kızlar hepinize ilginizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.
clue sağol canım birbirimizi tanımasakta sanırım hepimiz burda dost olduk sizin gibi dostlarım olduğu için şanslıyım
malesef görümceme minnet edicem gibime geliyo birbirimizi sevmiyoruz ama biz nasıl sıkıntılarında onların yanındaysak onlarda olmalı diyorum
tabi onlar benim gibi düşünmüyo olabilirler zaten oğluma bakarsada sırf abisiyle kötü olmamak için bakar.
benim küçüklüğüm halkalıda geçmiş şimdi oraları bilmesemde orda yaşamışım
deminden beri içimi dökp döküp siliyorum sürekli
herşey anlatılmıyo malesef şu an benim yanımda kimse yok ama olsun
çünkü benim vicdanım çok rahat çünkü
ben ailemin ne zaman bana ihtiyacı olduysa yanında oldum herşeylerine sorgusuz sualsiz koştum varsın yanlız bıraksınlar zaten her sıkıntımda hep tek başıma sıkıntımın üstesinden geldim yine gelirim içim rahat ya o bana yeter.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. Biran evvel ameliyatını olmalısın. Safra kesesi basit bir şey olarak görülse de ameliyat olunmassa ciddî sonuçlar doğurabiliyor. Allah korusun. Sen ne kadar iyi olursan bebeğinde o kadar iyi olacak annesi. Bende istanbulda halkalıdayım. Acil bir şey olurda birilerine ihtiyaç olursa burdayım.
kızlar yavrumu hasta ettim. hem de cok kötü. ateşler içinde yandı 4 gün. boğaz ve orta kulak iltihabı+üst iki diş+ağızda yaralar+kusma+ishal+vücutta kaşıntı döküntü derken bugün birazcık açtı gözünü. çok çok mahvolduk hepimiz. gece uykusu yok gündüz sürekli kucak. rabbim yavrularımızı esirgesin. artık o kadar dikkatliyim ki canım o kadar çok yandı ki anlatamam size. resmen ev hapsi yaşatıyorum aileme. ay kızlar bu çocuklar hasta olmasın. verecekse allah bize versin
Aaa sende halkalidasin, vallahi komsu cikicaz bu gidisle birileriyle:) sen neresindesin halkalinin?
kızlar yavrumu hasta ettim. hem de cok kötü. ateşler içinde yandı 4 gün. boğaz ve orta kulak iltihabı+üst iki diş+ağızda yaralar+kusma+ishal+vücutta kaşıntı döküntü derken bugün birazcık açtı gözünü. çok çok mahvolduk hepimiz. gece uykusu yok gündüz sürekli kucak. rabbim yavrularımızı esirgesin. artık o kadar dikkatliyim ki canım o kadar çok yandı ki anlatamam size. resmen ev hapsi yaşatıyorum aileme. ay kızlar bu çocuklar hasta olmasın. verecekse allah bize versin
:) ben atakentteyim canım. Sen neresindesin. Bu arada aslen çanakkaleliyim de :) sanırım sen de çanakkaleliydin.
geçmiş olsun, inşallah atlatmışsınızdır artık. Allah bir daha yaşatmasın hastalık.
evet ya çanakkaleliyim, akraba felan çıkmayalım seninle:)
Eki Görüntüle 851845 Eki Görüntüle 851852
Benim kızımın halleri. Bütün gün ya dizlerinin üstünde ya da ayakta. Ne oyuncak ne başka birşey ilgisini çekmiyor. Haliyle ben de bütün gün peşinde. Her yeri basamak, tutacak yer olarak kullanıyor. Dolasıyla kazalarda bitmiyor. Ne yapalım bugünlerde geçecek. Tadını çıkaralım...
Yerim onu ben maşallah ona. Benim oğlan daha ne emekliyor ne de böyle tutunup kalkıyor. 8 ay 2 günlüğüz. Sanırım biraz tembeliz.
:) biraz daha ayrıntıya girersek çıkıcaz sanırım. Çanakkalenin neresinden Ben bîga:)
:) ben atakentteyim canım. Sen neresindesin. Bu arada aslen çanakkaleliyim de :) sanırım sen de çanakkaleliydin.
Eki Görüntüle 851845 Eki Görüntüle 851852
Benim kızımın halleri. Bütün gün ya dizlerinin üstünde ya da ayakta. Ne oyuncak ne başka birşey ilgisini çekmiyor. Haliyle ben de bütün gün peşinde. Her yeri basamak, tutacak yer olarak kullanıyor. Dolasıyla kazalarda bitmiyor. Ne yapalım bugünlerde geçecek. Tadını çıkaralım...
arkadaşlar merhabalar..
19 mart doğumlu bir kızım var. henüz baba mama vs basit sözcükleri söylemiyor
daha erken biliyorum her bebeğin gelişimi de farklı onun da farkındayım ama daha çok motor gelişimi iyi gibi geliyor bana emekliyor tututnarak zorda olsa kalkıyor vs.. ama agu magu yok konuşmayı hiç sevmiyor. bazen bağırıyor o kadar..
bunları zamanı gelince yapacak biliyorum ama ben ve eşim çok konuşmayı seven insanlar değiliz
çocuğumun dil gelişmine biraz katkıda bulunmak istiyorum haliyle..
daha erken mi onu da bilmiyorum belki geç bile kaldım
sizler neler yapıyorsunu merak ettim kitap okumaya başalyanınnı var mı
bebekler için ne tür kitaplar edinebiliriz. belki de onların da dokunabileceği (ağızlarına alıp yiyemeyeceği)
resimlerine bakıp okuyabileceğim masal yada başka tür kitaplar var mıdır
bu konuda araştırmalarınız oldu mu merak ediyorum kızlar..
en aızndan kızımla hergün vakit geçirirken bir 15 dakikayı yada yarım saati bu şekilde verimli
geçirebilir miyim acaba
fikirlerinii bekliyorum arkadaşalr
bebişlerinizi de kocaman kokluyorum..
bualca maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun.
gokcen44... canım seninde dediğin gibi her bebeğin gelişimi farklı. benim kızım 14 mart doğumlu ne emekliyor nede kalkabiliyor. hattaen geç dönen bebeklerden biriydi. 5,5 aylıkken döndü.
yürümede emeklemede gözü yok ama biraz gezeve diyebilirim. siz ailece konuşmayı sevmediğinizi yazmışsınız mutlaka onun etkisi var. ben hamileykende çok konuşurdum şimdide çok konuşuyorum kızımla. anlamsız bir şeyler söyleyip bağırıyor bazen. bende kitap araştırıyorum. hatta bugün bir set gördüm. renkler, giysiler, meyveler, hayvanlar ayrı ayrı kitapta ama daha çok erken diye düşünüyorum. çünkü eline market kataloglarını verdiğimde bile direk ağzına götürüyor. bence konuş sürekli. kızın ses çıkardıkta taklitini yap. faydalıymış dün bir yerde okudum. hep eşime kızardım taklitini yapma çocuğun güzel konuş ki öğrensin diye
Yenikullanıcı canım komşuymuşuz evet.. Atakent ne kadarcık yer ki.. Mutlu oldum..
Kızlar bebeğim hasta burnu tıkalı öksürüyor. Bütün gün sadece benden beslendi. Ateşini yeni düşürebildk. Ilacın etkisi geçince yine çıkıyor. Yrn da en yoğun olduğum gün. Dersim 3.30 da bitiyor. Offff.. Bebeklerimiz de biz de hasta olmayalım.. Rabbim dermansız dert vermesin...
Mrb canım öyle pahalı kitaplar almaya gerek yok resimli olsun yeter sende malatyada oturuyordun sanırım ben esenlikten 1 liraya aldım güliverin maceraları onu okuyorum kucağıma alıp geçen gün değişiklik olsun dedim kargayla tilkiyi aldım dikkatini çekmedi güliveri okurken çok hoşuna gidiyor ben okurken parmağımla takip ediyorum dün akşam o da parmağını sürüyordu kitaba:)arkadaşlar merhabalar..
19 mart doğumlu bir kızım var. henüz baba mama vs basit sözcükleri söylemiyor
daha erken biliyorum her bebeğin gelişimi de farklı onun da farkındayım ama daha çok motor gelişimi iyi gibi geliyor bana emekliyor tututnarak zorda olsa kalkıyor vs.. ama agu magu yok konuşmayı hiç sevmiyor. bazen bağırıyor o kadar..
bunları zamanı gelince yapacak biliyorum ama ben ve eşim çok konuşmayı seven insanlar değiliz
çocuğumun dil gelişmine biraz katkıda bulunmak istiyorum haliyle..
daha erken mi onu da bilmiyorum belki geç bile kaldım
sizler neler yapıyorsunu merak ettim kitap okumaya başalyanınnı var mı
bebekler için ne tür kitaplar edinebiliriz. belki de onların da dokunabileceği (ağızlarına alıp yiyemeyeceği)
resimlerine bakıp okuyabileceğim masal yada başka tür kitaplar var mıdır
bu konuda araştırmalarınız oldu mu merak ediyorum kızlar..
en aızndan kızımla hergün vakit geçirirken bir 15 dakikayı yada yarım saati bu şekilde verimli
geçirebilir miyim acaba
fikirlerinii bekliyorum arkadaşalr
bebişlerinizi de kocaman kokluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?