2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bize de kilo başına 1 damla dediler 8900 grdı 8.ay kontrolünde 9 damla verdim ben de dün gece ama sabah baktım yatağında döndükçe ağzından su akıtmış pembe pembe olmuş hep çarşafı ne kadarını içebildi bilmiyorum tabi... 7.aya kadar her ay düzenli gittiğimiz doktorumuz da öyle demişti 7.aya kadar kullandırmadı 7.ayda kan sayımı yapılıp ona göre verileceğini söylüyodu vermedim hiç 7.ayda kan sayımı yapıldı 2 ayrı doktor değerler normal kullanmasına gerek yok dedi, 8.ay kontrolüne götürdüğümüz başka bi doktor ısrarla kullanmamızı istedi kan sayımı sonucuna rağmen, ya düşerseymiş değerler tedbir olarak 1 yaşına kadar kullanmalıymışız, bi de beyin gelişimi için önemli falan diyolar ya aklımı karıştırdı ne bileyim aldım, kabızlık yapıyo diyolardı hep ondan da korkuyodum bugün yapmadı kakasını bakalım devam edecek mi... bizim hiç dişimiz yok onçin o önemli değil... ilk günden uyku bozukluğu ya da iştahsızlık yapmadı ama sonradan olur mu bilmem, artarsa yan etkiler bırakırım ya da arada bir veririm belki, şimdilik biraz vereyim...

tarçın ben de vereyim o zaman arada bir meyveleriyle, teşekkür ederim canım...

bence de öyle canım, rastlamamış olabilir sonuçta 1.80 bayana da pek kolay rastlanmıyo ama bu anormal olduğu anlamına gelmiyo, bebekte de öyle...

Cnm msj kutun dolu :)

boşaltayım o zaman canım :)

Seninkiler de böyledir herhalde. :)

[video=youtube;-Ha8hIF_S9E]http://www.youtube.com/watch?v=-Ha8hIF_S9E[/video]

bizde baba kız bu haldeler :)

papatyacım pekmez ben de hergün veriyorum ama tahin hiç denemedim sakıncası yok dimi ben de vereyim o zaman...

Teyzeleri kızım hasta.midesini üçütmüşüz.kusuyor

geçmiş olsun canım...

forum bugün ne kadar hareketliymiş ne güzel...

bugün kalbindeki üfürümle ve daralmayla ilgili eko çekimimiz vardı artış yok 3 ay sonra tekrar çektiricez, kötü bi durum yok yani...

bugün ilk defa medine hurması, badem, çarliston biber yedik, 3 yeni şeyi aynı gün verdim bi cesaretle...

kızlar brüksel lahanası veren oldu mu hiç verebiliyo muyuz...

bir de kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek vermeye başlayan var mı... ben doktor herşeyi yityebilir deyince vermek istedim ama cesaret edemedim daha...

Artmamasına sevindim Cnm.inşallah tamamen de geçer.ben Medine hurmasını 1 haftadır veriyorum. Bir de kuru incir vermeye başladım. Yüzü boynu minik minik sivilce oldu. Biraz ara verip tekrar denicem. Demir ilacı kullanmıyorum ama sanki kansızlık başladı gibi geliyor. Dra bir danışayım. Benim oğlum aşırı gazlı.. Fasulye nohut verirsem düşünemiyorum o gecemizi.. Ben sanırım bir ay kadar sonra denerim..Brüksel lahanasını ben de pek sevmem. O yüzden denemedim hiç. Karnabaharı denicem yrn bakalım.. Inşallah ekstra gaz yapmaz..

Geçmiş olsun canım ya geçen günde hastalanmıştı sanırım.. Benim oğlumda rahatsızlandı geçen hafta.. Ben Elmalı ıhlamur yaptım. Pekmezle karıştırıp vermiştim .. Iyi geldi.. Sende deneyebilirsin., bebeklerin hastalığı çok zor..

herkese merhaba.kizim hareketlendikce buraya gifmekte zzorlasti.kizim butun yemekleri yogurtla karistirinca yiyor.bu sorunmu sizce kizlar.bide bu aylarda bebekler oyun yapar filan yazoiyo.ama kizim opucuk filan atmayi ogrenemedi daha.hevesleniyorum umrunda degil kizcemin.kitap okuyorum aliyo atiyo.:)bid cannan ve mimvenun kpssy bende calisiyorum ama pek olmuyo cocukla.siz nasil yapiyosunuz.hangi aralarda ve nasil calisiyosunuz.gece uyumasam verimli olur mu ki.yada bu sinava grp basarmis arkadaslarda akil verebilir mi

çok geçmiş olsun canım, muhtemelen geçen haftaki ateşte bebeği soyunca üşümüştür kuzucuk

Hepinizi coooook özledim ♥

biz de seni
hadi gel artık

canım bence biber verme, hem sera ürünüdür, güneş görmemiştir,
hem de içinde çok fazla hormon barındırabilen bir bitki, tıpkı kabak gibi
ben ikisini de daha hiç vermedim
nohut benimkileri etkilemedi ama karnabahar mahvetti
nette araştırıp bakarsan, karnabaharın çok gazlı olduğunu ve bebeklere vermek için 1 yaşın beklenebileceğini yazıyor
yeşil mercimeği sindiremiyorlar
kakadan aynen çıktı onu da bir daha vermedim
Kırmızı değil de sarı mercimeği veriyorum, severek içiyorlar
hem kırmızı mercimeğe göre daha besleyici
lahana biz koca insanlarda bile acayip gaz yapıyor diye açıkçası onu vermeye cesaret edemedim
büyüdüler gün içinde nasıl olsa gazını çıkarır demeyin
olan gece oluyor
tüm gece kıvranıyorlar

Biz dun yedik yesil mercimek hatta biraz bulgur da karıştırıp verdim bi ondan bi yogurttan vererek bir ogunumuzu tamamladık canim...

kaç yaşında canım bebeğin. Benim doktorum 1 yaşına kadar bakliyat yasak demişti. Bir de dikkat et gaz yapabilir.

Cnm nasilsin minnaklarinin marifetlerini okudum aferin onlara koca bir masallah...geriye gitmem mümkün degil kizlar nasillar kisa bir ozet gecermisin..
Biz iyiyiz 2disimiz daha dün patladi..emeklemeye cok gayret ediyoruz göğsümüzun üzerinde yada şınav pozisyonu alarak parmak uclarinda kendini iteliyor..cok tatli bu minnaklar yaa :) onu öyle gördükçe sevincimden hep agliyorum..ama henuz anne baba mama gibi seylerimiz yok..14mart dogumluyuz sanirim vakti var biraz..

Biz boyleyiz iste tatlim...

Son düzenleme:

ben karnıbaharı nerdeyse 1 aydır sık sık veriyorum bi sorun olmadı canım...

kaç yaşında canım bebeğin. Benim doktorum 1 yaşına kadar bakliyat yasak demişti. Bir de dikkat et gaz yapabilir.

ben de mart 2013 annesiyim canım 6 mart doğumlu kızım 8 ay 1 haftalık daha... en son gittiğim doktor bal-süt-ymurta beyazı hariç herşeyi yiyebilir demişti de bakliyatlara deneyenlere danışmadan cesaret edemedim...

biz dışarı çıkyoruz teyzeleriii
üstümüzü başımızı kalınca giyindik
bekle bizi park

ben o kadar çok kabak verdim ki 5.ayda ful kabak*havuç-patates yemişti, sonraki aylarda da sık sık koydum diğer sebzelerle beraber, bikaç haftadır pek yemiyo sadece... kötü mü yaptım ki, üffff...
karnıbaharda sorun yaşamadık biz pek gazlı da değil...
kırmızı mercimeği severek yiyo, ben yeşili de bi ara deniycem canım...

Selam kızlar
Bebişleriniz ve siz iyisinizdir umarım...
Biz iyiyiz hamd olsun hala diş çıkarmadık emekleme de yok biraz koca popolu olduğumuz için kaldıramıyoruz:)
Anne baba meme diyoruz bay bay yapıyoruz gel gel yapıyoruz baya bişeyler öğrendik onu öyle görünce bayılıyorum duygulanıyorum çokkkkkk
Hele geçen avm ye gittik küçük bebekler için tırtılllar varya ona bindi inanamadım yaaa benim oğlum büyümüşte oyuncaklara biniyomuş durdum ağladım orda:)rabbim eksiklerini göstermesin büyük mutluluk hamdd olsun rabbime....
Kızlar oğluma aktivite masası almak istiyorum fısher prıce bondigo alanlar var sanırım fısher almak istiyom ama çok pahalı bondigo da
İndirimde ama bi arkadaş devrilebilir hafif falan yazmış emin olamadım
Yenikullanıcı sen miydin o canım? Sen kaça aldın?
2. El baksam mı acaba bilemedim

Ewet canim bende şüpheleniyorum yoğurt yedirdiğimde kabarti zavallim kusma ve sùmklü kaka var yarin alerji testleri yapilacak. Çok teşekkùr ederim bilgilendirdiğin için Rabbim sana ve bebişine sağlik versin.

maşallah canım ben korkarım daha tek başına bindiremem o tırtıllara falan...
diş bizde de yok, bilinçsizce dede diyo bu aralar bence bilinçli bi kelime hala yok..
emekliyoruz sıralıyoruz ama...
evet canım o bendim, fisher price var bizde bayılıyo nerdeyse bütün gün onunla oynuyo... kesinlikle herkese tavsiye ediyorum aktivite masasını, hem derli toplu bi oyuncak hem çok oyalayıcı hem eğitici... bondigoyu da alsak onda da çok oyalanırdı eminim onun üzerindekiler de çok eğlenceliydi, farkı malzeme kalitesinde sadece, aynı mağazada her ikisini de elinize alınca anlıyosunuz... e-bebekten aldık biz, 140 dı sanırım... bondigo indirimdeydi 93tlydi...

Bende istemedim binmesini ama daha ufak bebeklerin bindiğini görünce bide babası çok heveslenince bindirdik ama görseydin sanki 40 yıldır tırtıla biniyo o kadar eğlendi ki:)
Oyuncağı almak için sabırsızlanıyorum sanki ben oynuycam:)
Sen serdar bey e gittin i medipole?

ne kadar pahali onlar oyle yaa. burda 40 dolar aynisi. turkiyede cocuk esyalari cok pahali

serdar beye değil de meliha hanıma randevu aldım ben medipolden, bayan doktor tercih ettim hem kızım erkek doktorda ağlıyo diye hem de beslenme ve gelişimiyle ilgili bi bayan doktordan daha iyi destek alırız diye, bikaç yakınım da meliha hanımdan memnundu, ama meliha hn.ın izinli olduğu günde rande vu vermiler bana, biz gidince de mesut bey müsait diye ona yönlendirdiler ama hiç memnun kalmadım bi dahaki ay meliha hn.a giderim sanırım...
serdar bey 9.ayda özel menenjit aşısını öneriyo mu canım bahsetti mi hiç siz yaptırıcak mısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…