2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canim benim oğlum 6 ay 17 gunluk bu topigin en kucuk bebegi gec geldik biraz:) gecen hafta annemlere kahvaltıya gittik babam eline ekmegin kabugunu verdi buyuk parca verdi ki agzina sokamasin...babama cok deger veririm asla hayir diyemiyorum ama benim oglum bayila bayila yaladi ekmegi bende rahat kahvaltimi yaptim:) sonra annem kendi yaptigi etli ekmegin kenarini verdi hele ona bayildi elinden dusurdu bas bas bagirdi... ben hatta içindeki etlerden de kucuk kucuk verdim cok sevdi. Acikcasi çekinmiyorum artik bisey verirken yasaklilar haric her turlu besini değişik formlarda veriyorum. ..

Benim de dün gece rüyamda bizim ufaklık tutunup yatağının kenarına ayağa kalkıyordu.Senin minnoşu mu görmüşüm acaba bizimkinin pek niyeti yok çünkü

Olabilir Bir anda olauveriyor merak etmeyin bir bakmışsın ayakta...

Biz yemek yerken kızımın eline ekmek veriyorum biraz yiyor biraz döküyor ama çiğnemeyi öğrenmesi açısından lazım. Bazen biskivü ve meyvede veriyorum.Benimki alıştı yavaş yavaş ama gözetimle vermenizi tavsiye ederim. Elinde birşey varken asla yanlız bırakmayın.

kizlar oglumun elinde yanik gibi bisey cikti su toplamis gibi. krese veriyorum cuma gunu farkettim hic aglamadi dediler bidey yoktu diolar. gun gectikce yayiliyor. kanamis bugun. icim gidiyor yaa ama acimiyor sanirim oynuyor kuzucum guluyor oyle. dr kontrolumuz var bi saat sonra

mrb güzel anneler..nasılsınız..uzun zamandır ugramadım..merhaba dıyeyım dedım..hepınızı cook özledımm <3<3<3
kuzularınızı gıdıgından öpüyorum muahhhhh...

bız henüz emeklemıyoruz dişimizde yok D geç olsun hepsi...çabuk büyüsün istemıyorum..bu minik bedeni devamlı koynumda taşımak istiyorum...nasılsa az zaman kala kucakta durmayacak...o yuzden bu gunlerı deli gibi özleyecegımı dusundukce hüzünleniyorum..canları sag olsun..

ya kızlar yardımcı olurmusunuz bazı sorularım var.. yumurta sarısını gunluk verıyorum bırergun ara ılemı vermelıyım? narencıye verebılıyomuyuz? yavas yavas corbalara kıyma katmaya baslamalımıyım?

7.ay kontrolumuzde 9.700kg ve 70cm geldık..masallah tosunuma..şimdiden cvplar ıcın tessekkur edıyorum...

mrb kızlar uzun zamandır buraya grmıyordum face den bakınıyorum genelde.bı kac gundur bı bulantım var suphelendım test aldım.fakat testı yaptım bırsey yoktu bı sure sonra 2.cızgı belırmısmoralım bozuldu sevnsem mı uzulsem mı bılemedım cunku oglum 6 ay 3 haftalık suanda.aksam esıme soyledım o da tuhaf olduu sevındııı:)tekrar test yaptım u sefer brsey cıkmadı bn sımdı ne yapayım ya bılemedım bnm gbı olan var mıı.bu arada ekım ın 8.nde adetten temızlendımmm.sımdıden tesekkurler....bebeıslerınızı opuyorummm

inşallah kötü bişey değildir geçmiş olsun canım...

ben yumurta sarısını bi gün arayla veriyorum canım hergün verilir mi emin olamadım internetten araştırmıştım böyle vermeyi uygun gördüm... ben çorbalarına kıyma,tavuk,et koymaya 6.ayda başladım, doktorumuz söylemişti korkmadan verebilirsin, bir çorba kaşığı kadar koyuyorum ben 2 öğünlük çorbasına, et ve tavuğun da hem suyunu alıp suyuna pişiriyorum çorbayı hemde etlerinden koyuyorum yine 1 çorba kaşığı kadar... narenciye olarak da mandalina verebileceğimi söylemişti doktorumuz 7.ay kontrolünde ben bikaç gündür veriyorum yarım mandalinayı dilimlerini patlatıp suyunu sıkarak,ama diğer narenciyeler hakkında bi fikrim yok ben henüz vermiyorum canım, bu arada maşallah bebeğine...

Canım onların bir süresi var, süre bitiminden sonra oluşan çizgi doğru sonucu vermiyor. Ayrıca 8 inde temizlendiysen bunu anca kan testi belirler.

Canım ben bal ve asitli içecek hariç hepsini veriyorum. Ekmeği vereli 1 ay oldu, şimdilerde yufka ekmekte veriyorum. Yemek sofrasında veriyorum yanımda. Sen yanında olduğun sürece hiç korkma ver alışsın. Sadece kopardığı parçaların büyüklüğüne ve ne kadar sürede bitirdiğine dikkat et yeter. Bizim kız küçük parçaları rahat yiyor ama büyük parçaları hemen parçalayamıyor ve yeniden koparıp almak istiyor ağzına, o da öksürmesine neden olduğu için ağzındakini bitirene kadar ikinciyi ısırmasına müsaade etmiyorum.

kızlar birçoğunuz ekmek falan veriyosunuz bebeklerinize kendi başına yemesi için ama dişleri var sanırım değil mi, benim kızımın dişleri yok ve yiyemez yani veremem ben

Biz kahvaltıya ve yumurtaya dün başladık.İki günde bir yarım dedi doktorumuz.

Ben iki test yapmıştım ikisi de negatif çıkmıştı.Sonra kan testi yapınca 5 haftalık hamile çıkmıştım :) Kesin sonuç her zaman kan testi.Yaptır için rahat etsin bence.

kızlar birçoğunuz ekmek falan veriyosunuz bebeklerinize kendi başına yemesi için ama dişleri var sanırım değil mi, benim kızımın dişleri yok ve yiyemez yani veremem ben

Ben henüz ekmek vermedim hiç eline.İki dişimizin ucu var şimdilik sadece.Tam çıkınca verebilirim belki :)

Benim kızımın dişleri yok. Amaç yesin değil zaten hem oyalasın hem elleri birşey tutmaya alışsın hemde tadına baksın. Üçü bi arada

Canım tahıl olarak ne veriyorsun? Ben yulaf unu vereyim dedim bi türlü bulamadım bi markette buldum onunda tadı acıydı vermedim

Canım tahıl olarak ne veriyorsun? Ben yulaf unu vereyim dedim bi türlü bulamadım bi markette buldum onunda tadı acıydı vermedim

tahılları kaşık mamasından alıyodu bi süre öncesine kadar, çorbasına pirinç, bulgur,irmik,mercimek,tel şehriyeden birini koyuyorum sırayla sebze ve etin haricinde... şu ana kadar başka tahıl almadım, bakalım yine kaşık mamasına başlayamazsak o tarz tahıllardan alırım kahvaltıda veririm belki...
sütünü falan içiyosa çorbasına tam tahıllı ekmek de koyabilirsin canım ya da bebek ekmeklerinden...

Dişimiz yok canım, sorun olmuyor dişsiz olması. Damakları sertleşti zaten çok rahat yiyebiliyorlar, bizim ki ezilmiş et bile yiyor.

Arkadaşlar havalar soğuyor artık yavaş yavaş.Hava nemlendiricisi aldınız mı?Aldıysanız hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…