2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm benim çok güzel diyosun ben bırakmayıda denedim zatn beni yoran uyutma süreci inan kendimi o kadar yıprattım ki bu konuda artık uyuması lazım daha çok küçük olauyını geçtim ben bıraktığım zaman remen çıldırıyor elleri gözlerinden düşmüyo sürekli ağlama modunda kafasını yürütece koyuyo deli gibi uykusu ola ola uykuya geçemiyo keşke sadece uyumasa bana daha iyi uykusu olmadığı zaman o kadar mutu bi şekilde oynuyoki her işimi yapıyorum bana bulaşmıyo hiç ama ama işte uykusu var deliriyor uyutmasam ağlıyo ama uykuya geçemiyor vs vs işte

yinede çok teşekkürler

merhaba kızlar adetleriniz nasıl??yedi ay olmadım ama iki aydır fazla oluyorum..doğumdan sonra böylemi oluyor acaba??

Benim kızçemi anlatmışsın. :) Yatırırım emzik veririm,yüzüstü döner emziği düşürür kaçar yatağın öbür ucuna. Haydi oradan al çocuğu tekrar yatır emziği ver, o da tekrar dönsün..İnan kaç defa tekrarlandığını hatırlamam. Uzun süredir belim ağrıyor belki de bu yüzden.. Bazen 1 saati bulur bazen geçer uyutma çabalarım. Ben onun bu haline çok gülerim. 5 aylıktan beri böyle çaba içindeyiz.Resmen kaçıyor yatağın içinde benden,gözlerinden uyku aksa bile..Bırak ne kadar uyumak istiyorsa o kadar uyusun. Hareketine çözüm bulamadım, yakın bir zamana kadar yanına yastık koyuyordum dönemesin diye, ama şimdi o da çözüm değil tabii. Dönmesi sorun değil çünkü zaten yüzükoyun uyurken daha rahat ediyor sanırım, benim sorunum döndükten sonra emziği düşürmesi. Emziksiz uyuyamaz kızım, e tabii o kadar harekete emzik nasıl dayansın garibim. :)

Ben bezini bile kendi başıma değiştiremiyorum, kakalı poposuyla kaçıyor elimden. Oyuncak versem de eline oyalanmıyor bez değiştirirken. İllaki birinin de tutması lazım onu. Mesela az önce kakasını yaptı ama babasının marketten gelmesini bekleyeceğim maalesef.

Son düzenleme:
sanırım kızım meme bagımlısı oldu karnı tok bile olsa oyun oynarken bıle 1 saat arayla benım pesıme takılıyor almazsam cıglık atarak aglıyor...memede emmesede duruyor öylece ve oyle bes dakka degıl bazen 1 saat yatıyor memede,bıraktıgım an aglıyor......tabı gece uyku kalmadı bu durumda sureklı uyanıp goremeyınce aglıyor meme vermeden susmuyor saat bası ayakta,delırmek uzereyım....ne yapacagım ben

Benimkide böyle. Ama sadece geceleri.berabet uyuyorux diye rahatım.haberim bile olmuyor uyanıyormu uyanmıuormu.memem açık uyuyorum.canı istedikce yiyor.bende her zaman by yüzdən deliksiz uyurum..
Bu arada ben daha adet olmadım...sizden olmıyan varmı. ......

merhaba kızlar. biz halkalıda oturan, hatta çok da yakın oturan 3anne çıktık ve yarın buluşup tanışalım dedik. yenikullanıcı ve benim için uygun yarın, mercan arkadaşımız henüz birşey demedi. bizim dışımızda halkalı, sefaköy, güneşli, başakşehir, bahçelievler ya da bize yakın olan, yakın olmasa da katılmak isteyen anneler var mı acaba? şimdilik arenapark dedik buluşma yeri için ama başka gelmek isteyen olursa 212, ya da herkese uyan biryerde yapabiliriz.

dayanamayıp yanımda yatırdım bende.gece bıraz uyuyabıldım bu sayede ama böyle daha cok alısmazlarmı nasıl duzeltıcez daha sonra???gunduzde aynı ayrı duramıyoruz baska odaya gıdemıyorum ben adet oldum bırazda fazlaca olıyorum hemde..

Benim kızımda aynı canım en fazla 20 dak uyuyo ve uyurken bile çok hareketli dua et geceleri uyuyormuş biz gecede yarım saatte bir kalkıyoruz ve ayağımda saklanmazsam hayatta uyumuyor ama ben kasmıyorum kendimi gece bile seviyorum saçını okşuyorum ağlarken demekki bi huzursuzluğu var yazık ağzı yok dili yok ki anlatsın kızma annesi sende bu en fazla bi 6 ay daha böyle sürecek az bi zaman uyanıkken oyna mutlu et kendinide meleğinide bu anların tadını çıkar çok şükür bi rahatsızlığı yok bu günler çabuk geçecek yeni doğduğu zamanı düşün bi ne çabuk geçti.
Benim babam rahatsızlık ben 2 saat uykuya bile duruyordum hiç bişe olmuyor uyumayınca dayanabiliyor insan

aynen gündüz bizde öyleyız uyumuyor yarım saatten fazla..uyumadıgı gıbı sureklı meme ve kucak ıstıyor bır dakıka yerınde durmuyor...ama daha kötusu gecede böyleyız en uzun 1 saat uyur yarım saatte bır aglar kalkar meme vermezsem oturup aglıyor uyumuyor,meme verıp uyutuyorum bı 20 dakka ugrasıyorum koyuyorumhopp gene cıglık kıyamet...gündüz degıl gecede onun uykusuyla ugrasıyoruz sen gene şükret bence...gece uyuyup oda sende uykunuzu alıyorsunuz...benım oh be bıraz uyuyacak kendime gelıcem dıyebıldıgım hiç bir zaman aralıgı yok,daraldım bayaca...

ay valla sevinsem mi üzülsemmi bilemedim yazılınlara hepinize teşekkür ederim

sizde böyle yazınca aklıma geldi belki bu bi süreçtir büyüme atağı diyolarya inşallah öyle bi süreçtir çogunda olduğuna göre valla moral oldunuz biraz çok saolun biraz içimi döktükten sonra rahatladım biraz daha sakinim

allah hepimize sabır vesin yavrularada bol uyku sağlık güzellik huzur bol iştah versin inşallah

bitecek bigün bunların hepsi biliyorum ama işte dolup taştığı noktadayım işte çok teşekkürler tekrardan

Ah arkadaşlar ah.. Siz o uykusuzluğu birde bana sorun.. Gözlerim öyle yanıyor ki uzun zamandır.. Lensleri bırakıp gözlüklerime döndüm geri.. :) gazın ne demek olduğunu , ne kadar önemli olduğunu oğlumla öğrendim.. Gece gaz sıkıştırdıkça emmek istiyor.. Emdikçe gazlanıyor.. Bu böyle kısır döngü halinde bütün gece yarım saate bir tekrarlanıyor.. Ama şu varki gündüz uykularında gazlanmıyor pek.. Napalım gaz damlamıZa geri döndük bizde..

Bebeklerinin iştahı az olan arkadaşlar ben bugün hiçbir şekilde yumurta Yemeyen bebeğime bir yumurta sarısını yedirdim.. Önce kv me söyledim yedirir misin diye.. Yedirememiş. Öğle arası geldiğimde mandalinayı çok seviyor bi mandalinadan bir yumurtadan verdim.. Zorla da olsa yedi. Sizde çok sevdiği bir şeyle sevmediği şeyleri vererek yedirmeyi deneyebilirsiniz..

Bir arkadaşımız medipol mega da başına gelenleri anlatmış çok üzüldüm. Insan hayatı bu kadar basit mi.. Dr lar tek hastalığa nasıl farklı farklı teşhis koyabilirler.. Ben de medipoldeki bir drun verdiği antibiyotiği kullandım. Şu an acaba diyorum.. Antibiyotiksiz de iyileşrbilir miydi acaba.. Rabbim işini doğru yapan insanlarla karşılaştırsın..

Clue Cnm sana geri döndüm.. Kusuruma bakma...geç olmuş oldu..

Son düzenleme:

clue cim yer ve saat netleşince forumda ya da özelden paylaş geç de olsa mutlaka bakarım...

Mesajına çok güldüm, memem açık yatıyorum, bebek emerken haberim olmuyor uyuyorum demişsin ya, çok hoşsunuz siz ya :)

Ben emzirmiyorum, ama emzirsem de yanımda yatırmam mümkün değil, çok deli yatar benimki, yarım saate kalmaz düşer kesin yataktan. Bir de babası da aynı, eziverir çocuğumu maazallah E o konu da kendime de güvenim yok tabii, ben de pek sakin sayılmam. :26:

canım sen de megapolzedesin demek, 8.ay kontrolünde yaşadıklarımı ben de paylaşmıştım, çok çok geçmiş olsun canım...

Canım msjını yeni gördüm kusura bakma bizde hafta sonu ebebekten fisher price almayı düşünüyoruz tekerlekleri var mı bunun?

canım sağolasın rabbim şifa versin tüm hasta bebişlere..
kızım dün gece yine çok ateşelndi hiç uyumadık sabaha kadar..
fitil dolven calpol hiçbiri ateşini 38 den aşağı düşüremedi banyo biraz aalttı gibi dereken sabah oldu zaten..
işede gitmedim netice olarak antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım çok şükür bugün daha iyi sanki..
doktorlar konusunda haklısın ne diyeyim bende çok götürmüyordum aslında ama bu ay üç kere hasta oldu
her hafta gitmek orunda kaldık
bide kızımın reflüsü var sanıtırım seninkinde de var yanlış hatırlamıyorsam..
biim günde üç kere kusmamaız vardı ve her ek gıda sonrası yoğun hırıltı
oluyordu sonra geçiyordu sadece yemek sonrası oluyordu
bilge reflü dedi ve gavisgon verdi şu anda kusması tamamen geçti. hırılı da kalmadı
sanırım sorun gerçekten buymuş ..
sizin reflü ne boyutta..
ben yeşiltepede oturuyorum yeşilevlerde. okulum burada olduğu için bu taraftayım
merkze biraz uzak yani sen ne taraftasın..

Seni cok iyi anliyorum arkadasim bir zaman sonra sinirler harap oluyor....ne yalan soyleyeyim ben gunduzleri kizimi hala cingen besiginde uyutuyorum...herseyi denedim bir tek onda uyuyor bu kadar rahatsiz bir yatakta nasil saatletce uyuyor bende anlamiyorum...aksam yatmadan once cengellenden cikarip kaldiriyorum ayagimda sallayip yatagina koyuyorum...bazi geceler saat 3-4 kalkiyor bakiyorum uyumuyor hoop cengele geciriyorum yine cingen besigini orada uyuyor....

Benim kizim 8 aylik kontrolunde 6.600 gr.seninki yine iyiymis....daha 7 kg.goremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…