- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Arkadaşlar havalar soğuyor artık yavaş yavaş.Hava nemlendiricisi aldınız mı?Aldıysanız hangi marka?
kres okulun icinde o yuzden ders aralarinda gidip emzirebiliyorumGeçmiş olsun canım. Bebeğini neden kreşe verdin bakıcı tutsan daha iyi olmazmıydı
kızlar birçoğunuz ekmek falan veriyosunuz bebeklerinize kendi başına yemesi için ama dişleri var sanırım değil mi, benim kızımın dişleri yok ve yiyemez yani veremem ben
Kızlar dünkü haberi duyan var mı? Gölcükte bir kadın (güya öğretmen) 2 aylık bebeğini bayram tatilinde eve yalnız bırakıp Adanaya tatile gidiyor. Kuzum 6 gün yaşamış. Duyunca o kadar kötü oldum ki. Dünden beri hala kendime gelemedim.
mrb kızlar uzun zamandır buraya grmıyordum face den bakınıyorum genelde.bı kac gundur bı bulantım var suphelendım test aldım.fakat testı yaptım bırsey yoktu bı sure sonra 2.cızgı belırmısmoralım bozuldu sevnsem mı uzulsem mı bılemedım cunku oglum 6 ay 3 haftalık suanda.aksam esıme soyledım o da tuhaf olduu sevındııı:)tekrar test yaptım u sefer brsey cıkmadı bn sımdı ne yapayım ya bılemedım bnm gbı olan var mıı.bu arada ekım ın 8.nde adetten temızlendımmm.sımdıden tesekkurler....bebeıslerınızı opuyorummm
Bizde duyduk canim malesef... esimle sok icindeyiz biz de anne babayiz ayrica ogretmeniz. Söylencek soz yok...
kızımın bugün iki dişi birden patladıı
kuzum sessiz sedasız çıkarmış dişlerini
huzursuz olan oğlumdu
ondan bekliyorduk ama ilk diş prensesten geldi
mrb güzel anneler..nasılsınız..uzun zamandır ugramadım..merhaba dıyeyım dedım..hepınızı cook özledımm <3<3<3
kuzularınızı gıdıgından öpüyorum muahhhhh...
bız henüz emeklemıyoruz dişimizde yokD geç olsun hepsi...çabuk büyüsün istemıyorum..bu minik bedeni devamlı koynumda taşımak istiyorum...nasılsa az zaman kala kucakta durmayacak...o yuzden bu gunlerı deli gibi özleyecegımı dusundukce hüzünleniyorum..canları sag olsun..
ya kızlar yardımcı olurmusunuz bazı sorularım var.. yumurta sarısını gunluk verıyorum bırergun ara ılemı vermelıyım? narencıye verebılıyomuyuz? yavas yavas corbalara kıyma katmaya baslamalımıyım?
7.ay kontrolumuzde 9.700kg ve 70cm geldık..masallah tosunuma..şimdiden cvplar ıcın tessekkur edıyorum...
azar azar başladığımız yumurta sarısını hep yarım veriyordum 1 gün arayla (dr tavsiyesiyle geçtiğimiz ay kontrolde artık tam ver ve haftada 4 tane ver dedi sanırım 1 er gün arayla demek istedi) 8.aylık olunca peynir ve yumurtayı dönüşümlü vermeme gerek yokmuş ikisinide aynı anda verebilirmişim.kıyma olayına gelince 6.aylık kontrolünde sebzeleri blenderlamamaya çalış ve sebze çorbalarının,sebze pürelerinin içine azar azar kıyma koy sonraları artır miktarı demişti verdiği listede 8.ay da yağsız ızgara köfte ve etli dolma bile var ama nasıl yeriz şimdiden tedirgin olmuyor değilim
Biz kahvaltıya ve yumurtaya dün başladık.İki günde bir yarım dedi doktorumuz.
Ben iki test yapmıştım ikisi de negatif çıkmıştı.Sonra kan testi yapınca 5 haftalık hamile çıkmıştım :) Kesin sonuç her zaman kan testi.Yaptır için rahat etsin bence.
Ben henüz ekmek vermedim hiç eline.İki dişimizin ucu var şimdilik sadece.Tam çıkınca verebilirim belki :)
inşallah kötü bişey değildir geçmiş olsun canım...
ben yumurta sarısını bi gün arayla veriyorum canım hergün verilir mi emin olamadım internetten araştırmıştım böyle vermeyi uygun gördüm... ben çorbalarına kıyma,tavuk,et koymaya 6.ayda başladım, doktorumuz söylemişti korkmadan verebilirsin, bir çorba kaşığı kadar koyuyorum ben 2 öğünlük çorbasına, et ve tavuğun da hem suyunu alıp suyuna pişiriyorum çorbayı hemde etlerinden koyuyorum yine 1 çorba kaşığı kadar... narenciye olarak da mandalina verebileceğimi söylemişti doktorumuz 7.ay kontrolünde ben bikaç gündür veriyorum yarım mandalinayı dilimlerini patlatıp suyunu sıkarak,ama diğer narenciyeler hakkında bi fikrim yok ben henüz vermiyorum canım, bu arada maşallah bebeğine...
Kızlar dünkü haberi duyan var mı? Gölcükte bir kadın (güya öğretmen) 2 aylık bebeğini bayram tatilinde eve yalnız bırakıp Adanaya tatile gidiyor. Kuzum 6 gün yaşamış. Duyunca o kadar kötü oldum ki. Dünden beri hala kendime gelemedim.
ben peynir ve yumurtayı aynı anda veriyorum canım, yumurtayı bi gün arayla peyniri hergün eriyorum, 7.ay kontrolüne gittiğimde bu şekilde bi haftadır verdiğimi söylemiştim aynı şekilde devam edebilirsin demişti... a8.ayda verlebilecekler beni de korkuttu :) nasıl yer benim kuzum köfteyi dolmayı... canım aylık kontrollerindeki listelerini bilgilerini bizimle de paylaş lütfen faydalı olur uygulayabildiğimizi uygularız biz de...azar azar başladığımız yumurta sarısını hep yarım veriyordum 1 gün arayla (dr tavsiyesiyle geçtiğimiz ay kontrolde artık tam ver ve haftada 4 tane ver dedi sanırım 1 er gün arayla demek istedi) 8.aylık olunca peynir ve yumurtayı dönüşümlü vermeme gerek yokmuş ikisinide aynı anda verebilirmişim.kıyma olayına gelince 6.aylık kontrolünde sebzeleri blenderlamamaya çalış ve sebze çorbalarının,sebze pürelerinin içine azar azar kıyma koy sonraları artır miktarı demişti verdiği listede 8.ay da yağsız ızgara köfte ve etli dolma bile var ama nasıl yeriz şimdiden tedirgin olmuyor değilim
Arkadaşlar hepinize iyi geceler.
Bu ikidir oldu oğlumda. İlki 4 aylıkken, ikincisi şimdi.
Oğlum uykusunda katılarak ağlamaya başladı. Bebefon da var, hemen duyup gidiyorum yanına.
Uykusundan uyanamıyor, bildiğiniz katılarak ağlıyor. Hemen kucağıma aldım, ışığı açtım. Konuşuyorum onunla, beni hiç duymuyor, ağlamaya devam ediyor. Öyle acı acı bağırıyor ki, anlatamam.
Eşim geldi, kayınvalidem geldi, onlar da kucaklarına aldılar, bizi duymuyor, tepki vermiyor, sadece çığlık çığlığa, sanki bir yeri kesiliyormuşçasına ağlıyor
Yavrumun gözyaşları yanaklarından süzüldü, çok korktum çok. Yaklaşık 2-3 dakika sürdü, bize bakmıyor, bizi tanımıyor, elleri kolları hareketsiz, hani bir adım ötesi bilinç kaybı.
İlkinde ertesi gün dişi patlamıştı. Acaba şimdi de öyle mi olacak.
Kayınvalidem onu çok sevdiğimizi, özellikle benim çok sevdiğimi, nazarımın değdiğini söyledi.
Acaba dedim soğuk havale falan mı geçirdi.
Zaten gün boyu huzursuzdu. Çok çok az kuş kadar uyudu. Akşam banyo yaptırıp yatırdım rahat uyusun diye.
Hava iki gündür güzeldi, onu da alıp çıkarmıştım dışarı. Dün markette iki kadın geldi sevdi uzun uzun. "Aman büyümüş de küçülmüş bu, sanki herşeyi anlıyor, filozof" dedi. Bi de 8 dişimiz var, herkes onları söylüyor.
Babamızı beklerken oğlum iyice sıkılmaya başlamıştı, bir iki gıdıkladım mızmızlarını durdurmak için, bastı kahkahayı. (gülerken de çığlık atarak) Başka bir kadın geldi "Nazar değer buna, annesi evde güldür" dedi.
Perşembe kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek.
Çok, çok, çok korktum
Oğlum uykusunda katılarak ağlamaya başladı. Bebefon da var, hemen duyup gidiyorum yanına.
Uykusundan uyanamıyor, bildiğiniz katılarak ağlıyor. Hemen kucağıma aldım, ışığı açtım. Konuşuyorum onunla, beni hiç duymuyor, ağlamaya devam ediyor. Öyle acı acı bağırıyor ki, anlatamam.
Eşim geldi, kayınvalidem geldi, onlar da kucaklarına aldılar, bizi duymuyor, tepki vermiyor, sadece çığlık çığlığa, sanki bir yeri kesiliyormuşçasına ağlıyor
Yavrumun gözyaşları yanaklarından süzüldü, çok korktum çok. Yaklaşık 2-3 dakika sürdü, bize bakmıyor, bizi tanımıyor, elleri kolları hareketsiz, hani bir adım ötesi bilinç kaybı.
Kayınvalidem onu çok sevdiğimizi, özellikle benim çok sevdiğimi, nazarımın değdiğini söyledi.
Zaten gün boyu huzursuzdu. Çok çok az kuş kadar uyudu. Akşam banyo yaptırıp yatırdım rahat uyusun diye.
Hava iki gündür güzeldi, onu da alıp çıkarmıştım dışarı. Dün markette iki kadın geldi sevdi uzun uzun. "Aman büyümüş de küçülmüş bu, sanki herşeyi anlıyor, filozof" dedi. Bi de 8 dişimiz var, herkes onları söylüyor.
Babamızı beklerken oğlum iyice sıkılmaya başlamıştı, bir iki gıdıkladım mızmızlarını durdurmak için, bastı kahkahayı. (gülerken de çığlık atarak) Başka bir kadın geldi "Nazar değer buna, annesi evde güldür" dedi.
Çok, çok, çok korktum
Canım sağolasın, uyku yok gözümde, hâlâ tedirginim.
Ek gıdadan mıdır, babaannemiz -malum yaşlı, kendi de diyor üşünecek havada terler, terlenecek havada üşürüm ben- oğluşu sıkı sıkı giydiriyor, ben de kırmamak adına pek seslenmiyorum. Evimizi kuzey cephe ama kalorifler yanıyor, sıcaklıyor mu oğlum, inan bilemedim.
Çok, çok, çok korktum
bizimde boyle oluyor son bir haftadir...ciglik atarak agliyor uykusunda ne yapsam gozunu acip sakinlesmiyor...belkide yalniz kaliyor bizi hissetmedigi icin agladigini dusunuyorum....ben gece saat kac olursa olsun hemen lambayi yakiyorum....kizimin hic disi yok ya disten yada onu biraktigim korkusu sebep belkide
Çok, çok, çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?