Yatakta kitapla boğuşan kuzuyu yerim ben
Bi de anneciğine deliksiz 8 saat uyku dilerim
kızlar yarın öğlen ameliyat oluyorum dayanamadım artık sancıya
hastaneye oğlumudu götürüyorum hatta 2 oğlum ve eşimle gidiyorum hep beraber kalıcaz hastanede dua edin bana
ve bebeğime
Temennin için çok teşekkür ederim cnm ama malesef dün gece deliksiz anca 2 saat uyuduk onun dışında sabaha kadar en az 10 kere uyandık... Bu günlerde geçecek inşallah..
Kızlar benim bebeğimde iştahsız.. Bugün hiçbir şey yemedi doğru dürüst birkaç kaşık yedi sadece. Onun dışında anne sütü sadece..Ne zormuş iştahsız çocuk.. Vicdanımda hep bir rahatsızlık.. Yedirmek için bir sürü sevdiği şeyleri yaptım.. Yok en fazla birkaç kaşık yedi.. Annelik zor zanaatmiş..
CANIM ALERJİYİ NASIL FARK ETTİNİZ? testleri yapıldımı biraz yardımcı olur musun ne gibi önlem aldınız?Canım hem komşuyuz,hem de yaşadıklarımız çok benzer şeyler. Ben de meliha Hanım'a götürdüm en son oğlumu. Înek sütü alerjisini de o tespit etti.kan sayımı yapılmadan damlaya başlamamamız gerektiğini söyledi. Değerlerimiz sınırda çıktı ve şu an kan damlası kullanmıyoruz. Gelelim Mesut beye. Oğlumun ateşi düşmeyince bugün sabah 7 de medipole acile gittik. Dediklerini geçiyorum aynı şeyler fiziki olarak.. Bana da hiç güven vermedi. Boğaz ve kulak enfeksiyonu var dedi ve dolvenle calpolu dönüşümlü olarak kullanın dedi. 4 saat arayla ..ve de antibiyotik verdi. Viral enfeksiyon olduğunu söyledi. Ama viral enfeksiyonlar antibiyotiksiz de geçiyor.. Kullanmasam mı bilemiyorum...
Şuan okulda nöbetçiyim ve teneffüste yazıyorum.. Aklımı toparlayıp cümleleri birleştirmem zor oldu..
Bende formül mama vermiyorum ama günde 4 öğün ek gıda veriyorum sen sadece 1 öğünmü veriyosun
Kizlar bebekler icin pirinc pilavi tarifini acilen verebilir miiniz? Dr a sormayi unuttum da.
CANIM ALERJİYİ NASIL FARK ETTİNİZ? testleri yapıldımı biraz yardımcı olur musun ne gibi önlem aldınız?
Bende hiç yapmadım.paylaşan olursa sevinirim...Kizlar bebekler icin pirinc pilavi tarifini acilen verebilir miiniz? Dr a sormayi unuttum da.
Kilo 8300 boy 70,5
Kilosu geriden geliyor. Boyu da oyle uzun degil.
Pilav verebilirsin artik dedi. 9. Ay da artik sizinle beraber sofraya oturacak dedi.
Destekli oturt dedi. Yanlarina minder vs koy dedi. Duse duse dusmemeyi ogrenecek. Kaslari guclenecek dedi.
Cok sik araliklarla besliyorsun dedi.
Alt damak kabarmis yakinda disler cikar dedi.
Oyle iste.
Kan damlasi i 2 gune 1 , devit 3 u hergun Veriyorum. Kabiz olmasindan odum kopuyor her gun vermiyorum kan ilacini.
Lolo cuğumm çok geçmiş olsun alıntılarda farkettim mesajını acil şifalar dilerim
Ebahcığım kızın iyileşsin yavrum kıyamammm :2:
papatyam maşallah minnoşların yemek yiyebiliyorlarmış yarasın onlara
sevimsiz yanında sayıda vardı herhaldecanım diş geliyor olabilir diş belirtileri gibi sanki :18: inşallah sıkıntısız çıkarsın meleğin
son sayfadan farkettiklerim
biz altta 2 diş ile aynen kaldık kızlarkızım emekliyorrrrr beklemiyorduk aslında Ebah teyzemizin rüyası çıktı valla evde dolaşıyor prensesim yakında diş buğdayı ( küçük çaplı ve 2 ayrı ortamlı ) partisi gibi bişi düzenleyeceğim çok cici bi kapı süsü hazırlıyorum kızımdan vakit buldukça bitince gelirim resimle ayrıca diş şeklinde kurabiye kalıbı almıştım şeker hamuru deneyimim olmuştu kurabiye hazırlıycam ve yine diş şeklinde şeker hamurlu pasta yapmayı deneyeceğim ilk ortam haftaya olacak halaa malzemelerim eksik ilçedeyim eşim bir arkadaşına sipariş verdi ama hafta içi hangi gün elime geçerse artık neyse sağlık olsun işte diğer menülerimin halaaa adı hazır değil düşünmeye bile vaktim olmuyo iyimi öptük hepinizi yakında gelirim özleyin hemencik
canım benim bebeklerim de uyanınca 1 saat 1.5 saat süt içmiyorlar, sonra iştaha geliyorlar
arkadaşlar biz yemek konusunda kendimizi epeyce aştık, evimizde bütün yemekler tuzsuz pişiyor zaten
ben de her yemekten veriyorum artık
bugün benim kızım mercimek çorbası, oğlum da bamya yemeği yedi
niye anlatıyorum? iştahsız bebekler belki değişik tatlar istiyorlardır diye
hepimize kolay gelsin.
Kizlar bebekler icin pirinc pilavi tarifini acilen verebilir miiniz? Dr a sormayi unuttum da.
Slm kızlar ben kızıma oyuncak alacam 3 ünün arasında kaldım bana bi fikir verirmisiniz.
Play skoll ilk arabam
Fisher price aktivite masası
Play skoll yaramaz toplar
Ayy canımya maşallah. Benim kızda emekliyor 1 haftadır.bizim 5 ve 6 dişler yolda.yıpratiyor şifacım bu diş olayı
Bude teyzeleri kızçem bu gün emeklerken.kolları dolandi kafasini yere çarptı.üst dişleri dudağını patlatdı kanadı.içim parçalandı.....hızlı emekleme çabası kanlı sonuçlandı malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?