2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
lolocum gecmis olsun.guzel haberlerini bekliyor olucaz

kızlar yarın öğlen ameliyat oluyorum dayanamadım artık sancıya
hastaneye oğlumudu götürüyorum hatta 2 oğlum ve eşimle gidiyorum hep beraber kalıcaz hastanede dua edin bana
ve bebeğime

Gecmis olsun, hayirli haberlerini aliriz insallah. Allah sifa versin, biran once iyilesip ayaga kalkman dilegiyle...

hastaneye oğlumudu götürüyorum hatta 2 oğlum ve eşimle gidiyorum hep beraber kalıcaz hastanede dua edin bana
ve bebeğime

Allah yardımcın olsun Lolo, inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba kızlar, umarım tüm bebiş ve anneler iyidir. Çok sık giremiyorum girersem de yazanlardan haberdar olup çıkıyorum hemen. Kızım, ev işleri üstüne bir de KPSS hazırlığı derken nete pek vakit kalmıyor; forumdaki paylaşımı özlüyorum açıkçası :) İsim isim bebeklerimizi bilmiyorum ama üye isimleri ile aklıma geliyorlar. Bunun uykusu düzene girdimi, diğeri yiyor mu, ikizler nasıl anlaşıyor vs vs. İnşallah her şey yolundadır, sizi seviyorum ben yaaa =))

Canım ben kan damlasını verdikleri ilk 2 ay hiç kullanmadım, doktor kontrolde sorduğunda vermediğimi söyledim kullanmanız lazım dedi bir hafta verdim sonra kestim, doktor muhakkak vermelisin demişti başlamıştım, sonra bir rahatsızlığı için test yaptırdığımızda değerleri çok iyi diye başka bir doktor kullanmayın dedi. Bu arada yumurtanın beyazını 6 ayından beri veriyorum vermediğim tek şey bal. Asitli ama mandalinaya falan da başladım çok sevdi kızım. Tek alerjimiz fındığa karşı onu artık hiç vermiyorum. Neyi ne kadar yemek istediğini kendi belirliyor, soframda abartılı bir tuz ve acı kullanmadığım için bizimle beraber yiyor çok da memnun halinden.

mercan geçmiş olsun canım.neden nöbet tutuyorsun? doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmama hakkımız var.nöbet insanı yoruyor gerçekten.

Nöbet tutmayabileceğimi biliyorum canım. Bunu müdür beye belirttim.
Ama yine de yazmış. Eşimin arkadaşı olduğu için bir şey diyemedim.

Merhaba kizimin arkadaslarinin anneleri.....kizimin nezlesi gecmedi sumuklu bir kiz bebegim var....burun tikanikligindan uyuyamiyor....o halini gorunce uzuluyorum...allah tum bebeklere saglik versin....lolo allah yar ve yardimcin olsun insallah kisa surede sagligina kavusursun....
Candas seni gordugume sevindim....meric bebegi kokla bizim icin....

mandalinayı ben de bir aydır falan veriyorum canım, c vitamini alsın hasta olmasın diye... geçen ayki kontrolde doktor da verebilirsin demişti, hatta artık portakal da vericem ben...
yumurtanın beyazını vermiycem 1 yaşına kadar,
fındığı ilk kez dün verdim bişey olmadı, bugün vermedim yumurta da var diye, yarın yumurta yok yine fındık veririm, cevizi zaten hergün veriyorum fındığı da br gün arayla veririm, badem alınca cevize bigün badem bi gün fındık ekleyerek veririm...
ben şimdiye kadar hiç tuz baharat ve şeker vermedim, herşeyini ayrı pişiriyorum ve blenderdan geçmiş yiyo zaten...

ve bebeğime

çok geçmiş olsun,göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah hayırlısıyla..

Mrb canım bende KPSS ye hazırlanıyorum bebekle de çok zor Allah yardımcımız olsun

Iyi aksamlar...
Kizlar biz de dun gece hic uyumadik burnu tikaliydi oglumun yarim saat uyuyup siddetli bir aglamayla uyaniyordu butun gece ayagimda salladim... sabah gittik doktora meger agzinda kocaman beyaz bir yara cikmis o yuzden aci cekiyormus... damla falan verdi doktorumuz biraz daha iyi sanki insaAllah bu gece rahat uyur... hepinizin bebeklerine guzeeel deliksiz bir uyku diliyorum...

Çocuğumun hastalığına değil de huyu değişiyor ona yanarım demiş biri.. Hala ayaktayIz 10. 30 gibi uyudu bir yrm saat şu an okumaktaolduğum kitabı almış yatakta onunla boğuşuyor. :) bense uykusuzluktan ölüyorum..

Geçmiş olsun canım.. Temennine de yürekten âmin diyorum.. Ve bir dört saatlik deliksiz uyku istiyorum.. Bir kerecik..

Yatakta kitapla boğuşan kuzuyu yerim ben
Bi de anneciğine deliksiz 8 saat uyku dilerim

geçmiş olsun canım duan bizde tuttu ama biz de sorum yemiyo içmiyo... gece bi kere uyandı ama bi türlü devam sütünü içiremedik, sabah uyandı hala içmiyo, meyve-kavvaltısını hazırladım yemiyo, 40 dakikada falan babasıyla birlikte yedirmeye çalıştık ağalayarak dökerek... bişekilde yedi onu ama niye yemiyo acıkmıyo mu anlamıyorum,, dün akşam en son 11:30da 130cc devam sütünü bitirmişti, sabah 9a kadar acıkmaz mı hiç... 3 gündür sabahları byle, gün içinde normale dönüyo neyse...

zor canım, Allah sana kolaylık bebeğine de iyilik versin...

kızlar yaa, uyku problemimiz 15 gün kadar devam ettikten sonra biraz düzeldi şu 3 gündür
bu sefer de ishali başladı, iştahı kesildi, hiçbir şey yemiyor
emzirirken bile fark ediyorum iştahı yok, azıcık emip bırakıyor
ishali için doktora götürdük, verdiği toz ilacı muzu ezip içine katıyorum
muzu sevmesine rağmen yemiyor
sabah yarım muzu yedirebilmek için eşimle yarım saat çaba harcadık
benim sütüm de yeterli gelmiyor artık yani
bir şeyler yemek zorunda yaa
şimdi de yeme problemimiz başladı yani
gerçi önceden de çok yemiyordu
ben okuldayken Allah babaannesine yardım etsin
sürekli mızmız, kucağımızda gezdirince susuyor biraz
hiç dişimiz yok, belki diş çıkarıyordur diyoruz

Duamin tutmasina sevindim... biz yine gece iki kez aglama nobeti yasadik... canim aslinda 6. Aydan itibaren geceleri emmeye yemeye ihtiyaclari yokmus cogu kaynak bundan bahsediyor artik aliskanliktsn kalkiyorlar biz dayiyoruz memeyi biberon u... benim oglum da kalkiyo bazen emmeden devam ediyor. Gun icinde aldiklari kalori gece icin yeterli oluyormuş SOZDE:)) goruyorum ki bizim bebeklerin sagi solu belki olmuyor... hic bir kaynak bize sokmuyor:)

Hastalara geçmiş olsun demek istiyorum. Gece beslenmesi uyku kalitesini gerçekten bozuyormuş.Ben de deneyince fark ettim. Benim kızımda sürekli uyanıyordu her uyandığında emziriyordum. Baktım bana da onada zor olmaya başladı bir deneyelim dedim.20 gün kadar oldu.Gece beslenmesini bıraktık. Sadece 1. gece biraz zor geçti ama sonra alıştı. Şimdi sabah 6 ya kadar hiçbirşey almıyor. Gece yatış saatimiz 23.00. Bir sıkıntısı yoksa 23.00-04.00 arası kesintisiz uyuyor. 4 te dönmeye başlayınca bu zamana kadar almadığı emziği 20 gündür alıyor. Uykuya dalınca emziği atıyor.6 da gözünü açıyor, emiyor biraz bakınıp geri uyuyor. İlk hafta düzeni oturtuncaya kadar yorucu oluyor ama şimdi çok şükür iyi maşallah maşallah (hemen nazar değer kendisine) Bence birkaç gece gözlemleyip karar verebilirsiniz. Yemek sorunu hemen hemen herkeste var. Cansu'nun tüm gün kayda değer yediği tek şey yatarken bir çay bardağı kaşık maması.Onun dışında sadece anne sütü. Başka hiçbir şey yemiyor. Geçeceğini ummaktan ve sabır dileyip dua etmekten başka yol yok gibi görünüyor. :125:

Geçmiş olsun. Rabbim tüm bebişlere bol uyku bol iştah versin. Amiiiinnnnnnnn.

canım benim bebeklerim de uyanınca 1 saat 1.5 saat süt içmiyorlar, sonra iştaha geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…