Eki Görüntüle 833414 Bir tanem benim
Komşum yemeğe çağırmıştı. Kızımın eline somun ekmek verdi. Bizimki tabi o sıra biraz huzursuz olduğu için eline almadı attı. Ben korktum boğazına kaçar diye ama teyze bir şey olmaz alışsın ver sen de dedi. Erken değil değil mi. Çok büyük lokmalarda ısırabilir mi. Hadi cesaret verin bana(7 ay 1 haftalık....
Benim de dün gece rüyamda bizim ufaklık tutunup yatağının kenarına ayağa kalkıyordu.Senin minnoşu mu görmüşüm acaba bizimkinin pek niyeti yok çünkü
Komşum yemeğe çağırmıştı. Kızımın eline somun ekmek verdi. Bizimki tabi o sıra biraz huzursuz olduğu için eline almadı attı. Ben korktum boğazına kaçar diye ama teyze bir şey olmaz alışsın ver sen de dedi. Erken değil değil mi. Çok büyük lokmalarda ısırabilir mi. Hadi cesaret verin bana(7 ay 1 haftalık....
kizlar oglumun elinde yanik gibi bisey ciktisu toplamis gibi. krese veriyorum cuma gunu farkettim hic aglamadi dediler bidey yoktu diolar. gun gectikce yayiliyor. kanamis bugun. icim gidiyor yaa ama acimiyor sanirim oynuyor kuzucum guluyor oyle. dr kontrolumuz var bi saat sonra
mrb güzel anneler..nasılsınız..uzun zamandır ugramadım..merhaba dıyeyım dedım..hepınızı cook özledımm <3<3<3
kuzularınızı gıdıgından öpüyorum muahhhhh...
bız henüz emeklemıyoruz dişimizde yokD geç olsun hepsi...çabuk büyüsün istemıyorum..bu minik bedeni devamlı koynumda taşımak istiyorum...nasılsa az zaman kala kucakta durmayacak...o yuzden bu gunlerı deli gibi özleyecegımı dusundukce hüzünleniyorum..canları sag olsun..
ya kızlar yardımcı olurmusunuz bazı sorularım var.. yumurta sarısını gunluk verıyorum bırergun ara ılemı vermelıyım? narencıye verebılıyomuyuz? yavas yavas corbalara kıyma katmaya baslamalımıyım?
7.ay kontrolumuzde 9.700kg ve 70cm geldık..masallah tosunuma..şimdiden cvplar ıcın tessekkur edıyorum...
mrb kızlar uzun zamandır buraya grmıyordum face den bakınıyorum genelde.bı kac gundur bı bulantım var suphelendım test aldım.fakat testı yaptım bırsey yoktu bı sure sonra 2.cızgı belırmısmoralım bozuldu sevnsem mı uzulsem mı bılemedım cunku oglum 6 ay 3 haftalık suanda.aksam esıme soyledım o da tuhaf olduu sevındııı:)tekrar test yaptım u sefer brsey cıkmadı bn sımdı ne yapayım ya bılemedım bnm gbı olan var mıı.bu arada ekım ın 8.nde adetten temızlendımmm.sımdıden tesekkurler....bebeıslerınızı opuyorummm
mrb kızlar uzun zamandır buraya grmıyordum face den bakınıyorum genelde.bı kac gundur bı bulantım var suphelendım test aldım.fakat testı yaptım bırsey yoktu bı sure sonra 2.cızgı belırmısmoralım bozuldu sevnsem mı uzulsem mı bılemedım cunku oglum 6 ay 3 haftalık suanda.aksam esıme soyledım o da tuhaf olduu sevındııı:)tekrar test yaptım u sefer brsey cıkmadı bn sımdı ne yapayım ya bılemedım bnm gbı olan var mıı.bu arada ekım ın 8.nde adetten temızlendımmm.sımdıden tesekkurler....bebeıslerınızı opuyorummm
ya kızlar yardımcı olurmusunuz bazı sorularım var.. yumurta sarısını gunluk verıyorum bırergun ara ılemı vermelıyım? narencıye verebılıyomuyuz? yavas yavas corbalara kıyma katmaya baslamalımıyım?
...
kızlar birçoğunuz ekmek falan veriyosunuz bebeklerinize kendi başına yemesi için ama dişleri var sanırım değil mi, benim kızımın dişleri yok ve yiyemez yani veremem ben
kızlar birçoğunuz ekmek falan veriyosunuz bebeklerinize kendi başına yemesi için ama dişleri var sanırım değil mi, benim kızımın dişleri yok ve yiyemez yani veremem ben
ek gıdalardan meyveyi, kahvaltıyı yoğurdu falan artıramam bu kadarını zor yediriyorum da çorbayı sanki bi o kadar daha versem yiyecekmiş gibi, bitti diye ağlıyo bazen :) ama diğer şeyleri yediremem diye artırmıyorum miktarı, sanki artırsam yiyecek gibi o yüzden sordum sizler napıyosunuz diye... ama devam sütünü de önemsiyorum ben, daha az içer diye de korkudan artıramıyorum... bi arkadaşımın oğlu da 5 buçuk aydan sonra sütü olmadığı için devam sütüne geçmiş ama hiçbi mamayı içmemiş sadece hipp i bi buçuk ay kadar biraz verebilmiş sonra onu da içmeyince doktor bi takım testler yapıp inek sütü verdirmiş, hem de pastörize olmayan doğal inek sütü ve suyla karıştırmadan direkt... ama hep kilo alımı az olan bi çocuk, hala da öyle...
benim kızım da 5buçuk ay sadece anne sütüyle beslendi o zamanlar ayda 450-600 gr arası kilo alıyodu hiç tombik bi bebek olmadı boyu uzun olduğu için hala da değil, sonra anne sütünü bırakmak zorunda kalınca sadece devam sütü ve ek gıdalarla besleniyo ve son 2 ayda yaklaşık bi buçuk kilo aldı (maşallah deyin kızlar-7.ay kilomuz 8300gr boy 71 çok tombik değiliz yani), o yüzden ben de günlük öğünlerimizi sizinle paylaşayım...
sabah bir çay bardağı kadar meyve püresi + bir minik kutu labne peyniri + yarım ceviz randesi + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 gün arayla bir yumurta sarısı
100 cc devam sütü
öğleden sonra küçük hazır kavanoz mamalarının kavanozuna koyu kıvamlı çorba (içinde hergün hem birkaç çeşit sebze hem et ürünlerinden biri hem de bi çeşit tahıl oluyo)
100 devam sütü
akşam üzeri-akşam gibi yoğurt makinasının minik kavanozlarında yoğurt
100cc devam sütü
yatmadan önce aptamilin gece kaşık mamalarından
gece 2 kez uyandığında 2kez 100er cc devam sütü
yumurtayı bazen meyveye değil de çorbaya katabiliyorum çorbayı etsiz yaptıysam, labneyi de bazen meyve yerine yoğurda karıştırıyorum, pekmezi eskiden gece kaşık mamasına karıştırırdım şimdi onu yiyemiyo diye meyveyle sabah veriyorum...
ama şimdi bayadır gece kaşık maması vermiyorum o şekilde 450-500cc devam sütünü tamalayabiliyorum ama ek gıda miktarlarım bu kadar...
ekmek ve bisküvi hiç kullanmadım ama doktorumuz son kontrolde kilo alımı iyi diye başlatmadı kilo alımı az olan bebeklere veriyoruz demişti...
Canım tahıl olarak ne veriyorsun? Ben yulaf unu vereyim dedim bi türlü bulamadım bi markette buldum onunda tadı acıydı vermedim
Arkadaşlar havalar soğuyor artık yavaş yavaş.Hava nemlendiricisi aldınız mı?Aldıysanız hangi marka?
Arkadaşlar havalar soğuyor artık yavaş yavaş.Hava nemlendiricisi aldınız mı?Aldıysanız hangi marka?
saol cnm antibiyotik verdi birde krem verdi doktor mikrop kapmis dedi nasil olduysa. 2 hafta takip edelim dedi. ins hemen gecer oglusumun parmagiinşallah kötü bişey değildir geçmiş olsun canım...
saol cnm antibiyotik verdi birde krem verdi doktor mikrop kapmis dedi nasil olduysa. 2 hafta takip edelim dedi. ins hemen gecer oglusumun parmagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?