yok dedi doktor geri geldik...bu arada bursanin ilcesinde esimin memleketindeydik....kizim sabaha kadar uyumadi surekli kustu...sabah artik hali kalmadi ustune ishal oldu artik takati kalmadi doktorunu aradim ilgilenmediklerini ne yapmam gerektigini sordum hemen hastaneye goturun dedi ozel bir hasta e vardi oraya goturduk kucuk oldugu icin serumu takamayacaklarini igne yapacaklarini soylediler yarim doz emedur ignesi yaptilar kusmasi gecmezse serum takariz dediler...neyseki kusmadi durdu ishali daha bugun bitti...arife gununu anlamadik tam kizimin kusmasi gecti keyfi yerine geliyor derken bayramin 1.gunu ben ve esimde ayni sikayetler basladi ben hastanelik oldum serum yedim 2.gunu evimize donduk hepimiz yatiyoruz...arkamizda babannemize ayni hastaligi birakmisiz o da dun gece hastanelik olmus...ama en cok kizima uzuldum ilk defa bu kadar ciddi hastalandi uzerine o aksam giyecek kiyafeti uzerine ortecek battaniyesi altina serecek carsafi hicbirsey kalmadi en son disariya cikarken giydigi pantalonla kazakla sabah olmasini bekledim....o agladi ben ona agladim...benim ustum basim hep kusmuktu bayramda...minnosuma nede guzel bayramlik almistim ilk kirmizi ayakkabisini giyecek diye heyecanlanmistim ama pamugum uzerinde tulumla bayrami gecirdi...ama cok sukur artik evdeyiz....ilk defa hasta oldu o da evde degilken tam tesekkullu hastane donanimli doktor yokken....allah bebeklerimize dermansiz dert vermesin...o 2 gun kizim yemiyor uyumuyor diye ona kizdigim gunlere lanet ettim...simdi varsin yemesin uyumasin yeterki o saglikli olsun gozlerinin ici parlasin gulsun....kizimi cok ama cok seviyorum minik pamugum benim....
Slm kizlar. Hasta bebeklerimize gecmis olsun diyorum.
Resim ekleyen arkadaslar bebekleriniz cok guzel masallah.
Bizim kilomuz az, disimiz de yok.hala da sallayarak uyuyor yavrum. Kahvaltisini da yapmiyor.
Gelelim bana. Tansiyonum dusuk. Hamile miyim diye 2 tane test yaptim. Negatif cikti. Basim donuyor ve halsizim. Bazen bir bikkinlik geliyor. Bir huzun. Oyle iste.
Sizler napiyorsunuz bakiyim?
Bizim kilomuz az, disimiz de yok.hala da sallayarak uyuyor yavrum. Kahvaltisini da yapmiyor.
Gelelim bana. Tansiyonum dusuk. Hamile miyim diye 2 tane test yaptim. Negatif cikti. Basim donuyor ve halsizim. Bazen bir bikkinlik geliyor. Bir huzun. Oyle iste.
Slm kızlar iyi bayramlar hepinize.
Kızlar benim bebeğim eskiden çok güzel su içiyordu artık içirmiyorum midesi bulanıyo zorlayıncada sizin bebekleriniz nasıl içiyorumu?
Tum annelerin ve bebeklerinin bayramini kutlarim...bizim icin uzucu ve yorucu bir bayram oldu...hatta bayram bile diyemiyorum bayram yapmadik...pamuk kizim pazar gecesi uykusundan kusarak uyandi gece tip merkezine goturduk bir sorun yok dedi doktor geri geldik...bu arada bursanin ilcesinde esimin memleketindeydik....kizim sabaha kadar uyumadi surekli kustu...sabah artik hali kalmadi ustune ishal oldu artik takati kalmadi doktorunu aradim ilgilenmediklerini ne yapmam gerektigini sordum hemen hastaneye goturun dedi ozel bir hasta e vardi oraya goturduk kucuk oldugu icin serumu takamayacaklarini igne yapacaklarini soylediler yarim doz emedur ignesi yaptilar kusmasi gecmezse serum takariz dediler...neyseki kusmadi durdu ishali daha bugun bitti...arife gununu anlamadik tam kizimin kusmasi gecti keyfi yerine geliyor derken bayramin 1.gunu ben ve esimde ayni sikayetler basladi ben hastanelik oldum serum yedim 2.gunu evimize donduk hepimiz yatiyoruz...arkamizda babannemize ayni hastaligi birakmisiz o da dun gece hastanelik olmus...ama en cok kizima uzuldum ilk defa bu kadar ciddi hastalandi uzerine o aksam giyecek kiyafeti uzerine ortecek battaniyesi altina serecek carsafi hicbirsey kalmadi en son disariya cikarken giydigi pantalonla kazakla sabah olmasini bekledim....o agladi ben ona agladim...benim ustum basim hep kusmuktu bayramda...minnosuma nede guzel bayramlik almistim ilk kirmizi ayakkabisini giyecek diye heyecanlanmistim ama pamugum uzerinde tulumla bayrami gecirdi...ama cok sukur artik evdeyiz....ilk defa hasta oldu o da evde degilken tam tesekkullu hastane donanimli doktor yokken....allah bebeklerimize dermansiz dert vermesin...o 2 gun kizim yemiyor uyumuyor diye ona kizdigim gunlere lanet ettim...simdi varsin yemesin uyumasin yeterki o saglikli olsun gozlerinin ici parlasin gulsun....kizimi cok ama cok seviyorum minik pamugum benim....
kızlar nasılsınız dün salıncak aldım kızıma civilden. şimdi üstünde ikinci uykusunu çekiyor. benimki çok güzel bi düzen oturttu. akşam sekizde kendi kendine uyuyor. sabah 7 8 arası uyanıyor. gece acıkınca mızırdanıyor. emziriyorum hemen uyuyor. ya rabbim ne rahatlık bu artık. gerçekten çektiğime değdi. çok eziyetli idi. yalnız iştahta sorun var galiba bizim. emmeye meraklı ama başka bi şey yediremiyorum. eline verince yiyor ama azıcık. sağlıklı olsun da başka derdim yok. bebeği tehlike atlatan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.
Kızım bugün kahvaltı yapmak istemedi ağladı bağırdı zorla verdiğim lokmaları ağzında tuttu yutmadı ben de yarıda kesmek zorunda kaldım kahvaltısını. Sonra birazcık kustu. Bu aralar geceleri de sık sık uyanıyor. Sanırım üst dişleri çıkacak.
ebahcım geçmiş olsun yemiyor diye kızdığım günlere lanet ettim demişsin üzüldüm çünkü ben de öyle kızıp sonra pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?