2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
[video=youtube;aaptik4iIXQ]http://www.youtube.com/watch?v=aaptik4iIXQ&feature=youtu.be[/video]

Teyzeleri bu benim kızım, geçen ay babasıyla oynuyorlardı böyle, şimdi bu videoyu her gördüğünde ağlıyor

Valla gerçekten tüm aksilikler sizi bulmuş bahsetmiş olduğun inşaat yeni başladı:) açıldığından beri yok yani bide randevu için aradığımda doktorumuz izinde ya da yarım gün ise muhakkak haber veriyolar hatta 2 kez beni aramışlardı doktorumuz izinli vs randevunuzu erteliyelim diye :)
Bide ben hiç ücretsiz muayene olmadım 50 tl ödüyoduk ve son zamanlarda da 75 olmuştu doktorumuz doçent olduğu için sanırım
orası üniversite hastanesi olduğu için yeni mezun doktor varla yok arasında bişey çünkü bir hastanein üniversite hastanesi olması için belli koşullar var çoğu doktor profesör ve doçent..
Ayrıca dün başbakanın gelini de orda doğum yapmış:) tabi ona özel muamele olduğu kaçınılmaz:)
Neyse bence sen oraya devam edipte sinirlerini yıpratma insan bi kere kıllandın mı öyle gidiyo insallah içine sinen bi doktor bulursun canım bu arada bugün buluştunuz mu siz?????

Kızlar oto koltuğu kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
İhtiyaç olmaya başladığında oto koltuğu fiyatlarını öğrendim ve şok oldum:) ne kadar pahalılar yaaaaaaa
Güvenilir güvenliği kanıtlanmış bişey olsun istiyorum bakıyorum 750 ve üzeri
Kullanan ve memnun kalanlar marka söler misiniz?

o ne oyle Bn koltugu ve arabasini 200 dolara aldim. maxi cosi bnmki. cok hafif bisey degil cocukla tasirken biraz zor oluyor ama rahat cocuk icin

tavsiyelerin için teşekkürler canım. şimdilik bilgedeyiz bakalım ama abdülgani bey de aklımda olsun..
sende sonunda dilediğin gibi bir doktor bulursan yazarsın :)
bebişin içinde üüldüm şükür ki bir çöüm bulmuşsun
(bu arada benim z harfi iyi basmıyor kızım tuşları mahvetti) yazım perişan :)
benim branş edebiyat canım inşalalh sende atanırsın hayırlısıyla annenin olması büyük kolaylık..
benim de annem geldi izmirden o bakıyor kızıma anneler olmasa ne yapardık bilmem allah razı olsun onlardan..
canım iligin için çok teşekkür ederim ayrıca... inşalalh bir gün görüşmek nasip olur bende beklerim bu taraflara düşerse yolun

Canım evet çok pahalı. Biz sunny baby. aldık altta linki var. bulunduğumuz ilde 140 tl. ye aldık. 4 ayı geçti kullanıyoruz memnunum. Özellikleride güzel yükseltici eklenebiliyor, en güzelide kızım uyuduğu zaman öne çekiyorumoturduğu kısmı aynı dondy gibi düşün sırt kısmı yatıyor. iki büklüm uyumuyor yavrum. bir araştır istersen.

Sunny Baby Sb-05 Ventura Oto Koltuğu / Turuncu - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Son düzenleme:
Kizim dusuk kilolu dogdu 2.ayda istahsizlik uykusuzluk huzurluk belirtilerine gore kan sayimi yapildi anemi teshisi konuldu yani sizler 4-6.ayda kan ilacina basladiniz biz 2.ayda basladik.8.ay kontrolunde tekrar kan tahlili yapildi degerleri epey yukselmis masallah pamuguma demir ilacini kestik...ben ve esim minyonuz sanirim kizimda ufak minyon olacak
Ben artik devam sutunu sabah kalkinca ve gece veriyorum gun icnde yiyebilecegi o kadar cok nimet varki onlardan mahrum birakmak istemiyorum....gun icinde toplamda 3 kez 150 cc toplamda 450 cc aliyor yeter o kadari bence

Biz fisher price almistik yeni doganlarda kullanabilir diye...epeyde uygundu 250 tl.civariydi...kizim arkada ben direksiyonda sarsilmadan guvenle yolculuk yapabiliyoruz....

Menulerinizi okudum ben sabah sut vetiyorum 1 saat sonra herseyli kahvalti,oglen sebze puresi,ogle uykusundan sonra meyve,aksam ya et ya tavuk sulu tahilli corba ve yogurt verip yatiriyorum....23.00 sut icin uyaniyor uykuda veriyorum birkezde gece 04.00 da uyaniyor tekrar sut icip sabah uyaniyor....sebze olarak patlican haricinde herseyi veriyorum....gecen hafta ilk kez kuzu cigeri verdim...yarin ilk kez dana eti puresi vericem.internetten bir suru yemek pure corba tarfi aldim deftere yazdim hergun notlarimdan bakip yapiyorum...mesela yarinki yemek irmikli dana eti puresi olacak....yesil mercimek,sari mercimek hepsini verdim bu arada bir tek nohut ve k.fasulye vermedim...haftaici nohutlu kuzu cigeri tarifini yapicam

Sen emzirmiyormusun canım

6 aya yakın emzirdim sadece anne sütüyle beslendi, sonra benim ufak bi ameliyatım oldu o sralar ilaçlar filmler derken bi ara verdik, sora azaldı derken tamamen bıraktık... mecburiyetten oldu yani yoksa gayet iyi gidiyodu...

Teyzeleri artl bizimde dişimiz var bugün patlattık 1 tane görünce çok mutlu oldum:)))

maşalah canım darısı başımıza...

[video=youtube;aaptik4iIXQ]http://www.youtube.com/watch?v=aaptik4iIXQ&feature=youtu.be[/video]

Teyzeleri bu benim kızım, geçen ay babasıyla oynuyorlardı böyle, şimdi bu videoyu her gördüğünde ağlıyor

canım maşallah kızına...

evet canım hepsi de aynı gün içinde...
ama o tadilat be hamileyken gittiğimde de vardı kızımı acile götürdüğümüzde de ve şimdi de...
canım üniversite hastanesi olmasının koşullarını bilmiyorum ama ben doğum için kadın doğum doktorlarını araştırdım kendi sitesinde cvlerinde kiminin deneyimlerine bişey yazılmamış kimi mecburi hizmetini yapmış orda başlamış yaşlarına bakınca anlıyosun zaten ... bikaç iyi doktor haricinde çoğu tecrübesiz derken senin doktorun gibi doç,yar.doç.prof. olanları kastettim canım zaten onlara da normal ücret uygulanıyo, geri kalanlar şişme bi kadro ve o yüzden ucuz fiyat uygulanıyo... bu çalışan personelde de öyle çok hata yapan tecrübesiz insanlar... bu böyle olmak zorunda zaten, hastane yeni oturana kadar uygun fiyat uygulayacak bunun için de maliyetleri düşük olmalı düşük maaaşlı kalifiye olmayan personel çalıştıracak... başbakanın gelini oradaki medipolde mi yoksa karşıdakinde mi doğum yaptı bilmiyorum ama zaten kendi hastaneleri olduğu söyleniyo orda yapması normal zaten, ama bizlerle aynı koşullarda değildir tabi... ben Allah korusun önemli bi hastalığı olmadıkça sadece aylık gelişimi ile ilgili tavsiye almak boyunu kilosunu sağlık ocağı yerine bi doktora ölçtürmek beslenmesi ile ilgili detek almak adına yakınımda ve uygun fiyatlı temiz yeni bi hastane diye tercih etmiştim... doğum yaptığım ve kızımı da ilk 5 ay götürdüğüm hizmet hastanesi eski bi hastane olmasına rağmen herşey oturmuş oradan memnunum ama bahsettiğim gibi standart kontroller için biraz pahalı... aman bebeklerimiz hasta olmasınlar da gerisi mühim değil...

evet canım oto koltuğu bizim de gündemimizde, yani eşimin gündeminde :) böyle şeyleri o araştırır ben ilgilenmem hiç, römer ve besafe den bahsediyodu tam model isimlerini bilmiyorum ama, istersen sorarım, baktığı modeller 1000tlnin üzerinde falan,bence de çok pahalı hem de çok çok pahalı gerek var mı bu kadar ödemeye ne kadar arabaya biniyo ne kadar kullanırız ki diyorum, sorun ne kadar kullandığı değil kullandığında olabilecek bi kazada ne derece güvenli koruyabildiği diyo, haklı sanırım, internette güvenlik testlerini izlemiş aynı şidette çarptırıldığında ucuz ürünler bebeği koruyamıyomuş iyi olanlar koruyomuş falan...

bugün görüşemedik canım haftaya kaldı, çarşamba diyoruz, sen de yakınlardasın sen de katılsana..

o ne oyle Bn koltugu ve arabasini 200 dolara aldim. maxi cosi bnmki. cok hafif bisey degil cocukla tasirken biraz zor oluyor ama rahat cocuk icin
Canım sen yurtdışındasın herhalde:) biz maxi cosi puset ouınny bebek arabası 1000 tl ye aldık
Tesekkürler canım bakıyım
bugün görüşemedik canım haftaya kaldı, çarşamba diyoruz, sen de yakınlardasın sen de katılsana..
Canım çok isterim ama ben daha oğlumla tek başıma gezmelere hiç çıkmadım cesaret edemiyorum zaten eşiminde pek sıcak bakacağını sanmıyorum

Canım çok isterim ama ben daha oğlumla tek başıma gezmelere hiç çıkmadım cesaret edemiyorum zaten eşiminde pek sıcak bakacağını sanmıyorum

aslında biz de daha hiç tek çıkmadık kızımla, eşimle çıkarken ble bi zor oluyo çorbası yoğurdu uykusu falan hiçbişeyi aksamasın istiyorum, o yüzden biz ya akşamları bikaç saatliğine dışarı çıkarız her bi ek gıda öğününü ve uykularını tamamlayıp sadece mama alırım yanımıza, ya da en son yoğurdunu yanımıza alıp ve 3.uykusunu feda edip akşamüstü falan... bu forumdan ve paylaşımlardan eşime bahsediyorum hep, o bırakır alır bizi zaten...

yazdığın değerli yorumun için teşekkürler arkadaşım :) çok doğru diyorsun ama belirteyim ki hazır cici bebe kullanmıyorum. ev yapımı cici bebe veriyorum. Kendim hazırlıyorum haftalık olarak.çünkü bende şeker tüketmiyorum çok fazla zararlı olduğu kanısındayım kızıma da vermiyorum o yüzden.

Son düzenleme:

Canım deneyip bebeğinin beğendiği bi k tarifi yazabilirmisin sana zahmet olmazsa bende netten araştırıyorum yapıyorum kızım tarhanadan başka bişe yemiyor okadar uğraşıp yapıyorum her öğün taze pişiriyorum şimdiye kadar hiç ısıtılmış mama vermedim ama yemiyor keşke yakınımda bi çalışan anne olsada ona versem diyorum dökülüyor yazık oluyo

Sizde de diş yok sanırım belki koyuyosundur mamalarına tarçın koy diş çıkarırken hafif atlatıyo hemde lezzet katıyo ben kavuk tarzından alıp kaynatıyorum

Sizde de diş yok sanırım belki koyuyosundur mamalarına tarçın koy diş çıkarırken hafif atlatıyo hemde lezzet katıyo ben kavuk tarzından alıp kaynatıyorum

evet canım yok dişimiz daha, geçen gün tarçını burda okumuştum diş için, ama çıkarırken verilecek anmıştım, veririm o zaman şimdiden, meyveye ya da muhallebi yapıp ona katabilirim...

Guzel anneler hepinize simdiden iyi geceler...
Yarin ales e giricem dualarinizi bekliyorum hem sinavim icin hem de bebegim icin cunku en son 2 aylikken 2 saatligine yanindan ayrilmistim sinav yerine goturcem onu da annem asagida bakicak umarim sorun cikarmaz...

Kızlar nem cihazı alacam bi türlü karar veremedim çok çeşit var aranızda kullanan var mı hangisini önerirsiniz farkları ne onu da anlamadım

Yoğurt yapma makinesinde almak şart oldu artık benim yaptığım yoğurtlar ekşi oluyor bebeğimin reflüsünü iyice artırıyor bugün yine mide asidi geldi burnundan fışkırdı ya öyle üzülüyorum ki oturdum ağladım( yoğurt makinesindeki yoğurt tatlı oluyo sanırım

Allah yardımcın olsun bende geçen yıl KPSS ye girmiştim aklım kuzumda kaldı. Başarılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…